Najki
|
V Hoferju so imeli trenirkice, sam je sla potem mama tja, so imeli pa ze ful izropane stevilke, samo eno za fantka je dobila, za puncke so jih se imeli 86/92. Pa neke kompletke z oblekico ali hlackami in majcko so imeli. Lidl je imel pa zimske bunde in hlace. Hofer ima pa v cetrtek nek dezni komplet. Tamali mi je za pol urce popoldan koncno zaspal, zbudil pa se je z 39,9 vrocine, ves letargicen in mal se je tresel. Sem ga previla, preoblekla v tanjse cunje, spucala nos in usesa, vtaknila voltaren v ritko in vzela v narocje, da bi se spal. 5 minut za tem je bil mulc ves buden in naspidiran in se od takrat se ni ustavil skakat okol... Je imel pa se vedno 39,8 ko je ze skakal, tako da ga voltaren se niti prijel ni . Dons ga res takole cufa, pride ful zaspan od vrocine pa se kr bi laufal okoli. No jutri zjutraj imamo koncno dohtarco, danes nas niso hoteli sprejeti, je pa po moje usesek vnet. Evo lih zdejle ga oci previja in je hotel it lulat, je sel na skoljko z nastavkom lulat, potem jepa zahteval it v sobo na kahlico in zdej spet lula pa se kakal bi. Kr tko mal tuki mal tam hahaha. farfala nekje sem brala, da v resnici zvecer veliko tezje zaspijo, ce cez dan niso spali. Se pa ne spomnim podrobne utemeljitve. Definitivno pomaga, ce umiris ozracje, zmanjsas luci, das na TV kaj umirjeno monotonega (national al pa discovery dokumentarci vcasih palijo kt opeke v glavo ), ne vzpodbujas divje igre, rajsi kaj sedecega pa ksno branje al pa zgodbice. To lahko uvedes ze ksno urco prej, da se mata cas umirit, js pustim recimo luci samo v spalnici in se to cisto zmanjsane, da nima razgleda na ksne igrace . Mi ga zacnemo spravljat spat okoli sedmih, takrat poje vecerjo, potem pa ga pripravimo za spanje okoli osmih in ima se do devetih cas za premetavanje po postelji. Do takrat enkrat zaspi tako ali drugace. Ce ni ocija zaspi tudi ze malo po osmi . Zdejle ga je oci recimo sele v pizamico dal, sam se mu temperatura ze dviga in bo kmalu v komi. Zbijamo lahko sele ob polnoci, upam da bo do takrat odspal in se ne bo vrocina prevec dvignila.
|