khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja aljaž je imel 52 cm, 3880 g, pa 36 glavo no, super, potem pa sploh ni bil tako velik, kot si se bala- je bil približno tak kot moji punci. mene je strašil, ker je bila I večja in ker za drugega otroka pravijo, da je še večji. sam pol mi je G rekla, da so ponavadi težji, da ni pa nujno, da tut večji. pa še ker je fantek, k naj bi bili tut večji od punčk. tko je bil pa sam težji kot ona, ostalo pa za cm manjše moram vas mal za nazaj prebrat, da vidim, zakaj maš bergle itd., no, upam, da fajn in hitro okrevaš, pa super, da sta bejbi zdravi farfala, rumenica je tko k je ploha napisala. mal rumeno, ampak ni za pod lučko. jaz tut prvič slišala. ploha, jaz sem dobila AB pred porodom, pol ga je pa še mali. baje tut zato, ker mi je vzela bris "prepozno" oz. en teden pred rokom, pa sem dan pred rokom dobila rezultate. in kao naj bi bilo fajn, če bi že kdaj prej jaz dobila en antibiotik, eno desetdnevno kuro pred porodom, da streptokok ni več aktiven. ker je bil pa izoliran tko pozno, je bil pa še 100% aktiven. za telovadbo in handlanje obeh. sem se pa ful nasmejala tvojemu opisu aerobike I imela tut posvetovalnico včer. 11 kil, za cm ne ve, ker jo je moral držat, da so jo sploh lahko zmerili. baje tulila ko zmaj ker je imela nekaj na podplatu, so ji še ven jemal - kao živ trn al kaj in valda je bila injekcija na koncu kaplja čez rob. moj se mi kar smili, ker nima nobene ne vem kakšne vzgoje pri njej, je bolj ona šef, pol je bil pa verjetno res en dizaster vse skupaj. pa še dopoldne sta bila na pošti, je imel kup enih papirjev za podpisat, napisat, prepisat, ma svašta, in I naspidirana ga je totalno izmučla, ko je laufala gor pa dol, nič pri miru, tko da mu je en tip na šalterju na koncu rekel "to te je pa mogl izmučit!" pa baje so ga kar malo sočutno gledal, pomoje so mene klel men se je včer kar mal smejal, sem ful žleht, priznam, sam nikol ni nič tko z njo rihtal, pa je vedno meni rekel, sej boš lahko, kaj je pa to tak problem z njo it nekaj uredit... pa sej ni problem, sam jaz jo imam mogoče malenkost bolj poštudirano, pa lažje to naredim, zanj je pa vse "simpl", dokler sam ne proba