rubica
|
dan kiara če ti g. ne bo nič svetoval, pojdi do osebnega dr. je pa čist možno da zaradi stresa, lahko je podzavestno, itak se mormo ženske skos neki sekirat, take smo. kako si poštimala z bolniško? khurde super za službo, mislim pa da dobro furaš, sam mal se morate navadit na nov ritem pa bo še bolje. mene je kar malo strah prvih dni pol pa berem ploho pa tebe, da poleg otročkov še kuhata, pospravljata, pečeta,..... me kar malo pomirita, tako da tnx. najki a je Jan Mai že kaj bolje? upam, da je vročina padla . nina pridna razgrajača, verjamem, da te je stisnilo zaradi vrat. no sedaj pa še kaj se nam dogaja, Gaja je zdrava, nagajiva in malo trmoglava, ampak se ji da sodelovat, če je fino zanimirana, kar pa za 1x ni težko. jaz sem imela danes pregled z uz-jem, in je vse ok, mala ima malo pod 2 kilama, velika je 36cm, lepo se razvia, raste, pa kar mi je n+bilo tudi všeč je da mi je rekla g. da ima mami prijazno velikost glave, obrnjena je pa še vedno na glavo, naj tako tudi ostane . nimam idej za kosila tako da help plis, danes bo kar bučkin naraste k, ker je na hitro sem čakala 3h pri dr, pa še 0.5 v lab. da se mi neda kaj druzga kuhat. nč ne morem več sedet grem kosilo skup zmetat po Gajo v vrtec pa počakava na očija, da pojemo kosilo potem pa gasa ven, dokler še ni kakega dežja, čeprav tudi sonca ni. lep popoldan!
< Sporočilo je popravil rubica -- 13.10.2010 14:08:39 >
|