|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
14.10.2010 9:26:12   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

čer user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image spijo ... mami bi tudi user posted image ... čakam še dvoje lačnih ust iz kleti, pa bo ura spet čez 22 user posted image

ah mami...naštimej na mizo pa hop v pojstlco...jaja  sj vem v prekmurju to ne gre...more bit pogostitev zmeraj v nulouser posted image user posted image user posted image user posted image
ma pa vseen pejt mal počit no...

zakaj pa 1 dan čez rok?? ma kdo od vaših takrat???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
me user posted image

no pol si bomo pa mogl zapomnt :)))

petrušk_

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 751
14.10.2010 9:27:28   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Aja, sem pozabila povedat. Zgodlo se je neki kar me je čist presenetilouser posted image Odkar mal pazim pri hrani, se pravi dober teden, sem pla eno kilo doluser posted image To ne moreš verjet, očitno sem res mal preveč redilnih stvari pojedla, pol je blo pa tko kot je blo... Tamali pa tud upam da se mal manj redi...

dj mi povej kako in na kaj paziš??

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 752
14.10.2010 9:28:30   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Eto kurilno olje je že pripeljal tko da nas ne bo zeblouser posted image user posted image user posted image

Birdy ja sem po zajtrku vzela tablet tko kot je Somonakr predlagala in je okuser posted image . Super za rihtanje in za minus kilco user posted image user posted image user posted image

Tamika hvala za obrazložitev user posted image , ja spomnim se tiste igleuser posted image . A pr vas še kar rihtate?

a misliš klet in kurilnico? potem je odgovor JA ... BAJE GRE JU3 NOTER PEČ user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 753
14.10.2010 9:28:58   
TAMIKA3

čer user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image spijo ... mami bi tudi user posted image ... čakam še dvoje lačnih ust iz kleti, pa bo ura spet čez 22 user posted image

ah mami...naštimej na mizo pa hop v pojstlco...jaja  sj vem v prekmurju to ne gre...more bit pogostitev zmeraj v nulouser posted image user posted image user posted image user posted image
ma pa vseen pejt mal počit no...

zakaj pa 1 dan čez rok?? ma kdo od vaših takrat???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
me user posted image

no pol si bomo pa mogl zapomnt :)))

user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 754
14.10.2010 9:29:56   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: baki

haj midva sva opravila dohterja.nik je vredu.nobenega vnetja ni in tudi pljuča so čistauser posted image .dons ga bom imela doma bo šel jutri v vrtec.se bova malo cartala.sem pa le pomirjena.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uživajta v cartanju ... mi2 se tudi user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 755
14.10.2010 9:34:56   
birdy

Aja, sem pozabila povedat. Zgodlo se je neki kar me je čist presenetilouser posted image Odkar mal pazim pri hrani, se pravi dober teden, sem pla eno kilo doluser posted image To ne moreš verjet, očitno sem res mal preveč redilnih stvari pojedla, pol je blo pa tko kot je blo... Tamali pa tud upam da se mal manj redi...

Nč hujšga... Čim manj sladkarij, čim manj kruha, ta črne testenine, velik zelenjave in velik sadja. Pa ne jem več po osmi. Res samo mal gledam kaj jem, ne hujšam in nisem nikol lačna. Sej pri Kristi sem isto delala prvih par mesecev. Pa kile res ne rastejo, so pa to tud mal osnove mojega ljubega montinjakauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 756
14.10.2010 9:44:02   
petrušk_

Nč hujšga... Čim manj sladkarij, čim manj kruha, ta črne testenine, velik zelenjave in velik sadja. Pa ne jem več po osmi. Res samo mal gledam kaj jem, ne hujšam in nisem nikol lačna. Sej pri Kristi sem isto delala prvih par mesecev. Pa kile res ne rastejo, so pa to tud mal osnove mojega ljubega montinjakauser posted image

aha...ejjj..tega montinjaka mam jst vsega naprintanga pa to....sam mi ga ne znese naštudirat, pa bi ga zlo rada.....

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 757
14.10.2010 9:56:11   
TAMIKA3
user posted image user posted image
papa user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 758
14.10.2010 10:12:25   
sjmm
dan!

naša noč kr solidna...sam mene je zvečer ena nejevolja prijela--še zdej ne vem za kva...sm mela že mau vsega dostuser posted image

Saša gre zdej na testiranje...urša...se ji žekar dobre pol leta vleče..pa sej veš..d prideš na vrsto pa to

tamika in baki...uživejte crkljanje dons..pa dobr opravite pr zdravnikih...aja, baki ...sej vidm d sta vi2 že nazaj...super d je sam prehlad...nej še to mine!!!!...kako pa gre tebi pri dieti????..jz se kr držimuser posted image

čebelc@...oooo, tega pa še nism prebrala...d bi pri vas imeli polnočni žur...hja, važn d je zdrava d niste žural zarad bolezniuser posted image user posted image ...upam, da ti dobo gospodičnica pustili kej počitiuser posted image

moncy83....lepo d si se nam pridružila...vau kr user posted image user posted image boste imeli....to bo veselja!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, en princ me vleče na tla...morm kuhat z njim d vse kužke nahranivauser posted image

pa kruhek nama že vzhaja...bo treba v pečico z njimuser posted image

kaj kuhate danes???

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 759
14.10.2010 10:20:29   
birdy
Jst pa Kristi pa tole poslušava:
http://www.youtube.com/watch?v=xvdVmVcIymk&feature=related
prej pa še tole:
http://www.youtube.com/watch?v=e25_3FuQWHg
Ona pa pravi pipaci (telebajski)user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 760
14.10.2010 10:20:41   
petrušk_
sjmm...jst sm se pr tašči na filane paprike prjavla :)

pa dober dan...

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 761
14.10.2010 10:21:31   
birdy
Da delim z vami tole mojo srečouser posted image user posted image user posted image user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=68z7wIP7xaQ

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 762
14.10.2010 10:25:39   
petrušk_

Da delim z vami tole mojo srečouser posted image user posted image user posted image user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=68z7wIP7xaQ

hihih...poznam to...se ne naveliča....no ja pa ribič pepe je še aktualen user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 763
14.10.2010 10:38:44   
Urša08
Sjmm pri nas bomo imeli danes govejo juho in palačinke. Sem šla ravno maso narest. Sedaj še do konca zlikam in šibnem h kolegici na kavico in čvekec. Potem pa po mojedva miška v vrtec, pa po mojga v službo, potem pa direkt na govorilne od Žiga.

Uživajte in se zvečer tipkamo.user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 764
14.10.2010 11:14:32   
Čebel@
evo mala je šla spat-je sama prosila(itak da ji manjka od ponočiuser posted image )......sva potegnili igrače ven,ki jih je že prerasla in pa spet magični lonček sva našli tko da je imela celo dopoldne full delauser posted image user posted image user posted image user posted image .....kosilo:kuham govejo juhico,kaj bo pa zraven pa še ne vemuser posted image

vas grem prebratuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 765
14.10.2010 11:19:58   
sunny24
Hello!
Jst sem ta teden mama na bolniški...Me je v pondelk neki ulovilo in sm bla fertik...vročina, grlo bolelo, glava bolela...Ma vse me je bolelo...Ma danes je že OK.
Upam, da Gajči nič ne dobi...

Zdej se madam igra s kockami, vmes malo pleše...Sm vam pa pozabla povedat...Jo "učimo" malo italjansko...jo sprašujem v italjanščini, kje ma nos, usta, lase, roke, noge, kako se kliče,...Pa mi vse pokaže oz pove...user posted image   Najbolj pa je smešna, ko jo vprašam "Gaja, parli l Italiano?" on pa "Šiiii" in se full reži zravn...user posted image user posted image user posted image

Bi kej pokomentirala, ma sm tko površno brala, da rajš ne bi, da ne kej zamešam...

Šibam, kocke po celi dnevni...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 766
14.10.2010 11:33:12   
Čebel@
timy....lepo,da si se javila-daj se večkratuser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo.....kje sta vidva kupila kovtre in povštre???

tamika.....user posted image user posted image user posted image  za mami-jaz sem mojo nazadnje  videla in slišala 30.8.user posted image user posted image user posted image user posted image

moncy.....user posted image user posted image user posted image  za taščo.....bomo navijale,da user posted image user posted image  zdržita čimdlje na toplem....spola že vesta?

katjuša......kdaj te že čaka operacija?sem skleroznauser posted image .......upam,da se do nedelje ne ulije user posted image user posted image user posted image user posted image .....glede € te pa čist zastopimuser posted image

petrušk.....no pa so te presenetili s CDjemuser posted image user posted image user posted image ......zdej boš vsaj vedla,kaj se dogaja v vrtcuuser posted image user posted image user posted image ......14dni bo pa tik tak mimouser posted image user posted image user posted image

birdy.......uživaj v dnevu brez pospravljanjauser posted image user posted image user posted image ....pa user posted image user posted image user posted image  za - kilco.....sej user posted image  bo itak vzel iz tvojih zalog,tko da zanj naj te ne skrbiuser posted image user posted image user posted image ....drugače,pa lepo da paziš na prehrano,ampak bog ne daj stradat oz. pustit da boš lačnauser posted image

baki.......super,da je le prehladuser posted image user posted image user posted image

tamika.......vav vi ste tudi čist bizi z "opremljanjem" hišeuser posted image user posted image user posted image ....imaš kakšen link od peči?

sjmm.......upam,da te je danes nejevolja zapustilauser posted image user posted image user posted image ......upam,da Saški ugotovijo na kaj je alergičnauser posted image user posted image user posted image ....pri nas so teli nočni žuri res redki,ampak na čase nam zgleda kar pripadajouser posted image user posted image user posted image

urša......lep dan ti želimuser posted image

sunny........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate.....upam,da ti uspe tudi kaj počivat,čene se ti zna tole še vlečtuser posted image user posted image user posted image ....o user posted image  pa že kar italijanskouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 767
14.10.2010 11:50:33   
petrušk_
ogrevanje na pelete

sistem ogrevanja je približno enak kot pri olju...edini pogoj je nakup gorilca na pelete. Pri nas ni blo panike, k smo mel zj kombinirano peč - lahko na olje ali na drva in je res strošek samo nakup gorilca....
...material - peleti pa kot sem rekla so najcenejši vir ogrevanja do sedaj....mislim da še skor cenejši od drv....pa prednost je da isto nonstop lahko laufa, tako kot olje...na avtomatiko...se prižge in ugasne kadar želimo....
...edino malo več dela je s čiščenjem...pri olju skoraj ni potrebno, tukaj pa moraš 1x tedensko očistiti peč...vzame cca 15-20 minutk....

link od peletov
http://www.biodom27.si/template.jsp?sifra=gedu2ed&prva=true
link od gorilca
http://www.eragon.si/
točn tega mamo mi

če te bo še kaj zanimalo urša pa kar vprašaj...

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 768
14.10.2010 12:15:59   
Čebel@
moj buši v 17t-meni se od zgoraj zdi full večjiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 769
14.10.2010 12:19:04   
Čebel@
mogoče se tukaj bolje vidiuser posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 770
14.10.2010 12:20:39   
Čebel@
ne bom več smetilauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 771
14.10.2010 12:33:03   
birdy
Čebela, joj kak trebuh, pa sej mam jst tazgauser posted image user posted image Lep buši maš, tud to rundo ni ful velikuser posted image
Čaki, se grem slikat pa dam jst moje gor...user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 772
14.10.2010 12:35:21   
Čebel@

Čebela, joj kak trebuh, pa sej mam jst tazgauser posted image user posted image Lep buši maš, tud to rundo ni ful velikuser posted image
Čaki, se grem slikat pa dam jst moje gor...user posted image
pri Hani do 6m sploh ni bilo trebuhauser posted image user posted image user posted image user posted image ......čakam fotkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 773
14.10.2010 12:36:37   
Čebel@
no sem dovobila dovoljenje od petrap,da vam povem,da bojo imela user posted image user posted image -še spola zbezam iz njeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 774
14.10.2010 12:48:22   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Hello!
Jst sem ta teden mama na bolniški...Me je v pondelk neki ulovilo in sm bla fertik...vročina, grlo bolelo, glava bolela...Ma vse me je bolelo...Ma danes je že OK.
Upam, da Gajči nič ne dobi...

Zdej se madam igra s kockami, vmes malo pleše...Sm vam pa pozabla povedat...Jo "učimo" malo italjansko...jo sprašujem v italjanščini, kje ma nos, usta, lase, roke, noge, kako se kliče,...Pa mi vse pokaže oz pove...user posted image   Najbolj pa je smešna, ko jo vprašam "Gaja, parli l Italiano?" on pa "Šiiii" in se full reži zravn...user posted image user posted image user posted image

Bi kej pokomentirala, ma sm tko površno brala, da rajš ne bi, da ne kej zamešam...

Šibam, kocke po celi dnevni...user posted image

Frajerka malauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo še malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se zdravje pri Gaji obdrži...... kako je s tvojo službo?

Čebelauser posted image user posted image user posted image pa sej ti si že prava nosečka z lepim bušijemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Operacijo še ne vem kdaj imam imam pa na kirurgiji 29 tega meseca pregled in pol bodo povedal kolk časa bom čakala lahko 3 dni lahko pa pol leta.......user posted image aja pa ti nč ne smetišuser posted image

Petrap a kr 2user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image očitno so dvojčki na pohoduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zakaj pa se nam nič sama ne oglasi?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?