|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 3,. del
8.10.2010 7:32:51   
vipercat
joj kok vas je bolanih. želim vam čim prejšnje okrevanje!!!!!

maš - moram potrkat - se kar lepo drži. malo sicer pokašljuje samo ni panike. pumpice že nekaj časa nismo uporabili in upam da tako tudi  ostane

potty - moram priznati da nisem na tekočem in ne razumem ravno zakaj se gre, samo vem da je vedno treba ustrajat pri svojih stališčih in oobčutkih in če veš da imaš prav in če imaš še zakon za seboj... ja pol jim pa dej vetra, ker teli GOSPODJE v naši državi so vsi navajeni da smo kot pohlevne ovčke in da nas molzejo in za..... kjer se jim le zljubi. držim pesti  zate.

vesna - naš mali je bil od uvajanja v vrtec (septembra) do rota virusa (decembra) skos v vrtcu. potem pa ga je rota virus tok položil, da smo od takrat pa do treh let, skos bili po malo bolančki. ko je valo zbolel je že začel hropsti in sem mu mogla dajat pumpico. hvala bogu se sedaj malo umirjajo zadeve

mi smo lansko leto imeli tole slinavko. revček je imel cela usta razžrta.. se kar hitro širi po skupini, tako da rea če ni nujno je res ne peljat še nekaj dni v vrtec.
našega smo ko je bil takrat bolan najlažje zamotli z kakšno risanko. mu namazali z kremico (tisto za usta) in potem je bilo malo mir... je bil pa kar kakšen teden bogi, ker se eni sušijo, sproti pa nastajajo še novi

kaminek mene ta ideja da bi nekaj odprla preganja že kar nekaj let. vedno delaš in garaš za druge, pa noben ne vidi kaj vse si naredil, potem pa pride nekdo ki zna kušnit rit, pa je oh in sploh. torej če rabiš partnerico sem takoj za dogovor user posted image  idej veliko, denarja in izkušenj (beri: jajc) pa bol malo

mala princeska držim pesti da dobiš kar čakaš

alex01 - škoda ker ni nagradno ker vem odgovor hahaha
jaz nimam sušilca. razlogov je več, ni denarja, ni prostora, najbolj pomembno pa je da sem tip človeka, ki ni ravno za te stvari. rada se spravim z likalnikom pred televizijo in med kakšnim filmškom vse zlikam. tudi pomivalca nočem imet, ker moraš itak vse splahnit in zlagat not in ven, meni pa se to ne da. ko sem ravno pri umivalniku, pa še vso posodo pomijem. za te zadeve sem bol staromodna.  mislim da je to veliko denarja za prazen nič - no kolegice mi seveda nasprotujejo. hvala bogu ampak vsi smo si različni. bom pa prosila vse, ki imate sušilca, da destilirano vodo ne mečete stran... jest jo rabim user posted image

mi smo bili tudi včeraj na sprehodu pa malo smo nabrali kostanja in po jakni mi je plezal klop. no samo takega klopa še nisem videla. rit je imel neke čudne rdeče ali vijolične barve - svašta kam gre ta svet, še klopi so se začel farbat user posted image

5ra8 - ja mi imamo plane - KOSTANJ - tok ga je pri nas, da te kar srce boli ko hodiš po njemu. bomo kamin zakurli pa kaj popili zraven... no bojo, jaz z mojim trebuščkom razmišljam da bi kaj drugega spekla, ker kostanj pravijo da ni ravno najboljši. včeraj sem jih sicer ene par pojedla pa mi  ni nič bilo

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
8.10.2010 7:51:19   
štrumfek
hej
evo nas user posted image
jaz sem že cel teden na bolniški , tamala pa menda odkar je šla 1.9 v vrtec še ni bila zdrava.... pa nimaš kej bomo preživeli tud to...
Princesi: tako kot so ti že napisale, spremljaj mesto ugriza in če bo spreminjalo barve, se je fajn it pokazat... pa super za avtočka. Midva imava sicer Senica pa sva super zadovoljna z njim
Kaminek jaz sploh ne vem kaj študiraš user posted image na tortice se spravi pa bastauser posted image se javim za pomočnico user posted image
5ra8 user posted image user posted image za UZ
Alex jaz sušilca uporabljam pretežno pozimi.. men je ful všeč, ker so cunje tako lepo meeehkee user posted image pa še likanju se v veliki meri izognemuser posted image
Rea upam da se je stanje pri vas, kar se tiče bolezni vsaj malo normaliziralouser posted image

pri nas čez vikend... jutr trgatev(še žametna črnina), v nedeljo praznovanje 80letnice... pa bo hitr minilo user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
8.10.2010 8:22:34   
rea27

alex01 - škoda ker ni nagradno ker vem odgovor hahaha
jaz nimam sušilca. razlogov je več, ni denarja, ni prostora, najbolj pomembno pa je da sem tip človeka, ki ni ravno za te stvari. rada se spravim z likalnikom pred televizijo in med kakšnim filmškom vse zlikam. tudi pomivalca nočem imet, ker moraš itak vse splahnit in zlagat not in ven, meni pa se to ne da. ko sem ravno pri umivalniku, pa še vso posodo pomijem. za te zadeve sem bol staromodna.  mislim da je to veliko denarja za prazen nič - no kolegice mi seveda nasprotujejo. hvala bogu ampak vsi smo si različni. bom pa prosila vse, ki imate sušilca, da destilirano vodo ne mečete stran... jest jo rabim user posted image

saj jaz tudi rada likam, a le suho perilo user posted image
user posted image user posted image - posušit ga pa le moraš nekje a ne?user posted image

rea27

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
8.10.2010 8:24:23   
rea27

Rea upam da se je stanje pri vas, kar se tiče bolezni vsaj malo normaliziralouser posted image

oj, ja, hvala...se počasi normalizira. Oba sicer še kašljata in pljuvata sluz, a bomo kmalu na konju - upam. Če ne bo hujšega bo šla Evica počasi v ponedeljek v vrtec, samo za tisto slinavko se moram prej pozanimat..user posted image
tebi in tvoji mali herojki pa tudi en poln koš pikapolonicuser posted image

rea27

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
8.10.2010 8:28:40   
5ra8
če je katera mahnjena na čokolado in čokoladno pecivo, sem dobila ene dobre recepte...sicer v hrvaščini od dr. oetkerja, ampak vseeno.
Zgledajo zeloooooooooooooooooooo dobre user posted image  men so se prec sline začele cedit user posted image
če bi katera mela, mail na ZS user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
8.10.2010 8:55:44   
vesna_b
jutro, punce. petra, jazzzzzzz :)

mail že maš :)

no, drugače je pa danes ponoči naša mal zakuhala in prav upam, da ne bo zbolela čez vikend. oz če že bo, če že mora, naj čez vikend, ker drug teden ne morem bit frej... niti na dopustu, niti na bolniški... user posted image  - to je pa tako, če nimaš nobenega, ki te lahko nadomešča... podn... sam bom čist tih, ker glede na to, kako je problem sedaj s službami... ah ja. še mal, pol grem pa itak na porodniškouser posted image
v glavnem, če se le da, sem ob tamali jaz, če zboli, šele potem zalaufamo babi servis. sam itak je takrat sam mami dobra...

smo pa mel namen mal bit še zunaj ta vikend, pa en piknik jutri, in bomo vse lepo prestavili za nedoločen čas... hm...user posted image  sam ok, ne bo panike, sam da bo moj sonček zdrav...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
8.10.2010 9:14:02   
Mala_princeska
vipercat in dramica- na zs-ju imata mojo telefonsko, če bi katera pokofetkala v trebnjem danes(nisem zihr katera je trebanjkauser posted image ); grem v mercator center tam bom nekje do 10.30 ali11.00
če je katera za, naj me pokliče....bom pa v amadeusu user posted image

al pa kera druga user posted image

šibam še psa ven peljat pol pa u mercator

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
8.10.2010 9:15:42   
Alex01
Dober dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala punce za vse odgovore glede sušilca, bom šla v akcijo, samo ko malo pridem k sebi. Danes spet ena neprespana noč. Mali je dobil tak napad kašlja, da je dve uri kašljal v eno in potem ko sem probala že čisto vse, sem mu dala še ventulin in se je kašelj pomiril. Potem je okrog štirih zaspal, pa trenutno še pančkauser posted image .
Sem klicala pediatra in je rekel, da je bilo pričakovanouser posted image . TAko je sedaj na ventulinu in flixotidu do torka, potem pa bomo videli, če pa se stanje poslabša pa morava k zdravniku.
pridem nazajuser posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 8.10.2010 9:17:04 >

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
8.10.2010 9:18:37   
Mala_princeska
alex user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
8.10.2010 9:25:16   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat

kaminek mene ta ideja da bi nekaj odprla preganja že kar nekaj let. vedno delaš in garaš za druge, pa noben ne vidi kaj vse si naredil, potem pa pride nekdo ki zna kušnit rit, pa je oh in sploh. torej če rabiš partnerico sem takoj za dogovor user posted image  idej veliko, denarja in izkušenj (beri: jajc) pa bol malo

ej, ves čas razmišljam, pa razmišljam.....iz kje pa si drgač? bi se blo dobr kej dobit, če si za. pa princesi, če imaš še vedno idejo. user posted image user posted image

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
8.10.2010 9:28:15   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

Kaminek jaz sploh ne vem kaj študiraš user posted image na tortice se spravi pa bastauser posted image se javim za pomočnico user posted image

hm, moja največja želja je ta, ja. ampak ko sm šla brskat glede papirjev, te pa kr mal zmrazi. en velik investicijski zalogaj je to, pa mislm, da ni pravi trenutek za to glede stanja na trgu. nekej mora men ostat, če pa mi ostane, morm zaračunat tud neki. žal nismo Amerika, kjer za otrte dajo tud mal več dnarja, sam da je lepa in okusna hkrati.

tko, da, ja če bi imela dnarja ko listja, bi se že podala v to, ker prostor imam že "pripravljen", ostalo pa ful staneuser posted image user posted image

aja, pa glede pomočnice, blo bi enkratno, da bi z nekom delala, k ga to tud veseli. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kaminek -- 8.10.2010 9:29:24 >

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
8.10.2010 9:31:50   
kaminek
mala_princeska: opazuj mesto ugriza za vsak slučaj. drgač pa če si ji ga izpulila v roku 24 ur od ugriza,je zelo majhna verjetnost za nastanek bolezni.user posted image

rea: pocajtajte se. vem, počasi gre na bolje, a zboliš pa ful hitr, tko da čas je potreben.user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
8.10.2010 9:33:51   
kaminek

no bojo, jaz z mojim trebuščkom razmišljam da bi kaj drugega spekla, ker kostanj pravijo da ni ravno najboljši. včeraj sem jih sicer ene par pojedla pa mi  ni nič bilo

zakaj pa ni dobr??? jst sm ga z veseljem jedla, pa ni blo nč narobe. pa tko pasal mi je. ti se kr naužij, če ga imaš rada.

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
8.10.2010 9:40:58   
cukr07
Vidim, da mate debato o pranju, likanju cunj, pa bom še jst neki vprašala. Kateri parni likalnik mi priporočate? Stari je namreč odslužu svoje in spušča vodo in paro na vse strani sam tam ko bi bilo treba ne. Sem gledala mal Philipsove, Tefalove in Gorenjeve v cenovnem rangu 60-90€ pa sploh ne vem za katerga bi se odločila. Vsaka izkušnja in nasvet bosta dobrodošla.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
8.10.2010 9:59:35   
kaminek
cukr, jst mam tefalovga na paro. pred leti je bil okol 60€. tega mam za zlikat na hitro. se hitr segreje in zadovoljivo lika.
imam pa tudi philipsovega s kotličkom in sm u iber zadovoljna. moževe srajce zlikam u šusu in se ne matram pri razlikanju zmečkanin. sam prtisnem na gum in para pod takim močnim pritiskom vn rukne, da je vse ravnouser posted image .

jst bi ti svetovala, da ga kupiš s kotličkom, daš mal več zanj in boš zelo zadovoljna.

in na splošno lohk rečm, da so mi od philipsa zdaleč najboljši likalniki.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
8.10.2010 10:31:31   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

no bojo, jaz z mojim trebuščkom razmišljam da bi kaj drugega spekla, ker kostanj pravijo da ni ravno najboljši. včeraj sem jih sicer ene par pojedla pa mi  ni nič bilo

zakaj pa ni dobr??? jst sm ga z veseljem jedla, pa ni blo nč narobe. pa tko pasal mi je. ti se kr naužij, če ga imaš rada.

jst sm ga jedla ta teden 3x, ni blo nč narobe, samo da sem šla večkrat na wc user posted image user posted image  pač kostanj črviči in to je to...kot fižol naprimer user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
8.10.2010 11:29:00   
dramica
ojej punce prec bi pojedla 3pesti kostanja,ga mam ful rada. Kako pa kaj gobe? jih ve jeste?

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
8.10.2010 11:30:59   
vesna_b
jaz sem kostanj ta teden jedla 2* - pa tud ne sam 2 pesti, mal več, pa zraven par požirkov mošta, da je lažje dol šlo sem tud pr mojmu ukradla, pa ni blo nič. gobe se pa tudi jedla, in pohane marele, sicer spet ne preveč, pa tud ni nič bilo narobe, tako da... user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
8.10.2010 11:34:13   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

jaz sem kostanj ta teden jedla 2* - pa tud ne sam 2 pesti, mal več, pa zraven par požirkov mošta, da je lažje dol šlo sem tud pr mojmu ukradla, pa ni blo nič. gobe se pa tudi jedla, in pohane marele, sicer spet ne preveč, pa tud ni nič bilo narobe, tako da... user posted image

jaz isto glede gob...sem jedla, v juhi, pražene, pohane.... user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
8.10.2010 11:53:50   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

jaz isto glede gob...sem jedla, v juhi, pražene, pohane.... user posted image

Jaz sem v nosečnosti jedla tako gobe, kot kostanj.....

Mislim, da se lahko vse je v mejah normale....ne pa tko da bi se ravno do sitega nejedel.....samo po gobah naj ne bi takoj pil vode, čaja....po kostanju pa kak kozarec mošta ne škodi ;-)

Likalnik....hmmmm mene pa čaka da kupim novo podlogo za na likalno desko in ko ste pri likalniku (Alex kje se kupjo tisti fanti za polikat user posted image )....sva se z mojim zjutraj sporekla, ker mi zadnjič ni dobro delal (sem ga imela narobe naštimanega) in ima zmečkano jopco.....tko da šibam popravljat in kup cunj poštimat.
če bi ga še enkrat kupovala, bi tudi takega s kotličkom - ga ima mami doma in kadar sem likala, sem bila zadovoljna z njim....res, da je bil likalnik težji, vendar je super delal + likalna deska je bila nekaj posebna - da se ni kadilo.

Imam pa Philips Elance in je sicer kar ok, sam kamen mu moram večkrat spucat, pa kar pozabim user posted image  uporabljam pa kar vodo iz pipe - imamo mehko vodo

destilirana voda.....hm kam pa naj spravljam vodo iz sušilca? Nimam nobene večje plastenke.....

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
8.10.2010 11:54:27   
Mala_princeska
kaminek ti samo organiziraj sestanek :-) iddeje so v žepu....

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
8.10.2010 11:55:26   
dramica
Pol si jih bom pa tud jaz privoščila.
Princeska jaz sem iz okolice nm.Tako da kdaj drugič,pa hvala za povabilouser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
8.10.2010 12:00:40   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

destilirana voda.....hm kam pa naj spravljam vodo iz sušilca? Nimam nobene večje plastenke.....

tiste ki veliko kupujejo destilirano vodo imajo tiste plastenke od te vode...mislim da so 3L, pa če katera ne rabi več ti lahko da.
Pri nas jo kupujemo v Eurospin, je najcenejša.
Lahko pa tudi daš v kakšno kantico, tako kot je za vino...veš tiste bele...al pa navadne flaše plastične so tud OK.
Bom jst doma pogledala če mam kej odveč od te destilirane vode pa ti sporočim user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
8.10.2010 12:03:34   
vesna_b
ma jaz kupujem kar tuševo, sam tele flaše moj sproti porabi... drugače se pa res lahko naliva v vsako steklenico, sam da je čista.

drugač pa moja tašča večkrat vodo prevre, kot pa kupi destilirano...user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
8.10.2010 12:09:47   
5ra8

drugač pa moja tašča večkrat vodo prevre, kot pa kupi destilirano...user posted image

misli da prišpara user posted image user posted image  da pa za elektriko tok več user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
13 znakov, da pričakujete fantka
Ali je mogoče, da dejansko obstajajo očitni znaki, ki nam lahko povejo, da bomo ponosni starši malemu fantku? Berite dal...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?