caroline1
|
tale internet danes je pa res kr nekej!!! pokora- pomaga čajček z medom in limono, pa vroč tuš, da se naredi savna v kopalnici! preverjeno! moj nič ne hodi še v fitnes, se mu očitno ne zdi še, da bo kmalu...sicer sem pa jaz tudi taka danes, da če bi mogla roditi ne vem kako bi...nimam zrnca energije! komaj se premikam! cotke ja...prav razmišljam, a čem prištimat večji pajacek, vsaj 56 za iz P? oh joj, kake imam jaz težave dejstvo, da bo prišla ven in da bo komad, ki se ga bo držalo v rokah me tolaži! se mi zdi, da se tukaj kilca kar pozna. voda pa se mora nekje nabirat! če pa morem pit, pit, pit in 2,5 litra ni malo. vsakemu se sicer zdi, da to ni problem popit, ampak, če si meriš je pa to 12-13 2 dcl kozarcev! in to vsak dan, dan za dnem! anju- štrikaj štrikaj, še 6 ur je do 10.10.2010 za izjavo tamalega! krst- ne vem, jaz bi, ati ni krščen! pa tudi bi! se mi zdi, da ima tako otrok, manj težav, če si potem želi cerkvene poroke, biti priča, biti boter...če pa noče, pa ga krst nič ne ovira...razen, če se bo v prihodnosti res govorilo o kakem davku, potem, pa se bomo tak in tak v 90% izpisali iz cerkve! moji bodo ziher spraševali kdaj jo bova nesla. pixieM- midva tudi še nimava imena niti približno! nekaj favoritk je, to je pa to!
|