![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.10.2010 8:28:11
|
|
|
|
kiara24
|
Jutro, film je bil kar ok, no zgodba je bila zanimiva. mami je merkala klaro. Drugače pa je Klara že v vartsvu in se lepo igra tam najraje kuha in pol druge kao futra.... takokot doma. ji morva nabavit kuhinjico, k jih res obožuje. Grem v nabavo za ličila za S.P, ker imam nekaj stvari napovedanih za ličenje posebne priložnosti, pa moram malo dobavit materiala. Komaj čakam, ker to je res super. No pol se pa še s kolegico dobiva da greva na eno kavico. Za kosilo bom pa kar sedaj vse naštimala, ker se mi zdi tako najbolje, da ne bom pol hitela ko domov pridem bo pa pasulj. Najki- super za napredek brez pleničke. Pregled pri zobozdravniku? ali ste ga že imele za malčke?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.10.2010 8:33:01
|
|
|
|
Hijacinta
|
Jutro, joj kok pogrešam sonček . Mi gre prou na živce ta dež. Sploh se nič ne posuši, pa sem dala od malega cunje v sušilec in so šle ful skupi . Tko da po hitrem postopku moram it kupit sušilc (zdej mam kombiniranega in je cel drek). Pa še vse cotke za morm oprat. Sem opazla da majo rumene flekce gor pa mi ni jasno od česa. Ker ko sem jih pospravla lani so bile vse oprane, brez flekcev zdej pa kr neki. Mi je prijateljica rekla da jih je ona tud mela pa ji ni jasno od česa. Gre pa potem v stroju baje dol. A mogoče kera ve od česa je to? Khurde super da sta že doma, pa za Iso da ga je tako lepo sprejela. Mi je super ko napišeš kaj počneta skupi, bom pobrala kakšno idejo, saj bomo mi kmalu na istem. Jancci hvala za link, so res poceni. Jst tisto od Pantlijeve mam in mi je res super knjiga. Mojmu so pa bol všel od Jula. Jutri ima pa moj dopust, greva v Ikeo po dve omari, da bomo lahko zrihtali za , ker smo kar malo pozni že. Imamo ful malo prostora pa bo treba vse čist okrog obrnt. Lepo se mejte.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.10.2010 11:07:07
|
|
|
|
Jancci
|
Ej dečve.. če bo kera vidla, ko bo kiddy avtosedež spet v akciji mi prosim povejte. Rabim še enega. Tenkju.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.10.2010 12:00:07
|
|
|
|
kiara24
|
Čudna in zmatrana, grem počivat.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.10.2010 13:35:25
|
|
|
|
Jancci
|
Basen: Volk pove zajčku, da mu bo zaradi težav pri poslovanju za nekaj let zamrznil plačo, da pa mu bo po nekaj letih v štirih obrokih odpravil plačno nesorazmerje, ki bo nastalo. Zajček pristane, ker mu volk to tudi pisno potrdi - skleneta pisni dogovor. Zajček dela in je vsa leta tiho. Ko pa pride čas, da volk izpolni obljubo, jo volk enostransko prekliče in celotnemu gozdu kriči, kako je zajček pokvarjen, ker ne razume, da je kriza in zahteva povišanje plač. Zajček skuša vsem pojasniti, da ne zahteva povišanja plač ampak samo tisto, kar je nekaj let dobival manj, kot bi mu pripadalo, vendar vsi poslušajo volka. Zajček povesi ušesa in je naprej tiho. Čez nekaj dni pa izve, da je volk dvignil plačo medvedu, ker ga je ta s svojim rjovenjem preglasil in prestrašil ostale živali v gozdu. Zajček zbere pogum in glasno pove, da se te igre ne gre več. Ker pa je volk veliko močnejši od zajčka, spremeni pravila igre in zajčka predstavi kot največjega sovražnika gozda in vseh živali. Medved pa se potuhne in pridno grize pogačo z medom. Vsaka podobnost z javnim sektorjem in vlado JE NAMERNA.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.10.2010 13:55:00
|
|
|
|
Najki
|
Mi smo ga peljali zobarci ze pri enem letu, nas je P napotila, tam so pa cukasto gledali zakaj tako zgodaj. Zobarca je rekla, da ga ni treba pripeljat do stalnih zob... Pa da so mislili glih neki program prvih pregledov spreminjat al neki takega in zamaknit prve obiske pri zobarju. Hijacinta mogoce od kaksne mastne kreme, ribje masti ali kaj takega. Mali se je zbudil, morava se pofutrat. Aja CTG ne kaze nic popadkov in vse je mirno zaenkrat. Sem pa na +4kg.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.10.2010 17:43:47
|
|
|
|
farfala
|
jancci kava na petrolu je res dobra!!!!user posted image user posted image user posted image Ane no? user posted image Sam kaj ko je ne upam pit ker men kava nabije pritisk, da potem cel dan sama sebe poslušam ker mi v ušesih odmeva. kaj pa brezkofeinske nimajo?? Pri DIDAKTI majo akcije! - hvala jancci za informacijo, sem že naročila eno kiara kateri film sta gledala?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.10.2010 19:49:57
|
|
|
|
sonček33
|
Sej vas berem, pa vse pozabim. :) V šoli je akcija..ti lepi dnevi (no, ja) so za izkoristiti, tako da izvajamo eksurzije, športne dneve ... A je katera gledala balet Picko in Packo? Jutri grem na Ptuj. Pa v MB. L je priden. prehlajen. kašlja, tako da je doma...mi je pa bilo danes malo žal, ker so v vrtcu v skupino povabili slaščičarko in so skupaj spekli torto. Menda je bilo za male noro fajn...vsa v belem, pa s tisto kapo ...
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 6.10.2010 19:57:06 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.10.2010 21:07:37
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Punce malo vas zanemarjam, ker sem ful v gužvi. Bom spet bolj pridna čez kakšnih 14 dni. ja, res je , a v službi je gužva? Pa saj se mi zdi, da imamo zdaj vse neko gužvo, polno opravil, nepredvidenih stvari... Ja v službi je malo gužva pa še neke popoldanske obveznosti, ob petkih popoldan sem v lj (sem v multidisciplinarni skupini, ki se bo usposobila za svetovanje na področju mobbinga in druge vrste nasilja na delovnem mestu) pa še učit se moram za strokovni izpit. Tako da se moram prav zorganizirat, da imam še za Tineja in možeka čas. Aja pa še vse preglede pred operacijo moram dat čez. Drud mesec bo pa že mnogo boljše.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 6.10.2010 21:56:13
|
|
|
|
Ulla80
|
oooi matr, je že cela večnost, a ne pr nas sicer nič novga, pretresljivga....se mamo fino, se ubadamo s strahotno trmo in tko. končno sem ga skenslala z joške, pa ni blo prehudo, sem zgleda utrofla taprav moment in je šlo lepo smooth ćez ker je blo že res obupno, celo noč se je dru, takoj k mu je padla bradavica iz ust, dretje....jst pa že čist hin, res.....zdej pa spi celo noč mogoč se enkrt zbudi, pa ga k seb vzamem in spi dalje. super je. oba imasta fazo "sama bom" tko da bi včas najraj v luft skočla in znorela ko se najbolj mudi začne najprej ula sama bom, pol pa še seveda tud neo itak vse za njo ponavlja, noro dans smo šli iz vrtca in je v nek drek stopla in se pol tam v travo brisala, neo pa je čist vse gibe za njo ponovil in seveda tud govori v ženskem spolu, pride v kuhno pa reče pila bom khurde čestitke!!!!! drgač pa nism kej ekstra brala za nazaj, sam tko mal diagonalno se probam kej bl pogosto javit
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.10.2010 0:06:12
|
|
|
|
Ploha
|
delam vabila za krst, pa nimam nobenga navdiha...eh ja.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.10.2010 6:54:37
|
|
|
|
Deja
|
Dobro jutro! Najprej vse lepo pozdravljene.... Po dolgem času sem se odločila, da se še tukaj pofočkam, ker vas včasih malo berem. Sem namreč mamica malega škrata, ki bo 22.1. pihal 2 svečki. Ploha - mi smo imeli takšna vabila za krst. in takšno torto.... Kiara - zobozdravnik - mi smo imeli pregled januarja - ko je Žiga imel eno leto. Zdaj pa ga imamo zopet januarja. Lep pozdrav!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.10.2010 8:28:44
|
|
|
|
Jancci
|
O Deja welkom!!! Dej mal več povej o sebi, svojem fantku... sej veš, Ploha je firbčna! Ullaaaaaa pa ke si ti men? Sem vesela da si se pojavla. Te je fajn brat!!! Me veseli, da si Neota skenslala z joške, da imaš bolj mirne noči. Si ga pa predstavljam ko je še ena mala Ula. Dej kako slikco pripopaj da vidimo kok je zrasu. Drugač sem bila pa včeraj pri eni mamici, ki ima čez en mesec rok in je noseča z dvojčki. Ok, priznam da proti njej sem jest pink ponk žogica, ker ona je pa res big mama. Bogica. Mora skos ležat, ima postlo na elektriko da si dvigne vzglavje, komaj hodi, zredila se je 30 kil.... bogica je res. No, sam bo vrjetno prej rodila kot na rok. Ploha jest mam pa tebe na sumu kaj boš čez 12 dni in pol povedala... A ima kej veze z belo barvo?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.10.2010 8:40:06
|
|
|
|
Hijacinta
|
Deja dobrodošla! Plohca nimam nobene ideje, ker mi nismo dali krstit tako da ti žal ne morem pomagat. Sem te pa hotla vprašat ko si ti prala za mini M a si mela cotke tud kej flekaste? Marta pridna si ni kaj. Soncek naj se L čimprej pozdravi. Kaj pa če kafetek prestavimo na drugi teden, lahko tudi popoldan če bi prišla še kera ki drugače ne more?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.10.2010 9:12:16
|
|
|
|
kiara24
|
Jutro, včerajšni dan minil ko smo bili zunaj in skakali po lužah . Notri prišli zmtarani. Najki- hvala za odgovor. A samo +4 kg pa kaj vi delate. meni to ni jasno, kako se v nosečnosti lahko rediš samo 4 kg. To je tolk k je otrok pa nič več. Farfala ta teden sva šla gledat Carja na Mikonosu(tole pa je bolj podobno romantični komediji), je kar ok. čeprva nama je bil prejšni bolj všeč Jej, Moli ,ljubi. Ampak je bila to čista drama. Ulla- lepo da si se spomnila na nas, da nas nisi še pozabila. Ploha- a boste imeli že krst, kdaj pa. Jaz sem dala gor na vabila slikico od Klare in pol lepo okrasila pa dala tiskat. Jancci- tudi jaz mislim, da je kaj takega, pa si me prehitela. Mislim, da je to kar to. Zato pa tako telovadi..... Jaz pa ne vem pojem en kos kruha za zajtrk in sem sita ko slon. Pojem za malico nekaj sadja ne vem banano in sem sita k soln sploh ne vem kako je to možno. Drugače imam pa ful smešen trebuh res. to bi mogle videt kaj se lahko spremeni v 3 tedenih.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.10.2010 9:47:05
|
|
|
|
krtekxx
|
Deja, živjo. Jancci, javna uprava in plače . Mi nismo nič štrajkali. Sonček, uživaj. Ulla, naša BB je tudi v fazi vse sama. Pa bog ne daj da se je kdo dotakne, če noče. Ploha, super mama, ti se maš čist preveč fajn. A razmišljaš že o tretjem? Po dveh punčkah bi jaz tudi, po dveh fantih pa gotovo ne.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.10.2010 13:36:22
|
|
|
|
Zvezdica
|
tudi jast vas mal zanemarjam zadnje dni. KHURDE WB . Super pridni ste. Kako kaj isa? A nam boš kaj pokazala A? Jancci, ti pa že nisi slon... prid na srečanje pa pokaž trebuh,pol bomo pa strokovnjakinje presodile. Hijacinta, komot naslednji teden. jutri imamše en pregled potem pa je valjda mir s tem. lahko se pa tudi jutri vidimo :) Ploha...mam te na sumu Sonček, za Lovra Najki, kako kaj tamalčke, še driska? A nisi ti pisala zadnjič o neki akciji nekje za zimske hlače? Kje, kdaj? Ulla, vem kaj pomeni sam bom. vse samin to takrat ko je kaka štala :) Deja welkom... pa še kaj napiš da te spoznamo. Farfala kuku? Kje ste... Marta pridna. Kako kaj tamalček? Kiara...a počivaš? Jast sem končno dobila tablete za pritisk , jih je tako težko dobit, pa ima lek še nekaj zaloge in so mi jih dobavili :) P je priden, L je priden, govorilne zadnjič so bile super... Otrok zlat. To je to. Šibam po tamalga, danes nas običše stara mama...pa ji grem kaj dobrega skuhat :)
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.10.2010 14:01:02
|
|
|
|
Jancci
|
prid na srečanje pa pokaž trebuh Če ga boste organizirale po 15.10. pol mogoče res pridem. Prej pa bolj težko ker delam, popoldne se mi pa bolj kavč prikazuje kot kaj drugega. Sonček za L! Ploha za krstno vabilo.. slikaj Manco, pa na računalniku mal sliko obdelaj.. dodaš tekst, kraj, čas,... pa pol daš slike razvit preko GM ki je na netu in ti pride eno vabilo 0,09 centa al kok je ena mala slikca. Pol pa slikce folku raztalaš. To sem jest že parkrat prakticirala pa je fajn. Si dajo ljudje v album.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.10.2010 14:06:57
|
|
|
|
Zvezdica
|
prid na srečanje pa pokaž trebuh Če ga boste organizirale po 15.10. čist verjamem, da si utrujena povejte pa se potem res srečamo.
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 7.10.2010 14:08:10 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.10.2010 14:34:17
|
|
|
|
kiara24
|
Zvezdica- ne ne počivam bila sem na obisku in sem cartala eno malo miško piško, joj kolk je luštkana in kolk je pridkana.... PLoha- Jancci ima idejo enako kot sem ti jo padala jaz. Hitro dam kosilo kuhat, pol pa po Klaro in po dragija.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.10.2010 16:39:48
|
|
|
|
Deja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci O Deja welkom!!! Dej mal več povej o sebi, svojem fantku... sej veš, Ploha je firbčna! Hvala za dobrodošlico! No... jaz sem iz Štajerskega konca, po poklicu vzgojiteljica. Ko sem zvedela da sem noseča in ko sem to povedala v službi, sem ostala brez nje , sineka sem rodila v 35t, ko je bil Žiga star 7m sem dobila službo, zato je na porodniško šel mož, ki ga še zdaj doma čuva, dojila sva se do 19,5m,čeprav so mi vsi rekli da dojenje ne bo šlo.... Joj, joj... tak je težko pisat sam o sebi... če vas kaj zanima vprašajte, pa vam odgovorim Lep pozdrav!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.10.2010 16:46:24
|
|
|
|
Ploha
|
aaaa babe firbčne, to je itak samovmevno da 1x bo, sicer sva dorekla nek datum spet sam kaj veš kaj vmes pride...pravjo da v tretje gre rado potrpte no še 12 dni pol pa zveste...pol sm pa jest firbčna deja: čau! No res pa loh mal več poveš s kje pa si? Si mi "znana" s foruma, mislim no tko se spovnem tvojega nicka če si na kaki temi sodelovala... hvala za ideje za vabilo za krst...neki bom že scoprala, sam se mi že vleče in bom zih na hitr neki skup vrgla pa da sem rešena tega dela... mini M se mi dere ko jeshar, da mi prou čez ušesa gre ta zvok, me prav zateguje meta se še dons ne more tko naglas dret ko se tamala letim...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.10.2010 22:01:51
|
|
|
|
Zvezdica
|
jem kostanj...bi še katera?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.10.2010 22:03:20
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Oj!! Hitro se vam malo javim. Pri meni je kr pestro. Prejšnji teden sem ostala brez službe, ko so zvedeli da sem noseča. Še eno uro pred sestankom so mi zagotavljali, da bomo podpisali novo pogodbo. Ko pa sem prišla tja, sem pa se mi je v trenutko vse sesulo v prah. Ker mi je rekla, da pa pogodbe ne bo. Ampak sedaj sem se že malo pobrala. Sej mi otroček, ki raste pod srcem pomeni veliko več kot pa vsi ostali. Kako pa ste mi vi kaj?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 7.10.2010 22:42:16
|
|
|
|
Zvezdica
|
Prejšnji teden sem ostala brez službe, ko so zvedeli da sem noseča.user posted image Še eno uro pred sestankom so mi zagotavljali, da bomo podpisali novo pogodbo. Ko pa sem prišla tja, sem pa se mi je v trenutko vse sesulo v prah. Ker mi je rekla, da pa pogodbe ne bo. a dej,ares? ma kaki prašiči so. pa sej porodniško neplačujejo oni...mislim... pujsi so. vrtnica, veš kaj,ne sekiraj se, boste že zmogli. A prek zavoda boš kaj dobila? Držim pesti da se poštimaš.V katerem mesecu nosečnosti si?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.