|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
4.10.2010 13:19:10   
khurde
ojla, punce user posted image

hvala za čestitke, bolj natančno bom pa zdele brala user posted image

midva sva doma, prišla včeraj. jaz sem imela odpustnico že v soboto, sam je pediatrinja zadržala malega še za en dan. ker sem bila streptokok pozitivna, se je odločila, da bo, čeprav so bili izvidi zanj negativni, za vsak slučaj še eno terapijo antibiotikov dobil, pa še mal sveže krvi so mu vzel za "zadnji" test.

drugače sva fajn, smo fajn. I ga je danes celo začela božat in lubčkat, včer ga je prav čukasto gledala, pa ful jo je bilo strah, ko je kaj zajokal. kliče ga "bacek" user posted image , ker hoče rečt "bratec", drugače je še "jenček" (dojenček), pa "jaš", sam ko to pozabi, mu reče "zajc" user posted image

aljaž je imel 52 cm, 3880 g, pa 36 glavo. ko sva prišla na oddelek, je dobil un kanal v glavo za antibiotik user posted image  nič kaj fajn ni izgledal s to anteno, pa še ker si jo je en dan hotel izpulit user posted image  je pa priden dojenček, un, učbeniški... zaenkrat. spi non stop, je na tri ure, pa še to ga moram ful motivirat, tko da ga podojim na eni strani, ko zakinka in ko ga ne morem držat pokonci, ga grem previt, pa podojit na drugi. je mal rumenkast, kao nima zlatenice, ampak mal rumenice user posted image  zvečer poje okoli enajstih, se zbudi ob ene dveh, da se mal crklja, pa zaspi do sedmih. upam, da ohrani tak nočni ritem user posted image

porod je bil pa tut fajn. sem čakala na une popadke, k sem se jih od prvič spomnila, vmes meditirala, brala, se sproščala, dremala in ko sem hotla lulat, mi je babica rekla, da bom rodila user posted image  je trajal dobre tri ure vse skupaj

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
4.10.2010 13:39:48   
Jancci
Ooooo Khurde!!!!

Sm že komaj čakala novice in sem vesela, da je šlo vse tko lepo!!!user posted image   Fajn za porod, pa za I, da ga je lepo sprejela. A je bilo kej težav z njo medtem ko te ni bilo? A vaju je prišla kaj obiskat v P?

Lepo se cartajte, pa upam, da ostane A tok priden še naprej!!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
4.10.2010 14:17:20   
khurde
ja, je prišla v P, vsak dan, sam samo za kake pol ure, 45 minut, ker več ni zdržala. ji je začel na polno dogajat, postal ji je dolgčas in je vpila, se podila, bila sitna itd. tko da je zmer ful z veseljem prišla, že po hodniku sem jo slišala vpit "mamici, mamici, mamiiiii" user posted image  pol je sedela non stop pri meni, mi knjige kazala, ko je imela dost, je pa tut z veseljem šla, je rekla "čav čav", pomahala in šla.

problemov niti ni bilo, samo je bila pa "čudna", kao se je videlo, da ji nekaj manjka. ni nič kaj zelo kazala, nič jokala, ampak je včasih ful spraševala kje sem, pa vedno me je iskala po stanovanju, nič rekla, samo hodila po sobah in gledala, če sem kje. ni bila najboljše volje. je tut tašča včer rekla, da jo končno sliši vriskat res iz veselja, ker prej je tudi cvilila itd., ampak baje ni bil un ta pravi zvok. pa zvečer je znala bit sitna, "nočem" in "ne" non stop, mal manj je jedla kot običajno itd.

pričakujem pa mal krize zaradi A. npr. babi ga včer sploh ni smela vzet v roke, ne da bi jo budno oko sokola skoraj prestrelilo s pogledom user posted image  samo zaenkrat pri nama najbolj pali to, da ga vzamem in pol z I opazujeva kaj počne, kje ima ušesa, kakšne roke ima, ga boža itd., pa da jo čimbolj vključim v vse to, da ne stoji ob strani in opazuje, ampak da se ona počuti pomembno.

tko... I ima posvetovalnico s cepljenjem, A spi user posted image  mam pavzo. pa precej manj mogoče je počivat po porodu kot se je dalo 20 mesecev nazaj user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
4.10.2010 14:39:44   
kiara24
Khurde- jo  a si že doma. ja to je pa super. Lepo da sta ok in upam, da tako ostane kar se tiče zdravja in pa nočne rutine. Pa upam, da I ostane pri tem. Super za tako kratek porod. Ja pravijo, da jo je potrebno čimbolj uključevat v družbo, ko ti kaj delaš z dojenčkom ali ko ga previjaš, če ti da pleničko... pa atnek fore. To nja bibil najboljši način, da otork ne opazi razlike. Upam, da bo pri nas tudi tako šlo kot gre pri vas ali pri Plohi. ker naša je ful navezana name in to da se ful crklja, pa te fore. Amapk opažam ,če gremo kam pogledat dojanečka in je ona zraven do sedaj ni bilo še nobenih problemov.

Zvezdica- user posted image ti si mi že napovedal kaj bom imela.... se spomniš.

Zdej grem pa po Klaro in po mojga pol pa hitro, ven. Ko posije sonček je super toplo.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
4.10.2010 15:58:53   
*x*y*z*
Ooooo Khurde kako lepo te je spet brat... super vam to laufa, pa želim vam vsem da bo še tako lepo naprej user posted image

Verjam pa da se ne da počivat, tega mi že zdej primanjkuje in tega se najbolj bojim potem kako bo.

Ti se nam pa kar oglasi pa nam kak nasvet talaj...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
4.10.2010 18:12:32   
ronja
aljaž je imel 52 cm, 3880 g, pa 36 glavo

no, super, potem pa sploh ni bil tako velik, kot si se bala- je bil približno tak kot moji punci.

Super, da vam gre vse kot po maslu, naj gre tako še naprej, pa še vsak dan lepšeuser posted image .

jaz sem danes šla z berglami v službo, hehe. Koleno na eni strani (ne vem, a sem že pisala - posledice iger brez meja (očitno resuser posted image ) v vrtcu), zvit gleženj na drugi (ko sem hodila, pa me je koleno zabolelo, sem mal čudno na drugo nogo stopla in zdaj sta obe fentani)... no, vseeno mi je ratalo danes kar precej naredit, tako da sem kar zadovoljna. Čeprav jezna, ker se je izkazalo, da bi komot delala dalje poizkuse. Mah, ne bom sploh o tem, bom sam jezna.

malidve sta pa cukrauser posted image , pa zdaj sta tudi zdravi, smo bile v čet. in pet. doma, ker nisem mogla ne hodit, ne vozit. Pa sta se pozdravili, kolikor sta bili prej na meji, upam, da zdaj nekaj časa zdržita...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
4.10.2010 18:20:38   
sonček33
Grem gledat Čefurji raus. Se beremo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
4.10.2010 18:22:47   
ronja
Uživaj! In poročaj, če je fajn.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
4.10.2010 20:52:32   
Ploha
bi kej napisala, pa z eno roko bolj težko pišem...čakam da mini M zaspi, na rokah seceda user posted image user posted image

pol morm pa krompir na pol naštimat jutr za kosilo, jutr v trgovini še klobase vzamem pa je južna...če imamo srečanje, ne bo cajta...

pa pred 6 morm vstat, da obe zrihtam pa hop v kranj...

zvezdica: jutr ob 9, a še veljauser posted image

khurde: wb!user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
4.10.2010 22:42:01   
farfala
khurde super truper kako je vse dobro potekalouser posted image user posted image , same dobre novice,in tud naprej vam gre fajnuser posted image user posted image user posted image , Isa pa je itak prava faca z bacekomuser posted image user posted image
Pa ime mi je všeč!
Kaj je pa rumenicauser posted image  

čefurje gledala, prav zanimivo, niti ni komedija

S.  pa danes, mislim, da 1., čez dan ni spal pa začuda niti ni bil posebej tečen, ga je pa že ob 19. vrglo in mi je prav čudnouser posted image , da imam prosti večer, ker drugače pred 22. on  nikoli ne zaspi.

Danes sem balkonske rože vrgla ven in posadila vresje in mačeheuser posted image

ploha kaj zdaj s to tvojo skrivnostjo?user posted image

jancci kava na petrolu je res dobra!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
4.10.2010 23:41:53   
Ploha
khurde: manca je imela tud rumenico al pa škafarjeva zmer reče, rumenička user posted image je mal rumen otrok, a ni čez mejo, da bi mogu pod lučko...ga pa daješ na svetlobo spat, čim več svetlobe, mislim proti oknu obrnen, pa čim bolj pogosto dojenje...

kako pa to, da je aljaž tud AB dobu, a ti ga nisi med porodam??

Ker jst sm ga med porodam, in pol so rekl, da ga manca ne bo, da je zaščita ok...hm...mal sm škafarjevi težila, da pa naj le preveri kako in kaj, ker una večerna dr. k me je sprejela, je rekla da ne bojo več preverjal, da sm itak AB dobla..user posted image ja haloo...in pol ko sem bila že doma, sem imela kontrolo kao zarad streptokoka...sm mislna da kri vzamejo in pol ugotovijo,..je bil pa navadn pregled, posluša srček, zvaga, mal pretipa pa je to to user posted image

farfala: skrivnost je, čez 14 dni jo povem...pa ni o nobeni drugi, o meni je user posted image

dons smo ble 2x zunaj...smo ujele nek ritem, nek red in se kar da...evo zdaj bi imela še tretjega user posted image user posted image user posted image user posted image ja sm nora user posted image

sm včerej popoldne celo mal telovadla pa mal trebušnake delala....in sm dala manco na tla na peno ležat, meta je bla itak zravn, pa musko sem naglas dala in sm mela kao neko vrsto aerobike ala "ploha"....mislim, to je tako čudna aerobika, da umiraš od smeha,...kr neki skakljam, k kura brez glave sem in tja, gor in dol user posted image ...in meta me gleda in se mi reži ko pečen maček user posted image user posted image sm pol raj nehala, bom to počela ko bo spala user posted image user posted image ker mi je nerodno user posted image user posted image pol mi je začela kr copate obuvat očitno sm bla res smešna...

ma sej je luštn user posted image ...sam na momente bi dala gumb za glasnost na off user posted image user posted image

ko se meta joka, se začne še manca, socialni čut al kuga user posted image ko se manca joka, se meta dere in nekaj jezi (ne vedno) user posted image včas se pa še jest zravn, priznam user posted image ampak samo da do besede pridem user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
5.10.2010 5:35:06   
sonček33
khurde dobrodošla spet med nami

ploha faca si..si me nasmejala, že zdaj o 5.15 zjutraj

farfala se strinjam - čefurji so super...in ja, niti ne tako zelo komični

bodte fajn, jaz imam ta teden noro, se beremo v petek

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
5.10.2010 7:21:48   
Zvezdica
jutro

plohca in ostale.
Danes ne morem prit... neki vmes prišlo....žal. user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 5.10.2010 7:22:08 >

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
5.10.2010 7:35:10   
Hijacinta
Jutro. Prišla pogledat če velja za dons pa vidim da ne user posted image . Škoda. Zdej pa šibam k frizerju user posted image

Papa

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
5.10.2010 9:04:42   
kiara24
Jutro,

No Plohca tole je super kar si napisala. Ni te treba bit sram pred lastnim otorkom, saj te bo posnemala boš videla pri nas ko je radio prižgan da sama naglas, pol pa začne densat in se vrtet, pa skakt gor in dol, pa pet, se ji prav nasmejišuser posted image ampak mala obvlada.

Srečanje- no jaz sem klaro peljala. Dajte povedat kdaj bi se dobile k bi midve tudi prišle, če bova lahko.

Vreme katastrofa.

Grem nekaj pojest pol pa do kolegice na kavico.

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
5.10.2010 11:27:55   
Ploha
punce nism vedla da nas/vas je tolk za srečanje...res pa da ne berem prav natančno, ker mi ne znese...če ne bi pršla...

mi je mini M v avtu bruhala in sm mogla vso preoblečt...pa valda nobene druge jopce zravn user posted image

sm pa srečala eno šiki miki nosečko - jancci user posted image user posted image kuga si fletna! user posted image pa tko naši mami rečem, ej a veš kera je bla to, pa ji povem, pa ona a jancci, ja kva je fletna user posted image user posted image

jancci: sm bla še čist zblojena, pa še zamujala sm...u glavnm, verjetn sm zgledala k en osu, natovorjen user posted image user posted image

smo ble na posvetovalnici za meto...13.5 kg, 91 cm, čeprou za tele cm mi ni čist jasn kako oni to merjo, al je res točn, bi rekla da je manjša...to je bolj hojladri, če mene prašate.

Je pa samo poslušala srček, pogledala grlo in ušesa, pa zbogom! Nič druzga ni blo...

bla je cepljena in ni dala od sebe niti enga glasu, nič zajokala, nič nič nič user posted image user posted image še dohtarca je rekla, če sploh kdaj joka user posted image oooo jaa, pa še kako user posted image user posted image

jutri pa ponovi vajo user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
5.10.2010 12:02:45   
Jancci
sm pa srečala eno šiki miki nosečko - jancci user posted image user posted image kuga si fletna! user posted image pa tko naši mami rečem, ej a veš kera je bla to, pa ji povem, pa ona a jancci, ja kva je fletna user posted image user posted image

Če so ti sloni fletni, pol mogoče res!! user posted image user posted image user posted image   Hvala vseen! user posted image user posted image user posted image

Drugač pa nisi bila nič zmedena... mi je bilo fajn ko hodim tam za vami, pa gledam M, pa sem si se ji tko posmejala ker je en tak mali pajacek ko moja, pol pa gledam... a si ti al ne.... fajn, da sem vas vidla. Sm vesela. Imaš luštne punčke!! Se moram res oglasit enkrat ko bom doma.

Kdaj si pa dobila datum za Meto za posvetovalnico oz. cepljenje? Meni niso še nič poslali. user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 5.10.2010 12:03:14 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
5.10.2010 12:39:15   
Najki
Khurde pozne cestitke za Aljaza in cimlepse zacetke vsem user posted image user posted image user posted image

Vidim, da vam je lepo vse potekalo in tudi ni problemov s sestrco user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: khurde
kiara, med nosečnostjo kao ne moreš zamenjat G oz. moraš imet ogromno srečo, da ti rata, ker kao nosečnic ne sprejemajo, če jih že nekdo drug vodi.

Jaz sem ga zamenjala med user posted image , sem sla pa iz ZD center v ZD vic in so me bili dolzni sprejeti. Ce je pri tebi podobno, jim kar zasikaj. Jaz namrec spadam pod ZD vic, bila sem pa v ene sedmem ali osmem mesecu pri menjavi.

Mene ni bilo gor ze kak teden, sem zulila tazadnjo v sluzbi do poznega in potem cepnila v posteljo, za vikend pa zulila rit z likanjem in pripravljanjem predalov, pranjem, obesanjem, celo sobo sem okrog obrnila in nesla par vrec v humano. Pocutje obupno, medenico samo se rita skup drzi, lazni popadki me mucijo se celo noc, ceprav vzamem magnezij... Zdejle sem prvic po enem tednu sploh racunalnik odprla, malo pavze red novim likanjem... Prazna luna je blizu, jutri imam CTG pa bom se vprasala, ce se kaj pripravlja. Po moje bo moj paket za odvzem maticnih malo prepozen user posted image .

Jan Mai ima ze skoraj en teden drisko, nalivamo ga z borovnicevim cajem in probiotiki, pa se kar ne pomaga... Jutri bo sel h P, ko grem jaz h G. Sicer veliko pije in normalno je, ne bruha in nima vrocine, samo zastopan nosek, kar najbrz ni niti povezano. Pa noben se ni dobil driske ali cesa povezanega v familji, tako da nam ni cist jasno, od kod se je vzela.

Prejle sem mojega starega dojencka potegnila s strika in ker mulc ni hotel spat, sem ga polozila v njegovo posteljo, da ga malo sprovociram, mali je najprej povedal, da tam on aja, potem je pa dojencku dal rokico, kot jo on dobi za ajat in ga pobozal po glavici in mi ga pomagal pokrit user posted image . Potem je pa vsako minutko prisel nazaj drzat rokico user posted image . Pa v resnici sem ga hotla pripravit, da bi se on spravil ajat user posted image . Bom dons se parkrat dojencka okol nosila k raznim opravilom, da vidim reakcijo. Sicer pa Jan Mai v posteljo vzame avtke user posted image , pliskotov nikoli ni porajtal. Aja pa ful vec zdej pove in po tri besede sestavlja.

Kuli z usnja menda spravis dol, ce malo pospricas s parfumom. Mogoce probaj se z radirko, eni kuliji se dajo zradirat.

Kutine je moja babica pogosto dala v kompot in so fine, zadnjic je pa mama mislim da iz Hoferja privlekla nek sok iz kutin in jabolk in je tudi v redu.

Zdej pa moram it nazaj h goram perila, me res ful strasi tale luna.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
5.10.2010 13:09:56   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

aljaž je imel 52 cm, 3880 g, pa 36 glavo

no, super, potem pa sploh ni bil tako velik, kot si se bala- je bil približno tak kot moji punci.

mene je strašil, ker je bila I večja in ker za drugega otroka pravijo, da je še večji. sam pol mi je G rekla, da so ponavadi težji, da ni pa nujno, da tut večji. pa še ker je fantek, k naj bi bili tut večji od punčk. tko je bil pa sam težji kot ona, ostalo pa za cm manjše user posted image

moram vas mal za nazaj prebrat, da vidim, zakaj maš bergle itd., no, upam, da fajn in hitro okrevaš, pa super, da sta bejbi zdravi user posted image

farfala, rumenica je tko k je ploha napisala. mal rumeno, ampak ni za pod lučko. jaz tut prvič slišala.

ploha, jaz sem dobila AB pred porodom, pol ga je pa še mali. baje tut zato, ker mi je vzela bris "prepozno" oz. en teden pred rokom, pa sem dan pred rokom dobila rezultate. in kao naj bi bilo fajn, če bi že kdaj prej jaz dobila en antibiotik, eno desetdnevno kuro pred porodom, da streptokok ni več aktiven. ker je bil pa izoliran tko pozno, je bil pa še 100% aktiven.

user posted image user posted image user posted image  za telovadbo in handlanje obeh. sem se pa ful nasmejala tvojemu opisu aerobike user posted image

I imela tut posvetovalnico včer. 11 kil, za cm ne ve, ker jo je moral držat, da so jo sploh lahko zmerili. baje tulila ko zmaj user posted image  ker je imela nekaj na podplatu, so ji še ven jemal - kao živ trn al kaj user posted image  in valda je bila injekcija na koncu kaplja čez rob. moj se mi kar smili, ker nima nobene ne vem kakšne vzgoje pri njej, je bolj ona šef, pol je bil pa verjetno res en dizaster vse skupaj. pa še dopoldne sta bila na pošti, je imel kup enih papirjev za podpisat, napisat, prepisat, ma svašta, in I naspidirana ga je totalno izmučla, ko je laufala gor pa dol, nič pri miru, tko da mu je en tip na šalterju na koncu rekel "to te je pa mogl izmučit!" user posted image  pa baje so ga kar malo sočutno gledal, pomoje so mene klel user posted image user posted image user posted image  men se je včer kar mal smejal, sem ful žleht, priznam, sam nikol ni nič tko z njo rihtal, pa je vedno meni rekel, sej boš lahko, kaj je pa to tak problem z njo it nekaj uredit... pa sej ni problem, sam jaz jo imam mogoče malenkost bolj poštudirano, pa lažje to naredim, zanj je pa vse "simpl", dokler sam ne proba

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
5.10.2010 13:58:43   
marta82
Punce malo vas zanemarjam, ker sem ful v gužvi. Bom spet bolj pridna čez kakšnih 14 dni.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
5.10.2010 14:37:17   
kiara24
Čudna, sem tako nekako mal zmozganauser posted image ....

Delam kosilo sojini polepti in pa kremna zelenjavna juha, solata ,ter krompir.

Khurde- zakaj si žleh, meni je pa prav da ima včasih tudi moški otorke, pa naj bo to tako ali drugače, vsaj spoznajo da vse glih ni tako enostavno sploah pa ker prevč popuščajo in se jim to maščuje malo.

Jancci in Ploha- saj se je menni zdelo da Jancci malo pretirava s tem slonom.....

Grem počas po Klaro, zvečer pa greva z mojim v kino. To je sedaj že tradicija ob torkih.user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
5.10.2010 18:23:29   
Najki
V Lidlu imajo v cetrtek otroske hlace in jakne za sneg od st. 86 dalje. Bom poslala mojega sproti, ko malega pelje v vrtec, ce bo driskica nehala. Pa neke zimske ceveljcke ma zgledajo blazno podlozeni z volno in ne vem cem se, po moje bi ful svical v njih pa niti ne vem, ce so zanesljivi.

Nas ima sicer fetis na cevlje, prejle je nasel zalogo podarjenih, ki so mu se preveliki in jih hotel obuvat. Zdej nosi ene podarjene cicibanke in ko jih je prvic videl, da sem mu jih samo pomerila, jih ni hotel vec sezuti in je sel absolutno z njimi v vrtec. Prej je pa itak plesal step z njimi po celi bajti.

Prejle sem prisla iz laboratorija in je ful napadlo vode, so ze sumljivo velike luze po viskih cestah. Se sprasujem, ce bojo Vrhovci spet pod vodo vsaj do gleznjev...

No, likalnik je javil, da je vroc, likanje caka user posted image ...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
5.10.2010 21:25:11   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Punce malo vas zanemarjam, ker sem ful v gužvi. Bom spet bolj pridna čez kakšnih 14 dni.user posted image

ja, res jeuser posted image user posted image , a v službi je gužva?

Pa saj se mi zdi, da imamo zdaj vse neko gužvo, polno opravil, nepredvidenih stvari...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
5.10.2010 22:12:02   
Najki
Prejle smo stestirali Jana brez plenicke. Smo mu dali bombazne hlacke in ga pustili kako uro skakat okoli v njih. V tem casu je sel 3x lulat na kahlico, hlacke si je sam potegnil dol. Se je pa skos za lulcka lovil, k mu je bilo novo bit oblecen brez plenicke user posted image . Lula ful rad v WC ali kahlico, se celo prisili se na par kapljic, ker mu je zabavno, za kakat ga pa tezko ujamemo, ker ga ponavadi ne tisci takrat. Pa se driska se je malo ustavila zdaj. Mogoce ga bom jutri tudi pustila v hlackah brez plenice, da vidim, kam bo kakal.. Sam tako pointless se mi zdi, ker v vrtcu bo itak v plenicki in potem je samo vikend za navajanje brez user posted image . Jutri je se doma in bom ze dopoldan malo sprobala user posted image , pa se dragi bo doma in bo lahko pucal za njim user posted image .

Zlikala sem do konca, jutri bo suha nova runda za likat, zdaj me pa tiramisu caka.

Nocka

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
6.10.2010 7:54:29   
Jancci
jancci kava na petrolu je res dobra!!!!user posted image user posted image user posted image

Ane no? user posted image Sam kaj ko je ne upam pit ker men kava nabije pritisk, da potem cel dan sama sebe poslušam ker mi v ušesih odmeva.

Jancci in Ploha- saj se je menni zdelo da Jancci malo pretirava s tem slonom.....

Nč ne.user posted image   Mogoče komu ne zgleda, ampak počutim se pa res tko.

Baje več ne stavkamo! Bo treba delat. Ha ha.. no sej jest sm itak skos pridna. user posted image

Pri DIDAKTI majo akcije! Pa tut uno knjigo ki je fajn.. z otrokom lahko sodelujete!

< Sporočilo je popravil Jancci -- 6.10.2010 8:05:04 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.