terida
|
Evo, poskušam držat obljubo in se pogosteje javljat. Danes imam celo namen komentirat... pa ne bom preveč, da ne bo prehud šok, ok? Mi smo še vedno ok. Primož je sicer spet prehlajen, a pri njemu je to stanje itak skoraj bolj naravno od zdravja, tako da se ne sekiram več... Edino mi teži, ker bi moral biti cepljen (še vedno odlašamo tisto tretje cepljenje), pa spet ni nič. Saj ne, da komaj čakam cepljenja - v bistvu jih zelo ne maram in komaj čakam, da bodo za nami, da se ne bom več sekirala zaradi njih. Jutri bo krščen in šele danes sem na pripravah pomislila, da bodo mojega ne preveč zdravega otroka v hladni cerkvi polivali z vodo... Upam, da ne bo še bolj zbolel zaradi tega, a itak je težko planirat krst, da bo zdrav, ker je res dosti bolan. No, gotovo bi bilo bolje, če bi ga krstili poleti, a kaj ko je za te stvari pri nas pristojen mož in on se pač premika s svojo hitrostjo... tako da bo Primož krščen pri dopolnjenih desetih mesecih. No, saj meni je za starost v resnici vseeno, bolj me zdaj moti, ker je že postalo hladno. A bo že, saj konec koncev tudi ni nekaj hudo bolan - pač prehlajen je. tina50, čestitke za Jonovo posedanje! Boš videla, še malo, pa bo že hodil okrog. Jaz komaj verjamem kako hitro gre tole. Zadnjič je Primož že naredil svoja prva dva koraka! In super, da Lan tako skrbi za svojega bratca, da mu celo zize rihta pomlad08, ko tebe berem, se mi zdi, da sta Ivo in Primož ravno kontra Moj drugi otrok je dosti bolj naporen od prvega, pa še redi se ne kaj preveč. Saj ne, da je presuh, a ne bi imela čisto nič proti, če bi imel kakšno kilo ali dve več. Si prav predstavljam kako se imate fino - doma narejeni inštrumenti, uau. Lona76, čestitke za vrtčevski maraton! Da bi le tako ostalo! Tudi Erika je ok in še ni manjkala v vrtcu. A ni lepo poslušat pohvale vzgojiteljic? Meni je zadnjič rekla Erikina vzgojiteljica, da je tako fajn punca, da sta s pomočnico prav veseli, da je pri njiju v skupini! Saj ne vem, mogoče vsem tako govorijo, a jaz sem bila tako ponosna, da bi skoraj počila Ampak res, to ti prav polepša dan. Zdaj pa res že komaj čakam roditeljski (ta torek ga imamo) Ej, pa kaj je s temi zobnimi miškami - sploh ne vem kje je Erika to pobrala (najverjetneje v vrtcu), a oni dan mi je rekla, da ji bodo, ko bo večja, ti zobje odpadli in da bo prišla miška. Potem pa bo dobila take zobe kot jih imata mama in tata. Ima kar razčiščene pojme tale moja punca san, to pa je res fino, da so jim medalje dali v vrtcu. Bravo Bani Tole s pismi se pa tako luštno sliši, da ne vem, če ti ne bom ideje ukradla (ko bo čas za to). Super! Dinki, dobro, da si se javila, sem se že bala, da si šla rodit, jaz pa nič ne vem o tem, ker me ni na FB Ti se kar naspi, ker nikoli ne veš koliko spanja ti bo potem privoščil . Kar naredi si zalogo. U, saj res, moram pohvalit Primoža, ker zdaj že kakšen teden lepo prespi noč! In to je res nekaj, glede na to, da se je prej kar veliko zbujal in sem bila res že vsa čudna od teh nočnih vstajanj oz. zbujanj. Zdaj je pa super in upam, da bo vztrajal v tem stilu. Če bo, ga bomo prej ali slej prestavili v Erikino sobo, da bova imela z možem spalnico zase A da ima Tit že punco? Vidim, da ne hiti samo z rastjo Če Eriko vprašam, a ji je kdo v vrtcu všeč, mi vedno omenja Aleksa - fanta, ki ji je na začetku najbolj nagajal. Lepa dekleta ljubijo barabe Glede poroda se pa res ne sekiraj, itak, da bo vse ok. ek76, vidiš, pa si dočakala porodniško še v enem kosu! Na koncu boš šla še čez rok Malo sem pozabljiva... imamo med marčevkami še kako drugo ? Pa ja ne bo že kar konec?!
|