san
|
zdej, ko sem se pa mal pridušala je pa zaspal. pa dejmo na hitro margetka, me zelo veseli, da se matiček spet lepo nazaj privaja nate! upam, da je vročinca že minila in da vas viroze ne bodo preveč napadele. jaz sem bila z urbanom pri zobrju enkrat pred 1. letom in potem še trikrat. pa je bilo prvič in drugič vse super, potem so se m,u pa začele kar naenkrat delat mneke obloge. zobke sicer ne mara umivat, ampak jih kljub temu vsak dan dvakrat umijeva. za umivanje zob sem res pri vseh zelo tečna, ker sem imela sama take težave... ima zgleda slabo sklenino. pa še z vzgojiteljico sem govorila in je zatrdila, da nimajo sladkanega čaja, le včasih sok namesto ali poleg sadnega obroka.. to mi je res čudno, da se mu to dela. sem razmišljla, da bi lahko bilo tudi od rozin ali pa suhih sliv - te namreč obožuje... ker jaz moram tud pazit, se mi namreč takoj obarvajo zobje. pa bravo za lep napredek filipu! fizioterapije so pa čist super, kot je že dinki napisala, je bilo tudi pri nama z urbanom tako. joj, vsakič ko omenite albume imam tako slabo vest... groza, sej na računalniku ima moj dragi lepo sortirano, ampak razvito pa nimava nič... dinki, ma kako krasno. sem se kar naježila, ko berem o 3d slikcah in podobnosti s titkom. me kar prime...tole z železom pa res ni fajn. si poskusila tudi s samo hrano kaj uredit, pa ne mislim samo meso, tudi leča, žličko ali dve sezama v jogurt, pest mandljev vsak dan (tistih z lupino do 7), brokoli - največ železa je v steblu, ne v cvetovih, venar ne preveč razkuhan, tofu, rdeč fižol, jajca, sojino zrnje, suhe marelice, če e le možno nežveplane, se pravi rjave in namočene v vodi, rdeča pesa in njen sok, temna čokolada, ribe - sardine, losos, polnozrnata žita, pa verjetno bi se še našlo in potem čez kozarec sveže stisnjenega pomarančnega soka ali pa limonade. se potem već železa absorbira in hitreje! tudi če samo tablete ješ, jih moraš pol ure pred jedjo in čez kozarec nečesa s c vitaminom. pa izogibaj se kavi, pravemu čaju in mleku kadar vzameš železo. joj, sm se razpisala, ti nočem pamet solit, ampak meni je pomagalo. joj, pa spet imaš velikana, ampak saj v prvo je bil tudi, pa je bilo vse ok, tko da itak bo tudi sedaj! pomlad, super, da ste se nauživali na morju. ampak, tele angine ti pa kar nagajajo... naj te že pustijo bacili na moru! in še dobro, da ne grejo tudi na otročičke. btw. sem se vpisala na srečanja za mamice lona, moja izabela je bila isto, no minilo jo je konec tretjega razreda, zdej pa o kilkli slišat noče, hehe glede jezikanja, izidor je imel nekaj časa kratko obdobje, pa sem ga hitro postavila na realna tla, da se z menoj in očkom ne bo tako pogovarjal, ker se tudi jaz ne z njim in je ok, je kamlu razumel, da mislim resno. v šoli je pa tako krasen, da ga je užitek gledat. vse pove, si zapomni, uživa.. ma kaj čem lepšiga. naj ga ne mine! tina, ful super za šolo! a veš, da mene tudi mika to že nekaj časa, sam jaz bi delala prekvalifikacijo za vzgojiteljico ali pa za delo z otročki s posebnimi potrebami.. plezanje po drevesih je pa tudi našemu urbanu žur, ga je odkril poleti in to je res carsko. točke za legice pa mi tudi zbiramo, se mi zdi, da smo že skoraj zbrali kolikor rabimo. če dobimo več, ti pošljem, je pa res, da smo bolj malo po nakupih v sparu. vidim, da je pri mumu zalilo, no upam, da ni bilo hujšega! dinki, kaj je pa to neko čudo z iško? nič mi ni jasno, kako je kar zginila, ja kam pa? ooo, pa čestitke titku, da je tako lepo pogumno preživel počitnice pri babici! hehe, vilma, ja tvoja julija je pa prava damica. upam, da viroza hitro mine oz. je že. kako pa je sedaj s teboj? joj, ek, tele poplave, men je prav grozno, ko berem, kako je ponekod. jaz sem včasih živela v lj na viču, tam kjer je poplavljalo, me je kar groza, ko pomislim, da bi bila še tam. sploh ne moreš verjet, da je to pri nas možno, no dokler se ne zgodi in je prepozno. joj, glede mie mi je pa prav hudo. pri nas je bilo sedaj nekaj dni suepr, zadnje tri dni pa spet neki štrajka. držim pesti, da se mia kmalu privadi! filmi, uh to jaz prepuščam mojemu dragemu in potem pač včasih kaj pogledava, še raje pa klepetava ob pivički ali čajčku joj, pa smo se že spet zbudili, no samo še nčk hitro pokomentiram ooo, nčk, krasno je prebrat tvoj post. sem se prav nasmejala. jst sem poleg rikše še šerpa. pa super za balet, se mi prav dopade, da mu je všeč. naš mali pa hoče nogomet. glede njihove osebnosti se pa meni zdi, da imamo mi starši tudi dosti masla pri vsem tem. upam, da ne boš predolgo naokoli strašila kot vampirčica papa
|