Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: maurica Zdej sem vidla, kam grejo vse črke, ki jih Gorenci spuščate - na Primorsko, kjer se dodajajo (prideste, delaste) . Kaj boste kuhale danes za kosilo Kakšna ideja? Naa, ne gredo ke, jih kar sami šparamo - nkol ne veš, kdaj prov pridejo . Mi bomo imeli pa na ojlčnem ojlu pečene bučke z mocarelo in riž (al pa bulgur pojma sicer nimam kakšen je/bo, sam si nisem znala pomagat in sem ga kr kupila ). Sem pr ta lenih dons . Z imeni je pa križ, ja . jaz mam sicer ene tri na zalogi za pobča, sam moj prav, de nisem čist gladka (no, za dva, en mu je še nekam sprejemljiv ). Sej si bo premislil, si bo že mogu . PilotGirl ima fax predvidevam. Na FB še kej napiše, tko de pomoje ni hudga . Aaa, men tut vprašaj za srečanje - delam oni dan pa ne vem, kako mi bo poj zneslo vse skup . Se bom potrudila, ampak ne morem pa oblubt. Vipercat, naš je tut bolj po meni glede tega - vse bangerje potolče, če se le da . MŠ bomo mi preskočili, no, jo imamo kr doma, ampak ne materinske temveč malo šolo . Sej v dveh letih zih niso nč pametnga pogruntal na novo. Teyla, dej jutr mal ovinka nared pa se pr nas ustavi - bi kej fajnga jedl . Rea35 dobrodošla!!! Fino, da je rezultat AC bil OK . Kaj pa "delata" ti zarezi, no - kakšne probleme lahko naredita? Če nisem preveč firbčna? V bolniški pa smo uživat, sej bo poj še za nazaj pestro . Kaj je to "bela pita" Sliši se sladko . Teyla, jaz ti lohk napišem recept za skutno-višmnjevo torto al pa za rožičevo. Če ti videz ni ful pomemben, ju maš 1,2, 3 zrihtani. Mene pa mafini niso nikol hecal . Zmeri rahli in sočni, res pa dam pol žličke pecilnega in malo manj sode notr. pa na hitr zmešat suho in mokro, men to ni problem, sem pr ta hitrih . Samsara . Sam baje so take komplikacije samo znak, de bo zakon glih obraten . Pozdravi se, pa čimmanj se sekiraj. Paracetamol je varen (v keri kol obliki), če je še C vit zraven pa še tolk bolš, Imunal tut baje ni švoh, za kej druzga pa mi Hb še ni treba vedet . Pocajtajte se vse čimprej . Čakam na slikce . In pa lepe novičke z M od kar ene parih .