Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Mi2 sva bili sami za vikend in sva v soboto povabili babi na sprehod v mestni park, popoldan sva imeli polno hišo obiskov, v nedeljo pa družinsko srečanje pri mojih doma, Lia je uživala 100 na uro, sej jaz tudi, ampak ko sem danes zjutraj videla kaj dela me čaka doma, se mi je kr obrnilo Lia ima spet neke fore ponoči, me je zbudila ob 4.15: mami, it molam! Kam, Lia? Na kakav! In sva šli v kuhinjo, je spila 3 šalčke kakava in spat nazaj! Pa zbuja se ponoči, se dere mami, mamica, ati ne, ne, ne in jo lahko samo jaz dvignem in pocartam - zdaj pa ne vem, če se ji kaj sanja al kaj?Ni fajn! Si me nasmejala zdej! Ampak 3 šalčke? O, vsaj nekdo je tu! Ja, ja, imam eno malo šalčko za njen kakav, pa za zajtrk spije 2, ponoči pa je kr non-stop govorila mami še še, jaz pa tak v transu, pa sem mislila, več spije, bolj bo spala Pa ni, 5.50 bujenje. Ne vem kaj ji je zadnje čase, je že lepo prespala noči, spala do 7.10 in je bilo vse ok. Potem je imela tisto nesrečno cepljenje, smo dežurali cele noči, potem je spet prespala 2 noči, zdaj pa spet akcija! Nika je imela kako reakcijo po cepljenju al je bilo vse ok?
|