|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
10.10.2010 6:29:33   
sonček33
Dobro jutro punce!

Vas berem, za komentirat pa ni časa.
Khurde, lepo te je brat. Eno fotko malega princa?
Yelci, čestitke.

Pečem rogljičke za moja fanta.
Danes bo spet lep dan. Izkoristite ga.

V torek imajo v vrtcu kostanjev piknik. KOmaj čpakam, ker vem, da je takrat ful luštno. na igrišču pripravijo stojnice, vzgojiteljice ponujajo čaj, pečena jabolka, kostanj ,,, starši in otroci pa se zabavamo. Muzika in ples. Luštno bo.

A vaši otroci kaj kašljajo?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
10.10.2010 11:35:16   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

khurde: sej se boste ufural user posted image user posted image kakšen mesec portpi pol je pa prou luštn, ne glih vsak dan ampak na sploh pa user posted image user posted image

...

khurde: a ponoči ti skos spi al se kaj dojita? Al ga zbujaš? aja sm pa prou P prašala kaj je s temu streptokokam je pa rekla da je un AB med porodom dovolj user posted image je pa ena dr. k sm bla pri njej na dodatnem UZ v dravljah rekla, da se doktrina tuki ne more zment al je dovolj al ni, oz. al se streptokok zdravi kaj med nosečnostjo, je to sploh smiselno...tko da, odvisn na koga narajmaš,..a kej veš v kolkem času se okužba pojavi?

glede streptokoka nimam pojma, v kolkem času se pojavi user posted image  pa sej pri nas se zdravstvo očitno o nobeni stvari ne more zmenit al kaj user posted image

a praviš, da kak mesec... ja, ok, bomo potrpel user posted image  čeprav ni tok slabo, A je čist kontra dojenček kot je bila I, mogoče se kasneje kaj spremeni, upam, da ne kej bistveno user posted image  čist fajn sam spi v zibki, ona ni, pa lah ga dam na pol spečega not in sam zaspi, pri njej ni bilo šans, zna se malenkost zamotit in opazovat okolico, brez da je pri meni v naročju, pri njej je bilo samo tuljenje, sam da sem jo odložila nekam... čist sta kontra user posted image  pa ona nikol v življenju, niti kot novorojenček, ni spala dlje kot do pol devetih, pa še to samo kak mesec nazaj, ko čez dan ni spala. drugače vedno do šestih, pol sedmih auf, pa tut ob štirih, petih... ta dremel pa se zbudi okoli devetih, desetih user posted image  pa še to bi spal naprej, sam pojedel in spat, če ga ne bi jaz ven zbezala in previjat pa umivat šla user posted image

ponoči se sam zbudi, ob treh se doji, pa potem ob ene šestih, ko I vstane, malo potegne in naprej spi... dons ga je I zbudila ob zanj verjetno nečloveški uri - 8:30 user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: farfala
khurde, fajn, da lahko greš hitro v posteljo in se malo spočiješ, bravo za atijauser posted image . Dojenje je dobro steklo?
Ne  mi zamerit, ampak mi je fajn, ko imaš  zdaj I. A.user posted image user posted image user posted image

sam res, mam oslička user posted image user posted image user posted image  dojenje je fajn steklo, ja. pa ful manj boleče kot v prvo, brez regad in vsega podobnega sranja user posted image

sonček, ti pa si zgodna user posted image  bom dala slikco, sam da kabel za fotoaparat najdem user posted image  mi imamo pa še vedno totalno meglo tukaj user posted image  ta vaš vrtec se mi pa ful prijazen zdi user posted image  I kašlja, ja. zadnjič ponoči je ful, ampak je pri tem ostalo. zdaj pa se je umirilo.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
10.10.2010 13:14:29   
Najki
Najki je vceraj koncala z likanjem user posted image .

Noc je bila obupna, mali je nekaj jokal par urc pa se nosil od ene postelje v drugo in ociju v narocje do ene 4ih zjutraj, nic jasno kaj ga je matralo. Potem ga je pa oci sredi noci pofutral in je bilo v redu... Tako da zdej oba spita, sem dragega nagnala v posteljo zjutraj, da se posteno naspi, ceprav se mu zdi skoda casa, ker bi se moral ucit.

JM vedno bolj pogosto zahteva lulanje na kahlico in wc in zjutaj je normalno kakal v wc, ocitno se je sam odlocil navajat, ker sva midva prelena user posted image . Sploh ne pusti plenice montirat, dokler ne opravi v kahlico ali wc... Ce bi se spravla k temu, bi lahko v dveh dneh ze brez plenice hodil cez dan.

Vceraj sem kupila LGL abonmaje in se je mali ful zagledal v zicnico. i ga kar peljala gor, pa sva morala babico najt na trznici. Nisem si mislila, da bom kdaj imela razlog iti na grad z zicnico user posted image .

Danes zjutraj so bile 3 stopinje v LJ baje. Za na volisce je imel podlozeno bundo in rokavice in zabe in zametne hlace... Dokler ni sonca je ledenica, na trznici je imel samo flis cez in je bil cisto leden. Za vrtec mu bom dajala vec rokavov spodaj pa gor flis, ker not imajo ful zahajcano in ga bojo lahko lupili po potrebi. Pa tudi predlagali so zabice ravno za to, da ima hlace za ven navlect, ker je zunaj mraz, notri pa toplo. Ma to vreme ni ne tc ne ms, zjutri 3, popoldan 15 pa se piha obcasno.

Na kanalu A kaze enoletnika s tistim stanjem, k so porasceni po obrazu in je cisto kosmat user posted image . Sem mislila da se pokosmatijo nekje v puberteti...

farfala ga je razganjalo vceraj user posted image . Nas dela tudi eno za drugo neumnostjo, ce je zdolgocasen ali zaspan. Potem pa kar zanalasc izziva pa mece stvari okrog.

soncek JM ne kaslja, mi pa lih zdejle smrci zraven, ker se mu nosek polni. par dni je ponoci zakasljal, ker mu je sluz iz noska v grlo tekla, sicer pa ne. sam je pa neki bronhitis na pohodu pa eni kasljajo toliko, da zraven kar bruhajo user posted image .

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
10.10.2010 13:23:28   
ronja
Luda noć!... Mah, začela se je sicer fajn, ampak potem čez pol ure je pa k nama priracala Lejla in ni hotela dol iz zize lepo do jutra... Enkrat vmes sem zgubila živce in jo je lubi odnesel v kuhno, potem sem prišla ponju in je nekak zaspala s flašo vode... Ampak tole je ubi bože! Ne da se mi več dojit... Saj kadar je normalno: lepo enkrat zvečer, 1x ponoči in 1-2x zjutraj in to je to...je ok. Ampak tole celonočno teženje mi pa res ni ok! Morava se resno lotit projekta odstavljanja...

Ulla, kako si ti to izvedla (pri Uli in pri Neotu)? Ali pa kakšna druga, ki je tudi še dolgo dojila... KOliko vas sploh še doji tele naše januarčke?

Zdaj sta zaspali popoldanca, ampak je sranje, da glihkar dobimo obiske... Mah, nismo se najboljše zmenli... No, bomo že nekak vse uštimali;)
Lep vikend!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
10.10.2010 16:06:08   
Najki
Tamali se je iz opoldanskega spanca zbudil z vrocinco 37,5 in zdej po kosilu je na 38,5 kar pojasni njegovo cartanje, nejevoljo in nocno sitnobo.Zgleda da mu je nosek to naredil, mu je pa zacelo i nosa tect, prej se je bila sluz se gosta. Upam da se bo zacelo pucat. Zdejle je dobil calpol, ker ocija ze mal skrbi, tako da verjetno ne bo sel odspat, kot je malo prej kazalo. Meni se zdi, da moj dragi ful bolj komplicira od mene user posted image . Upam da se ne bo slabsalo, jutri mi bo ocitno doma druzbo delal.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
10.10.2010 16:25:17   
VRTNICA84
Kiara; rok imam 29. marca

Yelci user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
10.10.2010 21:49:46   
farfala
Kaj je zdaj - a smo zmagali???user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
10.10.2010 21:56:41   
Ploha

Kaj je zdaj - a smo zmagali???user posted image user posted image user posted image user posted image

v čem pa tekmujemo? user posted image

ajaaaaa... NE! nismo...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
10.10.2010 21:56:57   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

A vaši otroci kaj kašljajo?

zaenkrat še ne, je pa prehlajen. A L. pa kašlja?

Ma ta popis nepremičnin - vseeeee narobe!user posted image Moram zdaj enkrat na geodetsko, ker tista digitalna aplikacija mi ne delauser posted image
Pa na upravno moram spetuser posted image user posted image , ker urejam gradbeno dovoljenje za ograjo - imamo pač "fajn" soseda. Mislim, da niti ena ograja v našem kraju nima gradbenega dovoljenja, so me na občini prav čukasto gledali, ko sem prišla po lokacijsko informacijo.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
10.10.2010 21:57:21   
Ploha
bo treba začet diplomo pisat, da bom mal možgančke ufurala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
10.10.2010 21:57:49   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

v čem pa tekmujemo? user posted image

ajaaaaa... NE! nismo...

pa si sploh šla volit?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
10.10.2010 22:00:18   
farfala
ploha a si se že čist navadila na svoje gospodinjstvo? na hišo?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
10.10.2010 22:11:19   
rubica

ja mi pa smo user posted image , kaj pa vi?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
10.10.2010 22:14:36   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: rubica

tudi, ampak ni bilo nobenih presenečenj... ma saj ne jemljem preveč resno vsega tega cirkusa

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
10.10.2010 22:15:29   
rubica
Gaja ne kašlja, je pa en čas nazaj predvsem ponoči, pomagala je higiena nosa in pa trpotčev sirup, sedaj ima pa samo mal smrklja zjutraj, tako da je fiziološka že v uporabi lep čas in  mislim da bo do maja skos user posted image .

najki a boš rodila s pomočjo EA?

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
10.10.2010 22:16:02   
rubica

tudi, ampak ni bilo nobenih presenečenj... ma saj ne jemljem preveč resno vsega tega cirkusa

tut pri nas in tudi jaz

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
10.10.2010 22:17:53   
rubica
farfala ste jedli kaj kostanja danes?

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
10.10.2010 22:24:03   
Ploha
farfala: o ja, sm šla volit user posted image user posted image user posted image

ja sem se že ufurala, mi je tko kul, kuham jr rada, sam potrplenja še nimam dovolj, sej me meta in manca urita user posted image glih ko kosilo skončujem mi spita obe, pa pol z medvedam v miru pojeva...pa itak skos nekaj pucam, pa sploh ne vem kako, ker smo skos same, manca ni glih neki razturač, meta tud ne...jst pa itak nism user posted image ...

probam pa več stvari hkrati narest...recimo ko mam manco odvito na previjalni, da se mal namiga nagec, pospravim kopalnico...ko futram manco, spotoma še meto ,kak jogurt k teče, skutke in te goste reči sama je al pa če loh z roko prime...ko manco previjem, ponavadi tud meto, kopam ju hkrati al pa 1x eno drugič drugo...

...sam še fejst mraz more ratat, da bo medved mal z nami, ma pol bo pa super...dons je prav jokat začel...sam sem mu rekla če si sam ne bo časa vzel, bojo otroci zrasli in šli...

medved je pa v volilni komisiji, še to me zanima kak je blo...

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
10.10.2010 22:27:43   
rubica
ploha a vi pod kranj pašete?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
10.10.2010 22:47:52   
farfala

farfala ste jedli kaj kostanja danes?

jaaaaa, kak si vedela? prevečuser posted image user posted image

vi tudi?

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
10.10.2010 22:51:15   
farfala
ploha, res dobro si organiziranauser posted image user posted image , ko bo pa medved imel še več časa, bo pa čist preveč idiličnouser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
10.10.2010 23:07:28   
Ploha
rubica: ja. medved pa pod cerklje na gorenjskem, ki pašejo pod kranj...jst sm pa čistokrvna kranjčanka user posted image

kako morte kostanj jest...men je to čist grozn user posted image

itak kar ni meso je grozn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v nedeljo mamo krst in itaaaaak nimam nč za oblečt, razn nosečniških hlač...ka bi dala za raven trebuh....sam treba je migat user posted image ma najbolj da sm skos noseča, mi noben ne bo težil kaki trebuh imam, ker bo trebuh z razlogom user posted image user posted image joke...baje so letos v modi kontracepcijske user posted image user posted image user posted image user posted image

jao, naklada...že uro nazaj sm rekla, da grem spat,...pa sem še kle...

grem se še čujemo kaj, ta teden bo noro...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
10.10.2010 23:09:46   
Ploha

ploha, res dobro si organiziranauser posted image user posted image , ko bo pa medved imel še več časa, bo pa čist preveč idiličnouser posted image

ma dej medved je deloholik...če že pride v bajto, namesto da bi se dol usedu mi začne model sesat po bajti in pol drgne po tleh in sesa kot da mamo na kupe smeti na tleh...itak vsak dan sesam...dddddd...al pa smeti ven nosi, pa vhodne štenge pometa...user posted image

al pa kej popravla, žaga, montira,...zanč je bil res celo dopoldne notr...a kaj je delu...laminat pa kotne lajšte je popravlu, ropotal je ko pri norcih...juhej user posted image user posted image

nočka!

< Sporočilo je popravil Ploha -- 10.10.2010 23:11:27 >

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
10.10.2010 23:11:21   
Najki
farfala ja tale popis nepremicnin, cist so poludili... Mi smo v vrstnih hisah in so recimo eno sosedovo parcelo, na kateri stoji ena hisa, pisali pod ene sest sosedov kot solastnike... halo?!? in potem so medvrstna stopnisca, ki stojijo na temeljih ene hise, pisali pod obcino in hocejo zdaj kes za uporabo, ker zadruga ni se vpisala lastnistev...Pol naj pa pridejo popravljat beton pa pluzit pa posipat a ne... Pa ce si nogo zvijem naj mi dajo odskodnino, ker niso bile vzdrzevane stenge user posted image .

rubica ne bom sla se enkrat na EA, ker mi prvic ni prijela, potem mi zelo verjetno tudi v drugo ne bo. V bistvu sploh nimam nobenega anestetika v nacrtu, ker huje kot prejsnjic ne more bit.

Uspela sem zglancat kopalnico, pospravit sobo in pripravit torbo zase in za malo za P, se par malenkosti manjka. JM je sel sele zdaj spat, ker ga je obiskala teta, tako da upam, da bo zjutraj potegnil, ker se bom hotela naspati user posted image . Sem odprla plenicke 1 za v torbo in so neverjetno majcene user posted image . Tamali ima se vedno vrocino okoli 38,5 in upam, da bo imel mirno noc. En usesek je maslen, pa sem mu pozabila nakapati olje user posted image . Jutri sva pa se brez avta in do popoldan ne bova mogla zdravniku. Volit nisem sla, se mi ni dalo pa itak je Jankovic zmagal. Jutri bom pa probala urihtat zibko za tamalo, ker je zdaj bolj omari podobna kot posteljici user posted image . Pa zihr je not se kup stvari za preprat, sem jih tja odstranila in pokrila s staro rjuho, sploh ne vem, kaj je vse tam...

Grem nekaj pojest pa spat. Noc!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
10.10.2010 23:14:56   
Ploha
a dej najki, zdej zdej boš rodila...juhuuuu...a že kaj komaj čakaš?user posted image

Pa super, da je JM tako zavzel kahlico user posted image user posted image pa šc šc vročina!

pa jest ne vem al sm jst tko zjamrana al kuga, men je bil drugi porod težji, pa sem tudi skos rekla v drugo je lažje..ku**a user posted image user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.