|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 42 [43] 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberčki 2009* 3. del
8.10.2010 22:15:26   
čili
Mateja tudi Ažbe miga miga miga.Bi človek mislil,da ga bo vsaj vrtec malo utrudil ,pa NE ...

http://www.youtube.com/watch?v=7_CNSKkP_V8

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
9.10.2010 21:04:31   
čili
U gužva...user posted image

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
9.10.2010 22:17:28   
mateja8
Ja, full gužva, sploh nisem mogla na vrsto pridet....... user posted image

Vita spet slabo je, tako da sklepam, da je na vidiku nov zobek. Ponavadi je pred izrastom zobka teden ali dva popolnoma naješča. Bomo videli. Za zdaj imam dva zobeka.

Žiga se je pa v šoli sošolcu v koleno butnil in je razmajal spodnji enki. Sva bla včer naročena pri zobarci in je rekla, da je to samo pospešilo izpadanje zob. Če ga bosta majava zobka preveč motila, mu ju bo pa izpulila.

Moji trije spijo. Jst grem pa še mal reda nardit pol pa spat.

Nočko vsem....

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
9.10.2010 22:39:45   
čili
Sem mislila da po bajti red delaš,pol sem pa vidla,da na FBju user posted image user posted image user posted image
Zdej se grem dat pa spat...Nočka

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
9.10.2010 23:39:39   
Mož*
Hej, našemu tudi štirke izraščajo, ker ima vse rdeče in debelo. Drugače mu pa spet iz oči teče, pa spet nekoliko bolj kašlja, jaz pa tudiuser posted image user posted image user posted image Zdajle si pa mi2 viruse podajava. Danes je bil 3 ure z očijem na terenum od tega uro in pol v vozičku, pa je prišel domov dobesedno z ledenimi nogami. Jutri bom montirala v voziček vrečo, saj sta nogici več ali manj pri miru.
Ja, virusnih izpuščajnih okužb je pa res zelo veliko, večinoma so na pohodu enteroviroze, ki se prenašajo ali z blatom ali kapljično.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
10.10.2010 21:28:12   
mateja8
IZVIRNO SPOROČILO: čili

Sem mislila da po bajti red delaš,pol sem pa vidla,da na FBju user posted image user posted image user posted image
Zdej se grem dat pa spat...Nočka

Čili........a veš, da mi je soseda ob polnoči poslala sporočilo če imava z Vito nočno. No, poanta tega je, da sem se jaz odjavla iz FB in RR pa mi je na FB celo noč kazalo, da sem prijavljena. Ne vem, kaj je to blo, sam čudno mi je, da sem kr neki prijavljena gor. Sam fora je, k je bil računalnik ugasnjen. Me je že mal zaskrbel.......varnost na FB pa to!!

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
10.10.2010 22:30:23   
čili
Mateja jest imam  ves čas v glavi...Kar objaviš na fb lahko vidi ves svet ...Zato pokažem in povem tisto ,za kar mi je vseeno,če vidi ves svet user posted image .

Mož kaj prAviš na Prospan sirup. Sicer nisem pristaš nekih sirupov za in proti kašlju!!!! in ne maram kemije ...Ampak ta je pa za redčenje sluzi ,točno to pa bi potreboval Ažbe,ki kašlja samo zaradi sluzi,ki se zatakne nekje...in ga draži. In potem revež ne more spat,jest pa tudi že križem gledam.Pa razmišljam s čim mu pomagat. Ali sa motim ,da se enkrat pisala o Claritinu,da se tudi daje ob polnem nosu. Kaj svetuješ?

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
11.10.2010 6:32:01   
Anonimen
jutro!
user posted image
Čili
claritine se tudi lahko,sam glede prospana pa ne vem se mi zdi da je za otročke najbolj slezov k ni tok nagravžnega okusa in ga kar radi pojejo k recimo od prospana ga pa še mož ne more po grlu dol spravituser posted image

takole zdele kmalu bom morala tamala dva zbudit k moram it danes malo prej v vrtec,da bi probal če bom že pred zajtrkom tamali ušla,če pa ne pa enkrat po zajtrkuuser posted image naši pa zdej zgoraj ta druga enka vn rine in je ponoč tako jokala k jo je tako bolel tko da sem ji mogla dat mal calpola da se je vsaj toliko umirila da je zaspala in seveda je bila ura pol 1.

nč šibam pridne bodite in lep dan vam želim

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čili)
  Neposredna povezava do sporočila: 1058
11.10.2010 8:03:51   
lean
Dobro jutro

Sem malo poniknila, je blo polno dela, kostanjevi pikniki, volitve... v glavnem napet vikend. Naša je tudi že spet prehlajena, za kašelj pa mi imamo slezov sirup, nam ga je priporočala pediatrinja. Pa jaz sem tud neka čudna, bom tokrat očitno jaz od Neve pokasirala. Mi bo vrnila za prejšnič, ko sem jaz njo okužila user posted image .

mateja tvoja se super zabavata. Ima tak traktor Nevina prijateljica, sam problem je, ko Neva noče sedet v prikolici. Le zakaj, treba je hodit, hodit... pa saj ti je znano, a ne user posted image  So mi rekli, da pri enih otrocih traja tud do pol leta, da se umirijo, očitno bo pri nas res tako dolgo trajalo, da se naveliča in skapira, da pa zdaj že lahko kaj drugega tudi počne in ne samo da dela kroge po dvorišču. user posted image

čili Ažbe raztura user posted image , zlat je pa skoz nekaj čeblja. Pisala sem ti, ker bi rabla nek nasvet, saj veš glede česa user posted image , sem se zmenla za govorilne v torek pa bom vidla, kaj bom rešila. Nočem več tukaj pisat o tem, ker mam nek čuden filing, kdo vse nas spremlja. Saj me ne moti drugače, ker vem da jih veliko bere to temo, sam glede tega so ene čudne fore pol pa sem raje tih.

larilu itak, da bo ratalo, sam hitro se moraš spokat ne stat med vrati. Tudi tebi lep dan user posted image  tiste, ki ste v službi pa naj vam čimprej mine čas v službi, da boste lahko s svojimi sončki.

mož jaz man že tud prištimano dekico v vozičku, sicer jo prepričaš max pol ure, da sedi, samo je pa mrzla na otip, čist drugače, kot pa če laufa okrog.

< Sporočilo je popravil lean -- 11.10.2010 8:24:04 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
11.10.2010 8:10:46   
baby blue
jutro

Jst že na delovnem mestu, ati in Lana pa še spita doma... Je zaspala okol 20 ure in se potem vmes ene trikrat zbudila... Zjtraj ob 5ih sva se pa še previjali ker je bla tolk polulana da je vse skoz pižamo prišlo in sem jo potem dala k nama v pojstlo in smo zaspal do pol osmih pol sem pa šla...

Drugače pa izkoriščamo lepo vreme tako da smo skoz zunaj... V soboto smo bili na pikniku ker je sestrična fantka rodila in ga je blo treba zapit... Včeraj smo pa naredili malo več kot triutni sprehod vmes smo šli še volit kjer je naša dva piškota dobila user posted image user posted image   Pa malo smo bili na igrišču kjer so igrala in jo je med potjo nek starejši fant ogovoril in pobožal po glavi... Pa prav potem kolegu ej stari a si vidu ti te učke... ja ja že zdej fantom meša poglede s temi učkami kaj šele bo    user posted image user posted image

zobki.. Lana jih ima sedaj 6

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
11.10.2010 8:11:09   
sasek79
Pozdravljene!

Po dolgem času naj se še jaz malo pofočkam, da malo gužvo naredim. user posted image

Pri nas se borimo z virusi. Ta mali je bil tri dni v vrtcu in je že sper dobil vročino. Ga je mučil zabasan nosek - sedaj je že veliko bolje. Poleg tega pa skoz ful kašlja. Jaz pa nič bolje. Midva se skoz viruse podajava. user posted image
Jaz Ažbetu dajem Prospan za kašelj. Se mi zdi, da mu kar pomaga. Dajem mu ga samo 1-2x na dan. Piše, da se daje otrokom od 6 mesecev do 4 let 3x/dan po 2,5 ml. Menda večina otrok v vrtcu ful kašlja in jih veliko manjka. V takšnem okolju bo naš verjetno sper hitro doma. Za enkrat je še doma.

Drugače pa naš Ažbe skoz nekaj spreminja vzorec spanja - žal skoz na slabše. Pa še vse več grize. Zadnje čase prov namenoma. Me je zadnje dva dni ugriznil v bradavico med dojenje. Sva takoj zaključila in je moral brez zize spat. Je bilo nekaj protesta in joka, vendar sem mu skoz govorila, da mamico ziza boli, ker jo je Ažbe ugriznil in zato zize NE BO. Če je začel majco dvigovat, sem se začela pačit, da me boli in "jokat". Je žalostno gledal - malo se je smejal, malo jokal.  Mislim, da bova prav kmalu zaključila z dojenjem. Problem je ponoči, ker mu ne morem razlagati, ker na pol spi. Bi se moral povsem prebudit, da bi ga spomnila, zakaj ne dobi zize. user posted image  Malo bom še počakala, da bo še bolje razumel, potem ga bom pa poskusila na kakšno foro vršt.
V jezi me je Ažbe ugriznil tudi v roko in v lice. Se bojim, da bo to vse pogostejši vzorec. Upam, da ne bo grizel otrok v vrtcu.

Lean: Tvoje revica se mi prav smili. Verjetno si o grizenju pisala Čili. Upam, da bodo to vzgojiteljice porihtale. Drugače pa zahtevaj sestanek in malo zaropotaj.

Punce, ali katera uporablja Just-ove izdeljke (kreme, olja, kopeli,...)? Jaz bom nabavila kremo materine dušice za Ažbeta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
11.10.2010 8:46:35   
lean
user posted image   sem morala vmes še nekaj dodat pa zdaj vidim, je kar gužva user posted image

baby blue ti čist verjamem, bo še zanimivo tole. Ima moj samo brata in je rekel, da šele zdaj vidi, kako je met pri bajti punčko. Je skoz govoru, da on ne bo tako strog kot so bili moji starši glede naju dveh pa se zdaj že hitro ugrizne v jezik preden kaj reče user posted image  Sem mu pred Nevo zelo težko dopovedala, da je čist drugače, če imaš samo sina ali pa hčerko.

sasek ja, točno. Razvil se je zelo trdovraten vzorec user posted image , še vzgojiteljici ni jasno, kako naj to rešuje.
Upam, da bo Ažbe čimprej to opustil. Dojenje, upam da ti rata, tud pri nas zvečer ni hud problem zaspat brez zize. Problem je ponoči, ne vem ampak zadnje čase se vse pogosteje budi in fehta zizo, brez noče zaspat nazaj tud po uro in pol. Sem probala, da vidim kako bi ji šlo in sem se tud odločla, da zaenkrat se bove še dojile ponoči. Upam vsaj, da bo čimprej po starem in da se bo zbudla samo 2x ponoči, ker tole na dve uri je utrujajoče, se hecam da imamo spet dojenčka pri hiši user posted image

Aja, a bi me morale it slučajno že na temo, čvekanje o naših otrocih, ali ne?

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
11.10.2010 8:48:08   
lean
justovih izdelkov pa še nismo uporabljali, mislim pa da bo o tem kaj več znala povedat rosca

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
11.10.2010 9:01:50   
Anonimen
klarči je šla lepo tko da wiiiiiuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu lean)
  Neposredna povezava do sporočila: 1064
11.10.2010 13:44:40   
baby blue

O tem sem tudi jst že razmišljala... ne vem zaradi mene se lahko preselimo če so/ste ostale za... Saj sedaj imamo že vse malčke in ne več dojenčke user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
11.10.2010 13:45:17   
Rosca79
Dober dan
Ej larilu, me teli tvoji desci sploh ne ganejo...imam enga takega hudega domauser posted image user posted image user posted image

Just kozmetike nisem nikoli uporabljala tako ne morem nič povedat, baje pa niso glih tolk zelo naravni kot bi radi biliuser posted image ne vem no

Mi se tudi še joškamo na uro pogosto čez noč, čez dan je pa začela ful pomalo jest. Se mi zdi da je že sita skoz več ali manj iste hraneuser posted image
Sem pa prov vesela, da Lucije nimava v vrtcu, ko berem te vaše virozne pohode. Je bila samo v bolnici eno rundo neki nabasala pa smo takrat čez vikend poštimal vročino in zamašen nos, tko da je šla poj spet zdrava v bolnicouser posted image no ok s fleki

Kako imate z umivanjem zob?
Lucija se lepo pusti jih umit, včasih mal pogrize ščetko ko jih znotraj ščetkava, jih pa samo zvečer in z vodo.

Aja pa Čili: tvoje dete je pa še kar tko luštno...joj...pojest...zganja pa Lucija preveč pogosto nekaj zelo podobnega med joškarjenjemuser posted image user posted image user posted image
Lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
11.10.2010 14:25:35   
sasek79
IZVIRNO SPOROČILO: Rosca79

Dober dan
Ej larilu, me teli tvoji desci sploh ne ganejo...imam enga takega hudega domauser posted image user posted image user posted image

Just kozmetike nisem nikoli uporabljala tako ne morem nič povedat, baje pa niso glih tolk zelo naravni kot bi radi biliuser posted image ne vem no

Mi se tudi še joškamo na uro pogosto čez noč, čez dan je pa začela ful pomalo jest. Se mi zdi da je že sita skoz več ali manj iste hraneuser posted image
Sem pa prov vesela, da Lucije nimava v vrtcu, ko berem te vaše virozne pohode. Je bila samo v bolnici eno rundo neki nabasala pa smo takrat čez vikend poštimal vročino in zamašen nos, tko da je šla poj spet zdrava v bolnicouser posted image no ok s fleki

Lucija se lepo pusti jih umit, včasih mal pogrize ščetko ko jih znotraj ščetkava, jih pa samo zvečer in z vodo.

Aja pa Čili: tvoje dete je pa še kar tko luštno...joj...pojest...zganja pa Lucija preveč pogosto nekaj zelo podobnega med joškarjenjemuser posted image user posted image user posted image
Lepo se imejte!

Naš fant tudi. Najino dojenje je sedaj obupno. Kleči zdraven mene in se preklaplja iz ene zize na drugo. Vmes malo pleza po meni. Očasih ga začne pa norec lomit in me še malo udari ali ugrizne. Jaz sem tam kot en mlekomat. O crkljanju ni ne duha ne sluha več. Imam občutek, da so mu samo moje zize zanimive, za mene ga boli patka. user posted image

Normalno se dojiva samo ponoči, ko napol spi - jaz pa sem tudi čist koma. Kadar je buden pa telovadi po meni. Mislim, da se bom takšnemu crkljanju (vsako uro ponoči, ali še bolj pogosto), z lahkoto odrekla. user posted image

Jaz bom imela počasi tega dost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zobki: Mi kar pozabljamo na čiščenje. user posted image  Jih ne pusti čistit. Se bomo morali popravit. Ažbe bi najraje s svojo ščetko čistil mamici in atiju zobke. Kadar mu hočemo mi čistit, grize ščetko. Drugače čistimo z vodo in ščetko.

Čili: Tvoj Ažbe je pravi akrobat. Pa kako je lušno skodran.

< Sporočilo je popravil sasek79 -- 11.10.2010 14:32:02 >

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
11.10.2010 14:44:27   
baby blue
Umivanje zobkov... hja kaj nej rečem... Včasih kar malo pozabimo user posted image Drugače ji jih kar sama umivam s ščetko pa še to ne gre najboljše ker noče odpret ust al pa z jezikom ščetko stran odriva user posted image user posted image Če ji jo pa v roke dam pa vse drugo z njo dela samo v usta je ne spravi user posted image Jo je bolj zabavno meni v usta tiščat user posted image To bo še cel projekt pri nas

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
11.10.2010 14:59:18   
Anonimen
no zdej k ji je tretji zobek vn pogledal lahko res rečem v množini zobkeuser posted image jah jaz mam tist naprstnik in tko grize zraven da je kr joj,čeprav nima velik zobk zelo dobr ugrizneuser posted image
madonca dans se pa cel dan s paiprji ukvarjam pa težim,službe pa itak nikjer nobene tko da znoriš

(odgovor članu baby blue)
  Neposredna povezava do sporočila: 1069
11.10.2010 15:01:39   
baby blue
larilu Lana tud fejst ugrizne... Štiri zobke ima že čist zunaj dva pa samo š**** pa ima tako ostre da ko ugrizne je joj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
11.10.2010 16:13:55   
Rosca79
IZVIRNO SPOROČILO: sasek79

IZVIRNO SPOROČILO: Rosca79

Dober dan

Lepo se imejte!

Naš fant tudi. Najino dojenje je sedaj obupno. Kleči zdraven mene in se preklaplja iz ene zize na drugo. Vmes malo pleza po meni. Očasih ga začne pa norec lomit in me še malo udari ali ugrizne. Jaz sem tam kot en mlekomat. O crkljanju ni ne duha ne sluha več. Imam občutek, da so mu samo moje zize zanimive, za mene ga boli patka. user posted image

Normalno se dojiva samo ponoči, ko napol spi - jaz pa sem tudi čist koma. Kadar je buden pa telovadi po meni. Mislim, da se bom takšnemu crkljanju (vsako uro ponoči, ali še bolj pogosto), z lahkoto odrekla. user posted image

Jaz bom imela počasi tega dost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zobki: Mi kar pozabljamo na čiščenje. user posted image  Jih ne pusti čistit. Se bomo morali popravit. Ažbe bi najraje s svojo ščetko čistil mamici in atiju zobke. Kadar mu hočemo mi čistit, grize ščetko. Drugače čistimo z vodo in ščetko.

Čili: Tvoj Ažbe je pravi akrobat. Pa kako je lušno skodran.

kako zelo sočustvujem s tabo...user posted image user posted image user posted image je čist isto pri nama

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
11.10.2010 17:41:42   
Mož*
Hej, tole se javlja še en mlekomat user posted image user posted image user posted image . Podnevi stoji ob meni, pa se zvira, pa okoli obrne, pa pleza, ...  Ponoči pa - vsako uro ali kar na trajnem priklopu.
Mi2 sva, seveda, oba prehlajena, jaz kašljam kot slon, mali v napadih, pa iz oči mu teče, tako da ga trenutno pazi babica. Jaz sem nisem tako solzila že, od kar sem stažirala na infekcijski klinikiuser posted image
Mali je imel včeraj spet grizalni dan (po dolgem časa) in me je do podplutbe ugriznil skozi hlače v nogo; spet sva obnovila bullterierski trening.
Umivanje zob: večinoma pozabljamo, oz. grize tisto gumijasto grizalo. 

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
11.10.2010 20:29:04   
lean
Večer

umivanje zobkov user posted image  tud mi pozabljamo, ni preveč navdušena. Imamo naprstnik in potem samo grize, s ščetko pa se igra. Bo že.

user posted image  vaše dojenje zgleda zlo aktivno. Mi na srečo kaj takega ne poznamo. Se je že zdavnaj odločila, nekje pri šestih mesecih, da ji paše samo leže, saj takrat je blo naporno, ker je nisem mogla povsod priklopit, saj sede ni hotla, ampak zdaj je fajn. Tako nikjer ne fehta, me ne slači in podobno. Edino če se vležem zraven nje in je zaspana pol pa že, ampak samo v primeru da ni koma, takrat zna tud zaspati brez. Tako da ima zizo res samo za crklanje pred spanjem in to samo tako da leži poleg mene, še joško ji moram držat, tako se razkomoti user posted image  in uživa. Tako da ji potem kar težko oddrečem tako crklanje, no razen ponoči, tu naj pa spet zmanjša na 2X, ker na dve uri pa se res ne rabi mlekca.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
11.10.2010 20:34:26   
lean
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

O tem sem tudi jst že razmišljala... ne vem zaradi mene se lahko preselimo če so/ste ostale za... Saj sedaj imamo že vse malčke in ne več dojenčke user posted image

Ja dajte se odločit, če ste za, jaz sicer tega, kako se tema premakne  ne znam narest, ampak bi se
že kdo našel. Ker zdaj pa so naši septemberčki že veliki, samo obnašajo se včasih dojenčkasto, ampak tako se obnašamo še odrasli včasih user posted image

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
11.10.2010 21:03:31   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: lean

IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Ja dajte se odločit, če ste za, jaz sicer tega, kako se tema premakne  ne znam narest, ampak bi se
že kdo našel. Ker zdaj pa so naši septemberčki že veliki, samo obnašajo se včasih dojenčkasto, ampak tako se obnašamo še odrasli včasih user posted image

Še ena,ki se strinja,ne zna pa narest...

Lean sem ti poslala osebno sporočilo na Fb ,ker tuki neki nagaja !!!

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 42 [43] 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 42 [43] 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

ime za julijske otročke 2.del
katrinka

piščančki (14%)

princi in princeze (10%)

poletne žabice (29%)

morski ježki in zvezdice (27%)

bombončki (20%)

Število vseh glasov: 254

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!