mismis
|
Srečica, torej držimo pestke, da se metoda obrestuje . Prav res bi bilo lepo imeti novo nosečko tukaj. Zarja, jaz bom v četrtek (7.10.) gor, uro imam 13.20. A nama bo tokrat uspelo videti se? Sem pa en malček konfjuz, kam jo pičita tokrat? Glede izcedkov in slabosti pa delim tvoje navdušenje, sicer sem jaz v fazi čakanja (od nedelje brez Femodena), ampak še dobro vem o čem govoriš Fida, moje špike lepo napredujejo, sicer imam malo težav z mešanjem (Dipherline se meša tako kot Menopur), ampak imam srečo, da je moj tako spreten s tem, da to vse porihta. No, pri nas doma (na kmetih) se pa dela jabolčni sok vsako leto, najprej se lepo jabučki poberejo, pa operejo, pa sprešajo nato pa še pokuhajo...tako na uč pridelamo vsako leto cca 100 litrov soka, res pa je da ga razdelimo med nas in med mojega kao svaka je pa res supre sok, čisto naraven, pa še superca odvajalo je Akvič, a gre? Maussi, a si dala stake na rito? Je kaj bolje? Kje je Vitachi, zdaj smo sigurno že prekoračili magično mejo 12. tednov in se lahko že veselimo Naska, a si že odpotovala, če si, se lepo imej in upaj, da se vse v redu izteče, ko prideš domov. Razdalja včasih spodbudi pomanjkanje (pogrešanje) in morda bo bolje Žižek moj, srečno pot in hitro se nam vrni, ker te bomo pogrešale Tamalu in Hermy, kako deca, a lepo rastejo evo toliko zaenkrat, grem gledat dirty sexy money na pop brio in stiskat s k pridne bodite
< Sporočilo je popravil mismis -- 4.10.2010 22:03:19 >