khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha khurde: sej se boste ufural kakšen mesec portpi pol je pa prou luštn, ne glih vsak dan ampak na sploh pa ... khurde: a ponoči ti skos spi al se kaj dojita? Al ga zbujaš? aja sm pa prou P prašala kaj je s temu streptokokam je pa rekla da je un AB med porodom dovolj je pa ena dr. k sm bla pri njej na dodatnem UZ v dravljah rekla, da se doktrina tuki ne more zment al je dovolj al ni, oz. al se streptokok zdravi kaj med nosečnostjo, je to sploh smiselno...tko da, odvisn na koga narajmaš,..a kej veš v kolkem času se okužba pojavi? glede streptokoka nimam pojma, v kolkem času se pojavi pa sej pri nas se zdravstvo očitno o nobeni stvari ne more zmenit al kaj a praviš, da kak mesec... ja, ok, bomo potrpel čeprav ni tok slabo, A je čist kontra dojenček kot je bila I, mogoče se kasneje kaj spremeni, upam, da ne kej bistveno čist fajn sam spi v zibki, ona ni, pa lah ga dam na pol spečega not in sam zaspi, pri njej ni bilo šans, zna se malenkost zamotit in opazovat okolico, brez da je pri meni v naročju, pri njej je bilo samo tuljenje, sam da sem jo odložila nekam... čist sta kontra pa ona nikol v življenju, niti kot novorojenček, ni spala dlje kot do pol devetih, pa še to samo kak mesec nazaj, ko čez dan ni spala. drugače vedno do šestih, pol sedmih auf, pa tut ob štirih, petih... ta dremel pa se zbudi okoli devetih, desetih pa še to bi spal naprej, sam pojedel in spat, če ga ne bi jaz ven zbezala in previjat pa umivat šla ponoči se sam zbudi, ob treh se doji, pa potem ob ene šestih, ko I vstane, malo potegne in naprej spi... dons ga je I zbudila ob zanj verjetno nečloveški uri - 8:30 IZVIRNO SPOROČILO: farfala khurde, fajn, da lahko greš hitro v posteljo in se malo spočiješ, bravo za atija . Dojenje je dobro steklo? Ne mi zamerit, ampak mi je fajn, ko imaš zdaj I. A. sam res, mam oslička dojenje je fajn steklo, ja. pa ful manj boleče kot v prvo, brez regad in vsega podobnega sranja sonček, ti pa si zgodna bom dala slikco, sam da kabel za fotoaparat najdem mi imamo pa še vedno totalno meglo tukaj ta vaš vrtec se mi pa ful prijazen zdi I kašlja, ja. zadnjič ponoči je ful, ampak je pri tem ostalo. zdaj pa se je umirilo.