hel32
|
En lep pozdrav, vidim, da tolk tipkate, da vam ne morem sledit, skratka, moje poročilo iz včerajšnjega pegleda. Za spol je tako, da se dobro ne vidi, je pa verjetno delklica vesela, kakorkoli je. Težki smo dobrih 450gr, veliki 21cm, posteljica je spredaj, levo, organi so vsi na svojem mestu, srček bije 146, to je dobro, vse je skratka BP vesela, zelo.Mama se je zredila +3kg , upam, da bo šlo tako naprej, tudi pritisk Ok zadovoljna. V naslednjih 4 tednih moram pa na test za NS, me malo panika grabi, kako bojo rezultati, ampak, lepo brez stresa, pa bo, pa malo diete, mogoče pa le ne bo. Hayabusa, dobila sem to sliko, po meilu, ful mi je dobra.Pa vse najboljše vaši princeski, pa veeeliko daril in sladkrij! mateychi, srečno na M, pa poročaj Tyla vse najboljše tudi tebi Samsara, tebi pa srečno skupno pot, naj bo to en poseben dan. Mi smo takoooo sitni, pa ne vem, kaj je to, skratka, čakam, da zaspi. Za seznam; naslednji pregled 3.11.2010 hi, hi, j eže vse rozasto , definitivno dobi en lep rozast komplet za iz bolnice