lean
|
Dobro jutro Sem malo poniknila, je blo polno dela, kostanjevi pikniki, volitve... v glavnem napet vikend. Naša je tudi že spet prehlajena, za kašelj pa mi imamo slezov sirup, nam ga je priporočala pediatrinja. Pa jaz sem tud neka čudna, bom tokrat očitno jaz od Neve pokasirala. Mi bo vrnila za prejšnič, ko sem jaz njo okužila . mateja tvoja se super zabavata. Ima tak traktor Nevina prijateljica, sam problem je, ko Neva noče sedet v prikolici. Le zakaj, treba je hodit, hodit... pa saj ti je znano, a ne So mi rekli, da pri enih otrocih traja tud do pol leta, da se umirijo, očitno bo pri nas res tako dolgo trajalo, da se naveliča in skapira, da pa zdaj že lahko kaj drugega tudi počne in ne samo da dela kroge po dvorišču. čili Ažbe raztura , zlat je pa skoz nekaj čeblja. Pisala sem ti, ker bi rabla nek nasvet, saj veš glede česa , sem se zmenla za govorilne v torek pa bom vidla, kaj bom rešila. Nočem več tukaj pisat o tem, ker mam nek čuden filing, kdo vse nas spremlja. Saj me ne moti drugače, ker vem da jih veliko bere to temo, sam glede tega so ene čudne fore pol pa sem raje tih. larilu itak, da bo ratalo, sam hitro se moraš spokat ne stat med vrati. Tudi tebi lep dan tiste, ki ste v službi pa naj vam čimprej mine čas v službi, da boste lahko s svojimi sončki. mož jaz man že tud prištimano dekico v vozičku, sicer jo prepričaš max pol ure, da sedi, samo je pa mrzla na otip, čist drugače, kot pa če laufa okrog.
< Sporočilo je popravil lean -- 11.10.2010 8:24:04 >