|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
12.10.2010 9:21:10   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dober dan s kofetom v roki! user posted image

Jaz tudi dajem Niki že tako napol bundo jakno no, sam je kar podložena. Sej spodi ima pa 2 dolga rokava in to je to. Bo pa kmalu za bundo ja, sej je zjutri že 4 stopinje. Brrrrrr! user posted image

A ni rekla KOKICA, da bo v bolnici imela net? Pogrešam jo.

Ja, sej tisti brezrokavnik, ki ga ima Lia je iz puha, kot bunda, samo brez rokavovuser posted image

Ne, ne, ni rekla za ziher, rekla je, da upa, da bo imela net, samo kolko jaz poznam našo bolnico, obstajajo na oddelkih sobe z netom... nisem pa sigurnauser posted image  Mislim, da bi Persida kaj več vedela povedat o tem, ker se mi zdi, da se je včasih javila na RR iz P, ko sta bila še bavca not!
Tudi jaz pogrešam Kokico!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
12.10.2010 9:21:54   
Tulipan12
Prvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
12.10.2010 9:23:43   
Tulipan12
Ima katera kako idejo za darilo za obletnico?

Neposredna povezava do sporočila: 1028
12.10.2010 9:29:31   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Hmmmm.... večerja? Pa odvisno zdej, kaj ima rad... npr kej za oblečt, kakšna dobra majica? ne vem, midva si dajeva praktična darila. Zlatnino sva "obdelala" že v prvih parih letih. user posted image Zdej se pa kar vprašava, kaj želiva in greva skupi v trgovino, npr. pred NL in si kupiva. Za RD pa jaz tud točno vem, kaj rabi in mu kupim.

Neposredna povezava do sporočila: 1029
12.10.2010 9:37:00   
Tulipan12

Hmmmm.... večerja? Pa odvisno zdej, kaj ima rad... npr kej za oblečt, kakšna dobra majica? ne vem, midva si dajeva praktična darila. Zlatnino sva "obdelala" že v prvih parih letih. user posted image Zdej se pa kar vprašava, kaj želiva in greva skupi v trgovino, npr. pred NL in si kupiva. Za RD pa jaz tud točno vem, kaj rabi in mu kupim.

Rd in Božič imava midva tudi tak - kaj kdo rabi, za nobletnice pa sva nakit tut že obdelala, zvečer greva v kino, večerja malo težje pride v poštev, ker imava kosilo komaj okoli 16.30... Moram še malo razmislit - nor je na knjige, pa bom šla malo pogledat, če me kak naslov pritegne, če ne pa mu bom nek pulover kupila, ker nujno rabi! Nisem vedela, kak je s cunjami, če se kupujejo al ne za take priložnosti...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
12.10.2010 9:53:05   
Tulipan12
Sem vam že povedala, da mi je ta reklama, ki laufa ob strani za Rotavirus, full grozna!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1031
12.10.2010 10:12:59   
Najaa
Jaz ne gledam tej reklam. Sploh jih ne porajtam HB! user posted image

Ja zakaj se pa ne bi cunje podarjale? user posted image Ok na začetku za 1. mogoče res ne... pol pa ti tak zmanjka idej, sploh pri mojem. On bi bil najbolj vesel kakšne komponente ali česa takega za v studio sam halo! To stane juhuhu haha. user posted image Ne ne, kakšna knjiga je tud super al pa neki, kar ima rad. Kakšno dobro čokolado? Kaj pa sta si lani podarila?
Meni je zdej, ko imava otroke, najbolj neprecenljivo, da tašča pomaga pri tem in sicer tako, da pazi otroke, midva pa greva ven. To mi je najlepše darilo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1032
12.10.2010 10:22:45   
Tulipan12

Jaz ne gledam tej reklam. Sploh jih ne porajtam HB! user posted image

Ja zakaj se pa ne bi cunje podarjale? user posted image Ok na začetku za 1. mogoče res ne... pol pa ti tak zmanjka idej, sploh pri mojem. On bi bil najbolj vesel kakšne komponente ali česa takega za v studio sam halo! To stane juhuhu haha. user posted image Ne ne, kakšna knjiga je tud super al pa neki, kar ima rad. Kakšno dobro čokolado? Kaj pa sta si lani podarila?
Meni je zdej, ko imava otroke, najbolj neprecenljivo, da tašča pomaga pri tem in sicer tako, da pazi otroke, midva pa greva ven. To mi je najlepše darilo! user posted image

Lani sva šla na dopust za 4 dni, sva si skupaj to podarila!user posted image  Sej res, zakaj mu ne bi kupila nekaj za oblečt, če pa rabi.
Mojo mami sem že včeraj zrihtala za varstvo, to imava hvala bogu vedno na voljo - in mami in taščo, tak da ni problema... Kino in Kitajci, sva se že dogovorila, med malico pa skočim po neko malo darilce!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
12.10.2010 12:07:53   
Najaa
No pol pa javi, kaj mu boš kupila. Pa seveda kaj bo on tebi dal. user posted image
Ah s temi darili... jaz imam večji problem kot mojemu in otrokoma s tem, kaj dat drugim... familiji mislim in tako. O tem že kaj razmišljate? Sem misla, da bi obema babicama naredila foto knjigo sam teh slik imata itak že toliko.... Pa misla sem doma kej delat ala marmelada ali liker... Pa s Tijo čestitke, to itak.

Neposredna povezava do sporočila: 1034
12.10.2010 14:05:42   
Tulipan12
Evo, prišla iz šopinga. Dragemu nisem kupila nič, ker nisem našla ničuser posted image user posted image user posted image  no, bolj sem bila brez ideje. Sem še v razmišljanju.
Sem pa kupila sebi seksi kombinežo za fotografiranjeuser posted image user posted image user posted image
Babice id dedki: foto album - skoraj 100%, ker sem nekje pri Liinih 6ih mesecih nehala razvijat slike, mi je enostavno zmanjkovalo časa, tak da se bom tega lotila zdaj, ko grem v porodniško. Pa rokavice, šali, copati, vedno uporabna darila...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
12.10.2010 14:12:31   
Tulipan12
To z marmelado ali likerjem je full dobra ideja, uporabna, kreativna, iz srcauser posted image  Ampak jaz nisem iz tega testa in to pri meni odpade.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1036
12.10.2010 14:13:05   
felix7

Dober juter. user posted image

Kje ste vse? Ok vem, kokič je v bolnici user posted image , tasa dela user posted image , Persidi je oproščeno user posted image , felix se grebe za šulne user posted image user posted image , MaJaLe počiva user posted image ... kaj pa TULIPAN in tvoja "še ...... ponedeljkov?" user posted image

felix se je grebla in si nagrebla user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
12.10.2010 14:13:08   
felix7

Jeeeeeeeeeeeeeej, dobila sem četrto user posted image !!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1038
12.10.2010 15:04:41   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Tak, pa sem pokomentirala.
Sem delela dopoldan, milimater kaka gužva ob 9.10 nismo več imeli niti enega zimskega kombinizona niti jakne. In seveda, prodajalke smo bile vse samo človek ne user posted image Ampak saj jih razumem, logično da so jezni, če pa mamo glih 10 kompletov user posted image

Sem pa danes full utruijena, pa kaj utrujena, crkjena v nulo. Še žule sem na nogi dobila - prstu user posted image in me tak boli, d komaj hodim. Ampak saj bo, jutri sem fraj user posted image v sredo pa začnem ob 9h

Taša, prav nate sem včeraj mislila user posted image  namreč, zanč sem rekla, da mi na kraj pameti ne pride, da bi se šla gužvat, kadar imata Lidl pa Hofer akcije. No, pa ker se zarečenga kruha največ poje, me sploh ne čudi, od kje vse te odvečne kile user posted image
Skratka, zanč dobimo reklamo od Lidla in vidim zimske čeveljčke za 11.99 EUR user posted image  do zdaj so bili vsi čeveljčki med 50 in 70 EUR... in se odločim, da grem pa tut jaz enkrat pogledat v Lidl, kako zgleda to gužvanje. No, čeveljčke sem dobila, kakovost se mi zdi zadovoljiva, ampak vam pa povem, da se je folk skor pobil med sabo. Za čeveljčke niti ni bilo hudega navala, predvsem so se gnetli za zimske hlače in jakne. Pobrali so jih v nekaj sekundah user posted image  no, tudi jaz sem vzela dvoje zimske hlače (sem samo stegnila roko in začuda dobila glih taprave številke user posted image ), pa še 4 pulije in 2 termo abs nogavičke. Torej za 9 kosov oblačil in obutve sem dala slabih 45 EUR user posted image  za tak denar drugje niti čevljev ne bi dobila.
Skratka, Juretu sem priskrbela nekaj oblačil za smešno ceno in sem prav vesela user posted image  sicer sem hotla še bundico vzet, ampak se mi je zdela pa pretanka.
no, sej letos bodo pa v Grosuplju začeli Hofer gradit, pol se bomo pa tja hodil gužvat user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
12.10.2010 15:04:56   
felix7

Dobro jutro!
Pa je že torek in najina uradna 3. obletnica!user posted image user posted image
Sem razmišljala, imava 3. obletnico, 1 in 3/4 otrokauser posted image , pa spremenila sem se za cca 50 kg v teh treh letihuser posted image user posted image user posted image user posted image
Grem zdaj Tasin pire krompir brat!user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1040
12.10.2010 15:05:02   
felix7

Ta teden je zadnji rok, da se grem nosečniško slikat, ker imam že taki trebuh, da se mi že dol poveša in drug teden več ne bo za fotografiranje. Tak da grem danes po nek novi seksi modrc!user posted image

to je pa stvar, katero ful obžalujem, da nisem naredila v nosečnosti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1041
12.10.2010 15:05:29   
felix7

šal, rokavice, denarnica, pas, ura... glej, glej, kok idej mam, ko moram pa jaz kupit, pa nobene user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1042
12.10.2010 15:05:34   
felix7

Sem vam že povedala, da mi je ta reklama, ki laufa ob strani za Rotavirus, full grozna!!!user posted image

meni ga je ena medicinska sestra fuuuuuuuuuul odsvetovala, ker je njen vnuk (6 mesečni) že 1 mesec v bolnici, ker je imel tako hudo reakcijo na cepivo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1043
12.10.2010 21:05:17   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

meni ga je ena medicinska sestra fuuuuuuuuuul odsvetovala, ker je njen vnuk (6 mesečni) že 1 mesec v bolnici, ker je imel tako hudo reakcijo na cepivo user posted image

Dej nehi! user posted image user posted image Revček...
Meni so ga tudi vse P doslej odsvetovale. Nikina v Kp, ki je reees bila čisto proti vsem dodatnim cepivom, mi je rekla, da je to cepljenje sam propaganda zdravstva, ki na tak način polni blagajno. Ker cepivo plačajo starši. Če pa je otrok v bolnici, pa pride to 500 evrov na dan, to pa mora plačat zdravstvo in zato tak propagandirajo cepivo... eh sem zakomplicirala sam sej štekate ne? user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
12.10.2010 21:09:27   
tasa_m
ja, Naja jaz štekam, kaj si hotela povedat user posted image  user posted image

Tudi Lija ni cepljena proti rotavirosu, ker mi je njena zdravnica rekla, da ona na mojem mestu nebi, ker ni 100%.

Kokica vas vse pozdravlja.
Sem ji sms poslala kako je. Jutri pa bom verjento šla na obisk po šihtu. Upam, da bo mi zneslo vse skup. Mam natrpan urnik, zdaj ko pa sem brez avta pa še bolj vse na knap gre user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
12.10.2010 22:11:35   
Najaa
Lepo pozdavi KOKICO in ji povej, da jo pogrešamo. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
12.10.2010 22:12:44   
tasa_m

Lepo pozdavi KOKICO in ji povej, da jo pogrešamo. user posted image
razumem!!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
12.10.2010 22:13:29   
tasa_m
Tak, imam še točno 6.minut in fuzbala bo konec. Zato se poslavljam in vam želim lepo in mirmo noč! Se tipkmo jutri.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
12.10.2010 22:53:36   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ja, Naja jaz štekam, kaj si hotela povedat user posted image  user posted image

Tudi Lija ni cepljena proti rotavirosu, ker mi je njena zdravnica rekla, da ona na mojem mestu nebi, ker ni 100%.

Kokica vas vse pozdravlja.
Sem ji sms poslala kako je. Jutri pa bom verjento šla na obisk po šihtu. Upam, da bo mi zneslo vse skup. Mam natrpan urnik, zdaj ko pa sem brez avta pa še bolj vse na knap gre user posted image user posted image

lepo jo pozdravi user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
13.10.2010 8:56:52   
Tulipan12
Dobro jutro! Malo je megleno, ne? Al pa je samo meni, ker se je moja princeska odločila, da bo ponočevala in rabi za party najboljšo družbo - mamo!user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?