Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: anju Najki mene zakrči v stegna kadar mali premika rokice spodi. ampak to je krč ker more pritisnit na kako žilo. lažnega popdaka še nobenega v obeh nosečnostih. mogoče je bilo pri tebi prej kaj takega, saj mi je čudno da bi popadek "držal" tako dolgo kot je jurčkova, pa še stopnje intenzitete se spreminjajo med popadkom. no, vsaj mene niso kar držali... Moji so vedno dolgi pa tale je prisel tudi iz kriza. Ni prav obcuten krc samo vrocina v misici. To je tista vrocina, ki pride tik pred menstrualnimi krci, tak val vrocine. Pa js Jurckovo prevozim v dveh minutah, ce vozim pocasi . Prejle sem bila na trznici in me je sredi trznice spet preplavilo, doma sem pa nasla 3x vec izcedka v hlackah, ki ponavadi pride po teh laznih ven. Sicer pa v prvi nisem imela nobenih teh znakov niti CTG ni nic pokazal do pravih popadkov. Sem kupila lutkovni abonma za mulcka, upam da bom tudi ujela kaksno predstavo z njim, sem vzela pa samo za enega spremljevalca, ker bo drugi itak doma tamalo mirkal . Pa marone sem jedla njami. Drugace sem se pa kar topila ob vonju po kislem zelju, so se mi kar sline cedile... IZVIRNO SPOROČILO: anju vd tašče se ne more sprijaznit ker nima goda... pri nas na sreco nismo verni po nobeni strani, razen none, ki bolj zaradi navade hodijo k masi, tako da mi noben ne visi za vratom glede ksnih verskih obredov, krstov, za poroko pa itak vejo, da savsnem, cim komu pade ideja na jezik. mami 1979 tebe pa res zezajo popadki . Ma ti vsaj ne bo treba kuhat en teden . Js sm kr fous tistim, ki ze cartajo... js uradno se 2 tedna ne bom. Tale filmcek o dviganju dojencka sem pogledala. Mi smo se sicer trudili s tem, samo je tezko z eno roko par mesecnega takole handlat, meni se ful ne zdi stabilno. Sem pa pred par dnevi spet prakticirala na lutki dojencku . Sam pri previjanju smo pa striktno uporabljali naucene prijeme za dvigovat obe nogici in obracanje in se zdej se mi zdi, da ga vcasih tako previjam. Sam mi je pa ful cudno, kako ima vdrt jogi to dete na filmcku... A ni to malo premehko? Meni je ful hecno tole z amnio, zgleda da jo v Kranju pogosto delajo, mene pa v 8 dneh po roku v PO niti enkrat niso pogledali niti omenili amnio, pa se na vodni porod sem hotla, kjer je cista plodovnica obvezna . Vse kar so naredili je bilo rocno sirjenje MV, kar je bolelo k in vse skupaj 2 pregleda, se brez CTGja. Moj dragi je vceraj prijavil, da ima predporodno tremo, sem ga cudno gledala kako si upa, sej bom jaz rodila . Zdej par dni nazaj ga je zacelo ful crvicit, pa sploh ne vem tocno kaj. V bistvu samo ta del it v P, rodit in prihajat na obiske . Se najbolj ga muci to, ce bom imela cas torbo pripravit al bo moral on iskat stvari okol . Je pa res, da je ful trpel pri prvem porodu, ker mi ni mogel pomagat in je zelo dolgo trajalo in se ne bi rad spet nemocnega pocutil. Meni se zdaj zdi ta del nujno zlo, samo ta moment si spet ne predstavljam, kako bo dete iz mene prislo in ce je to sploh mozno. Alica srecno s CR se rajsi pa z obratom. 10.10.10 je carski datum . Lacna sem, si grem cemaz namazat na kruh, se mi prav sline cedijo! Potem pa likat.
|