|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
7.10.2010 18:26:42   
aleksa83
:) user posted image user posted image user posted image

sem malo pri oktobrkah pogledala in jih je kar nekaj že rodilo user posted image user posted image

Bravo!!
vse lepo mamicam , očkom in njihovim user posted image .
user posted image

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu sara pia)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
7.10.2010 18:50:52   
aleunam
Katera pa bo pri nas odprla sezono? user posted image  No, kak teden dva še počakajmo, da bodo user posted image  donošeni, potem pa lahko pridejo ven. Midva v ponedeljek dopolniva 37. teden.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
7.10.2010 18:56:54   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Katera pa bo pri nas odprla sezono? user posted image  No, kak teden dva še počakajmo, da bodo user posted image  donošeni, potem pa lahko pridejo ven. Midva v ponedeljek dopolniva 37. teden.

No potem pa lahko kar tiuser posted image , jaz bi tja do 25.10 vsaj počakalauser posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
7.10.2010 19:04:59   
aleksa83
:)))
jaz pa tam do 19.10 user posted image
ampak pustimo se presenetiti.

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
7.10.2010 19:12:19   
lonalona
Juhej!

Evo mene,..spet na liniji vidm da se že menite katera  naj bi šla prva user posted image ,..mal  p ares lahko še počakate. čeprav  po eni strani že komaj čakam da se nam pridruži novi član,..tud jaz sem mnenja da bi  vsaj še en 14 dni počakal potem p aže lahko kaj  pričakujemo. sam danes mi je  tako neki  čudno  v trebuhu  tko  tak težak  in tko kot da  bi me  vleklo proti tlem,...boli me  v spodnejm delu trebuha  ter  na trenutke  tak  trd  buši ,..mali sicer kar  krepko brcne na trenutke,..me kar  zaboli trebuh,..prov tačko  upre na desno stran pod jočkice  potem pa ga malo  požgečkam da  mi  tačko  umakne user posted image ,..

Sm  vidla da ste se menile  o  modrcih za dojenje,..jojo kaj naj  rečem  sm si ga kar sposodila od sestre  sm ga probala p amije prov,..k nikakor se nism mogla spravt in ga  kupiti ker so mi po pravici povedano prov grdi sam  ja  sej vem kaj čmo bo treb potrpeti  za otočke naše,...Drugače pa v primeru da  bo pa premajhen  bom pa  mojega poslala da mi  kupi št večjega.

imam pa  eno vprašanje ,..ima katera sterilizator? Mi2 sva ga  dobila izposojenega in sva  ga namreč sprobala ,..sm mislila da ko se starilizator ugasne in da se potem flaške  čisto posušijo  oz  da ta sterilizator deluje  tko kot pomivalni stroj da ti  še posuši  zadeve,..(saj veste pač  določene stvari si predstavljaš po svoje). nevem  a je potrebo  potem flaške in dudice  vse  obrisati da se nebi  nabrala naprimer kak plesen k je  vlaga al kaj  ve naredite?

Hvala za odgovor!

Lep večer,..vsem skupaj,..

Neposredna povezava do sporočila: 2030
7.10.2010 19:28:53   
aleksa83
Evo moj buši v dopolnjenem 34 tednu, od zadaj se malo vidi metuljčica, ki jo je sestra risala, pa malo posteljica. Grem pa si jutri po barvo, da pobarvam zajčka, ki sem ga danes kopirala na steno in pol poslikam, da boste videle :)

user posted image

lep večer vsemmm

Aleksa

(odgovor članu lonalona)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
7.10.2010 19:33:10   
tejci1981
Aleksa83 - iiiiiiiiiiii tako posteljico smo pri nas imeli vsi trije, je bla že ful stara, ampak še vedno ohranjena! Mi je bla ful všeč, potem so pa pri nas doma pametnjakoviči pospravljali podstrešje in so jo stran vrgli ,...... bravo naši user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
7.10.2010 19:33:51   
tejci1981
aja pa lep buši!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
7.10.2010 19:40:55   
sara pia
Jaz pa ne znam slikce naštimat pod imenomuser posted image

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
7.10.2010 19:50:54   
phelps
Pupe, ne dohajam nas več user posted image user posted image user posted image

Super sobice in poslikave user posted image

Jaz sem ok, danes sem šla malo naokoli do kolegic (naredila sam čez 100 km) in ugotovila, da je bil prav fajn dan, vožnja pa mi še ne dela problemov (imam dolge noge user posted image )... Jutri greva pa v šoping v Supernovo po še zadnje zadevščine in dokončno pripravim potovalko user posted image

Bomo začele odštevat? SITNO 24 oz. zame sitno 25 user posted image user posted image user posted image aaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Bodite v cvetju in lep vikend!user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu sara pia)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
7.10.2010 20:01:08   
emma83
Čer,

jaz vas (nas) tudi več ne dohajam. user posted image Sem pa danes ful utrujena, ko sem prišla domov, sem se ulegla in sem hotela kakšno kitico odspati pa mi ni ratalo, ker sosedje nekaj renovirajo in orng razbijajo.

Ponoči pa nisem niti enkrat vstala na wc, zjutraj, ko sem se zbudila, sem bila ful prijetno presenečena nad naspanostjo.

V ponedeljek pa začnem s porodniško, jeeej. Še 32 dni do D-daya, kako gre čas hitro.

Lep večer punce.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
7.10.2010 20:12:41   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

No potem pa lahko kar tiuser posted image , jaz bi tja do 25.10 vsaj počakalauser posted image

Pa jaz še nisem nikoli, ne bi jaz prva. user posted image  Mi smo baje rezervirali datum 20.10.2010. user posted image  To je deset dni pred rokom, po moje ne bi bilo prehitro. Sicer pa me zadnje dni precej panika daje kako bom, tako da bi raje še malo počakala, ene tri mesece. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2037
7.10.2010 20:15:14   
Renesme**
čer

se spravljam proti kopalnici, imam projekt pranja las in britja v načrtu....jutri pa G, to bo tudi cel servis....najprej CTG, potem UZ in še pregled, pa bris za Streptokok..držite pesti da je naš malček dovolj zrasel!
No ampak tukaj se še ne konča...potem moram do mojih odpeljat radio in Filly grad, ki ga bo mala dobila za RD v soboto, pa na pošto moram po odločbo in bolniško poslat v službo
pa še ni konecuser posted image
potem imam pa frizerja in sem se odločila, da bom tole mojo oranžno rdečo barvo spremenila lepo v rjavo, potem bo vsaj mir z narastkom, drugo leto bom pa tako spet hotela bit blontuser posted image ...potem se moram it pa še k pedikerju naročit, pa poklicat moram k mam še bone za masažo, preden potečejouser posted image ...no še dobro, da je jutri moj 1. dan porodniškeuser posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
7.10.2010 20:18:10   
aleunam
^^ user posted image user posted image user posted image  Si boš zapomnila prvi dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2039
7.10.2010 20:26:42   
simonmojca
čer punce

Tudi jaz vas ne dohajam več, več kot nas bo doma več strani bo za prebirat user posted image .
Upam, da ste uživale danes, jaz sem malo zabušavala z mami user posted image , sva se malo potepali po Rudniku, je kupila tako luškane copatke iz usna za user posted image  (št. 17-kok so majhni), včeraj pa 2bodija za 3€ v H&M (1zelen, drugi pa bel z zeleno žabo spredaj).

pajac če bom potovalko spakirala potem bo vse še bolj resnično - bližina D dneva, kar pa potem pomeni, da moram vse še do konca pripravit, oprat cune, kupit....... po pravici povedano še malo odlašam, dokler sem še malo aktivna se mi zdi da je bolje, da še malo hodim okrog - potlej bom itak kot balon pa ne bom šla nikamor (že zdaj se mi zdi da sem vsak dan večja user posted image )

očetovski dopust nama je na centru rekla, da najbolše, da prinese papirje ko bom jaz v porodnišnici, ker takrat bo vedel tudi točen dan poroda (takrat je tudi smiselno, da je doma z mano in bebico - med tem časom ko me ni on uredi do konca). Isto pa gre potem tudi na občino, ko je user posted image  že rojen, da odda vlogo za pomoč pri user posted image  (naša občina nekaj € da)

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
7.10.2010 20:27:34   
pajac
renesme user posted image ti pa si pogumna.. vse to na en dan.. Jaz asem uspela opravit depilacijo in pedikerja (obenem...), pa zjutraj otroka v vtrec peljat.. Saj če ne bi bila naročena že dolgo, tudi tole ne bi sračkala okoli, ampak, ko kosmata ne morem bit, pa s kremplji tudi ne okoli hodit, jutri pa je projekt pranja las.... ostalo lahko počaka... user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo res, zadnjič še barv za poslikavo nisem kupila, ker se nisem dobro počutila in sem šla kar nazaj domov.. saj. če do zdaj ni, bo pa še malo počakalo...

Jaz ne grem rodit še vsaj 3 tedne, niti pod razno... pol pa lahko in če je možno ne po 22.11. user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2041
7.10.2010 20:37:22   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

pajac če bom potovalko spakirala potem bo vse še bolj resnično - bližina D dneva, kar pa potem pomeni, da moram vse še do konca pripravit, oprat cune, kupit....... po pravici povedano še malo odlašam, dokler sem še malo aktivna se mi zdi da je bolje, da še malo hodim okrog - potlej bom itak kot balon pa ne bom šla nikamor (že zdaj se mi zdi da sem vsak dan večja user posted image )

user posted image user posted image ok, ok samo da ne bo pol  user posted image .....user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
7.10.2010 20:47:44   
Majchi
Meni se tud še nič ne gre rodit. Bi kar do roka počakala, pa tud če grem kakšen dan čez, ne bom nič jezna. V bistvu spet ful uživam v nosečnosti, enako kot prvič. Pa še hudo mi je, da bo to verjetno zadnjičuser posted image . Dvomim, da se bomo kdaj še za tretjega odločili. Moj ni za stvar, zase pa tud ne vem. Trenutno sem za, ampak bom pol vidla, ko mi bosta že dva mulca po glavi skakalauser posted image .

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
7.10.2010 20:51:03   
lottyka
No sem se pa nabrala zdele, se vidi da nas je čedalje več doma.

Dobre ste da se še brijete, jaz ne vidim več nič. Sem ravno danes iz brazilske in imam sedaj za 3 tedne mir. Da bi se mogla pa sama, pa ni variante da bi ostala cela user posted image , bi si še kaj odbrila zraven.

renesmee ti boš pa res iskoristila prvi dan, bravo. Si me pa spomnila da najboljše da tud jaz malo frizerja pokličem.

Drugače pa tudi mene zanima  katera med nami bo prva. No upam da jaz ne, meni se še nikamor ne mudi imam še cel kup stvari za uredit prej. Tam čez kakšen mesec dva bo ravno pravi čas user posted image . Drugače pa upam da pred 18.10 ne grem, še bolj bi mi pa pasalo po 25.10.

Nič, grem mal trebuh naslont na kavč, jutri pa pregled, se bom spet načakala.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
7.10.2010 20:53:55   
Majchi
Aja, pa še to. Danes sem klicala mojega G, če lahko pridem naslednji teden na pregled namesto čez 2 tedna. Rada bi namreč, da pogleda, če mali slučajno še vedno ni na glavo obrnjen. Ker če ni, je ravno pravi čas za tisto akupunkturo, s katero bi rada probala. Če bi imela pa pregled čez 2 tedna, in če mali še ni na glavo, se mi pa ne bi izšlo s to akupunkturo in bi mi preostal le še zunanji obrat. No, v glavnem G je dovolil, ampak ta sestra njegova je kot en pitbul. Tok je zoprna, da bi jo lahko tud sčofala. Kljub temu, da je G rekel, da lahko, mi ni dala datuma in ure, ampak mi je prav privoščljivo rekla, da naj pridem in da mi kar vnaprej pove, da bom ful čakala. Pa saj razumem, da ima zasedeno, ampak ta njen odnos me je že parkrat zmotil, pa ne samo mene. Še dve prijateljice tudi tja hodita in včasih se iz obupa že režimo ob teh zgodbicah.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
7.10.2010 21:02:34   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka
Dobre ste da se še brijete, jaz ne vidim več nič. Sem ravno danes iz brazilske in imam sedaj za 3 tedne mir. Da bi se mogla pa sama, pa ni variante da bi ostala cela user posted image , bi si še kaj odbrila zraven.

Ojoj, jaz se še zmer sama, čisto na slepo in na blef. Čist vsakič se urežemuser posted image , tko da se več kot enkrat na teden al pa 10 dni ne spravim k tem delu. Edino tik pred rokom bo treba večkrat.

Drugače pa sem imela ravno v ponedeljek depilacijo celih nog in pedikuro, ker bi bil to mission impossible, če bi se sama spravla. Pri frizerju sem bila enih 10 dni nazaj, vse to pa imam v planu ponovit okrog 10.11., kar je 1 teden pred rokom.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
7.10.2010 21:08:04   
pajac

jaz si ne upam niti mimo britvice... Nisem več na tekočem glede stanja od popka navzdol.... user posted image user posted image user posted image Me pri depilaciji vpraša: a je v redu?.. sem samo user posted image pogledala...       user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
7.10.2010 21:09:03   
Renesme**
ah, to jutri ne bo nič v primerjavi s kakšnim drugim dnem...pri G sem tako 1 naročena, no pa tudi če bom 2, pol imam par ovinkov do naših, pa še par do pošte, pa še par do frizerja, vglavnem vse v radiju 2kmuser posted image ...to bo tak luškan dan samo zameuser posted image

Britje- jaz ne morem na brazilsko, ker imam spodaj neke krčne žileuser posted image , pomoje če bi to potegnila bi še kaj počilo, tam ne tikam...izvajam akrobacije pred ogledalomuser posted image , pa saj ravno toliko da je L in D

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
7.10.2010 21:09:49   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

jaz si ne upam niti mimo britvice... Nisem več na tekočem glede stanja od popka navzdol.... user posted image user posted image user posted image Me pri depilaciji vpraša: a je v redu?.. sem samo user posted image pogledala...       user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  pa bi ja za kakšno ogledalo prosilauser posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
7.10.2010 21:15:13   
philadelphia
Živjo user posted image

Tudi jaz danes iz pregleda. Dobila napotnici za rešilca in za v porodnišnico (in se čist zasekirala, da gre zares). user posted image  Drugače sem dobila antibiotike in neke tablete, ker imam baje neke bakterije in me hoče pozdravit pred porodom (pa še moj je neki zbolel danes, tako da upam da se ne nalezem še od njega). Mi je pa celo rekla, da je možno, da bom predčasno rodila user posted image . Upajmo, da ne!! Res bi rada počakala do konca.  Je pa rekla, da je user posted image  še vedno obrnjen na glavico (ko je tipala maternični vrat). Pa upam, da tako tudi ostane do konca.

No zdaj pa bom res prisiljena, da začnem prat otroške cunjice user posted image . A mi še enkrat poveste kater prašek in mehčalec ste uporabile? Danes sem stala pred policami in nisem vedela kaj naj vzamem user posted image .

Drugače pa odštevam, še 4x grem delat user posted image . Jutri pa vikend v Bohinju. Komaj čakam.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?