|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
13.10.2010 9:01:41   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Sem vam že povedala, da mi je ta reklama, ki laufa ob strani za Rotavirus, full grozna!!!user posted image

meni ga je ena medicinska sestra fuuuuuuuuuul odsvetovala, ker je njen vnuk (6 mesečni) že 1 mesec v bolnici, ker je imel tako hudo reakcijo na cepivo user posted image

Dej nehi! user posted image user posted image Revček...
Meni so ga tudi vse P doslej odsvetovale. Nikina v Kp, ki je reees bila čisto proti vsem dodatnim cepivom, mi je rekla, da je to cepljenje sam propaganda zdravstva, ki na tak način polni blagajno. Ker cepivo plačajo starši. Če pa je otrok v bolnici, pa pride to 500 evrov na dan, to pa mora plačat zdravstvo in zato tak propagandirajo cepivo... eh sem zakomplicirala sam sej štekate ne? user posted image

Jaz sem Lio cepila, ker smo imeli okoli sebe v družini vse malčke okužene in vam noče povedat kaj je delalo z njimiuser posted image , ampak je imela na prvo dozo full reakcijo (isto kot pri tem cepljenju za 18m), pri drugi pa ničuser posted image  V glavnem pri drugem otroku bom krepko premislila...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
13.10.2010 9:11:13   
Tulipan12

Lepo pozdavi KOKICO in ji povej, da jo pogrešamo. user posted image

Se podpišem!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
13.10.2010 11:05:17   
PERSIDA
Morgen.Na hitro,ker se mudi kuhat.

felix- mojo mami sem poslala po kombinizončke,nebi raje o tem sem vesela ,da je živa ,pa zdrava nazaj prišlauser posted image
kokič -drži se
tilipan - en velik user posted image  ,pa nehaj žurat ponoči (ps.a greva skupajuser posted image )
Najaa sem pozala kaj sem hotla,  vglavnem user posted image user posted image ,če mi ne gre z glaveuser posted image

Drugač v teh dneh bilo vreme prekrasno ,hb za sonček.Danes smo ,pa že spet vsi neki mrki.
Otroka vredi,mati še boljše ,komu lepše kot nam.Ja še dober mesec in pol ,pol se ,pa začne drugo obdobje v našem življenjuuser posted image .
Pridne bit ,pa zdrave ostatuser posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
13.10.2010 13:22:49   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Morgen.Na hitro,ker se mudi kuhat.

felix- mojo mami sem poslala po kombinizončke,nebi raje o tem sem vesela ,da je živa ,pa zdrava nazaj prišlauser posted image
kokič -drži se
tilipan - en velik user posted image  ,pa nehaj žurat ponoči (ps.a greva skupajuser posted image )
Najaa sem pozala kaj sem hotla,  vglavnem user posted image user posted image ,če mi ne gre z glaveuser posted image

Drugač v teh dneh bilo vreme prekrasno ,hb za sonček.Danes smo ,pa že spet vsi neki mrki.
Otroka vredi,mati še boljše ,komu lepše kot nam.Ja še dober mesec in pol ,pol se ,pa začne drugo obdobje v našem življenjuuser posted image .
Pridne bit ,pa zdrave ostatuser posted image

O, Persida! Bova se midve menjali, jaz grem na porodniško, ti pa v službo!user posted image
Tudi tebi user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
13.10.2010 13:26:54   
Tulipan12
Nas moram malo bolj gor potegnit, skoraj smo na drugo stran padle!user posted image
Pa da bo imela Kokica kaj za brat, ko pride, ker bo verjetno še doma kaj počivala! Ampak, Kokica, jaz se sama s sabo ne morem nekaj dosti pogovarjat, druge pa se nekje potepajo!user posted image
No, včerajšnja obletnica je bila lepa, kino (v katerm je dragi zaspal za 10min, jaz pa jokala kot dež ob filmuuser posted image ), večerjica... kaka masaža in savna bi še bolj pasale, pa pač nisem v formiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1055
13.10.2010 13:42:53   
Najaa
Evo še mene. Danes sem bila baby sitter še za enega luštnega poba user posted image tak da je bila še Nika doma in sta se skupaj zabavala. Prav luštna sta bila, ko sta skupaj plesala in se objemala, pa knjige gledala in se lovila... super no, je čas kar prehitro minil.
Zdaj pa počivamo.

Tulipan in? Kaj si dobila od dragega? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1056
13.10.2010 13:52:56   
Tulipan12

Evo še mene. Danes sem bila baby sitter še za enega luštnega poba user posted image tak da je bila še Nika doma in sta se skupaj zabavala. Prav luštna sta bila, ko sta skupaj plesala in se objemala, pa knjige gledala in se lovila... super no, je čas kar prehitro minil.
Zdaj pa počivamo.

Tulipan in? Kaj si dobila od dragega? user posted image

Rožice in parfum.user posted image  Jaz sem kupila majčko, sem letela malo prej iz službe in mi je uspelo uredituser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
13.10.2010 18:17:06   
tasa_m
Tulipan, super za lep večer user posted image

Kokica pa je šla danes domov user posted image Jaz sem pa glih danes htela k njej na obisk user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1058
13.10.2010 21:37:44   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Tulipan, super za lep večer user posted image

Kokica pa je šla danes domov user posted image Jaz sem pa glih danes htela k njej na obisk user posted image user posted image

Hvalauser posted image
O, super za Kokico!user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa samo cartanje z Valentinom in dragim!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
13.10.2010 21:38:14   
Tulipan12
Kje pa kaj MaJaLe hodi??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1060
13.10.2010 21:41:26   
Tulipan12
Gledam Gospodinjice na POP Brio, pa imajo tolko reklam, da človek zgubi zanimanje za serijouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1061
13.10.2010 21:59:30   
tasa_m

Kje pa kaj MaJaLe hodi??user posted image
zdaj ko je na bolniški nima časa za RR. To ma čas samo ko je v službi user posted image user posted image bo jo treba malo .....

Neposredna povezava do sporočila: 1062
13.10.2010 21:59:38   
tasa_m
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
13.10.2010 22:51:43   
PERSIDA
Zaželim vam samo lahko noč.
Jutri peljem bacpencera na vago user posted image  že zeloooooo zgodajuser posted image .

tasa - pa babico spusti noteruser posted image .Saj vem ,da bomo ob čudnih urah okol hodili ,pa vseeno ,mogoče ti kaj speglauser posted image  bom jo nakurblalauser posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
14.10.2010 8:20:21   
KOKICA32
Dober dan!!! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
14.10.2010 9:00:18   
KOKICA32

No sem se prebila skozi včerajšnje ponočevanje tase in Perside. user posted image Face ste, itak! user posted image

Jaz tudi ravnokar! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
14.10.2010 9:00:21   
KOKICA32

user posted image  Je katera že slišala, da naj bi ti zavaraovalnica pri kateri si življensko zavarovan (ali partner) dala nagrado ob rojstvu otroka? Za občine vem, za zavarovalnice pa sem zdaj prvič slišala!

Prvič slišim.

Neposredna povezava do sporočila: 1067
14.10.2010 9:00:27   
KOKICA32

Dober dan s kofetom v roki! user posted image

Jaz tudi dajem Niki že tako napol bundo jakno no, sam je kar podložena. Sej spodi ima pa 2 dolga rokava in to je to. Bo pa kmalu za bundo ja, sej je zjutri že 4 stopinje. Brrrrrr! user posted image

A ni rekla KOKICA, da bo v bolnici imela net? Pogrešam jo.

Ja, sej tisti brezrokavnik, ki ga ima Lia je iz puha, kot bunda, samo brez rokavovuser posted image

Ne, ne, ni rekla za ziher, rekla je, da upa, da bo imela net, samo kolko jaz poznam našo bolnico, obstajajo na oddelkih sobe z netom... nisem pa sigurnauser posted image  Mislim, da bi Persida kaj več vedela povedat o tem, ker se mi zdi, da se je včasih javila na RR iz P, ko sta bila še bavca not!
Tudi jaz pogrešam Kokico!

Ni blo neta, niti volje za to, po resnici povedano.user posted image

Pa HVALA za pogrešanje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1068
14.10.2010 9:00:33   
KOKICA32

Mariborčanke!
Persida je poslala mejle za srečanje. Kam odgovarjamo, oz. kje se dogovarjamo - na mejlih al RR? V glavnem, jaz sem za!user posted image

Na mail!

Neposredna povezava do sporočila: 1069
14.10.2010 9:00:39   
KOKICA32

Jeeeeeeeeeeeeeej, dobila sem četrto user posted image !!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1070
14.10.2010 9:10:47   
KOKICA32
Evo mene nazaj. user posted image

V ponedeljek sem bila operirana, nazadnje sem jedla eno ful dobor koislo v nedeljo popoldan, potem pa nič do torka do 13.30h. Niti piti nisem smela. user posted image Meni se je že rolalo, ker sem imela tako suha usta...pa vsa ta zdravila. Valentin se me je v ponedeljek kar malo vstrašil, ko je prišel na obisk, saj sem bila vsa zatečena in povita, pa polno cevk in monitorjev. Potem pa je ob meni zaspal. user posted image Kako sem ga pogrešala. V torek sem že bila v svoji sobi in že brez povoja, le drenažo sem še imela. Valentin me je že bolje sprejel in se me že dotikal. Najbolj pa mu je seveda zanimiva rana na vratu, ki bi se je skoz dotikal a še ne sme, ker je še vse tako občutljivo. V sredo, torej včeraj pa sem dohtarju zagnjavila, če bi mi lahko že kar takoj naredili ORL pregled (ki je bil pogoj, da grem lahk domov), ker zelo pogrešam otroka. Pa so mi ustregli, izvid je bil okej, nobenih komplikacij, zato sem po kosilu lahko odšla domov. user posted image user posted image user posted image Kak sem bila vesela, kot mali otrok. Imam še kar nekaj okrevanja pred sabo, baje do 6 tednov in še kar nekaj kontrol. Ne smem dvigovati  ničesar, moram še 3 dni mirovati v postelji. Ampak važno je, da sem doma. Kako sem pogrešala vso dogajanje z Valentinom, eno enostavno previjanje, mi je včeraj tolko pomenilo. Sem si blazino na tla dala, ker ga pač ne smem dvigniti in sva se previla na tleh. Mali je samo gledal, kako mu je bilo zanimivo. Pa hranjenje in uspavanje. Drugače pa sem še kar okej, vrat me še kar boli, ker me še vse zateguje, zato se obračam, kot da bi imela "heksenšus".  user posted image Ampak važno, da sem doma.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
14.10.2010 9:19:17   
KOKICA32
Če ni nobene, pa grem nazaj ležati.user posted image   Še pridem potem kaj okrog.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
14.10.2010 12:36:26   
KOKICA32
Buuu!user posted image

Še vedno nobene!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
14.10.2010 13:06:04   
KOKICA32
Nova slikica za seznam:

Ko pojem in igram klavir...

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
14.10.2010 13:54:09   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Nova slikica za seznam:

Ko pojem in igram klavir...

user posted image

user posted image user posted image user posted image cuker!

In KOKICA WB! user posted image Zdaj pa le počivaj. A to pomeni, da boš 6 tednov doma??

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?