|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
13.10.2010 19:48:14   
TAMIKA3
čer user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image spijo ... mami bi tudi user posted image ... čakam še dvoje lačnih ust iz kleti, pa bo ura spet čez 22 user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 701
   [Brisano sporočilo]
13.10.2010 19:54:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 702
13.10.2010 19:55:08   
TAMIKA3
je bila moja mami popoldan na obisku user posted image ... je pohvalila moj segedin user posted image in mi pomagala pri tabelah user posted image ... pa še za varuško sem jo izkoristila user posted image user posted image in je počuvala user posted image user posted image , ko sem šibala po fuzbalera user posted image ... pa mala pomoč pri večerni rutini je tudi prišla prav user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 703
13.10.2010 19:58:04   
TAMIKA3
zdaj me pa res že močno skrbi za Ajvy user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 704
13.10.2010 19:58:29   
TAMIKA3
kje pa je Mihailo user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 705
13.10.2010 20:03:32   
TAMIKA3
PUNCE, KAKO JE S SREČANJEM??????????

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 706
13.10.2010 20:17:16   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Čer

Midva z Juretom sva sama doma, Šime je dobil"nujni" klic od mehankarjauser posted image - najboljšega kolega, da je danes dobil ta drugega sinčkauser posted image user posted image user posted image , tko d si je šel mal glavo shladit z enim pirčkom, pa pomoje bojo spet mel totalno požrtijouser posted image .

Jst že fuuul pogrešam ta velika gavnerja zeloooooo.........sm pozabila povedat d sta učeri tok norela po dnevni, da je na konc seveda Rokso po nesreči fasal od Majkla po nosu d mu je tekla kriuser posted image .

Zdele grem zrihtat Jureta, pol pa kr na večerno spanje, ker sm kr precej utrujena.user posted image
lahko noč
SLADKE SANJE IN MIRNO NOČ user posted image user posted image user posted image
čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 707
13.10.2010 21:26:11   
TAMIKA3
user posted image

user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 708
13.10.2010 21:44:21   
sjmm
no, tko pri nas že skoraj mir, sam Jan še z očijm neki po tv gleda..do 10h ma fore...ta itak ne more zaspat prej k ob 11h, pa je zjutri že kako uro preden je treba vstat buden...zgleda d je po mamici in Majčiju...ni treba velik spanja..pa so baterije vseen polne....oooo, Maj je imel do 9h super truper nafilane...tko kot cel popoldan...smo noreli in se smejali

ati je dons neki tužan...ga je en material pri delu dons ob živce spravu....na koncu se je končalo z zadovoljno stranko, on jo je pa odnesu z mau skravžljanimi živčkiuser posted image

Saša dons leteča, ju3smo jo opravičli pouka...ker ima že dopoldan test za alergije in pulmologa, ker jo tale alergija čedalje bol matra in majo d neki zgruntajo k bo zaleglouser posted image

zdej si grem pa kopalnico izborit, potem pa verjetn kr mau prej spat kot ponavadi, da me spet kaka lakota ne uhvatiuser posted image

tamika...super za pomoč!!!user posted image user posted image

kolumbo...lepo se spočijta in naspita...sej ptički kmalu nazaj prfrčijo, ne morjo brez mamice user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 709
13.10.2010 22:46:51   
Moncy83
user posted image Čer,

mal naših podatkov za seznamček:

Matevž 10.2.2009 3390g,50cm, pri 18m še nismo imeli posvetovalnice. Trenutno sem doma ker pričakujemo user posted image user posted image  (PDP 14.1.2010) upam, da zdržimo do decembra.

Trenutno smo v fazi "vse sam" in "ne". Naš škrat se pazi doma pri tašči, tako da nismo skoraj nič bolani. Spimo tudi že celo leto cele noči razen kakšnih izjem.

Jaz zaradi user posted image  ne smem nič in sem zelo vesela, da imam krasno taščo, ki vse naredi namesto mene dopoldan, popoldan oz zvečer pa vse naloge prevzame user posted image . Tako, da si jaz trenutno krajšam čas z RR in kakšno knjigo.

Toliko za enkrat od mene.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 710
13.10.2010 22:48:38   
Moncy83
No tale user posted image  pri čer se mi je mal urinu. Se vid da nisem še vešča tega pisanja.

(odgovor članu Moncy83)
Neposredna povezava do sporočila: 711
13.10.2010 23:54:01   
Čebel@
user posted image user posted image user posted image

Hana pravi da je naspana-že 1 uro feštauser posted image user posted image user posted image ....energije ima čist prevečuser posted image user posted image user posted image .....mami in ati pa malo manjuser posted image user posted image user posted image user posted image ......jo grem naterat spatuser posted image

se tipkamo zjutrajuser posted image

(odgovor članu Moncy83)
Neposredna povezava do sporočila: 712
14.10.2010 6:50:38   
Urša08
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 713
14.10.2010 6:53:54   
baki
jutrouser posted image .nik gre dons k dohterju.se mi zdi da se mu ta prehlad že malo dolgo vleče+kašelj.ga grem malo pokazat.lep pozdrav tudi ta noviuser posted image sem že pozabila kk se kličeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 714
14.10.2010 6:56:14   
Urša08
jutro

Simonakr
hvala ti za nasvet, bom sedaj po zajtrku tablet vzela. Pa srčno upam, da ne bo slabosti.

Moncy83 dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image user posted image Bi se nam že prej lahko pridružila, lepo da si nam mal Matevža predstavilauser posted image a sedaj boste mel pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful lepo. A sta vprašala za spol dvojčkov?

Tamika kako krasno da si mela mami popoldan pri sebi in ti je mal pomagala user posted image user posted image user posted image

Sjmm vi imate itak vedno pester dan. Kolk časa pa Saško že matrajo alergije?

Kolumbo ti samo počivaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tamiuka Mihailo
trenutno nima neta, se oglasi ko se preselijo.

Ajvy kje si, kako si, nas že resno skrbi zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša čakamo na testuser posted image user posted image user posted image user posted image

čebela vi ste pa ponočnjaki rataliuser posted image user posted image user posted image , kako je s Hano?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 715
14.10.2010 6:57:11   
Urša08
Baki jutro user posted image Kolk časa se pa včeče prehlad pri Niku? A to samo iz noska teče, kašlja, al ma tud vročino?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 716
14.10.2010 6:57:13   
baki
urša ti si pa zgodna donsuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 717
14.10.2010 6:58:27   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

Baki ma jaz sem vedno zgodnja, morm zjutraj vstat pa tamaledva napravt za v vrtec, da jih moj potem odpelje. Če je čas še kavico skup popijeva, potem pa itak ne morem nazaj spatuser posted image A pri vas ti Nika voziš in pobiraš v vrtcu?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 718
14.10.2010 7:02:10   
baki
urša odkar je v vrtecu.pol je umes blo malo majn pol spet vse zeleno,pol kašelj tk da gapelem da ga pregleda.da bom jst bol mirna

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 719
14.10.2010 7:03:26   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: baki

Baki ma jaz sem vedno zgodnja, morm zjutraj vstat pa tamaledva napravt za v vrtec, da jih moj potem odpelje. Če je čas še kavico skup popijeva, potem pa itak ne morem nazaj spatuser posted image A pri vas ti Nika voziš in pobiraš v vrtcu?

ja sej mam cajt.ko bom šla na šiht bo pa druga organizacijauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 720
14.10.2010 7:10:30   
Urša08
Baki teli prehladi se res vlečejo, pri Žigu se z noskom tud vleče, pa je potem za 3 dni ok, pa spet mal vn teče, je pa res da ni zelen smrkelj ampak prozoren. Mah začaran krog, pa šele oktobra smo. Sploh ne upam pomislit kaj bo po zimi. A imaš daleč do vrtca? Men vzame 45 minut da oba poberem in domov pripeljem.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 721
14.10.2010 7:11:06   
Urša08
Si grem zajtrk narest da potem tablet vzamem.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 722
14.10.2010 7:57:31   
Čebel@
jutrouser posted image user posted image

no mala je zaspala malo čez polnoči in spala do 7.30,ko je klicala za dudo,ampak sem o kar ven vzela-ona mene ponoči ni pustila spat,jaz ji pa zjutraj ne bom pustila da potegneuser posted image .....midva sploh nisva navajena takih nočnih žurov in sva ko 2 zombijauser posted image user posted image user posted image .......mala čist ok,nosek še pušča(prozorno),zdele leze po košari za perilouser posted image .....vse kaže,da gre v ponedeljek na delovno mestouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 723
14.10.2010 8:18:20   
Katjusa
jutro....
Moncy čestitam za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful dobro ej jst takoj podpišem za dvojčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drugače bi blo pa lepo da kr do roka zdržite 3v1 k imam jst na vaš rok RDuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Urša kr čakajteuser posted image user posted image testa nisem delala ker sem mnenja da se dovolj poznam in da user posted image prihaja.... sej mi ni škoda denarja za tist test sam brezveze mi je tisto nervozo špilat...... itak pa vsega ne moremo imet sploh pa ne verjemem v te vrste čudežev.

ponoči se bil beni enkrat naspan in je čvekal k dohtar sicer se v najno sobo komaj kej sliši ampak ker sem slabo spala sem slišala in zato 2x vstalauser posted image itak tamal se mi je režal in se igral skrivalnice z mano......
sem pa ful ponosna nanj k tako korajžno vstopa v igralnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tak zdej grem pa nočno spanje not spravljatuser posted image user posted image user posted image user posted image zdej še lahko kmalu bo treba v službo in bom mogla ob 6 vstajatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 724
14.10.2010 8:20:12   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

je bila moja mami popoldan na obisku user posted image ... je pohvalila moj segedin user posted image in mi pomagala pri tabelah user posted image ... pa še za varuško sem jo izkoristila user posted image user posted image in je počuvala user posted image user posted image , ko sem šibala po fuzbalera user posted image ... pa mala pomoč pri večerni rutini je tudi prišla prav user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čim več takšnih obiskovuser posted image user posted image user posted image user posted image kolk stran od vas pa živi tvoja mama?

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?