|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
6.10.2010 19:59:02   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Res jih je težko naredit, ampak tile zdajle so res rahli in mislim da bom kar ostala pri tem receptu, čeprav imam namen še enega sprobat. trik je mende v tem, da ne sme biti preveč mleka, ker potem kar skupaj padejo, pa ne smeš mešat predolgo.

Men se pa zdi to full ajnfoh zadeva, 5 min skup spacaš pa spečeš, še nikol mi niso skup padli. mogoče pa mam jaz kak tak recept;)ž

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Sem popravla post -tak da je slikcia že zgoraj. Žal je prevelika za sem, pa sem dala link. 

nič ne vidim, kje?

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
6.10.2010 20:00:22   
tamy82
Meni pa G na morfologiji ni nič pretokov gledala user posted image tako da ne vem kako je s tem. Ampak glede na to, da je vse ok, upam, da je tudi to ... 

(odgovor članu Rea35)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
6.10.2010 20:14:38   
cukica
rea jaz mam nakazane zareze sam mi niso dal nič aspirinov,in je zaenkrat vse v redu,...se pa lahko pohvalim,da je naš mali velik že 24 cm in tehtamo 560g,stegnenica pa tudi že 40mm,uglavnem glede na moje zdravje je mali super in je rekla zdravnica naj me nič ne skrbi,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
6.10.2010 21:22:41   
tamy82
cukica čestitke za tvojega junaka! user posted image Boš videla, da bo vse ok. Samo še malo moraš pazit nase, pa bo user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
6.10.2010 22:04:38   
Teyla
Evo mene. Sem že skoraj konec. Z dragijem sva naredila kosilo, potem sva spekla biskvit, za katerega sva mislila, da se ne bo dvignil, pa je izpadel kar lep. Potem sva skupaj naredila še ene muffine, ki so še lepši kot prva runda (in večji ). Potem je dragi odšel na neko rojstnodnevno zabavo. Tako da sem pomila posodo in potem naredila še kroglice.

hayabusa: mogoče sem pa jaz samo tako zahtevna glede recepta. Ker imava manjšo prenosno pečico je že cela umetnost, če peciva ne zažgeš na pol, medtem ko je druga polovica surova. user posted image

Izgleda, da je link do moje prve slikice čudežno izginil. user posted image
Kakorkoli, tu so vse današnje dobrote:

muffini št.1

muffini št.2

bananino-pomarančne kroglice

kokosove kocke

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
6.10.2010 22:44:19   
samsara04
Uh, Teyla, ti pa res pridno pečeš user posted image Meni pa za kaj takega te dni prav zmanjkuje časa.

cukica, lepo, da je s tvojim pikcem vse uredu, da bi se tudi ti čimprej poštimala.

Hvala vsem za lepe želje...poroka je res enkraten dogodek in veza, katero prekaša le otrok user posted image Drugače pa sem dala obleko k šivilji in grem že jutri na probo. Ah, sem vesela, da gre današnji dan proti koncu. Dopoldne sem torej šla k šivilji, popoldne na poskusni make up (na željo priče, a se je izkazalo, da se bom raje namazala sama...ne prenesem pudraste in porcelanaste face ter preveč namazanih oči, čeprav kao na sliki izgleda sijajno, kljub temu, da sem ji pred tem lepo razložila, da naj bo make up skromrn), po tem še v trgovino (kjer sem izgubila mobitel, na srečo ga sedaj že imam), zvečer pa napad kašlja in še kri se mi je ulila iz nosu (kar se mi zadnji čas kar precej dogaja, še kateri od vas?) user posted image ... no in če bi me danes kdo opazoval, bi me lahko kamot ozmerjal z izgubljeno kuro....ker res ne vem, kje se me glava drži. Bo že jutri bolje user posted image

Prijetne sanje vam želim, lp

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
6.10.2010 22:47:09   
Teyla
Ne bi o izgubljeni kuri. Ko sem drugič delala muffine, bi skoraj spet pozabila dodat sladkor. Dobro, da sem ga zadnji moment videla, pa še rekla sem "kaj je pa tole". Kot da sem blond. moj se je sam smejal, je videl da sem brezupen primer. user posted image

lahko noč še od mene. user posted image

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
6.10.2010 22:47:22   
zasi
Zdravo čveke!

Naj poročam, kaj sva z mojim danes ušpičila. Ker, kot sem že povedala, sva pričela razmišljati o malo drugačnem vozičku, kot sva sprva načrtovala (brez visoke globoke košare), in sva si jih nekaj že nagledala v avstriji (Graz), sva se danes odločila da greva še po trgovinah v Mariboru. In glej ga zlomka, domov sva pripeljala voziček. Sicer čisto kontra dosedanjim idejam in željam, ampak nama je bil res všeč. Pa še tako poceni je bil. Kupila sva Roemerjev model Britax b smart v Baby centru. Znižan je bil na 199 eur. Zdaj morava dokupit še jajško in zimsko vrečo ( oziroma mehko košarico). Bova tudi to verjetno vzela kr tam, pa maju komplet vsega ne bo stal kaj dosti več kot 350 eur. Ful sem vesela, da sva se rešila še enega nakupa.

Aja zadnjič me je ena spraševala glede otroške sobice iz IKEE. Imenuje se STUVA. Na spletni strani se pa najde pod otroške sobe, baby, potem pa gledaš po SISTEME pohištva če se ne motim. In tam potem lahko kombiniraš po mili volji omare, predale, poličke.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
6.10.2010 23:08:10   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Hej, čveke, sej dons gremo pa čez 4000 post, a ne? user posted image

Moraš vsaki posebej odgovorit, da bo več postov. user posted image

Res je user posted image A čem probat? user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
6.10.2010 23:21:45   
lil_
no dons smo mel pa tut mi pregled, k bi mogu bit morfologija, ampak ker je moja G presodla, da mi jo bojo itak nardil na pregledu v porodnisnici, je biv cist obicajen pregled...no pa nima veze, sm mela fanta sabo in se mu je ful fajn zdel, k ju je vidu. smo oba mal pogledal, vidl kako mahata, poslusal srcka, tko da je blo res fino. res sta ze prava korenjaka...kljub temu, da jih zdej ne merjo vec celih, je moj mogu prasat kok sta velika, pa je G rekla da cca. 22 cmuser posted image met v trebuscku 2x 22cm pa tut ni kr tkouser posted image

zdej bom po vecini hodila na preglede samo se v porodnisnico.
za seznam: naslednji pregled 18.10

dons sva tut misnla jit pogledat vozek TFK, pa sva vseskupi prestavla na jutr.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
6.10.2010 23:22:28   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Rea35

No, bom pa še jaz mal pomagala pri postihuser posted image !

Nina33, si spraševala glede zarez:

Zareze na materničnih arterijah so t.i. zareze v pretokih skozi arteriji - skratka slabi pretoki - plod se lahko slabo hrani.
Lahko so samo na eni arteriji, če so pa na obeh, pa je zadeva še toliko bolj zaskrbljujoča.
Obstaja zelo povečano tveganje za preeklampsijo - prezgodnji porod ter zastoj rasti.
Skratka, nič dobrega.
Pretoke so mi zmerili na morfologiji.
Plod sicer zaenkrat (moram potrkat) dobro raste.

Seveda sledijo kontrole in terapija z aspirinom.
Ima še katera mogoče take težave oziroma diagnozo?

Oh user posted image , upam, de bo ostalo na lahko user posted image user posted image user posted image .  In da bo to "le" diagnoza in ne težava user posted image user posted image user posted image . A pa se stanje tekom nosečnosti lahko kej popravi, sej žile verjetno niso cel cajt enakeuser posted image ? Zakaj pa so ti/vama sploh šli pretoke merit? Se mi zdi, de ni glih običajna praksa user posted image men jih niso nikoli (ne v 1.user posted image , ne zdej). Verjetno je od G do G različno? Pa kr napiš, če sem prefirbčna al pa če ti ni do razlaganja, prav? Ker vem, de sem (preveč) firbčna user posted image , ne vem pa, kako drugi to "prenašajo".
Cukica user posted image za vaju. Pa lepo, de je prijazna (vsaj ena) user posted image .
Teyla, vsaj recept za kuglice bi, če se že nauš nč oglasila user posted image .
Zasi, jaz sem sprašvala - hvala za info, grem kr kujmal pofirbcat user posted image . Pa super za vozek, men je bil to en bolj stresnih nakupov. No, sam nakup niti ne, ampak de najdeš tacga kt ga češ user posted image .
Eh, pozabila vsaki posebi odgovort user posted image user posted image Še kej napište, pa bom user posted image . Drgač pa...kot ponavadi boste verjetno že vse "zbrisale" ko bom post oddala, tko de...
Lepe sanje!

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 6.10.2010 23:24:26 >

(odgovor članu Rea35)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
6.10.2010 23:26:29   
Nina33
Lil_  fajn, de si ju videla, čeprav ni bila M. Pa res, 2x22cm ni malo user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
6.10.2010 23:41:01   
lil_
da se jst napisem kaksen post user posted image

mi je pa se vedno zanimivo, da ju se vedno ne cutm. ze tok sta velika, pa se dva, pa tut trebuh nimam nc kej velik, tko da se mi se zdi da mata ful mal prostora, brcik pa od nikjer...no pa sej casa je se dovoljuser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
6.10.2010 23:46:03   
Nina33
Sej bodo kmalu - brcike, verjemi user posted image . In poj ko bodo boš kr pozabila, de jih kdaj ni blo user posted image . Jaz sem še po porodu kar neki časa "pogrešala" trebuh in brce user posted image .

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
6.10.2010 23:52:12   
Nina33
No, dejmo, souser posted image , sej jih "samo" še 35 manjka user posted image . Pa jutri, no. S posvetilom "za Teylo" user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
7.10.2010 0:09:24   
Nina33
Teyla, VSE NAJBOLJŠE!!!  user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
7.10.2010 5:34:34   
d3lfink4
Jutro! user posted image
Kava? user posted image Jst jo morem, da pridem mal k seb ...

Še jaz, še jaz ... :
Teyla, vse najboljše in najlepše! Pa lepo praznuj/ta/te danes, ne pozabi, da je danes samo tvoj dan in se pusti razvajati!  user posted image user posted image

Samsara04
, joj, upam, da res urediš z obleko tko, da bo vse fajn ... Pa ne pozabta, da je to sam vajina poroka in da se zgodi sam enkrat v življenju (no ja, naj bi se, ane), kar pa res ni kr tko ... user posted image
Lil_, super za "morfologijo" in super da je z bibama vse ok user posted image Brcike bojo pa tud kmal, jst sem jih tud taaaak dolg čakala pa so pol končno prišle, ampak šele 2 dni po M ... zej so pa že res kr vsak dan bolj kot ne skozi cel dan in je super user posted image Dans sm prav zato tok zgodnja, ker kokrkol sem se obrnla, sta me babike brcale v vse smeri user posted image Kaj šele bo ...

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
7.10.2010 7:20:49   
Tisia
jutrouser posted image

teyla vse najboljše ti želim
ostalim  pa pošiljam  toplo čokolado

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
7.10.2010 7:24:22   
Tisia
no slikce mi pa ni prikazalouser posted image  

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
7.10.2010 7:24:43   
hayabusa
Dobro jutro!
pred natanko enim letom, sem se namesto k zajtrku, odpravila do porodnišnice in čez nekaj ur v naročju držala najlepše bitje na svetu! :) vse najboljše moji žabi! :D

mislim da bodo dans spet solze tekle user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
7.10.2010 8:32:10   
sara1986
Teyla vse najboljše. user posted image

Aja pa dej recept za te kokosove kocke, take sočne zgledajo,m mmm user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
7.10.2010 8:34:06   
cukica
teyla vse najboljše ti želim za rojstni dan in naj se ti uresničijo vse skrite in manj skrite želje,....
user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
7.10.2010 8:34:24   
sara1986
hayabusa , čestitke tudi tebi, še malo pa boš že drugič mamicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
7.10.2010 8:35:47   
cukica
hayabusa vse najboljše tudi tebi in tvoji hčerkici,da bi bila zdrava,vesela in polna radosti,...lepo praznujte,...
user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
7.10.2010 8:46:54   
cukica
Ste rekle,da gremo ,danes čez kolk postov 4000??
No pa se dajmo potrudit,...
Trenutno gruntam kaj naj skuham za kosilo in mislim,da bom kr kolerabico,...in pa kakšen stročji fižol za malico,bom še videla,...Vam še kaj pišem,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?