felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tak, pa sem pokomentirala. Sem delela dopoldan, milimater kaka gužva ob 9.10 nismo več imeli niti enega zimskega kombinizona niti jakne. In seveda, prodajalke smo bile vse samo človek ne Ampak saj jih razumem, logično da so jezni, če pa mamo glih 10 kompletov Sem pa danes full utruijena, pa kaj utrujena, crkjena v nulo. Še žule sem na nogi dobila - prstu in me tak boli, d komaj hodim. Ampak saj bo, jutri sem fraj v sredo pa začnem ob 9h Taša, prav nate sem včeraj mislila namreč, zanč sem rekla, da mi na kraj pameti ne pride, da bi se šla gužvat, kadar imata Lidl pa Hofer akcije. No, pa ker se zarečenga kruha največ poje, me sploh ne čudi, od kje vse te odvečne kile Skratka, zanč dobimo reklamo od Lidla in vidim zimske čeveljčke za 11.99 EUR do zdaj so bili vsi čeveljčki med 50 in 70 EUR... in se odločim, da grem pa tut jaz enkrat pogledat v Lidl, kako zgleda to gužvanje. No, čeveljčke sem dobila, kakovost se mi zdi zadovoljiva, ampak vam pa povem, da se je folk skor pobil med sabo. Za čeveljčke niti ni bilo hudega navala, predvsem so se gnetli za zimske hlače in jakne. Pobrali so jih v nekaj sekundah no, tudi jaz sem vzela dvoje zimske hlače (sem samo stegnila roko in začuda dobila glih taprave številke ), pa še 4 pulije in 2 termo abs nogavičke. Torej za 9 kosov oblačil in obutve sem dala slabih 45 EUR za tak denar drugje niti čevljev ne bi dobila. Skratka, Juretu sem priskrbela nekaj oblačil za smešno ceno in sem prav vesela sicer sem hotla še bundico vzet, ampak se mi je zdela pa pretanka. no, sej letos bodo pa v Grosuplju začeli Hofer gradit, pol se bomo pa tja hodil gužvat