|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
21.9.2010 10:13:47   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: mergetka

V sredo smo imeli 1. posvetovalnico in ima nas dojenček že 6100 g in 64 cm. Dali naju bodo v RA, ker ni bil dolgo nič na trebuščku in mal rokice nazaj daje, čeprav ga skoz upam, da pravilno handlamo. A mi poveste tiste, ki ste hodile na fizioterapije, kako to zgleda, kolkrat so na teden ipd.?

mergetka, najprej čestitke za tako lepo napredovanje user posted image
ja midva s Titkom sva hodila celotno prvo leto ko sem bila na porodniški. Njega so dali najprej zaradi glavice, ker jo je nazaj zategoval, ampak sva to hitro odpravila z vajami in pravilnim handlingom. Kasneje smo nadaljevali s terapijami zaradi njegove velikosti (je relativno kasneje samostojno sedel, hodil,...). meni je bil obisk FT nekaj lepega, sva imela super terapevtko in tam si ponavadi na eni blazini kjer je polno enih igrač in potem ta terapevtka malo dela vaje z njim in potem še ti malo in to je to. Ne bo nič groznega, boš videla user posted image . Aja, midva sva jih imela enkrat na mesec ali pa na mesec in pol, ne vem kako bo pri tebi.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
21.9.2010 10:19:29   
Dinki
joj, to vam moram še povedati. V soboto smo bili povabljeni na eno poroko, ampak žal na koncu nismo šli zaradi situacije, ki je nastala pri nas doma. Čez dan sva mislila imeti Tita s sabo, zvečer pa k moji mami, da bi prvič poskusil Tit prespati nekje drugje brez naju. Potem sva ga peljala k babici, kljub temu, da nisva šla, češ dejmo enkrat probat, bolje zdaj kot potem ko bo že še en član, da ne bo tega narobe razumel. Sem ga tudi vprašala in je bil sam za. In tako je moj sinko ta vikend preživel pri svoji babici na počitnicah in ko sem prišla ponj, je bil več kot navdušen user posted image . Pa mamice je bil tudi zellooooo vesel, je pol še celo nedeljo govoril moja mami in se k meni stiskal user posted image . No tko, zdej ga pa spet ne dam za nekaj časa, ker sem ga nenormalno pogrešala! user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
21.9.2010 13:10:40   
terida
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
Samo me pls še spomni, ker so me že drugi spraševali za nalepke, samo sem pozabila kdouser posted image

Terida jih je zadnjič omenjala, da bi jih tudi imela, da te spomnim user posted image

Ja, res sem jih tudi jaz rabila, a sem jih od takrat nabrala že dovolj (tudi z Dinkijino pomočjo - hvala!), tako da jih kar daj Tini50.

Sem mislila, da vam bom še kaj napisala (ko ste me ravno zbezale iz luknje), a ne bo šlo, ker je Primož spet samo 30 minut spal user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
21.9.2010 14:04:04   
Vilma
Mi smo drugače ok, Taja uživa v vrtcu, ne vem tiste ki imate punčke a se morate tudi kregat zaradi oblek.
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Lona po mojem je to prirojeno, oblekce! user posted image user posted image   
Jaz sem se nehala kregat z Julijo okoli oblek, ker nisem prišla nikamor. Zdaj je v obdobju majčk, ki mora imeti poslikavo. Če jo ni, jo nit  pod razno ne stlačim vanjo, tako zganja, da je prava groza. Zjutraj ji dam dve majčki s poslikavo, potem pa izbere. Je pa tudi drugače prava mala fina dama, se preobleče večkrat na dan, enkrat obvezno. Če je majčka malo umazana, če je malo mokra ali pa kar tako! user posted image   En čas sem jo nafintirala z eno lepo tankceno oblekico in ko je imela obdobje preoblačenja, sem ji jo kar čez obleka. Včasih tudi čez pižamo. user posted image  Potem je pogruntala, da je ena te ista, in zdaj tudi to več ne pali.
Da ne govorim, kakšno dela s čevlji. Odpre omaro, potem pa odvisno. Al si obuje svoje škornje, še raj od Dominika, najraj pa moje čevlje z visoko peto. In potem špancira po dnevni sobi ko en mali pavijan. user posted image  

U Dinki, kakšnega velikana nosiš v sebi! Pa saj bo vse ok, če verjameš v to pa itak ne more bit drugače ;-) Ti žeim, da donosiš brez problemov in rodiš brez težav in čim enostavneje.
Mumu javi se še tukaj. Sem na FB vidla, da ste se rešili vode. Upam, da se ti uspe javiti tudi tu čimprej.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
21.9.2010 14:05:24   
Vilma
u sem neki zakomplicirala s citiranjem in kvadratki. user posted image  No sej bo drugič bolje, sploh če se bom bolj pogosto javljala.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
21.9.2010 22:14:02   
Zofy
Čer,
na hitrco se javljam, dokler mi film na USB ključek kopira. Pa sej ga bom itak samo pol ure gledala in padla v posteljo. Sem pregledala vse serije in zdaj čakam nove sezone in nimam večerne "droge"user posted image . Filmi pa so zaenkrat zame predolgi...

Kar se oblekic tiče, je Julija tudi v obdobju majčk - če ni nič gor narisano, kot ona temu reče, je ne obleče ni šans! Kiklc pa ji niti kupila nisem, tako da jih za pozimi nimamo user posted image . Se pa tudi s čevlji rada zmišljuje, samo se jo da skoraj vedno na kako finto vrčt.
Mumu, upam, da ste hišo že sanirali.
Dinki, ko sem danes gledala poročila, sem pomislila nate... Praviš, da ni bilo hujšega pri vas. HB! Kako pa se v službo voziš, ko je ižanka poplavljena? Aja, tepka, sej si na porodniški/bolniški user posted image

Drugače pa HB, da je mož vztrajal, da ne kupiva tiste hiše v Črni vasi. kler bi bila poplavljena preden bi se vselili... Katastrofa!!

Ok, zdaj mi je pa skopiralo. Nočko!

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
22.9.2010 9:43:08   
Dinki

Dinki, ko sem danes gledala poročila, sem pomislila nate... Praviš, da ni bilo hujšega pri vas. HB! Kako pa se v službo voziš, ko je ižanka poplavljena? Aja, tepka, sej si na porodniški/bolniški user posted image

user posted image  ja ampak Ižanka je kljub temu prevozna. Že v nedeljo sem šla v Ljubljano - sem mogla it po Titka k moji mami. na dveh področjih je voda čez sekala, ampak se je dalo priti mimo v 1. oz. 2. prestavi. Drugače je pa Ižanska cesta na levo in desno zgledala kot eno samo morje user posted image . Črna vas cesta je pa še zmeraj poplavljena.

na hitrco se javljam, dokler mi film na USB ključek kopira. Pa sej ga bom itak samo pol ure gledala in padla v posteljo.

Imaš kakšno priporočilo za kakšen dober film? ali pa katera druga? Jaz sem zadnjič gledala It's complicated in ga priporočam, ful luštkan filmček za sproščujoč večer.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
22.9.2010 9:48:24   
pomlad08
helou, marčevke.
se bolj slabo javljam zadnje čase, ker me zdravje heca - sem spet na antibiotikih. mam angino in nisem za nobeno rabo ...

drugač smo pa ok, fantička sta zdrava in pridna.

aha, ivo že kliče, pa itak moram it ležat.
bom poskusila kasnej še kaj napisat.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
22.9.2010 10:17:38   
Vilma
Živjo punce,
Dinky jaz sem včeraj gledala film, ki ga je režiral Sean Penn, Into the wild, lep film: Še link: 
http://www.imdb.com/title/tt0758758/
Sicer pa en lepših filmov zadnje čase, zelo zelo priporočam:
Hachiko, link:  http://www.imdb.com/title/tt1028532/
Bi ti predlagala še kaj strupenega, pa si noseča, raj ne user posted image
Midva zdaj kr pogledava kak film, recimo dva na teden, kar je zame ogromno :-)

Sicer sem danes doma, Julija je ponoči bruhala, zdaj ima 37,5 vročine, ampak ona poje, se igra, skratka po obnašanju ni videti, da je bolana. Upam, da je samo kaj kratkotrajnega.
Prejšnji teden pa sem bila na bolniški zaradi Dominika, je imel vnetje ušes. Tako da smo s polno paro začeli jesensko sezono bolezni.

Pomlad pozdravi se čim prej. Upam, da AB kmalu primejo.
Zofy jaz sem pospravila oblekce in kiklice, zaenkrat se ne spomni, da jih je poleti nosila. user posted image  Vem pa, da ko jih bo prvič spet probala, bo hotla samo to nosit.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
22.9.2010 10:37:53   
ek76
Pozdrav iz poplavljenega posavja, no pri nas HB nismo pod vodo. Je bilo v soboto kar grozno sploh na sotoćju krke in save, most se je tresel kot bi bil potres, sava je pa pluskaka kot razburkano morje in sem samo čakala da se pripeljem čez, kar smo težko ker je bil poln most radovednežev, dobro da se ni kaj zgodilo ker potem bi bil spet iskali krivca, ah ljudje so res čudni.

Lona sedaj te pa čisto razumem, zakaj se vedno tako jeziš ko starši pošiljajo bolne otrok v vretc. Mi smo ravno preboleli vnetje ušes, od ponedeljka smo spet v vrtcu pa že smrkamo in imamo zamašen nos sem jezna kouser posted image . od 12 v skupini so bili včeraj 3je zdravi vsem ostalim je pa lilo iz nosu. Drugače pa gre naša punca kar težko v vrtec, joka ko dež, ko se umiri je pa ok. Popoldne pa cel dan poslušamo, da ona ne gre v vrtec. Je postala pravi samotar, sploh je ne spravimo več ven, prej je bila pa prava umetnost spaviti jo domov brez vreščanja. Sedaj samo upam da spet ne zboli.
Jutri imam pregled pa upam da bo ok, ker do sedaj je na vsakem pregledu bolj jamral zaradi posteljice, upam da jutri ne bo.

lp

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
22.9.2010 13:52:16   
Naša črtica koraka
Ahoj, helov user posted image

koooončno imam čas za RR user posted image . Začela in preživela prve šolske dneve. Imam user posted image  razred, tako da ne pridem domov ko ožeta cunja user posted image . Kar je veliko, veliko razkošje. Še večje razkošje se mi zdi, da sem DANES ŽE zdaj (ob 13.20) doma in imam pred sabo celo popoldne. Jo morebiti mahnemo v gozd, po gobe ... morda pa se nam danes vsaj kakšen jurček prikaže ... otroka sta že čist znevirana, ker letos še nismo našli niti ene samcate užitne gobice (pa prosim, prizanesetite mi s podajanjem lastnih gobarskih uspehov, se mi že srce trga, ko poslušam vse okrog sebe: sosede, starši, otroc v šoli, sodelavke ... enkrat celo prodajalec na Petrolu, ke ne grem več tankatuser posted image )

SIcer pa sem 3x na teden rikša - kar je tudi svojevrstno razkošje, ki ga prinaša dopoldanski delovni čas user posted image Razvažam sina po dejavnostih, ima le 2 (balet in verouk) pa že to je vrh glave. Na srečo nam ni treba z avtom, gremo lahko peš ... je pa to tempo, uf - včasih smo blizu zamujanja in takrat tečemo- in izdihnemo več CO2 kot običajno, kar ni dobro za okolje. Jp, zamujanje je okolju škodljivo user posted image .

Drugače smo še kar pri zdravju. Anja je imela ta vikend vneto uho, pa sem pozdravila z eteričnimi kremami in olji (ker je bilo virozno), jaz pa sem spet staknila vnetje oči, tokrat se pa ta zadeva počasi zdravi ... itak pa so letos vampirji moderni, tko da ne izpadem čist čudnauser posted image

Vrtec je ok, šola tudi.

OBLEKICE: Anja pa ne mara oblekic user posted image . Ona bi hlače. Če pa že kiklico, potem pa obvezno ne iz jeansa. Tistih kar videt ne more, jih stlači pod posteljo user posted image . Sicer pa bi se šminkala, pa ogrice bi tudi nosila. Glede majčk na srečo še ni tako stroga, da bi morale bit porisane (upam, da še nekaj desetletij ne). Bi pa gospodična imela vsak večer oblečeno drugo pižamo. Aja, pa dudico ne da. Ni šans. V vrtcu je lahko brez, kakor hitro pa pride do garderobe, se pa kar trest začne, če ni dude (WTF?!)

Hecni so ti naši človečki, ker imajo že od rojstva dalje vsak svoj karakter tako močno izražen. Ali pa jih me poslušamo in jim še kako drugače prisluhnemo (se igramo z njimi, smo jim varno zatočišče ... ) pa se njihova osebnost zato tako opazi/izraža?

NA, evo čvekam, pa gre čas. Zdaj moram pa vpreči rikšo! Imejte se lepo, pa se še beremo!

NČK

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
23.9.2010 21:06:03   
Zofy
Helou,
Julija je še kar zdrava (trkam), čeprav so tudi pri njej smrkasti. Jah, kaj čmo, jesen se je začela in z njo njeni virusi. Upam pa, da se je kolikor toliko prekužila in da ne bo toliko bolna kot je bila to zimo.
Sem pa danes dobila imunoglukan, ki sem ga naročila še po akcijski ceni. In spet mi poštar ni pozvonil, ampak samo vrgel v kaselc. A ima še katera take težave. Sem se šla prav zabunit na pošto. Češ, kupujem preko neta, da mi ni treba po štacunah, pol pa moram na pošto, kjer je itak vedno taka gužva, kot bi kaj zastonj dajaliuser posted image

Dinki, ma kaj iške ni več?'' Kaj pa iški vintgar?user posted image WTF?

Glede filmov, pa absolutno priporočam Inception z DiCapriem. Hud film, se ga pa splača it gledat v kino. Jaz sem ućivala 100/h. Samo moraž bit tip za ZF. Jaz sem naprimer Matrico (taprvo) gledala ziher 5x, pa še jo bom, ko bo nanesla prilikauser posted image
Pa Ghost writer sem gledala, tudi kar kul, je pa od Planskega. Drugače pa sem bolj pri serijah - sedaj sem gledala Breaking Bad, pa Flashforward. Lost se je na žalost končal. PA House je že 1. del 7. sezone in Weeds je tudi že 5 delov user posted image . Enostavno mi filmov ne znese gledat. Prenesem jih še na računalnik, samo za gledat pa mi zmanjka moči, ker dandanes delajo vse filme po 2 uri in več. ZAto je serija super, ker jo lepo 1 urco pogledaš in greš lahko spat.

Danes pa je zmanjkalo serij, sesat ne morem, ker bi otroke zbudila, za prah brisat je pretemno, pa malo po netu surfam user posted image

Aja, pa NČK, user posted image user posted image za super razred. Je lepo brat, da si manj obremenjenauser posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
24.9.2010 10:33:46   
san
nikakor se mi ne uspe javit, za kar poskrbi moj malči palči. sedaj je že precej časa buden in dama komaj kaj spi čez dan. no, zunaj pa spi zelo lepo, samo kaj ko zunaj nimam računalnika...
v torek mi je celo uspelo ostati brez ključev in sva se bila premorana potepat ves dan, od pol osmih zjutraj pa do šestih zvečer. hb je bilo lepo vreme in še zofy sem srečala.
zofy, kako je bilo pri urologu?

no toliko na hitro, ker se voranc že močno jezi name in ni ga za pustiti samega. a veste, da se je včeraj skoraj v sedeč položaj dvignil, seveda se je nato prevalil na trebuh. hitro rasejo ti naši škratolini...

upam, da se mi uspe kaj več javit kasneje, da vas preberem in da vam voda ni ponagajala

lepo se imejte

< Sporočilo je popravil san -- 24.9.2010 10:37:19 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
24.9.2010 11:39:02   
san
zdej, ko sem se pa mal pridušala je pa zaspal.
pa dejmo na hitro

margetka, me zelo veseli, da se matiček spet lepo nazaj privaja nate! upam, da je vročinca že minila in da vas viroze ne bodo preveč napadele.
jaz sem bila z urbanom pri zobrju enkrat pred 1. letom in potem še trikrat. pa je bilo prvič in drugič vse super, potem so se m,u pa začele kar naenkrat delat mneke obloge. zobke sicer ne mara umivat, ampak jih kljub temu vsak dan dvakrat umijeva. za umivanje zob sem res pri vseh zelo tečna, ker sem imela sama take težave... ima zgleda slabo sklenino. pa še z vzgojiteljico sem govorila in je zatrdila, da nimajo sladkanega čaja, le včasih sok namesto ali poleg sadnega obroka.. to mi je res čudno, da se mu to dela. sem razmišljla, da bi lahko bilo tudi od rozin ali pa suhih sliv - te namreč obožuje... ker jaz moram tud pazit, se mi namreč takoj obarvajo zobje.
pa bravo za lep napredek filipu! fizioterapije so pa čist super, kot je že dinki napisala, je bilo tudi pri nama z urbanom tako.

joj, vsakič ko omenite albume imam tako slabo vest... groza, sej na računalniku ima moj dragi lepo sortirano, ampak razvito pa nimava nič...

dinki, ma kako krasno. sem se kar naježila, ko berem o 3d slikcah in podobnosti s titkom. me kar prime...tole z železom pa res ni fajn. si poskusila tudi s samo hrano kaj uredit, pa ne mislim samo meso, tudi leča, žličko ali dve sezama v jogurt, pest mandljev vsak dan (tistih z lupino do 7), brokoli - največ železa je v steblu, ne v cvetovih, venar ne preveč razkuhan, tofu, rdeč fižol, jajca, sojino zrnje, suhe marelice, če e le možno nežveplane, se pravi rjave in namočene v vodi, rdeča pesa in njen sok, temna čokolada, ribe - sardine, losos, polnozrnata žita, pa verjetno bi se še našlo in potem čez kozarec sveže stisnjenega pomarančnega soka ali pa limonade. se potem već železa absorbira in hitreje!
tudi če samo tablete ješ, jih moraš pol ure pred jedjo in čez kozarec nečesa s c vitaminom. pa izogibaj se kavi, pravemu čaju in mleku kadar vzameš železo.
joj, sm se razpisala, ti nočem pamet solit, ampak meni je pomagalo.
joj, pa spet imaš velikana, ampak saj v prvo je bil tudi, pa je bilo vse ok, tko da itak bo tudi sedaj!

pomlad, super, da ste se nauživali na morju. ampak, tele angine ti pa kar nagajajo... naj te že pustijo bacili na moru! in še dobro, da ne grejo tudi na otročičke. btw. sem se vpisala na srečanja za mamice

lona, moja izabela je bila isto, no minilo jo je konec tretjega razreda, zdej pa o kilkli slišat noče, hehe
glede jezikanja, izidor je imel nekaj časa kratko obdobje, pa sem ga hitro postavila na realna tla, da se z menoj in očkom ne bo tako pogovarjal, ker se tudi jaz ne z njim in je ok, je kamlu razumel, da mislim resno. v šoli je pa tako krasen, da ga je užitek gledat. vse pove, si zapomni, uživa.. ma kaj čem lepšiga. naj ga ne mine!

tina, ful super za šolo! a veš, da mene tudi mika to že nekaj časa, sam jaz bi delala prekvalifikacijo za vzgojiteljico ali pa za delo z otročki s posebnimi potrebami..
plezanje po drevesih je pa tudi našemu urbanu žur, ga je odkril poleti in to je res carsko. točke za legice pa mi tudi zbiramo, se mi zdi, da smo že skoraj zbrali kolikor rabimo. če dobimo več, ti pošljem, je pa res, da smo bolj malo po nakupih v sparu.

vidim, da je pri mumu zalilo, no upam, da ni bilo hujšega!
dinki, kaj je pa to neko čudo z iško? nič mi ni jasno, kako je kar zginila, ja kam pa?

ooo, pa čestitke titku, da je tako lepo pogumno preživel počitnice pri babici!

hehe, vilma, ja tvoja julija je pa prava damica. upam, da viroza hitro mine oz. je že. kako pa je sedaj s teboj?

joj, ek, tele poplave, men je prav grozno, ko berem, kako je ponekod. jaz sem včasih živela v lj na viču, tam kjer je poplavljalo, me je kar groza, ko pomislim, da bi bila še tam. sploh ne moreš verjet, da je to pri nas možno, no dokler se ne zgodi in je prepozno.
joj, glede mie mi je pa prav hudo. pri nas je bilo sedaj nekaj dni suepr, zadnje tri dni pa spet neki štrajka. držim pesti, da se mia kmalu privadi!

filmi, uh to jaz prepuščam mojemu dragemu in potem pač včasih kaj pogledava, še raje pa klepetava ob pivički ali čajčku

joj, pa smo se že spet zbudili, no samo še nčk hitro pokomentiram

ooo, nčk, krasno je prebrat tvoj post. sem se prav nasmejala. jst sem poleg rikše še šerpa. pa super za balet, se mi prav dopade, da mu je všeč. naš mali pa hoče nogomet.
glede njihove osebnosti se pa meni zdi, da imamo mi starši tudi dosti masla pri vsem tem.
upam, da ne boš predolgo naokoli strašila kot vampirčica

papa

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
24.9.2010 13:11:53   
Dinki
Dober dan mamice,
evo jaz sem ravno iz Ljubljane, sem si KONČNO uredila vse papirje za porodniško. So mi v službi založili tisti papir in se je kar zavleklo, no samo da je sedaj zrihtano!
zdej pa še vas malo preberem preden se lotim kuhanja kosila. res sem pridna, sedaj ko sem doma čisto vsak dan nekaj skuham, mi bo še všeč ratalo user posted image .
Drugače sem OK, le spanje moje ni ravno za prehvalit, se kar parkrat na noč zbudim pa ne zaradi lulanja, ampak zaradi bolečih kolkov, torej na tisti strani na kateri spi, me prav kolk boli user posted image . Tega se v 1. nosečnosti ne spomnim, da bi mi ponagajalo.
Vilma, hvala za prijazne besede! user posted image
in za predloge za film. Bom jih upoštevala. Ma kdaj ko ni nič pametnega po TVju se nama prav zalušta kakšen film pogledat pa nimava nobene pametne ideje kaj bi. Sploh nisva na tekočem kaj igra in kaj ne.
Upam, da bosta malčka zdrava. jaz trkam, je Tit zaenkrat OK. Sicer je takoj ko se je začel 1. sept. nekaj šmrkal, ampak se je hitro zmazal.

Zofy - nadaljevanke...jst sem pa čist not padla v USD (umazan sexi denar) prva sezona je bila na Popu, zdej je na Pop Brio, ma men se dopade ful!

Pomlad08, ja pa kaj je zdaj to? Se ti je pa res zgleda podrl imunski sistem. Ti pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image , da boš po tej kuri AB kot user posted image  in to najmanj za eno leto! user posted image

Ek76, kako je bilo na pregledu?

NČK, bravo za super razred user posted image , sej sem vedela, da bo tako. Če je tršica kul, mora bit tud njen razred user posted image

Zofy, v vintgarju je še Iška, izgine v Iški, to je vas pred našo, in potem zopet pride na površje v Strahomerju. ma kar ene luknje so nastale v strugi in naj bi kao tja odtekla. nekateri naj bi prav čutili te premike (bobnenje). Čista nejasnost. Kako je bil šele Tit začuden, to ga je bil prav užitek gledat in poslušat user posted image . Smo pa prvi dan rešili veliko potočnih rakov, smo jih reševali po strugi skupaj z otroci - ma celo doživetje pa še dobro se počutiš, da si nekaj naredil. Za ribice je bilo pa prepozno, žal.

San user posted image  tebe sem že prav pogrešala. Zmeraj te je lepo prebrati. In hvala, da si se tako razpisala glede mojega železa. Sicer za hrano načeloma vem in tudi vsako jutro si poleg tablete stisnem svež pomarančni sok, ampak nisem vedela, da je fajn da se izogibam mleka in kave. Kave spijem 1 do 2 na dan. Mleko pa velikokrat zjutraj s kosmiči in medom, torej glih pred ali po tableti user posted image . Bom zdej to črtala iz seznama, hvala!

No toliko še od mene, grem za štedilnik.
Vsem želim en lep vikend kljub ponovnemu dežju...se bomo pa doma crkljal pa bo user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 24.9.2010 13:15:16 >

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
24.9.2010 14:30:10   
pomlad08
Živjo! Tole bo res brzinsko, oba otročiča sta lačna ...
Hvala vam vsem za dobre želje. Sej sem že bolje, dons že okoli skačem user posted image AB hitro zagrabijo, sam mi je mal bedno, da jih ob polnem dojenju zdaj žulim že praktično cel mesec ... Drgač sem pa kul, ampak si bom mogla pa zgleda mal odpornost okrepit.

Dinki, tole z Iško je res weird!!! Sem videla tvojo fotko na FB. Joj pa ne morem verjet, da že rihtaš porodniške ipd. - glihkar boš že na vrsti za rodit, crazy. Pa če si enga velikana ven spravla, boš pa še tegale, itak! Sploh je pa res bolj kot kilaža važna glavca ...

San, super te je brat, pa komaj čakam, da se vidiva, pa da Voranca spoznam. Fajn, da šola laufa. Pa sej se majo res fino tam, a ne? Moj nečak je tud ful vesel prvošolček.

Zofy, hvala za ideje za nanizanke, midva z možem tud najraj kakšne pol urce pogledava, pol se nama pa ne da več, tako da loadam Modern family (nama je fuuuuuuul smešno, zdej je 2. sezona), pa kar kakšen talkshow (ala letterman).

Oh ja, lakota, lakota ...

Lepo bodte!

Aja, nčk, se strinjam z Dinki, kako le ne bi bili v tvojem razredu vsi totalno srečni - še mene mika da bi se vpisala spet v OŠ user posted image

mumu, kako je pri vas?

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
24.9.2010 16:50:58   
Zofy
samo na hitro. Če so vam všeč angleške komedije oz. angleški humor, si obvezno zloadajte Coupling, Je res za poscat smešno, vsega skupaj je 4 sezone po cca 10 delov al še manj.

zdaj pa šibam nazaj v kuhinjo, sta oba moja za mizo... matej pa že piska...

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
24.9.2010 23:03:29   
san
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

pa še par slikic

dnaes bom zgleda nadoknadilauser posted image

dinki, kave in mleka ti ni potrebno čisto črtat, edino paziti moraš, da ju ne zaužiješ v tistem času, ko vzameš železo, še kakšno uro po tistem ne, ker preprečujeta absorbcijo železa, pa kakšni neoluščeni oreščki in pravi čaj tudi

tko, zdej grem pa tv prečekirat, dokler se moj dragi ne vrne iz službe

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
24.9.2010 23:06:08   
san
ups, še tole

pomlad, le res pazi nase! vitaminčki pa probiotiki, pa bo!

nčk, jst sm tut v vrsti na čakalni listi za v tvoj razreduser posted image , takoj bi te mela za tršičko!

in dinki, hvalauser posted image

uživjate

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
25.9.2010 9:30:30   
pomlad08
sem sama z obema, tako da nimam časa za nakladanje user posted image , ampak tele fotke pa moram pohvalit! san, kok so lušni teli tvoji otročiči, ej! user posted image
urban je klon od izabele, voranc pa od izidorja user posted image
krasni so!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
25.9.2010 20:41:39   
Zofy
San, tvoja dva sineka sta tako luštna, da bi jih človek kar pojedel... polno bajto žensk boš melauser posted image user posted image user posted image

Še da povem kako je bilo na Matejevem pregledu. Moram rečt, da je Matej pravi mali heroj. Ko so mu šli z za moje pojme debelo cevko do mehurja, je sicer protestiral, vendar sploh ne dosti in na koncu se je lepo umiril in bil pridkan. Ugotovili so, da nima refluksa, hb. Torej je z njim vse ok, zakaj pa je dobil uroinfekt ne vem. Mogoče smo slabo luleka prali, mogoče je kriv bazen... kdo bi vedel. Sedaj čakam na navodila od nefrologa in do takrat moram zvečer dajat dozo AB za preventivo. Upam, da bom kmalu dobila pismo z navodili, da se že enkrat rešimo tega antibiotika.

DAnes smo prišli v Izolo in tle je podnebje tako sproščujoče, da bi se kar sem preselila. Do 11h je deževalo, pol pa celo popoldne sonce. Pa toplo je še.. Primorska rulauser posted image .
tako bom cel teden tle in se bom zato  najbrž kaj bolj redko javljala, ker bom brez moža, da bi njemu naprtila otrokeuser posted image
Aleži, a se kaj dobimo?

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
27.9.2010 10:49:51   
ek76
Pozdravljene

Pregled, posteljica še vedno zelo nizko vendar ne prekriva ustja. Predpisano imam mirovanje nič fižičnega napora, 7.10. imam CTG in mi je dal vedeti, da so velike možnosti, ba me obdržijo notri. Ker je nevarsost krvavitev, ki so lahko usodne tako zame kot za otroka. No upam da bo vse OK, sedaj sem stipila v 35 teden, še vsaj dva tedna naj počaka potem pa se nam naj pridruži. Dugače pa tudi jaz jemljem retafer za železo, ze tako imam slabo prebavo, sedaj je pa sploh grozno.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
28.9.2010 10:47:58   
Dinki
Dan mamice!
San....iiiiiiiii.....ma kako sta luštkana tvoja zadnja 2 fantička user posted image user posted image . Super kjut sta. Se mi pa res zdi Voranc popolnoma drugačen od Urbana ko je bil še ta dojenček, vsaj jaz ne vidim kakšne velike podobnosti. Urban je pa itak že cel falotek user posted image .

Ek76, joj, joj....ma važno, da si dogurala tako daleč. Boš videla, mogoče greš pa na koncu celo čez rok user posted image . Ti kar lepo počivaj in naj mala pikica še malo počaka. Mene je včeraj popoldne tko špikalo spodaj, da sem se prav ustrašila. Sva bila s Titom sama doma in sem mu kar risanke naštimala, da sem lahko jaz zraven počivala in ležala. Pa to vreme grdo mi gre že prav na živce, no danes je HB že bolje.

Zofy, super, da so izvidi od Mateja zaenkrat ok in da je pregled tako lepo junaško prenesel user posted image . Držim pesti, da se hitro znebite še ab.

jupiiii, ravnokar mi je poštar prinesel odločbo za mojo porodniško user posted image . Zdej pa lahko začnem prati počasi cunjice user posted image .
En lep pozdravček vsem!

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
29.9.2010 9:09:25   
Dinki
še eno vprašanje imam mogoče za terido ali pa kakšno mamico, ki je rodila bolj pozimi. Katero kremico za obraz lahko uporabljam za dojenčka ko ima še vso občutljivo kožo oz. ali naj ga sploh ne mažem user posted image . Tita, ki je bil rojen aprila nisem nič mazala na začetku, zdej pa razmišljam če bo mraz, da ga bo verjetno treba?
mal si pripravljam seznam za šoping pa se mi porajajo taka vprašanja user posted image .

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
29.9.2010 13:47:24   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

še eno vprašanje imam mogoče za terido ali pa kakšno mamico, ki je rodila bolj pozimi. Katero kremico za obraz lahko uporabljam za dojenčka ko ima še vso občutljivo kožo oz. ali naj ga sploh ne mažem user posted image . Tita, ki je bil rojen aprila nisem nič mazala na začetku, zdej pa razmišljam če bo mraz, da ga bo verjetno treba?
mal si pripravljam seznam za šoping pa se mi porajajo taka vprašanja user posted image .

Jaz za oba uporabljam kremo, ki mi jo zmešajo v lekarni (olivno olje in linola fett in sem najbolj zadovoljna. Tovarniške kreme mi niso všeč (tudi koži naših dveh korenjakov ne), ker so vse odišavljene.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?