zaljubljena23
|
še le zdaj sem opazila tole temo...Tudi sama spadam v ta klub...Noseča sem 28t5d, na tej dieti sem že več kot mesec dni...V času N se nisem zredila nič, kvečjemu do tega testa shujšala cca 4kg, edino kar je, da v družini že imamo sladkornega bolnika (babico) in prevelika telesna teža pred nastopom N... Zaenkrat raven cukra še umirjam z dieto, sem pa imela ravno včeraj spet kontrolo, in mi je bilo rečeno, da v naslednjih tednih bo zmeraj težje in naj se ne vstrašim zadevice imenovane inzulin.... Sem videla, da vas ima kar nekaj problemov z ravno cukra za zajtrk, na to sem bila tudi sama opozorjena, saj so zjutraj hormoni vsi na višku...Zaenkrat je pri meni na jedilniku za zajtrk kakšen sadni jogurt z 0,1 maščobe, kar je več, se že pozna na cukru...Zajtrk je pri meni v bolj blagi obliki, saj je pri nas zelo hitro kosilo, tako da mi takšna varianta prav odgovarja....Nato sledi kosilo, večerja, kjer imam običajno nekaj kar je ostalo od kosila, med kosilom in večerjo imam malico, običajno kakšen sadež, ker je večerja pri meni zelo hitro, se zvečer pojavi še lakota in si običajno privoščim ponovno kakšen jogurt, kakšno šalico mleka... Diabetične stvari, hja kaj naj rečem...Kupila marmelado, jo poskusila samo malo, visok sladkor...Potem grem gledat sestavine in žal v teh sestavinah ni kaj bistvene razlike med pravo in diabetično marmelado...