|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
6.10.2010 12:44:01   
Patrisha
user posted image  jaz! se vidi da sem ze res boga, da se tipkat ne znam vec :)

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
6.10.2010 12:48:10   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha
.. tiste ko ste ze sprobale prehlad ali ga uspesno dale skozi kaj sploh lahko jemo user posted image  od zdravil, razn lekadola, za keterga so mi v lekarni in g. rekla da lahko komot samo po pameti... ceprav sem pa slisala, da baje tut ni dober :S nvem vec nic! ?? hvala za kak nasvet :)

meni so pr dohtarju rekli da flumukan in daleron C lahko pijemo, jaz sem kar daleron pa se je poznalo ;)

IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Ja to tortico sem tudi jaz že geldala, ampak ne vem koliko jo je fajn jest zdej v nosečnosti, ker so rumenjaki surovi  sicer pa je gotovo dobra 

se popolnoma strinjam, zato bom rmenjake malo pokuhala v ćokoladi ;) spodnji del se ravno pečeuser posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
6.10.2010 12:48:28   
Tisia
teyla lahko narediš kinder pingvin je zelo dober user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
6.10.2010 12:57:26   
Patrisha
hayabusa tnx... evo zdaj ko se bo po mescu pa pau moj domov nacrtal pa bom bolana in lepo lezala! zmaga je moja! :/  rafaelo pecivo :D mmmmm
http://www.kulinarika.net/recepti/4000/sladice/rafaelo-pecivo/ ful je dobro, 100000000 x stestirano! :) socno, ne prevec sladko, njami vglavnem :) no tole bi se pa jaz zdaj pojedu kak kos! :D

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
6.10.2010 13:06:00   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha
http://www.kulinarika.net/recepti/4000/sladice/rafaelo-pecivo/ ful je dobro, 100000000 x stestirano! :) socno, ne prevec sladko, njami vglavnem :) no tole bi se pa jaz zdaj pojedu kak kos! :D

kaj pa vem, a se puding fejst okusi, ker nisem preveč pristaš pudinga v pecivih;)

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
6.10.2010 13:12:51   
Patrisha
ej ne! to je zanimivo, ker nardis potem tale puding z jajcami - rumenjaki. In naprimer lahko das malo rumcka za okus ( pac ce komu pase ta zmah). Drugace pa fe fajn dat 2 pudinga za eno maso ce delas in vse isto, ker pol pride lepo trdo kompaktno.Jaz ga doma doma dosti delam, ga majo kr radi no. pa hitro se nardi. Tisti biskvit skupaj vrzez, speces cca 20 min al pa manj ... pa zmes kr delas tole maso in skuhas.. jaz sicer ne dam margarine nikoli pa brez smetane na vrhu, sam potrosim z malo kokosa. a biskvit fajn napijes z mlekom... lahko vec kot pise.. sam ne pretirano prevec ene 3 dcl komot! no pa jaz dam kaki g manj cukra :) in to je to.. probaj ko bos mela cas... pride zelo dobro.

A pa se bolj enostavni nardis navadni biskvit, kako sadje preko in prelijes ali z zelatino ali z pudingom pa kaka smetana preko. Hitro pa vse sadje sezonsko pa je. Al pa zdaj ko je kr nekaj jabolj na razpolago, doma mam sicer napisano en recept za jabolcno pito. Sam ga ne vem na pamet. Je pa hudo dober! spomni me, ce rabi da ga poiscem in spesnim. Sicer receptov imam na tone :) pa se kaki sadni kruh bi se naso... zdaj se bo treba tega najest, ker pol bo baje bolj jalovo sem slisala :))

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
6.10.2010 13:15:54   
Teyla
Hvala za nsvete. Bom pogledala, če se mi bo dalo delat še tretje pecivo. Po moje bom že po kroglicah preveč zmatrana. Rafaello izgleda res super, ampak že imam eno pecivo iz kokosa. Da ne bodo mel sodelavci kokos overload. user posted image

Sem pa šla zdajle narest prve muffine in so mi res uspeli-mislim da najbolje do sedaj. res so rahli, pa malce so se dvignili. Edino, kar je problem je, da niso sladki, ker sem trot pozabila dat sladkor notri. user posted image   user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
6.10.2010 13:17:30   
Patrisha
Teyla, ah sladkor v prahu malo gor posipaj al pa polij z cokolado! zadeva resena :) jaz pa sem ljubitelj bolj nesladkega peciva kot sladkega :) tak da prnesi sem :) mi v pisarni bomo vse pojedli :PPPPPP

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
6.10.2010 13:20:53   
Teyla
hehe, sej je notri že čokolada, pa naribana jabolka, tak da ni take krize. Bom še malce po vrhu posula s sladkorjem. mislim, da so moji sodelavci bolj sladkosnedi. Moj pa ne mara preveč sladkega, jaz se pa tudi počasi odvajam. Poudarek na počasi. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
6.10.2010 13:28:11   
Patrisha
dok gre pocasi je ok! dok ne stoji na tocki 0 je problem ;) no vidis pol pa ni panike :) potem pa jim zraven se skuhaj kake vroce cokolade in to je to :) bodo cist v nebesih... no jaz morem moje tudi tu malo pocartat... sicer je sodelavka na bolniski se kaki mesec ampak jo bom upam se docakala :)

sicer na mafine se sploh nisem pomisla, nimam ne modelckov ne nic! nasa tasca jih pa tak rada dela, da bom kr njej to prepustila! jaz vse ostalo mrdma :) sicer jih je prava umetnost nardit take taprave :)ti pol tele sladice malo poslikaj pa napisi zraven recept, da se bomo ostale mele kaj od tega :D

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
6.10.2010 13:34:10   
Teyla
mah tam v službi ne more  kuhat, tak da bom kar sok kupila, pa ga nesla zraven. mende bo ok.

Drugače pa sem jaz začela muffine delat prejšnje leto. Res jih je težko naredit, ampak tile zdajle so res rahli in mislim da bom kar ostala pri tem receptu, čeprav imam namen še enega sprobat. trik je mende v tem, da ne sme biti preveč mleka, ker potem kar skupaj padejo, pa ne smeš mešat predolgo.

Sem poslikala muffine, slikico naložim v kratkem.

Hvala, ne rabim več recepta. Če bi imela torto namen delat, se ne bi lotevala teh podvigov. Saj imam zdaj zadosti receptov, hvala vsem. Ste mi dale pa ideje za drugič. Vidim, da bodo kg šli še gor, namesto da bi ostali tam kjer so.

patrisha, hvala.  Jaz pa cimeta ne prenašam preveč. Kvečjemu ščepec, zato imam pa raje kako sadje al pa rozine notri.

< Sporočilo je popravil Teyla -- 6.10.2010 13:57:25 >

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
6.10.2010 13:37:42   
Patrisha
sicer tole z mlekom in mesanjem pa velja skoraj za vse recepte.

Sicer je ena omenla tudi kinerpingui! mmmm tole je tut dobro :) sicer sladko mi nekak ne pase, ampak je vseeo carsko!

pricakujemo slikice :))

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
6.10.2010 13:43:52   
Teyla
Sem popravla post -tak da je slikcia že zgoraj. Žal je prevelika za sem, pa sem dala link. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
6.10.2010 13:46:19   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: maurica
Zdej sem vidla, kam grejo vse črke, ki jih Gorenci spuščate - na Primorsko, kjer se dodajajo (prideste, delaste) user posted image .
Kaj boste kuhale danes za kosilo Kakšna ideja?

Naa, ne gredo ke, jih kar sami šparamo - nkol ne veš, kdaj prov pridejo user posted image .
Mi bomo imeli pa na ojlčnem ojlu pečene bučke z mocarelo in riž (al pa bulgur user posted image pojma sicer nimam kakšen je/bo, sam si nisem znala pomagat in sem ga kr kupila user posted image ). Sem pr ta lenih dons user posted image .
Z imeni je pa križ, ja user posted image user posted image . jaz mam sicer ene tri na zalogi za pobča, sam moj prav, de nisem čist gladka (no, za dva, en mu je še nekam sprejemljiv user posted image ). Sej si bo premislil, si bo že mogu user posted image .
PilotGirl ima fax predvidevam. Na FB še kej napiše, tko de pomoje ni hudga user posted image .
Aaa, men tut vprašaj za srečanje - delam oni dan pa ne vem, kako mi bo poj zneslo vse skup user posted image . Se bom potrudila, ampak ne morem pa oblubt.
Vipercat, naš je tut bolj po meni glede tega - vse bangerje potolče, če se le da user posted image .
MŠ bomo mi preskočili, no, jo imamo kr doma, ampak ne materinske temveč malo šolo user posted image . Sej v dveh letih zih niso nč pametnga pogruntal na novo.
Teyla, dej jutr mal ovinka nared pa se pr nas ustavi - bi kej fajnga jedl user posted image .
Rea35 dobrodošla!!! Fino, da je rezultat AC bil OK user posted image . Kaj pa "delata" ti zarezi, no - kakšne probleme lahko naredita? Če nisem preveč firbčna? V bolniški pa smo uživat, sej bo poj še za nazaj pestro user posted image .
Kaj je to "bela pita" user posted image Sliši se sladko user posted image . Teyla, jaz ti lohk napišem recept za skutno-višmnjevo torto al pa za rožičevo. Če ti videz ni ful pomemben, ju maš 1,2, 3 zrihtani. Mene pa mafini niso nikol hecal user posted image . Zmeri rahli in sočni, res pa dam pol žličke pecilnega in malo manj sode notr. pa na hitr zmešat suho in mokro, men to ni problem, sem pr ta hitrih user posted image .
Samsara user posted image . Sam baje so take komplikacije samo znak, de bo zakon glih obraten user posted image . Pozdravi se, pa čimmanj se sekiraj.
Paracetamol je varen (v keri kol obliki), če je še C vit zraven pa še tolk bolš, Imunal tut baje ni švoh, za kej druzga pa mi Hb še ni treba vedet user posted image . Pocajtajte se vse čimprej user posted image user posted image user posted image .
Čakam na slikce user posted image . In pa lepe novičke z M od kar ene parih user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
6.10.2010 13:46:29   
Patrisha
super zgledajo!! a so dovolj peceni? ;)) hecam te. Sicer sem do zdaj jedla samo ene cokoladne z cokolado in lesniki. Tak, da ne morem bit pametna zraven! Ej mogoce obstaja kak recept za jabolka + cimet... tole bi morali zazigat :) superca kr tako naprej :)

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
6.10.2010 13:56:52   
Nina33
Ne se smejat, al moja prva misel ob slikci mafinov: joj, kolk so svetli user posted image user posted image Super zgledajo, jih ti v modelčkih pečeš al jih poj vanje daš? Aja, mi mamo zmeri rjavčke, ker mamo samo mascavo cukr doma user posted image . V jabolčne dam pa jaz vedno "mal" cimeta in ingverja zraven, njami - eh, ni nobenjga smajlija, ki bi se oblizoval, tko, de si kr same predstavljajte user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 6.10.2010 13:57:14 >

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
6.10.2010 13:58:54   
Nina33
Hej, čveke, sej dons gremo pa čez 4000 post, a ne? user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
6.10.2010 14:06:08   
sara1986
Moj mali, pa danes na polno razrgaja, ponavadi sem ga čutila zvečer ko sem se umirila, zdaj pa sem v službi in non stop brca :) Kok je to lepo občutek. Prave akrobacije ima danes. user posted image Smo veseli!user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
6.10.2010 14:18:11   
Patrisha
sara1986 juhej user posted image user posted image user posted image  pr meni je podobno danes!  naj samo razgrajajo pa je vse ok, ne ? :)

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
6.10.2010 14:23:22   
maurica
hvala za ideje za kosilo. no, skuhala sem njokce v gobovi omaki. njami!

rea35; seveda te sprejmemo. Zdej, ko si doma, boš imela več časa za kaj napisat user posted image . Pa upam, da boš imela čim manj težav v naslednjih tednih.

honeybeemaja; Pilotegirl je napisala, da ima ful dela na faksu, tako da nas bo malo "zanemarila".
Vso srečo pri pogajanjih za imena user posted image . Medva imava tako, da mora biti obema ime všeč. Jaz sem drugače polna idej za imena, pa me moj skozi kensla, pri vsakemu ga nekaj moti. On ima samo 2 predloga: Neža (kar bo, če bo punčka) in pa Ajda (sam to pri meni no go).

Delfinka; Ema pa je moje najljubše ime za punčko user posted image . Če bova imela 2 punčki, bo druga Ema. Sej tudi Eva je lepo, ampak Ema je meni še vseeno lepše. Julije pa so očitno res popularne, jo ima tudi moja prijateljica user posted image

samsara; groza glede obleke user posted image . upam, da ti jo bo šivilija lahko poštimala. poročaj!

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
6.10.2010 14:43:31   
d´ori

Rea35 dobrodošla user posted image user posted image Jaz sem tudi na bolniški in sem se že navadila na to. Doma sem že od 5t, ko so se mi pojavile krvavitve in sem morala počivati. Krvavitve so se nato v 10t izkazale za resno stvar, ko nam je eden od dvojčkov odmru. Zdaj pa mi že par tednov otrdeva trebuh tako, da me po moje ne bodo dali delati do konca. Bi pa bila po tolikem času zelo razočarana, če bi morala iti delati, ker sem se na počasen tempo v domačem okolju tako navadila, da si sploh ne predstavljam, da bi šla lahko še delati.

Samsara upam, da se bo na koncu s poročno obleko vse uredilo in boš imela eno lepo in nepozabno poroko. Res, da je obleka zelo pomembna a vseeno je nabolj važno, da se z bodočim možem fajn zastopita in da bosta kmalu imela lepo detece. Čestitke že v naprej in kar se da lepo praznovanje.

Z imeni pa imamo tudi mi en kup problemov. Nič se nama ne dopade vsaj ne do te mere, da bi rekla: ja to je to. Bo treba še malo pobrskat po netu. Drugače pa sem jaz našla eno ful dobro stran kjer imajo skoraj 3600 imen. Ta stran pa je http://numerologija.hladnik.net/  Če linkec slučajno ne bo delal odtipkaš samo numerologija in najdeš med temi stranmi. Pa še lahko si pogledaš kako se bo ime in priimek ujemal po numerologiji. No seveda, če bo dete rojeno na PDP

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
6.10.2010 15:30:03   
tamy82
Joj s temi recepti ste me prav "zrajcale" za kej sladkega! Pa še v trgovino mam zdej namen it, ne vem če se bom lahko uprla, da ne bi kej sladkega kupila user posted image
Sicer pa z mafini niti enega problema še, pa sem jih delala že res dosti različnih. Meni ponavadi še preveč narastejo user posted image Je pa res edino pravilo, da moraš mokre sestavine psoebej zmešat in suhe posebej, potem na koncu šele skupaj. Ne vem, meni uspeva tako user posted image mogoče mam samo srečo user posted image

Nina33 vaše kosilo se pa sliši njami! user posted image Kaj pa je to bulgur? Al samo kakšen narečen izraz? user posted image Pa poskusi priti na srečanje, če se bo dalo, da bo bolj zanimivo user posted image Pa še bela pita:
http://www.kulinarika.net/recepti/4543/sladice/bela-limonina-pita/

sara in patrisha super, da user posted image tako fajn brcajo!

maurica vi tudi dobro kosilce danes! Njami! user posted image

Jaz sem pa zdej šla malo kalorije pokurit od kosila. Zdej pa moram malo hladilnik napolnit, ker če ne vem kaj bom kuhala ju3 user posted image

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
6.10.2010 15:30:20   
Tretjedete
Ojla punce!

Kako kaj danes počutje? JAz sem vredu, bebica menda tudi, saj lepo razgraja po trebuhuuser posted image .

Čestitke za uspešne preglede, dobrodošla nova fenruarka Rea35user posted image ... Ti si pa toliko mlada kot jazuser posted image .

Glede lažnega samohranilstva in ostalega izkoriščanja vseh mogočih in nemogočih zakonskih lukenj pa se popolnoma strinjam s hayabuso; nas država "nateguje" kjer se da in ne da, zato se strinjam s tem, da naj vsak pri sebi premisli kako in kaj se mu splača... Je pa res, da sama nisem takšen tip, da bi se šla lažno samohranilko, kakšne druge ugodnosti pa bi s pridom izkoristilauser posted image .

samsara04, čestitke za poroko... To je en res poseben dan, uživaj na polno in se ne živciraj preveč, ampak poskusi uživati v vsakem trenutku posebej, ker poročimo se samo enkrat (no, če se le dauser posted image ); se spomnim svojeuser posted image . Pa upam, da zrihtaš zadevo z obleko....

Prehlade pa je tudi po mojih izkušnjah najbolje preležati, vsaj kakšen dan,. ker se dejansko človek prej pozdravi. Vem pa da v praksi pa je to večkrat neizvedljivo, ali zaradi službe ali pa zaradi otrok, če jih že imamo.... Moja dva sta sedaj sicer že večja in se jima da dopovedati, da se mami slabo počuti, tam nekje pri dveh ali treh pa ni šanse.... Pa ravno tarkat bi se pri meni cartala in nosilauser posted image .

O imenih tudi že na veliko debatiramo, ni pa še nič fiksnega. Sploh moja dva fanta sta se vrgla v to opravilo... No, mogoče bosta lahko izbrala (sevedfa če bo tudi meni sprejemljivouser posted image , ker imata včasih divje ideje). So pa mi za punčko všeč imela Živa, Zoja, Eva....

Drugače pa meni ful paše, da delam 4 ure; malo grem od doma med ljudi, obenem pa imam dovolj časa za počitek, kuhanje in pospravljanje, pa tudi za ukvarjanje z mojimi moškimi...

Peka: obožujem rafaello torto (ne tista s kulčinarike, ampak prav z rafaelo in fererro roche bonboni); sicer je ful nasitna, ampak lahko narežeš na manjše košče in uživaš... Mljask...

Pa da še poročam o modrčku za dojenje. Sem ga dobila in vse kar lahko rečem je user posted image user posted image user posted image . Tako mehkega dejansko še nisem imela. Prav boža meuser posted image . Ne, res je super, opora odlična, nima motečih šivov in žice, pa tudi zelo lep je. Je pa ravno prav raztegljiv in mi bo ziher prav tudi v času dojenja... Aja, tega sem vzela http://www.da-da.si/node/20, bordo in črnega...

Lep dan in uživajte...

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
6.10.2010 15:42:51   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Hej, čveke, sej dons gremo pa čez 4000 post, a ne? user posted image

Moraš vsaki posebej odgovorit, da bo več postov. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
6.10.2010 18:34:54   
Rea35
No, bom pa še jaz mal pomagala pri postihuser posted image !

Nina33, si spraševala glede zarez:

Zareze na materničnih arterijah so t.i. zareze v pretokih skozi arteriji - skratka slabi pretoki - plod se lahko slabo hrani.
Lahko so samo na eni arteriji, če so pa na obeh, pa je zadeva še toliko bolj zaskrbljujoča.
Obstaja zelo povečano tveganje za preeklampsijo - prezgodnji porod ter zastoj rasti.
Skratka, nič dobrega.
Pretoke so mi zmerili na morfologiji.
Plod sicer zaenkrat (moram potrkat) dobro raste.

Seveda sledijo kontrole in terapija z aspirinom.
Ima še katera mogoče take težave oziroma diagnozo?

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?