Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: vipercat zato sva odločitev prepustila 3 leta staremu sineku in mali pride ven z idejo nina sploh ne vem od kje mu,, ker nikogar ne poznamo z tem imenom. oba sva bila takoj za, tako da sedaj vsak dan boža trebuščka in govori: še malo zdrži ninika pa bo Ej, mali ima okus , se bo še kera klele zihr strinjala . Pa zdej ni več tolk "in" kt je bil deset_letja (uf, a sem res to napisala ) nazaj. Kt men je to en pomembnejših faktorjev pri izbiri imena. Sej vem, de je in bo to čisto posebno dete (tako kot naš prvi), ampak kljub temu (al pa glih za to) hočem en tak "pristen" ime. Sam to pot ne bom tolk po pokopališčih hodila. No, al pa...Mogoče me ta morbidna še prime , men so namreč pokopališča na splošno zelo kul, tko fajn mirna, sploh kakšna stara, taka okoli cerkvice, na hribčku po možnosti. Kar se imen tiče, so pa kot en tak telefonski imenik za imena - samo, de so kle bolj "stara". Čeprav tut za prvega nisem imena tam našla, mi je čist tko na eni galujsnci na pamet pršu . Ma kera čveka sem jaz - res nisem vedla, de sem taka. Biljana, nečem bit pametna, men je tale izračun bolj všeč kot moj - samo men so rkli, de samo zadnjih 12 mesecev gledajo, tisto otreh letih naj bi bil pa pogoj de sploh kej dobiš . No, jaz upam, da imaš ti prav . Bom počakala, de nehajo stavkat poj pa na CSD vprašat . A, pa vidim de je Teyla že neki odgovorila - se morm navadit prej prebrat pa poj komentirat, sam poj bi vmes vse pozabila in se verjetno samo odjavila s foruma, zblojena kot sem . Grem zdej Teylo prebrat . Eh, pomoje bom kar tam pr okol 200€ ostala Mene pr temle dnarju zmeri zgubijo nekje na poti, številke mam drgač prov rada, sam tale dnar Neki bomo dobili u glavnem, pa bo . IZVIRNO SPOROČILO: d3lfink4 Nina33, ful hvala za obrazložitev glede barve učk, zdej mal bolš razumen Se pravi, da imamo lahko tud eno bejbo z zelenimi in eno z rjavimi okami, všeč mi je Če ima ker od njegovih staršev (no, al pa sorojenec) svetle oči, poj ste zihr na 50:50 . Pr mojnu bratu res dobr zgleda . Sej bi drgač tut, de ne bo pomote, sam je res dobr. Midva sva se pa na skupen naslov prjavla, de nama ni treba poročit se . Sva preiskusno dobo že skoz dala, zdej sva "poročena koruznika" . De je on ata bo mogu pa spet podpisat - sej je prav, zihr je zihr Upam samo, de nehajo stavkat do takrat, že tko nekam nenormalno dolgo traja, de podpiše un celgc (no, menda oba podpiševa joj, moj spomin, kam si šel), jim dajo cajt, de resno razmislijo . S socialno je pa pomoje kr križ - al pa sam pr nas na gorenskem dnar tko težko dajo . Bi rabu enih potrdil pa dokazil pa ne vem česa še vse... Pa zdi se mi, da konkretno preverjajo vse...Pa res bi moral revež bit (je nekaj pod 500€ dohodka na mesec zanje za tročlansko familjo u iber zadost ). O, Cukica, upam, de samo kaže . Pa tako ponosne smo nate glede teže (sej lohk kar v imenu februark, ne?). Sej z otročkom bo pa vse OK, verjemi . Čez eno leto se bo že plazil okoli . IZVIRNO SPOROČILO: trsica wiiiiii midve ne bova kvarili povprečja Sej vemo, samo za povprečje ti gre . Tršica . IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha ...sicer sem tudi jaz studentka, sicer izredna... Pa valda de si izredna Tko in drgač . Hayabusa, namaži z medom! Buško. Sem bila zihr, de je sam placebo, ko je kolegica tolk hvalila to, pa sem pr našmu probala (ogromnokrat, tko je) in res neverjetno hitr izgine in oteklina in modrica (če si dost hitra se celo ne izrazi v vsej svoji lepoti). Je pa grozno, vem, ampak pač del otroštva in starševstva. Midva sva tut skor paniko zagnala, ko si je v prvo žnabel prebil in je kri tekla kot . En kar vsem trem. Eh, berem, de ste že vse gor dal . Patrisha, za skupno gospodinjstvo in stalen naslov sploh ni nobene frke, zrihtaš od šuba. Pa ni kej drago, bi si zapomnila . Se mora pa un h katermu se "seliš" podpisat, de se strinja, da bosta skupi - sej to pa nau problem, ne . Za vrtec pa ne vem, sem pa slišala neki podobnega. Jo@n, a ni po neki skupnih letih (naslova in gospodinjstva seveda ) koruzništvo že skor kt poroka? Mah, kukr kol, midva sva "poročena", ta zaresno ohcet pa pr sedemdeset_ih - bova mela švoh plače (penzije verjetn še ne), bo popust za mladoporočene prav prišu . D3lfink4, sej ti boš pa v drugo dva poba imela, pa tut ne boš povprečja kvarila . No, doma...Klele pr Februarkah ga s puncama samo popravljaš . No, zdej pa na uro lohk pogledate in vidte kolk cajta si za vas vzamem . Sam sem res ena čveka , še dobr, de je napisano in ni treba brat - pazte se me na srečanju . Lepe sanje in mirno noč, sej zihr ni nobene več gor . Ma, važn, de nisem sama - mam jogurt (sem resno motena in sem si 1,3 ga kupila , upam, de samo enega in ne vseh treh, me je kr groza it v hladilnik pogledat) in piškote . Sem hotla napisat "prijeten začetek tedna1 pa ugotovim, de je že skor tork Res bi službo rabila. Vsem, ki imate preglede ta teden: 1000000000....
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 4.10.2010 23:43:40 >