|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
29.9.2010 14:01:29   
mumu
ojla, se me še spomnite??

Pri nam dogaja 100 na uro, tako da res nimam časa pisat, upam, da mi bo tokrat ratalo vsaj ene pet stavkov skupej spravt.

Kje naj sploh začnem..., ko je bil moj mož v bolnici je ata padu iz stola in si ob radiator razbil glavo, tako da smo imeli spet ršilca pri hiši. No z njegovo glavo in znjim se že vse v najlepšem redu in je že spet doma, je pa bil vmes na operaciji in je dobil srčni spodbujevalnik, bil je tudi v domu za starejše, ampak ni zdržal, ker pravi da je slabš kot v Dahavuuser posted image user posted image user posted image (je bil v taborušču).  No recmo da bo zdej dober in da ne bo več padal po tleh, moram pa priznat, da tako dober zgleda kot da bi imel samo šestdeset in ne dvaindevetdeset let.

Poplavo smo dobro prenesli, škode praktično nimamo nobene, ker je bilo vse samo v kletnih prostorih, je pa mož že v soboto vse pospravil kar je bilo takega in nam Krka ni prišla do živega, imeli smo tudi tri svoje potopne črpalke tako da smo vodo skos vn šibal, je pa problem ker je prišla ven podtalnice in je garažo v trenutku zalilo iz lukenj ki so po tleh (pa smo spet našli kam bomo lahko denar vlagal, bo treba renovirat, ker imam občutek da bodo poplave ratala stalnica user posted image ),  edin pospravljanja je blo dost. Moram pa pohvalt vse gasilce PGD Vavta vas in Doljna Straža res so bili pridni user posted image user posted image user posted image . iz sobote na nedeljo ponoči so skos hodil gledat kaj se dogaja in so že ob petih zjutraj vreče nametali pred vsa vrata...

Drugač smo pa še skos nekej bolni, prejšen teden je bila Tia zopet doma - vnetje levega ušesa, mož se je zastrupil s hrano, Titek pa je imel glivice v ustih, sedaj pa ima ventega učka.

Kaj naj rečem, če poznate kakšnega ki piše limonade ga lahko pošljete k nam user posted image user posted image

San zelo lepe slikice

Zofy upam da se Matej pozdravi in da se to ne ponovi več.

Ek držim pesti da boš zdržalai še teh par tednov.

Vse ostalo sem pa itak pozabila, grem še mal v vodoravnega, dokler je Titko tiho, lepo se imejte v tem čudovitem dnevu.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
30.9.2010 8:58:58   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: mumu

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

še eno vprašanje imam mogoče za terido ali pa kakšno mamico, ki je rodila bolj pozimi. Katero kremico za obraz lahko uporabljam za dojenčka ko ima še vso občutljivo kožo oz. ali naj ga sploh ne mažem user posted image . Tita, ki je bil rojen aprila nisem nič mazala na začetku, zdej pa razmišljam če bo mraz, da ga bo verjetno treba?
mal si pripravljam seznam za šoping pa se mi porajajo taka vprašanja user posted image .

Jaz za oba uporabljam kremo, ki mi jo zmešajo v lekarni (olivno olje in linola fett in sem najbolj zadovoljna. Tovarniške kreme mi niso všeč (tudi koži naših dveh korenjakov ne), ker so vse odišavljene.

dobra ideja, tega se še spomnila nisem. Hvala mumu!

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Poplavo smo dobro prenesli, škode praktično nimamo nobene, ker je bilo vse samo v kletnih prostorih, je pa mož že v soboto vse pospravil kar je bilo takega in nam Krka ni prišla do živega, imeli smo tudi tri svoje potopne črpalke tako da smo vodo skos vn šibal, je pa problem ker je prišla ven podtalnice in je garažo v trenutku zalilo iz lukenj ki so po tleh (pa smo spet našli kam bomo lahko denar vlagal, bo treba renovirat, ker imam občutek da bodo poplave ratala stalnica user posted image ),  edin pospravljanja je blo dost.

enako je bilo pri nas, je zalivala podtalnica. Smo imeli skoz prižgane pumpe pa ni nič kaj dosti pomagalo, je bila voda zmeraj do istega nivoja. Ma ja, lahko bi bilo mnogo, mnogo huje...pravijo pa res naj se kar navadimo na tovrstne zadeve user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: ek76

Dugače pa tudi jaz jemljem retafer za železo, ze tako imam slabo prebavo, sedaj je pa sploh grozno.

a veš, da imam pa jaz ful urejeno prebavo po retaferju. No, ne rečem, da zaradi njega, ampak dejansko v tej nosečnosti prebava laufa tako kot mora. Ko se spomnim na prvo nosečnost....ojej, tam pa je bila kriza z zaprtostjo.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
30.9.2010 9:55:46   
ek76
mumu, pa so ti to kremo zmešali brez recepta

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
30.9.2010 10:43:16   
Vilma
Tistoo kremo, linola+olivno olje se zmeša tudi brez recepta, ampak je draga ko hudir. Dominik jo je dobival na recept zaradi suhih lišajev po obrazu, enkrat se mi ni dalo k zdravnici v gužvo samo zaradi listka. Sem jo želela kupit, pa me je pribilo na stol, mislim da je omenjala nekih 50 evrov za tisto 50 ml škatlico kreme?! Je pa ta krema za suho kožo, ne vem, Dinki jaz bi raje kar navadno olivno olje uporabljala. In če bi imel suho kožo, potem pa bi kupila prav to Linola fett kremo, se jo dobi v lekarni in stane pod 10 evrov. Oz. takrat ti bo tisto mešanico zdravnica itak predpisala na recpet.

Mumu fajn, da ste se rešili vode. Da bodo poplave postale stalnica, se strinjam. Vam pa želim, da se čim prej rešite vseh bolezni. Mi smo zaenkrat zdravi, trkam!

NČK jaz bi prec svoja dva otroka v tvoj razred vpisala! Čestitke za razred, prepričana sem, da bodo otroci zadovoljni s teboj.

San a tisti fantina na zadnji fotki je Voranc?! Ne morem verjet, saj si bila glih kar noseča!

Ena je omenjala dejavnosti, uf.... se mi zdi, da so nas na začetku leta kar zasuli z njimi. Pa telovadba tam, pa Urška, pa lutke pa ne vem še kaj. Julija in Dominik še nikamor ne hodita, čeprav sta imela ravno včeraj blazno željo po telovadbi. Sosedov fant je šel, da sta se hotela priklopit. In potem je bil seveda jok.
Tako da naslednjo sredo ju bom peljala, čeprav se mi zdi Julija še premajhna. Pa tudi bolj fajn se bi mi zdelo, da sta vsaj na tem dejavnostih ločena, itak non stop skupaj visita ko dvojčka.

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
30.9.2010 11:37:46   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Tistoo kremo, linola+olivno olje se zmeša tudi brez recepta, ampak je draga ko hudir. Dominik jo je dobival na recept zaradi suhih lišajev po obrazu, enkrat se mi ni dalo k zdravnici v gužvo samo zaradi listka. Sem jo želela kupit, pa me je pribilo na stol, mislim da je omenjala nekih 50 evrov za tisto 50 ml škatlico kreme?! Je pa ta krema za suho kožo, ne vem, Dinki jaz bi raje kar navadno olivno olje uporabljala. In če bi imel suho kožo, potem pa bi kupila prav to Linola fett kremo, se jo dobi v lekarni in stane pod 10 evrov. Oz. takrat ti bo tisto mešanico zdravnica itak predpisala na recpet.

KOLK SO TI RAČUNAL??????????, jst plačam 15 € za tak lonček in jo imam kar za nekaj časa, to mi je praktično isto oz. malo dražje kot npr. Mustella.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
30.9.2010 11:55:21   
Vilma
Mumu Niso mi jo računali, ker sem šla po recept. 
15 evrov je res veliko manj, za ta denar bi jo šla kupit. Mogoče je bil pa večji lonček? Ne vem, zagotovo pa je bila cena previsoka in sem se zato odločila za pot pod noge do zdravnice po recept. :-)
Še farmacevtka mi je rekla, da je cena visoka in naj grem raje do zdravnice.
Je pa res, da se lekarne med seboj v cenah zelo razlikujejo. In da so naše kraške obupno drage.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
30.9.2010 17:40:37   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Mumu Niso mi jo računali, ker sem šla po recept. 
15 evrov je res veliko manj, za ta denar bi jo šla kupit. Mogoče je bil pa večji lonček? Ne vem, zagotovo pa je bila cena previsoka in sem se zato odločila za pot pod noge do zdravnice po recept. :-)
Še farmacevtka mi je rekla, da je cena visoka in naj grem raje do zdravnice.
Je pa res, da se lekarne med seboj v cenah zelo razlikujejo. In da so naše kraške obupno drage.

Cene so očitno res različne, naša farmacevtka mi jo je prvič zmešala gratis, da smo sprobali če je sploh ok, za v naprej mi je pa tudi ona predlagala, da naj si dobim recept, pa se mi zdi brezveze za to vozet v NM in nazaj, rajš plačam pa nimam opravka z virusi ki prežijo na nas v zdravstvenih domovih.
Je pa tut to res, da ima ta gospa zelo rada otroke in ima za našo Tičico vedno kaj na zalogi, če ne druzga ji gre pa otroške obliže razpakirat pa ji da enga pa pobarvanke nam daje, slinček od Novalaca,... ob odhodu pa ji Tia da lupčka. Ko sva pa s Titom v lekarni ga pa vedno vzame v naročje če le ima čas.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
30.9.2010 22:26:58   
tina50
oj,.....

sem bila od petka SPET brez računalnikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj možek je bil na izletu cel vikend, pa sem imela Lana pri moji mami(seveda sem bila tudi jaz skoz tamuser posted image ), samo spala sva doma z Jonom. Pa pridem v petek domov in si hočem prižgat računalnik. Pa spet ni blo nič od njega. Jaz sem si hotla, pa flavto it kupi, prek neta, ker si jo moram kupit za v šolouser posted image . Zdej je pa čist crknil, tako, da imava sedaj novega. Sedaj, pa mislim, da bo en čas vredu,...user posted image .

San iiiiiiii kakšne lepe slikice

mumu , Dinki sam da ni blo kej hujšega pri poplavah. Pri nam ni bilo nič. Vem, pa da je enkrat pri nam  doma prišla podtalnica in takrat so rekli, da dokler se voda ne umiri, se ne splača pumpat vode ven ker daješ samo plac drugi in sloz je na istem nivoju, kot si rekla ti Dinki, da ste imeli! Je pa to res zoprna zadeva.

Dinki ja, ko je to fajn, ko se te stisnejo. Jaz sem ga pogrešala, pa sem sam spat šla domov. Je pa fajn, da ostanejo tud drugje.

Drgač pa pr nam nč kej posebnega,....... napredujeta oba sto na uro. Jon se že premika-puza, se pa postavlja na vse štiri, sam ga potem vrže na tla, ko hoče naprejuser posted image . Je pa Jon totalno bolj naporen, kot je bil Lan,...Lan še sedaj ni kaj preveč naporen, razen kadar ga prime muha.

Zdej sem pa ratala zaspana,.....
Lahko noč

< Sporočilo je popravil tina50 -- 30.9.2010 22:28:20 >

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
1.10.2010 23:17:41   
terida
Dober večer, punce!

Dinki, a veš, da se sploh ne spomnim s čim sem Primoža mazala prejšnjo zimo user posted image No spomnim se že, katero kremo imam - buebchenovo za mraz, a se ne spomnim ali sem jo kaj uporabljala... Sem mojega vprašala, pa tudi on ne ve. Ej, tako sem raztresena, da sem počasi že vesela, da se vsak dan znam vrnit iz sprehoda domov...

Drugače pa, mi smo fajn. Erika je že taka punca, da jo samo gledaš. Vedno znova se moram opominjat, da ima samo dve leti in pol, ker deluje prav odraslo. Zelo pogosto razglablja na glas in je prav zabavno videti svet skozi njene oči. Zelo rada hodi v vrtec in se ima tam lepo. Na začetku se je morala privadit na druge otroke (na to, da se mora "branit"), a mislim, da ji to zdaj kar dobro laufa. Krize (vsaj take ta prave, kjer bi zjutraj rekla, da noče it v vrtec) pa sploh še ni imela. Tudi njena varuška pravi, da je tako fajn, da ne bi moglo biti bolje. Komaj čakam roditeljski (pri nas ga niso še niti omenili, ne vem kdaj bo), da izvem še kaj več.

Vseeno pa doma ni vse ok. Pogosto je (ne vem kako lepše povedati...) sitna. Kar nekaj pojokava za vsako figo in moram priznat, da mi gre to že na živce. Mi jo dosti crkljamo in se dosti ukvarjamo z njo, a še vedno izgleda, kot da ji nekaj manjka. Jaz ne vem več kaj naj naredim, da bi bilo bolje. Mislim, da bova z možem poskusila še taktiko ignoriranja ob tem obnašanju - za primer, da to ne počne iz kakšne stiske, ampak iz navade. Kaj vem, mogoče je pa to sitnarjenje pobrala od kake kolegice v vrtcu in pogruntala, da ji potem popustimo... Ah, ja, enkrat bo že bolje, ne user posted image

Primož je pa naspidiran, da komaj letim za njim. Zdaj se je končno malo umiril z motoričnim razvojem in začel še druge stvari počet (ploskanje, mahanje "pa-pa" in podobno). Bila sem že kar malo žalostna, ker sem ga hotela kdaj vzet v naročje in se malo poukvarjat z njim, pa sploh ni imel interesa, saj ga je zanimalo samo premikanje. Ma luštno je z njim, je tak veseli fantek, vedno dobre volje, glasen in slinast user posted image . Pa žgečkljiv je ful, tako da se pol previjanja in kopanja smeji zaradi tega. Pa še blond z modrimi očmi je, tako da ga vse ženske že zdaj obožujejo.

Najlepše pa je itak videt oba skupaj, ker zdaj se pa res že lepo zamotita in včasih mi je lažje, če imam oba, kot če imam samo enega. Najboljša zabava je tek v krogih (dnevna soba - hodnik - kuhinja), kjer gre Erika po dveh, Primož pa po štirih. Oba res neskončno uživata pri tem in navadno odnehata šele potem, ko sta že čisto zmatrana. Primož Eriko še vedno obožuje in bi rad delal vse tisto, kar počne ona (oz. se igral s tistimi igračami, ki jih ima ona v rokah), Erika pa ga uči razno razne stvari in je tako prisrčna pri tem - "glej Primož, tako se sem primi in se potem dvigni na noge", "na, pospravi mi copate, Primož" (on jih seveda flikne na tla, namesto da bi jih spravil) ipd. Pa komaj čaka, da bo začel hodit, ker pravi, da ga bo potem ona držala za roke in mu pomagala. Joj, moram ju kaj posnet, na to vedno pozabim!

Skratka, ni nam hudega. Meni čez dober mesec že poteče porodniška, a ker bom koristila še nekaj dopusta, bom doma še lep del novembra. Kar ne morem verjet kako hitro je prišlo do tega. In sploh si ne predstavljam kako bodo dnevi potekali potem. Zdaj sem cele dopoldneve s Primožem, popoldne pa poskušam bit čim več z Eriko, potem me bosta pa oba potrebovala tistih nekaj ur popoldan in se bom morala klonirat. Kako uspeva san, ki ima dvakrat toliko otrok kot jaz, pa mi itak ni jasno. Se priporočam za kak nasvet user posted image

Evo, zdaj sem se oglasila po dolgem času in računam, da bom v prihodnosti bolj pridno klepetala. No, saj bom čez slaba dva meseca že v službi, tam bom imela sigurno več časa kot doma user posted image

Lahko noč!

Še to: Ursi, kje si? Kako ste?

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
2.10.2010 23:15:57   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Še to: Ursi, kje si? Kako ste?

ja jaz tud Ursi že dolg pogrešam!! Pa se mi zdi, da je tud na FB ni nič????? URSI JAVI SE!!!!!

Terida je lepo opazvat svoje otročke, ko se imajo tak radi!!!! Moja dva se tud imata ful rada! Tamal je ful vesel, ko zagleda Lana. Lan pa tud ful skrbi za njega. Smo šli prejšni teden domov od moje mame(peš), pa se Jon jokal, ker je bil zaspan, zaspat pa seveda ne. Lan, pa: mami, kaj je Jonu, daj mu ziza!user posted image   pa vedno, ko se joče sprašuje kaj mu je, pa lubčga ga ful,.....mislim, pa da bo še bolj zanimivo čes kakšen mesec, ko bo Jon še bolj v muvingu. sej se že mal plazi, sam ne dovolj hitro, pa danes se je že usedel samuser posted image user posted image user posted image me je ful presenetil.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
5.10.2010 12:06:01   
san
hehe, sem hotela malce pozdravit, pa seveda, kot ponavadi, voranc poskrbi za to, da ne bo časauser posted image

pa kasneje

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
5.10.2010 13:42:26   
pomlad08

Živjo, kako ste?

Mi se imamo res luštno zadnje cajte. Ivo bo v četrtek star 3 mesece in je že čist taprav človeček user posted image Najraje opazuje Joba, Job pa tud uživa, ko Ivo spravi skupaj kakšen glas, nasmeh, ubistvu kakršnokoli grimaso ... Prov rada se imata user posted image
Poleg tega je Ivo tok neverjetno na izi dojenček, da ne morš verjet ... V primerjavi z Jobom ni z njim res totalno nič dela - zadovoljen je v ležalničku, na kavču, v naročju, avtu, slingu, ma kamor ga daš. Važno sam da je sit user posted image - redi se 100/uro; drug teden imava tehtanje in merjenje in že komaj čakam, ker se mi zdi ogromen!

Terida, mi je bilo prov lepo prebrat tvoj post o Eriki in Primožu user posted image Pa Tina, tvojga o tvojih dveh fantičkih ... user posted image

Zdaj smo tudi vsi zdravi, tako da smo vikend izkoristili za laufarjenje naokrog (v živalskem imajo nove alpake!), zdaj pa doma ždimo, pa na veliko izdelujemo inštrumente. Job je z večletno zamudo le začel peti user posted image !!! Kakšen kamen se mi je odvalil od srca user posted image

No zdej se pa Job zbuja, pa neki ne stoji prov kovtrček, moram popravt user posted image (ta naš fantek je en občutljivček - iz kovtra si vsakič naredi tak "varen kotiček" (to se je sam spomnil) in je blazen problem, če se kaj narobe zasuka ...)

ajd!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
7.10.2010 22:15:43   
Lona76
Dober večer dame!

Evo se malo javim. Če sem iskrena se je tudi mene lenoba prijela kar se pisanja tiče. Preberem z veseljem, pisati pa se mi kar nekako ne da. Se bom potrudila da bo bolje.

Skratka mi smo super. Tajka je zdrava trkam na glavo, pa še na mizo zraven. Res je super, pazite punce vztrajava v vrtcu že šest tednov user posted image user posted image user posted image . Do sedaj je bil rekord 3 tedne. Danes smo imeli v vrtcu jesnske delavnice in sem malo z vzgojiteljicami govorila. Sta jo pohvalili kako je samostojna punčka, kako tolaži otročke ki jokajo in da vsem pomaga obuti čeveljčke in oblečti jakne. In faca mala ve točno kje ima kdo obešalnik. Na obešalnikih pišejo imena in ima vsak otrok na drugi barvi napisano. In Tajka meni razlaga tuki piše Brina, tuki Maks ..........

Tilen tudi uživa v šoli. Sedaj je ves navdušen nad judom. In v torek mu je še mož kimono kupu in je bil sploh najsrečnejši človek na svetu. Ko je zjutraj vidu vrečko s kimonom je kar skakal in vriskal in ga objemal. Sta mu pa že odpadla dva zobka in sploh komaj čaka da mu jih še več, ker miška tako lepo dinarčke nosi. Pa še pri babicah prinese in ma fant s temi zobmi prav orenk biznis user posted image .

Terida kako lepo je brati da se imata otroka tako rada. Prav tako tebe Tina.

San tvoji so tako lušni

Pomlad prav fino uživate in okrog skačete, super da je Ivo tako priden dojenček.

No toliko od mene za enkrat, grem zdej še malo brat, potem pa spat.

Dinki a si že vse pripravila za prihajajočega člana? Ja kar se velikosti dojenčka tiče kaj naj ti rečem. Pri meni se najina ginekologinja ni zmotila. Ampak ti boš to zmogla, pa še čez rok te ne bodo pustili tako kot so te pri Titku.

Tko zdej pa res grem.

Lahko noč in lepe prihajajoče dneve.

Aha pa Ursi javi se kaj!

Pa tudi primorke pogrešam

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
8.10.2010 1:35:32   
san
no, pa da še jaz pristavim besedo dve na hitrouser posted image

tudi mi uživamo in se nam v času šole na polno dogaja. saj komaj dohajam vse skupaj! otročki so zlati in ko ravno pišete, tud naši se imajo tako radi, ma ni lepšega kot jih gledat skupaj. tavečji si tud kaj ponagajajo, ma to vse paše zraven. voranc jih pa itak vse navdušuje, sploh zdej ko je že tako velikuser posted image . jih prav obožuje vse po vrsti, oni pa njega.
urban se je na nov vrtec lepo navadil, sovrtičkarje in prav zelo rad in tud s tavelkimi se zunaj zelo rad igra, oni pa z njim. danes so imeli taveliki kros, pa so ga njihove vzgojiteljice še tamaučkom nardile kar v vrtcu in so dobili medalje, ma kaj je bil ponosenuser posted image . je že ful samostojen glede oblačenja, se kar sam zrihta, ga pa vsake toliko neka trma s sitnobo prime, takrat je pa jojprejojuser posted image . ampak sej ga hitr mine.
pa danes sem bila na govorilnih za izidorja in ga je šička zelo pohvalila. no, sej on itak prav, da je super v šoli, pa lepo pove kaj počnejo. sošolci in sošolke so mu vsi zelo všeč, pa učiteljice, ki jih ima in učitelj tudi, še celo hrano imajo dobro. ni da ni, res upam, da bo tole trajalo kot pri izabeli.

sem pa videla v sredo pomlaidnega ivota in je res tako lep kot na fotkahuser posted image . krasen fantiček!

terida, ne se obremenjevat že zdej s tem kako bo. sej bo boš vidla, boš že skombinirala in bo dosti časa. glede erikine sitnobe, jaz sem pri izabeli rekla, da je to prva pubrtetauser posted image . jo je imel tudi izidor, zdej jo ma pa še urban. tko da trnutno imamo dva pubertetnika, izabelo in še urbana. ampak izabela je super napram urbanuuser posted image

hu, lona, a da toliko zasluži. naša miš je pa bolj skromnauser posted image in prinese kakšen evrček, največ dva, je pa ponavadi bolj kot denar pri nas pismo tisto, ki mu je v tako veselje (že pr izabeli je bilo to glavno). izidorju je celo enkrat istrijanska miš nosila in mu v italjanščini pismo pustila, ma to je blo veselje, enkrat mu je pa z nevidnim črnilom napisala.

nč, zdej grem pa še mal vodoravno, me dragi preganja

dinki, upam, da si uredu, itak vem da si in uživaš še ta zadnji mesec 2 v 1

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
8.10.2010 8:27:12   
san
hehe, spet jaz.. no mi ne da miru.
sem včerri prehitro kliknola

ek, kako je z vama? si še v enem kosu?

margtka kako kaj filip in matiček?

no, tokle še

uživajteuser posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
8.10.2010 10:40:38   
Dinki
hej mamice,
kako ste kaj?
Lona76, lepo da si se oglasila, se mi zdi da te zelo dolgo ni bilo na oglašanju. Pa sej smo vse mal lenojavljanja dobile.

Tina50, super za nov računalnikuser posted image , upam, da vam bo ta bolje služil in da ga boš tudi ti več izkoriščala user posted image . Joj te poplave, mi še zdej nimamo miru zaradi njih. je zunaj glih tako vreme, da se nam nič ni sušilo in se nam je v kleti začela delat plesen po stenah, tako da smo si zdaj sposodili razvlažilce in nateral centralno do konca.

Vse, ki opisujete ljubezen med vašimi otroki je to res eno pravo čtivo za dušo. Tako res komaj čakam, da stisnem mojega pingiča v naročje in ga spoznam z njegovim živahnim bratcem. Prav vidim, da zvečer ko dajem Tita spat in kaj bereva, se crkljava, zmeraj sodeluje tudi user posted image  v trebuhu user posted image . Trenutno nimam še čisto nobenih strahov, edino kar si želim je, da ne bi tit nič trpel ko me ne bo in ko bom na začetku bolj boga verjetno. Ta misel mi na vsake toliko malo zamori, ampak bomo že preživeli. Pa veselim se dnevov ko bom spet brez trebuha, da Titka zmečkam do onemoglosti user posted image . Zvečer sem že zelo zmatrana, mi trebuh otrjuje, ampak zjutraj je pa pol kul, se ponavadi zbudim kot rožica. O tem koliko ur na dan spim vam raje ne bom, ker se mi boste smejale, sem huj kot dojenček user posted image .

Joj Terida še malo pa služba. Res gre hitro čas. Tit je imel ravno včeraj točno 2 leti in pol in sploh ne vem kam je šel ta čas tako hitro, se mi zdi kot da sem ga šele pred letom dni rodila.

Pomlad08, juhej za Ivota user posted image ....ja mu že nič ne manjka ob taki dobri družbi user posted image . Upam, da bomo tudi mi tako, ker mene je Tit čist razvadil kot dojenček, je bil mega!

Lona76, trkam in obenem čestitam za nov rekord v vrtcu user posted image . Mi smo tudi zadnjo položnico dobili dnevi odsotnosti 0. Sicer je pa Tit tam kar inventar user posted image . No pa naj tudi jaz malček napišem. Tit gre zelo, zelo rad v vrtec. Ne zjutraj in ne popoldne ni z njim nobenih težav, tudi v vrtcu ga vzgojiteljice pohvalijo. Res praktično ni dneva, da bi mi sporočile, da je kaj ušpičil narobe, prej mi povejo kaj simpatičnega. Pa tko je fajn ko ga zjutraj oči pripelje in kar pritečejo punčke k njemu. No on je popolnoma predan eni punčki s katero sta res prava prijatelja. ma pravi užitek ju je skupaj gledat. To vse ponavljata en za drugim, se kličeta, krohotata na glas... user posted image  v vrtcu ji reče, da je njegova punca user posted image . Lona, me je pa fora od Taje spomnila tudi na Tita. Ko ga grem popoldne iskat v vrtec mi on za vse čevlje od otrok zna povedat čigave so....pa za vsakega starša ko pride v garderobo mi pove čigava je to mamica oz. oči. Čist so brihtni te tamali.

Drugače mi pa Tit zelo rad zunaj rožice nabira, ki jih potem jaz zmeraj skrbno domov odnesem in dam v vazico. Zmeraj mi zjutraj kaj pripravi...npr danes me je na pultu čakala posodica z žličko....mi je prejle mož povedal, da mi je juhico skuhal in mi jo pusil na pultu user posted image ...ma faca je, res user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Dinki a si že vse pripravila za prihajajočega člana? Ja kar se velikosti dojenčka tiče kaj naj ti rečem. Pri meni se najina ginekologinja ni zmotila. Ampak ti boš to zmogla, pa še čez rok te ne bodo pustili tako kot so te pri Titku.

Ma sej mi skoz govori, da bom jaz to zmogla pa da spet ni tolk velik, da bi bil res izven nekih normal. Mal mi je zdej edino bed ker gre na dopust (letos še ni bila) in se vrne šele 2.11. Mi je rekla...sej do takrat boste pa verjetno že rodila...user posted image user posted image .....optimistka pa taka! To da me ne bo pustila čez rok mi pa niti ni ne vem kolk kul, ker kaj?...če ne rodim do 11.11. me bodo pa umetno našopal s popadki??? to pa tud nočem! No sej kot sem že rekla ostajam optimist in verjamem, da bo tokrat kaj drugače kot v prvo. Mogoče si bo tale ta drug želel kaj prej priti ven glede na to, da ga pričakujemo kar trije user posted image .

Joj, pripravljeno nimam še skoraj nič. Imam vse na kupu, ampak še ni oprano. Tudi kozmetike še nimam kupljene. Moram to kmalu urediti, ne vem točno kaj čakam, zmeri si govorim, da sej je še cajt user posted image .

No tako, mislim, da bo zdej pa dosti od mene.
lepo se imejte,
javite se kaj in uživajte v sončnem vikendu! user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 8.10.2010 10:46:46 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
8.10.2010 10:56:31   
ek76
Pozdravljene

Jaz sem še vedno 2 v 1, včeraj sem imela ctg, je tako norela po trebuhu, da se je aparat 2x kar ustavil. Pregledal me ni nič, kontrola čez 1 teden. Za dojenčka pa imamo pripravljeno vse, smo malo pohiteli glede na moje stanje. Danes imam še dopust, v nedeljo pa začnmem s porodniško.

Mia se je lepo navadila na vrtec, s tem da ji rečemo, da gre tudi mama v službo. No danes zjutraj je izjavila, da bo tudi Ula (tako ime sta z atijem zbrala, mama pri tem nima pravice glasovanja, se prov razjezi, če predlagam kakšno drugi ime) šla v vrtec, ko bo prišla iz trebuha. 

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
9.10.2010 22:33:15   
terida
Evo, poskušam držat obljubo in se pogosteje javljat. Danes imam celo namen komentirat... pa ne bom preveč, da ne bo prehud šok, ok? user posted image

Mi smo še vedno ok. Primož je sicer spet prehlajen, a pri njemu je to stanje itak skoraj bolj naravno od zdravja, tako da se ne sekiram več... Edino mi teži, ker bi moral biti cepljen (še vedno odlašamo tisto tretje cepljenje), pa spet ni nič. Saj ne, da komaj čakam cepljenja - v bistvu jih zelo ne maram in komaj čakam, da bodo za nami, da se ne bom več sekirala zaradi njih. Jutri bo krščen in šele danes sem na pripravah pomislila, da bodo mojega ne preveč zdravega otroka v hladni cerkvi polivali z vodo... Upam, da ne bo še bolj zbolel zaradi tega, a itak je težko planirat krst, da bo zdrav, ker je res dosti bolan. No, gotovo bi bilo bolje, če bi ga krstili poleti, a kaj ko je za te stvari pri nas pristojen mož in on se pač premika s svojo hitrostjo... tako da bo Primož krščen pri dopolnjenih desetih mesecih. No, saj meni je za starost v resnici vseeno, bolj me zdaj moti, ker je že postalo hladno. A bo že, saj konec koncev tudi ni nekaj hudo bolan - pač prehlajen je.

tina50, čestitke za Jonovo posedanje! Boš videla, še malo, pa bo že hodil okrog. Jaz komaj verjamem kako hitro gre tole. Zadnjič je Primož že naredil svoja prva dva koraka! In super, da Lan tako skrbi za svojega bratca, da mu celo zize rihta user posted image

pomlad08, ko tebe berem, se mi zdi, da sta Ivo in Primož ravno kontra user posted image Moj drugi otrok je dosti bolj naporen od prvega, pa še redi se ne kaj preveč. Saj ne, da je presuh, a ne bi imela čisto nič proti, če bi imel kakšno kilo ali dve več. Si prav predstavljam kako se imate fino - doma narejeni inštrumenti, uau.

Lona76, čestitke za vrtčevski maraton! Da bi le tako ostalo! Tudi Erika je ok in še ni manjkala v vrtcu. A ni lepo poslušat pohvale vzgojiteljic? Meni je zadnjič rekla Erikina vzgojiteljica, da je tako fajn punca, da sta s pomočnico prav veseli, da je pri njiju v skupini! Saj ne vem, mogoče vsem tako govorijo, a jaz sem bila tako ponosna, da bi skoraj počila user posted image Ampak res, to ti prav polepša dan. Zdaj pa res že komaj čakam roditeljski (ta torek ga imamo) user posted image

Ej, pa kaj je s temi zobnimi miškami - sploh ne vem kje je Erika to pobrala (najverjetneje v vrtcu), a oni dan mi je rekla, da ji bodo, ko bo večja, ti zobje odpadli in da bo prišla miška. Potem pa bo dobila take zobe kot jih imata mama in tata. Ima kar razčiščene pojme tale moja punca user posted image

san, to pa je res fino, da so jim medalje dali v vrtcu. Bravo Bani user posted image Tole s pismi se pa tako luštno sliši, da ne vem, če ti ne bom ideje ukradla (ko bo čas za to). Super!

Dinki, dobro, da si se javila, sem se že bala, da si šla rodit, jaz pa nič ne vem o tem, ker me ni na FB user posted image Ti se kar naspi, ker nikoli ne veš koliko spanja ti bo potem privoščil user posted image . Kar naredi si zalogo. U, saj res, moram pohvalit Primoža, ker zdaj že kakšen teden lepo prespi noč! In to je res nekaj, glede na to, da se je prej kar veliko zbujal in sem bila res že vsa čudna od teh nočnih vstajanj oz. zbujanj. Zdaj je pa super in upam, da bo vztrajal v tem stilu. Če bo, ga bomo prej ali slej prestavili v Erikino sobo, da bova imela z možem spalnico zase user posted image
A da ima Tit že punco? Vidim, da ne hiti samo z rastjo user posted image Če Eriko vprašam, a ji je kdo v vrtcu všeč, mi vedno omenja Aleksa - fanta, ki ji je na začetku najbolj nagajal. Lepa dekleta ljubijo barabe user posted image

Glede poroda se pa res ne sekiraj, itak, da bo vse ok.

ek76, vidiš, pa si dočakala porodniško še v enem kosu! Na koncu boš šla še čez rok user posted image

Malo sem pozabljiva... imamo med marčevkami še kako drugo user posted image ? Pa ja ne bo že kar konec?!

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
11.10.2010 21:17:08   
terida
Punce, kje ste? Smo prišli do tega, da sama sebi odgovarjam... žalostno.

Spomnila sem se vaše debate o nanizankah. Jaz zelo priporočam True Blood (http://www.tv.com/true-blood/show/74645/summary.html?tag=;summary) in Mad Men (http://www.tv.com/mad-men/show/74140/summary.html?q=mad%20man&tag=search_results;title;1). Ta prva je mogoče malo morbidna, a je super, ta druga je pa tudi zakon. Žal sem drugo bolj malo gledala (kot je naletelo) pa še nekje na sredini sem začela, a je gotovo vredna tega, da si bom enkrat zrihtala vse dele in jih lepo pogledala od začetka naprej.

Drugače pa samo na hitro poročam, da je krst super uspel in sta bila oba otroka zelo pridna. Primož je seveda pol časa prevriskal, a to je bilo za pričakovat. Danes smo ga pa kljub prehladu cepili, zaenkrat vse kaže ok, upam, da tudi v naslednjih dneh ne bo kake reakcije.

Javite se kaj!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
12.10.2010 22:01:08   
Zala.
Ojla.
Terida to pa res ne gre da bi sama sebi odgovarjalauser posted image . Ma pa saj ste pridne marčevke na temle forumu. Super da je krst uspel in res prisežem da sem ti hotla napisat da Primoža ne bodo tolk polil da bi se še bolj  prehladiluser posted image saj ga niso, ne?
Vesela sem za vse dojenčke ki so že  in še bodouser posted image .
Mi smo OK. Zala hodi v vrtec in posledično se pojavljajo razne virozice, ki jih potem tudi jaz pokasiram, od bruhanja, smrkanja, kašljanja... no ja bo že.
Tkole, bodite v cvetju, se tipkamo....user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
12.10.2010 22:10:14   
Zala.
Jeee...   tri stavke sem napisala, pa smo že na prvi strani. M.... sem otročjauser posted image

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
12.10.2010 23:30:59   
mergetka
Ojla, mamice! Res, da smo na prvi strani, sam dejmo bit mal čist na začetkuuser posted image !

Terida, Tina50, Pomlad, San
... kak lepo je brati, da se imajo vaši malčki tak radi!!! NAš mali  ta velikega ful skoz gleda in se mu smeji in kar čeblja, sam Matic pa svojo pozornost njemu bolj skopo odmirjauser posted image . Sicer vedno več, sam v primerjavi s tem, kar ve pišete, res manj... UPam, da mu bo pol bolj zanimiv, ko bo mali bolj mobilen in se mu bo kr sam pridružil.

V glavnem zadnje cajte res na polno uživamo in smo skoz zunaj, tko da se nisem imela časa javit. Sicer sem parkrat kaj napisala, pol pa mogla kam skočit, pol pa ni blo nič iz tega... Filip je zdrav, MAtic pa tudi, sam malo jima je teklo iz noskov. Maticu je v vrtcu ful lepo, včeraj ga je moj komi zrihtal, tak hitro je hotel iti v igralnicouser posted image . Je pa tudi vesel, ko pridem ponj. Danes so se ravno oblekli za ven, ko sem ga prišla iskat in sem ga vprašala, če bi se šel še malo igrat in me je kar lepo za roko prijel in hitro peljal ven, ko sem hotla klepetat z vzgojiteljico.

San, ful lepa sta tvoja fantička!!!! PA Voranc je tud že fajn zrasteluser posted image .

Tina, še rabiš točke za Legice? Mogoče jih lahko nekaj dobim.

Pomlad, super za inštrumente. KAj ste pa naredili?

Tilen tudi uživa v šoli. Sedaj je ves navdušen nad judom. In v torek mu je še mož kimono kupu in je bil sploh najsrečnejši človek na svetu. Ko je zjutraj vidu vrečko s kimonom je kar skakal in vriskal in ga objemal. Sta mu pa že odpadla dva zobka in sploh komaj čaka da mu jih še več, ker miška tako lepo dinarčke nosi. Pa še pri babicah prinese in ma fant s temi zobmi prav orenk biznis user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image za biznis in user posted image user posted image za judo!!

Dinki, Tit je res faco s juhico in rožicamuser posted image ! PA res, držim pesti, da bo hotel mali prej pokukati v svet kot je Tit, ampak ne pa prehitro.

Terida, super, da je krst uspel!!! Filip ga je imel v bolnici, se bomo pa to nedeljo dobili skupaj z najbližjimi in bomo šli k maši pol pa še na eno fajn kosilo!

Zdaj pa morm it. MAva ene Weedse za pogledat, juhuhu!
Uživajte!!!

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
13.10.2010 7:40:21   
Katiandi
Lep pozdrav po dolgem času!
Že berem vas bolj malo, pisat se pa sploh ne spravim zraven. Ste ful pridne, da si vzamete čas za klepet, meni nikakor ne zlavfa.
Najprej vam povem veselo novico: tudi mi bomo imeli še enega dojenčka, konec januarja, bo pa še en fantek.
Nimam nobenih problemov, le v drugem mesecu nosečnosti mi je bilo malo slabo pa  blago dijeto imam brez sladkorja.
Naš Jaka je prava faca, se imamo super. Le včasih ga prime kakšna trma, pa hitro pozabi. S septembrom je začel hoditi v nov  vrtec, je kar bolje kot v starem. Tam je celo leto zjutraj jokal, tu je že bolje, čeprav so zjutraj slovesi še jokavi. Potem mu je fajn, tudi če ga vprašamo, reče da je blo "tajn". Včeraj sta prišla domov kar v copatih, je prišla po enga fantka babica pa ga je v Jakčeve čevlje obula.user posted image
Je pa bolj lene sorte, se mu ne da ne jesti ( s hranjenjem imava resne probleme, bolj malo je), ne oblačit, ne obuvat, moram vse jaz. Je pa zdrav, le malo prehlajen. Pa ne vem, kako mu naj sčistim nos, sem mu probala z fiziološko in z babyvacom, pa je bilo tako dretje, da je ati prepovedal uporabo.user posted image
Kako so pa kaj vaši pridni? Ima razmetane igrače po celi sobi, pa kr grozim, da bom vse v kanto vrgla, vendar nič ne zaleže. Le če mu pomagam, potem malo sodeluje.
Drugače je pa pravi cuker, ki se kr neki lubčku pa objemu z mano. Če pa mu kaj ne paše, pa kr reče nimam te rad (to ga je naučila babi - od nje same blesarije pobere). Ali pa kaj noče, pa začne kr babiko klicat pa potuho iskat. Je pravi mojster v hlipanju, se mu moram prav smejat, tak fajn začne hlipat, če ni kaj po njegovem.
Zobke si rad umiva, večji problem je tuširanje, je skoraj vsak dan jok (to ima verjetno po atiju, tudi on se ni hotel umivat, ko je bil majhen).

Še nekaj slikic:
user posted image
To  torto je pa mami spekla za 2 leti in pol (je čisto nor na Mojstra Miho):
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
13.10.2010 11:50:41   
ek76
Katiandi kakega lepega sinčka imaš, čestitke za nosečnost.
Treida super, da je krst uspel.

Jaz sem še vedno 2 v 1, jutri imam spet pregled in ctg, upam da me še spustijo domov, čeprav se zelo slabo počutim, vse možno me boli, loteva se me prehlad in že 2 noči ne spim.
No pa da vam povem še nekaj, vam tle lahko zaupam, zbrala sem pogum in se ločujem ,klub temu da je za ločitev najboljneprimeren čas, samo vem da je to za vse boljše. Samo upam, da se bova uspela dogovoriti za sporazumno ločitev (imava nepremičnine stanovanje in vikend), da se ne bova blatila še po sodiščih. Hudo mi je zaradi otrok, samo če med nama ne gre pač ne gre. To se vleče že dolgo, ampak jaz ne morem več tako živet in vedno znova poslušati očitke.
No pa sem se zjamrala, ni bilo tako težko kot sem mislila da bo.

lp

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
13.10.2010 12:15:11   
mumu
Katiandi, imaš prelepega fantiča user posted image .

Ek76, kaj naj ti rečem, veliko sreče pri porodu, da bo s tabo in z otročkom vse ok. Kar se pa tiče ločitve pa ti želim, da se bosta lahko vse dogovorila  tako kot se spodobi in da se bosta potem lahko še vedno skupaj usedla nekam na kavo in predebatirala o vajinih otročkih.

Drugače pa pri nam nič novega, Tia je šla danes že trinajstič zaporedoma v vrtec user posted image user posted image . Titko lepo raste.

Tako kot ostale mamice se tudi jaz lahko pohvalim, da sta skupaj prečudovita. Ko ležita skupaj se Titko skos smeje pa tudi v primeru ko Tia ni ravno najbolj nežna. Zvečer predno gre spat ga Tia celga prelupčka. Res ju je lepo gledat. No ja sej včasih ma Tia tut svoje izpade trmanja, ljubosumja in neprespanosti ampak na to se hitro pozabi, lepi trenutki pa ostanejo v spominu.

lep dan vam želim

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?