Nina33
|
Evo, ker nisem kuj šla komentirat, zdej ne vem več, kaj sem hotla sploh . Grem nazaj brat. O vrtcih, samohranilkah ipd. sem mnenja, de nej vsak po svoje, jaz sem deklarirana naivka, in kar verjamem, de so vsi fer in pošteni, poj pa ta kratko potegnem, se mal sekiram, ker sem kao tolk tupa, poj pa spet na isto/enako foro "padem". Ma, kaj čem. Upam, de se bom sekiranja (čeprav nikoli ni prav hudo ) odvadila, za ostalo mam baje preveč "berljiv" obraz - se mi kuj vidi, če čem kej zglumit . Samsara, čestitke za poroko , zihr se boš pozdravila , je treba pozitivno gledat. Če bo pa slučajno dež, bo pa to baje velik dnarja prnesl - pr nas sicer dež otroke daje, al so me poučili, de je pr vas na Primorskem dež=denarju . Aja, pa pokopališča z razgledom na morje morjo bit pa sploh super , če sem vam česa fouš Primorcem, poj sem vam morja oziroma vsaj pogleda nanj (se pozna de sem u resnic na četrt Primorka ) Lil_ uživaj/ta/te na morfologiji FoxyLady, naj bodo krvni testi dobri, imej "samo" velko punco Sploh pa, če lohk prosto po Prešernu Pušenjaka "citiram" - nismo po JUSu in pr teh tednih so razlike pač že očitne. Je sicer dobro, de preverijo, da le ni kej zadi, samo upam/verjamem, da ni . Tršica, sej boš ti tut zdej čveka naspidirana, ko boš lepo doma . Upam, de je bolniška bolj preventivne in ne bolj resne narave pa da boš uživala v frej cajtu . Maurica anonimna , sej Kamnk pa clo Gorenci kr mal za svojga jemlemo , ne sam de se oni imajo za Gorence. D´ori o kakšnem spominu ti to pišeš Pa kar pridno vstajaj na MŠ, če kje poj morjo tam razumet, de ne moreš tolk dolgo sedet na miru. DIANE upam, de se tudi ti hitro pozdraviš in de ne bo šlo na sinuse. So , vem na žalost. Pa lekadol oziroma keri kol paracetamol (Daleron npr.) je baje OK. Jaz sicer ne maram glih tablet, se filam rajš z drugimi zadevami (za glavobol mi najbolj zaleže kava z limono npr., drgač sem pa 110 ali še več% Apisirup fan ) In medtem ko jaz tapkam veselo, greste (skor) vse dol . Je že prav... ne zamerim . Se pa počutim kot iz unga komada - "Vsak dan ob istem šanku" - spet samo moja dvojna malenkost pa jogurt (HB, de sta oba preostala litrčka 3,2 maščobna ) in pa Grancereale. Skratka - uživam Lepe sanje vsem!