|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
9.10.2010 9:47:55   
zinchy
jutro user posted image
da se še kle pofočkam,še kr sm kleuser posted image zdej sem pa ze res nestrpna.Jutri mam rok,zgleda da bo res kr počakal al bo pa še tega preskočil,pol me pa v ponedeljek čaka amnia.


_____________________________

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
   RE: Oktobrke 2010 II
9.10.2010 10:02:10   
caroline1
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

jutro user posted image
da se še kle pofočkam,še kr sm kleuser posted image zdej sem pa ze res nestrpna.Jutri mam rok,zgleda da bo res kr počakal al bo pa še tega preskočil,pol me pa v ponedeljek čaka amnia.



jutro.
jaz imam tudi jutri rok, pa jutri kontrolo! za amnio pa mi ni nič omenjala! a je to kej povezano s pretoki? ker ima mala pretoke še skoz super! bomo videli!

noč popolnoma mirna, razen lulanja na 1,5 ure. poleg tega so se mi včeraj naredile kar ene bule po nogah...zgledalo je grozno, v teh bulah je bila pa voda! noge sem imela zatečene kot nilski konj...sem šla kar ležat, podložila noge, skor do stropa in imam zdaj noge spet kot srnica!!! user posted image

anju, zinchy- tudi pri meni dolgcajt

najki- iz tvojih ust v porodno sobo!!!user posted image

pokora- ti si mi za zgled! user posted image  jaz imam 174cm. edino ni mi všeč, ker bom mogla vse cotke 50 dat kar stran. pa plenice 2-4 user posted image  user posted image  ojojoj...

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
   RE: Oktobrke 2010 II
9.10.2010 10:11:03   
zinchy

IZVIRNO SPOROČILO: caroline1


najki- iz tvojih ust v porodno sobo!!!user posted image




ja se podpišem od tole user posted image
ja amnioskopija je k ti vodo pogledajo,če je ze kej mlečna al pa zelena,pa je baje ful neprijetno k ti tm dol šarjo pa še porod ti lahko sprožjo.Baje bolj si odprt manj boli.Sm mal po forumih prebrala.

Caroline mogoče imamo pa zatišje pred nevihto in bomo jutri vse letele v P.user posted image

_____________________________

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
   RE: Oktobrke 2010 II
9.10.2010 10:17:33   
caroline1
mhm, po moje je pri meni še vse ok! ker mala je živahna na polno...ne spušča nobenega rituala. večerni ples, jutranja telovadba, vse je prisotno. povrh tega se tako vali notri, kot da se cela obrača. in ful je smešno, ko mi otrdi desna stran trebuha, mala pa na levi izvaja telovadbo...imam tak trebuh, da ga ne prepoznaš user posted image  ful ekstravagantnih oblik!

drgač pa ne bi bilo slabo, da gremo jutri po bebice! niti danes ne...jaz sem že ene 3x mislila, da bo treba iti, ampak trenutno sploh nič ne kaže na to!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
   RE: Oktobrke 2010 II
9.10.2010 11:02:16   
2ursae
za nas, ki imamo pdp bolj proti koncu meseca - če katero zanima - letos se škorpijon začne 23.10. ob 14.34 user posted image . Saj ne, da je to strašno pomembno user posted image .

jaz sem danes nekaj čudna, zelo hitro se zadiham, zdajle sedim pri odprtem okno in me sicer zebe, ampak frišn zrak tako dobro dene ...


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
   RE: Oktobrke 2010 II
9.10.2010 11:33:07   
daya
Pozdravljene Oktoberke!

Se opravičujem, ker vam uletavam v debato, sama sem namreč Novemberka oz. možno da bom tudi Oktoberka, ker imam v začetku meseca PDP.

ČESTITAM ZA VSE DOJENČKE, KI STE JIH ŽE SPRAVILE NA SVET TA MESEC user posted image

Imam pa eno vprašanje za tiste, ki ste rodile v LJ. Zanima me namreč ali že delajo UZ kolkov v LJ porodnišnici ali imajo še vedno pokvarjen UZ? Namreč da vem planirati glede širokega povijanja in plenic koliko naj jih pripravim ipd.

Zelo vam bom hvaležna za izkušnje.

Lep dan vam želim in vsem čakajočim čim lažji porod.

lp,

Daya

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
   RE: Oktobrke 2010 II
9.10.2010 11:51:48   
Alica84
hejhej!
Dolg se že nisem javila in imam par stvari za poročat:

bebica še vedno sedi! Sem bila ta teden v P na uZ in je gin. rekel, da mi ne bi delal zunanjega obrata. Mali je z ritko zelo nizko pogreznjen, poleg tega pa ima stegnjene nogice! Ta bo tud še akrobat... in da tudi ni verjetnosti, da bi se sam obrnil.
Sem se pa ful razveselila zate tybysy in mi je tvoja dojenčica dala še malce upanja, da se lahko otrok res obrne tudi še zadnji moment!
Sicer ne vem, kako bi to uspelo mojemu s stegnjenimi nogicami...

Naslednji teden 15.10. imam pregled v P na dnevnem centru za pripravo na porod  in verjetno dobim tudi datum za cr.

Aja, pa čestitke novim mamicam!!!


(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
   RE: Oktobrke 2010 II
9.10.2010 12:24:42   
daya
Spet jaz user posted image

Alica jaz imam tudi 15.10. pripravo za CR in tudi pričakujem da bom takrat dobila datum. Kdaj imaš pa ti rok? Mogoče celo na isti dan rodiva user posted image

lp,

Daya

(odgovor članu Alica84)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
   RE: Oktobrke 2010 II
9.10.2010 13:36:01   
janaja
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Janaja dej prosim opisi, kako izgleda odluscenje cepa, ce se ti tako v kosu odlusci.

Jaz sem se odpovedala cokoladi in magneziju zaradi morebitnih popadkov in me je danes iz vrtca grede ful zategnilo v trebuhu in stegnu, eden mocnejsih laznih popadkov, drzal je pa cez celo Jurckovo do Supernove... Me je kar malo zaskrbelo, ker navadno pridejo pred spanjem, samo potem ni noben vec sledil.

Vlazilci zraka: ce ima zraven ionizator, naj se prah ne bi lepil na vodne molekule in ce je hladna para, ni gojisce bakterij kot vroca.

jana nohti in lasje so med nosecnostjo ful lepi in zdravi. Jaz jih moram tudi skrajsat, da ne bom dojencice opraskala med previjanjem user posted image . Lasje pa med user posted image prakticno ne izpadajo, zato pa toliko bolj po nosecnosti, ma to je material od 9m prej, tako da se prvorodke ne ustrasit, da boste plesaste user posted image .

caroline pri tvoji struci bo porod skor zihr hujs od kamnov user posted image . Ma ti si precej umirjena in ti po moje ne bo tezko.

roberta kaksno stojalo za perilo si kupila? tudi jaz razmisljam o dodatnem, bi pa nekaj, kar lahko na pol zlozeno stoji al pa se raztegne po potrebi, zaenkrat imamo pa tistega kvadratnega v 4 stuke. Je sicer super, sploh za majhne cunjice in komot obesim 2 stroja gor, samo pozimi se tako pocasi susi roba in 2 packoncka bosta v hisi, pa bomo rabili dodatne povrsine za pogosto pranje.

Ok moram spat, ful zmatrana. Nocka!





Eto mal zamude, meni je obakrat čep prišel ekstra gosta sluz pomešana s krvjo.
Sam ene opisujejo da je prov čofnilo v wc ko se jim je odluščil, se mi zdi da tale sluz moja ne bi tako čofnila user posted image .

Sicer se pri nas spet nič ne dogaja in upam da bo res 10.10.10 odločilni datum user posted image .

_____________________________

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
   RE: Oktobrke 2010 II
9.10.2010 14:10:32   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: anju

Najki mene zakrči v stegna kadar mali premika rokice spodi. ampak to je krč ker more pritisnit na kako žilo. lažnega popdaka še nobenega v obeh nosečnostih. mogoče je bilo pri tebi prej kaj takega, saj mi je čudno da bi popadek "držal" tako dolgo kot je jurčkova, pa še stopnje intenzitete se spreminjajo med popadkom. no, vsaj mene niso kar držali...


Moji so vedno dolgi pa tale je prisel tudi iz kriza. Ni prav obcuten krc samo vrocina v misici. To je tista vrocina, ki pride tik pred menstrualnimi krci, tak val vrocine. Pa js Jurckovo prevozim v dveh minutah, ce vozim pocasi user posted image . Prejle sem bila na trznici in me je sredi trznice spet preplavilo, doma sem pa nasla 3x vec izcedka v hlackah, ki ponavadi pride po teh laznih ven. Sicer pa v prvi user posted image nisem imela nobenih teh znakov niti CTG ni nic pokazal do pravih popadkov.

Sem kupila lutkovni abonma za mulcka, upam da bom tudi ujela kaksno predstavo z njim, sem vzela pa samo za enega spremljevalca, ker bo drugi itak doma tamalo mirkal user posted image . Pa marone sem jedla njami. Drugace sem se pa kar topila ob vonju po kislem zelju, so se mi kar sline cedile...

IZVIRNO SPOROČILO: anju
vd tašče se ne more sprijaznit ker nima goda...


user posted image user posted image pri nas na sreco nismo verni po nobeni strani, razen none, ki bolj zaradi navade hodijo k masi, tako da mi noben ne visi za vratom glede ksnih verskih obredov, krstov, za poroko pa itak vejo, da savsnem, cim komu pade ideja na jezik.

mami 1979 tebe pa res zezajo popadki user posted image . Ma ti vsaj ne bo treba kuhat en teden user posted image . Js sm kr fous tistim, ki ze cartajo... js uradno se 2 tedna ne bom.

Tale filmcek o dviganju dojencka sem pogledala. Mi smo se sicer trudili s tem, samo je tezko z eno roko par mesecnega takole handlat, meni se ful ne zdi stabilno. Sem pa pred par dnevi spet prakticirala na lutki dojencku user posted image . Sam pri previjanju smo pa striktno uporabljali naucene prijeme za dvigovat obe nogici in obracanje in se zdej se mi zdi, da ga vcasih tako previjam. Sam mi je pa ful cudno, kako ima vdrt jogi to dete na filmcku... A ni to malo premehko?

Meni je ful hecno tole z amnio, zgleda da jo v Kranju pogosto delajo, mene pa v 8 dneh po roku v PO niti enkrat niso pogledali niti omenili amnio, pa se na vodni porod sem hotla, kjer je cista plodovnica obvezna user posted image . Vse kar so naredili je bilo rocno sirjenje MV, kar je bolelo k user posted image in vse skupaj 2 pregleda, se brez CTGja.

Moj dragi je vceraj prijavil, da ima predporodno tremo, sem ga cudno gledala kako si upa, sej bom jaz rodila user posted image . Zdej par dni nazaj ga je zacelo ful crvicit, pa sploh ne vem tocno kaj. V bistvu samo ta del it v P, rodit in prihajat na obiske user posted image . Se najbolj ga muci to, ce bom imela cas torbo pripravit al bo moral on iskat stvari okol user posted image . Je pa res, da je ful trpel pri prvem porodu, ker mi ni mogel pomagat in je zelo dolgo trajalo in se ne bi rad spet nemocnega pocutil. Meni se zdaj zdi ta del nujno zlo, samo ta moment si spet ne predstavljam, kako bo dete iz mene prislo in ce je to sploh mozno.

Alica user posted image srecno s CR se rajsi pa z obratom.

10.10.10 je carski datum user posted image .

Lacna sem, si grem cemaz namazat na kruh, se mi prav sline cedijo! Potem pa likat.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
   RE: Oktobrke 2010 II
9.10.2010 15:20:07   
Roberta69
Najki, štender sem kupila v Baumaxu je pa bel z deli plastike rumene ali zelenkastomodre barve, nimam pa pojma, katera firma je. Mogoče ga imajo še vedno v akciji. Je pa klasične oblike in stne približno 50 €. Drugače imam jaz tudi tistega visokega kvadratnega, ampak meni pa sploh ni všeč in mi je prov mučno obešat cunje tja gor, tko da pride v poštev samo kadar imam res parlni dan in zmanjka prostora. 

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
   RE: Oktobrke 2010 II
9.10.2010 15:53:01   
majabar
Roberta, ja, je kar prikladno vcasih, da sem tujka. Sicer govorim spansko cisto tekoce, a ko je treba ne razumem nicesaruser posted image .
Sem se zbudila malo cez 4 ponoci, ker so tri velike kaplje tekocine stekle iz mene. Se zdaj ne vem, kaj je bilo. Cisto brez vonja in barve. user posted image

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
   [Brisano sporočilo]
9.10.2010 16:25:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu daya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4513
   [Brisano sporočilo]
9.10.2010 16:32:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4514
   RE: Oktobrke 2010 II
9.10.2010 16:39:16   
Pokora
Punce evo mene, zdej pa res čist na feltnahuser posted image  Se mi vse skupaj iz grla seli nižje na pljuča. Sploh ne vem kaj lahko naredim da čim prej pridem h sebi. Pospešeno jem sadje, razkužujem grlo s kapljicami 31 in mažem z eukaliptusom po pljučih. Je včeraj babi peljala malega na kontrolo zaradi kašlja. Je še enkrat dal kri, pa je vse virusnega izvora... Kolikor sem proti A, bi si pa zdaj res želela da bi jih oba dobila in bi bil v dveh dneh mir... Kako naj rodim taka? user posted image Katera je že bolna rodila? 


Anju na statističnem uradu res ne izpisuje št imen če je manjše od 5. Moji prijatelji imajo tudi fantka z nenavadnim imenom in tudi ni podatka koliko jih je poleg njega.
Kaj ma pa taščo za matrat da mali nima godauser posted image  Pri nas je tako da mi2 nisva verna in da mali ni krščen. Če se bo enkrat sam odločil da sprejme katerokoli vero, prav, če ne pa ne. Ampak to se naj sam odloči.


M&A jaz sem se zvečer samo malo namazala s Canestenom in mi je kar odleglo, tako da mislim da bom danes še v nožnico dala kremo. Sem pa premišljevala da je to verjetno povezano s tole virozico ki jo prebolevam in mi je tudi dol očitno padla odpornost, pa me je kuj nekaj napadlo.


Roberta hvala za linkuser posted image


Caroline, tebe bo ob prihodu iz P pol manj. To zatekanje je sama voda ki zastaja  v tebi. Boš videla kako boš švicala po porodu. Meni se je zdelo v prvo da mi voda nič ne zastaja, pa sem po porodu švicala kot konj - pa ne samo izpod pazduh - cela sem se potila - kot v savniuser posted image
Cunce 50 ti pa res znajo ostati neponucane... Je tvoj že vpisan v fitnes?user posted image


Alica, ja še je upanje da se obrneuser posted image  Ko bi se vsaj, aneuser posted image



Ultrazvok v Lj P - jaz sem pa upala da nam ne bo treba okol skakat, ker bojo to vse tam uredili. A bomo s5 morali v kranj hodit, al kaj??? A to pomeni vsaj en mesec širokega povijanja, al kako?


Mi smo danes dopoldne šli gledat za nove stole za jedilnico. Moj je namreč včeraj prodal stole in mizo. Sploh ni pasalo h kuhinji (je bilo še staro od prej, pred obnovo), je dal oglas in so včeraj odpleljali. Sva si ogledala ene stole, ki so nama bili kar ok, sam kaj ko majo ceno 400€ + DDVuser posted image user posted image   Se mi zdi da bova še malo okoli pogledalauser posted image  Trenutno mamo pa kar mizo iz balkona sredi jedilnice - je taka mala 80x80.
Anju sem se nate spomnila - je tvoj že kupil nov fotoaparat?


(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
   RE: Oktobrke 2010 II
9.10.2010 17:02:49   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Anju sem se nate spomnila - je tvoj že kupil nov fotoaparat?

ja kako pa misliš da sem zadnjič trebuh pokazala?!user posted image je, samo je znal prejšnjega boljš nucat, in sama mislim da je delal dejansko lepše fotke...

kaj pa če bi ti šla do zdravnika??

Anju na statističnem uradu res ne izpisuje št imen če je manjše od 5. Moji prijatelji imajo tudi fantka z nenavadnim imenom in tudi ni podatka koliko jih je poleg njega.
Kaj ma pa taščo za matrat da mali nima goda  Pri nas je tako da mi2 nisva verna in da mali ni krščen. Če se bo enkrat sam odločil da sprejme katerokoli vero, prav, če ne pa ne. Ampak to se naj sam odloči.

vsakega lahko kej matra, sej js tega ne zamerim. mi2 z bratom nisva krščena. isto so nama starši rekli, da če bova bova sama. moj je. mogoče je njegova mama tudi kaj pričakovala, ampak ni nikoli zares rekla, vsaj ne meni. tu se ne gre za ustreči starim staršem in upam da je tako tudi sprejela.


majabar imaš še eno veliko prednost - preklinjaš lahko kolkor te je volja, seveda po naše in po bivše naše... sam seki mala!! user posted image

Roberta69 moja vrečka je pa modro vijola, taka skor malo old skul, meni lepa barva, ki pa mogoče zdaj niti ne paše preveč na rjav odtenek novega vozička in lupinice. ampak meni je všeč. se strinjam da je mogoče prerobustna za v košaro. zaenkrat imam namen dekico, oz prav kot zibko naštimat košaro. če bo še kaj manjkalo bom pa dokupila. TAKO sem gledala.


IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Pa js Jurckovo prevozim v dveh minutah, ce vozim pocasi .

Najki se hecaš!
ja glede popadkov smo očitno čisto različne. no jaz ga res še enega nisem imela vse dokler gre zares. in kot kaže bo spet tako. samo potem pa tako intenzivni, da je prihajal naslednji ko en še ni spustil. js vseeno upam da mi bo dalo malo pavze vmes tokratuser posted image

js štrikam štrikam štrikam in mislim da se bo izšlo vsaj s copatkiuser posted image

< Sporočilo je popravil anju -- 9.10.2010 17:04:54 >

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
   [Brisano sporočilo]
9.10.2010 17:05:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pokora)
  Neposredna povezava do sporočila: 4517
   RE: Oktobrke 2010 II
9.10.2010 17:06:37   
anju
aja M&A in Tiamo hvala za info o canestenu!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
   RE: Oktobrke 2010 II
9.10.2010 17:07:34   
anju
kolumbo a zdaj povijaš široko? mislim dokler ne veš kako so kolki.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
   RE: Oktobrke 2010 II
9.10.2010 17:10:12   
majabar
anju, jaz sem take cudne sorte, da se v zivljenju nisem rekla grde besede, oz. kletvice. Torej tega zal ne bom izkoristila:). A sem cudna?

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
   RE: Oktobrke 2010 II
9.10.2010 17:17:17   
anju
mogoče se ti odpreuser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
   RE: Oktobrke 2010 II
9.10.2010 17:22:28   
anju
zadnjič mulček: "mama ti si ****, ki ima rdeča lička" user posted image user posted image aja, sm rekla, nič se jezila da se mu ne bi zdelo da je reku neki "močnega". do zdaj ni ponovil.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
   RE: Oktobrke 2010 II
9.10.2010 17:23:32   
anju
a to RR avtomatsko cenzurira, ker sem napisala celo besedo na p, ojojuser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
   RE: Oktobrke 2010 II
9.10.2010 17:29:45   
majabar
user posted image user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
   RE: Oktobrke 2010 II
9.10.2010 17:49:49   
anju
user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?