Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:55:21
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasa - LOOOOOOVE you Kak si je fajn oke spočit preden grem v vodoravno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 0:56:59
|
|
|
|
PERSIDA
|
No lep zaključek večera .Lahko noč zadnjič .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 10:45:38
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sem dala podatke v seznam in takole ko gledam... zakaj pa ne osvežite podatkov? Mislim, če že ravno imamo seznam. Persida recimo pa MaJaLe, trezika, felix, MalaČebelica pa tak ne sodeluje... sam druge? ja, jest sem zadnjič povedala okvirne podatke, pa smo rekle, da počakamo na pregled, ki ga imamo konec tega meseca lahko pa vseeno povem, kakšno je stanje (približno): 13,3 kg in 88 cm ja, moj križ ni navdušen Sliko pa že nekaj časa gledam in si govorim, da bi se spodobilo, da jo zamenjam, zdaj moram samo še besede spravit v dejanja Korenjak Jure! Si prav zaslužiš kakšno oreng masažo! Feliša a ti lahko pošljem kakšno novejšo fotko od Nike pa ti daš v seznam? Sej veš, meni nagajajo te fotke. masaža? se javiš? komot, bom pa še Juretovo usput zrihtala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 12:59:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA In za zahvalo še srat ne morem v miru sicer pa jaz mam pa nemrem it, ker tudi če vrata zaperem dol, mi pride trkat in se dere:mamiii, mamiii Kaj kocke tudi sestavljate poleg sr....tak kot mi Ej vidim, da je povsod isto. Mi jih ja, pa knjige beremo in stolpe delamo in pojemo... ni da ni. Za kratek čas se kopalnica spremeni v igralnico.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 12:59:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sem dala podatke v seznam in takole ko gledam... zakaj pa ne osvežite podatkov? Mislim, če že ravno imamo seznam. Persida recimo pa MaJaLe, trezika, felix, MalaČebelica pa tak ne sodeluje... sam druge? ja, jest sem zadnjič povedala okvirne podatke, pa smo rekle, da počakamo na pregled, ki ga imamo konec tega meseca lahko pa vseeno povem, kakšno je stanje (približno): 13,3 kg in 88 cm ja, moj križ ni navdušen Sliko pa že nekaj časa gledam in si govorim, da bi se spodobilo, da jo zamenjam, zdaj moram samo še besede spravit v dejanja Korenjak Jure! Si prav zaslužiš kakšno oreng masažo! Feliša a ti lahko pošljem kakšno novejšo fotko od Nike pa ti daš v seznam? Sej veš, meni nagajajo te fotke. masaža? se javiš? komot, bom pa še Juretovo usput zrihtala Hmmmm, bolj sem misla, da bi te B. masiru. Ok, bom poslala in hvala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 13:00:42
|
|
|
|
Najaa
|
No sem se prebila skozi včerajšnje ponočevanje tase in Perside. Face ste, itak!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 14:03:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa No sem se prebila skozi včerajšnje ponočevanje tase in Perside. Face ste, itak! nama je malo špilalo ja.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 14:03:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m http://www.facebook.com/people/Jernej-Tilinger/1223417455#!/profile.php?id=1223417455 persida poglej ga Za prijatelja ima pa mojega polbrata! Vaju pa očitno ni potrdil, ker mi ni pokazalo, da bi vaju imela za skupne prijatelje. ma itak da ni potrdil, če je vsaj malo pameten nebo razen če zbira prijatelje, pol verjetno bo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 18:13:05
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Saj vem, da sem čudno ampak še vedno mi ne gre v glavo, zakaj morajo drugi uporabniki RR ali pa katerega drugega foruma, pomagat mamicam in atijem izbirat imena za še nerojenega otroka?? A ni to nekaj najlepšega, da se z partnerjem vsedeš dol in izbirata ime? Tudi če nobenemu drugemu ne bo všeč, in bo všeč samo vama?! Midva npr. sva hotela imeti Li oz. Lij na začetku, ker nama je enostavno bila full všeč. Ime sem našla v osmrtnici ampak nama je bila takoj všeč. Ko sva povedala ostalim so se zgražalio nad imenom, kje sva to ime našla in da je to: ****ing china name. Ja pa kaj, nama je bila všeč...vse dokler nisva pogledala če po zvezdah štima. In ni. Niso bili dobri obeti z imenom in priimkom, zato je nastala Lija. se strinjam res je bedarija druge spraševat. Zanč je imela ena res ful čudna in trapasta imena za fantka izbrana in pol je spraševala, kako naj partnerja prepriča, da se bo strinjal s temi imeni, pa so ji vse uporabnice rekle, da upajo, da bo njegova obveljala a za Lijo sta pa celo študijo imena in priimka naredila? zanimivo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 18:13:10
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi ne jezi se tolko ,boš grda ratala Ta drugi otrok bo,pa Jerneja ne .Jerneja Ze..... -mater kak se dobro sliši No ženskice tako ,pa bi bilo naši princeski ime ,če ne bi ven prilezel Tomažek .Je ,pa zanimivo to,da niti ena marčevka ni nikoli omenla tega imena.Očitno sem samo jaz čudna . Meni je pa všeč sej to je podaljšana Neja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 18:13:20
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kolešček pa kaj si nisi mogla drugega vzdevka zmislit. Jaz sem prvo mislila, da mu je kaj manjkalo...kak kolešček KAk te lahko pozabiš kak se piše, te že nisi bila preveč rukjena v njega tudi jaz
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 18:13:25
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA In za zahvalo še srat ne morem v miru sicer pa jaz mam pa nemrem it, ker tudi če vrata zaperem dol, mi pride trkat in se dere:mamiii, mamiii naš pa itak kljuko doseže in si sam postreže
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 10.10.2010 18:13:28
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čuješ na kaki način ste vi uvajali pire .Joj sem danes malo brala temo o krompiru zdaj pa prosim za link do tega krompirja, ko ga tok omenjate
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 11.10.2010 8:27:19
|
|
|
|
Najaa
|
Dober juter. Kje ste vse? Ok vem, kokič je v bolnici , tasa dela , Persidi je oproščeno , felix se grebe za šulne , MaJaLe počiva ... kaj pa TULIPAN in tvoja "še ...... ponedeljkov?"
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 11.10.2010 8:49:10
|
|
|
|
Tulipan12
|
Ojla, dobro jutro! Še 3 ponedeljke!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 11.10.2010 8:50:25
|
|
|
|
Tulipan12
|
Persida in Tasa, kaj vidve ne upoštevata RR molka med vikendi?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 11.10.2010 8:53:41
|
|
|
|
Tulipan12
|
Kaj sploh naj kaj pokomentiram? Od tistih tipčkov na slikah mi je greha vreden samo Čukec, Tasa, o bivših - hahahaha, glih mi je prejšnji teden bivši poslal sms, da mi ne dela zadnja luč na avtu - WTF??? Drugega pa tak nista nič čvekali... Kokica be strong today!!! Malo še grem prebrat, ker sem samo preletela vse!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 11.10.2010 8:54:20
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čuješ na kaki način ste vi uvajali pire .Joj sem danes malo brala temo o krompiru zdaj pa prosim za link do tega krompirja, ko ga tok omenjate Ha?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 11.10.2010 8:57:56
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Saj vem, da sem čudno ampak še vedno mi ne gre v glavo, zakaj morajo drugi uporabniki RR ali pa katerega drugega foruma, pomagat mamicam in atijem izbirat imena za še nerojenega otroka?? A ni to nekaj najlepšega, da se z partnerjem vsedeš dol in izbirata ime? Tudi če nobenemu drugemu ne bo všeč, in bo všeč samo vama?! Midva npr. sva hotela imeti Li oz. Lij na začetku, ker nama je enostavno bila full všeč. Ime sem našla v osmrtnici ampak nama je bila takoj všeč. Ko sva povedala ostalim so se zgražalio nad imenom, kje sva to ime našla in da je to: ****ing china name. Ja pa kaj, nama je bila všeč...vse dokler nisva pogledala če po zvezdah štima. In ni. Niso bili dobri obeti z imenom in priimkom, zato je nastala Lija. se strinjam res je bedarija druge spraševat. Zanč je imela ena res ful čudna in trapasta imena za fantka izbrana in pol je spraševala, kako naj partnerja prepriča, da se bo strinjal s temi imeni, pa so ji vse uporabnice rekle, da upajo, da bo njegova obveljala a za Lijo sta pa celo študijo imena in priimka naredila? zanimivo Sva verjetno isto brali Pa kaj, jaz sem vas tudi vprašala, če ima katera kak predlog Ampak debato o tem odpirat ? Midva že itak imava nek ožji izbor, samo še vedno malo vprašam, mogoče mi pride kako ime na ušesa, ki sem ga spregledala in mi ravno tisto sede...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 11.10.2010 8:59:44
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA In za zahvalo še srat ne morem v miru sicer pa jaz mam pa nemrem it, ker tudi če vrata zaperem dol, mi pride trkat in se dere:mamiii, mamiii Kaj kocke tudi sestavljate poleg sr....tak kot mi Ej vidim, da je povsod isto. Mi jih ja, pa knjige beremo in stolpe delamo in pojemo... ni da ni. Za kratek čas se kopalnica spremeni v igralnico. Pri nas pa je tak, da ji edino takrat dovolim, da se igra z mojo kozmetiko in v tem res uživa, samo čakam, da mi bo enkrat prinesla kahlico in rekla, mami idi že, no!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 11.10.2010 9:05:31
|
|
|
|
Tulipan12
|
Mi2 sva bili sami za vikend in sva v soboto povabili babi na sprehod v mestni park, popoldan sva imeli polno hišo obiskov, v nedeljo pa družinsko srečanje pri mojih doma, Lia je uživala 100 na uro, sej jaz tudi, ampak ko sem danes zjutraj videla kaj dela me čaka doma, se mi je kr obrnilo Lia ima spet neke fore ponoči, me je zbudila ob 4.15: mami, it molam! Kam, Lia? Na kakav! In sva šli v kuhinjo, je spila 3 šalčke kakava in spat nazaj! Pa zbuja se ponoči, se dere mami, mamica, ati ne, ne, ne in jo lahko samo jaz dvignem in pocartam - zdaj pa ne vem, če se ji kaj sanja al kaj?Ni fajn!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 11.10.2010 9:06:19
|
|
|
|
Tulipan12
|
Jeeeeeeeeeeeeeej, dobila sem četrto !!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 11.10.2010 9:07:02
|
|
|
|
Tulipan12
|
Zdaj pa grem malo delat, ker se tak sama s sabo tu gor pomenkujem...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?