Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča Najki, preveč podobno je tole, ja.... in zato me je bilo strah, ker nisem vedla, a so popadki al bo samo viroza.... Kakorkoli, zdaj je pri miru tam vse skupaj, samo po stegnih me trga. To me pa itak skoz. Nič, do petka še moram počakat, da dobim izvide za streptokok, potem pa lahko grem. Mene so lazni popadki tudi po stegnih trgali enkrat in tudi menstrualni krci so me vcasih, tako da je verjetneje to. missD saj za to so tetrice v glavnem . Za kupcke podirat, pa podstavljat pod otroka predno ga polozis na razne povrsine ali v javnih previjalnicah, za podstavit pri dojenju, da ni vse mokro, za slincek pri gosti hrani. Je taka univerzalna cunja, ki jo vedno s sabo nosis, vsaj dve na dojencka. Se kopa se ga zavitega v tetrico sprva. Aja pa za pokrivat poleti pred sonckom, lahko jo zvijes v blazinico ali okoli glavice za podporo, prekrijes vozicek proti soncu ali vetru ali naredis sotorcek na plazi. Nas jo ima se vedno na avtosedezu zaradi svicanja poleti. MalaNeli v ponedeljek sem se tako pocutila, verjetno zaradi vremena in pritiska. Ni se mi dalo niti ust odpirat, nisem mogla jest, zelodec me je stisnil, oblival me je znoj kar naenkrat, potem sem se pobrala domov in kaksnih 6 ur prelezala na levem boku in gledala serije... Prav nic drugega mi ni pasalo in vse me je scipalo v trebuhu. Potem mi je pa ful caj pasal. No ponoci so me pa lazni popadki trgali. Caroline1 te hoferjeve mi je mama kupila, samo 2 leti nazaj so bile boljse, ker je bilo kaksnih 5 razlicnih vzorckov in barv - krokodilcki, dinozavercki, levcki, opice ipd., zdej pa samo trije. Jaz sem polikala do konca od zadnjic, jutri bo pa tudi ze nova runda suha, potem je pa priblizno se en stroj za oprat in zlikat, ostalo je pa sprotna roba, ne za dojencico. luna meni ful poci medenicna kost in je res cist zastekana, ko se probam obrnit ampak samo takrat, ko lezim normalno na boku brez podlage med koleni. Navadno dam zgornjo nogo cez blazino za dojenje, kovter ali dragega in mi to tako razbremeni medenico, da me zjutraj nic ne boli. Brez je pa katastrofa tudi ce samo 5 minut tako lezim. Midva sva ime povedala, sam itak noben nima pravice na veto, sem jim samo rekla, da ga lahko zacnejo vadit . Ugovarjali niti niso, je pa dost nenavadno in ne vejo kaj si mislit. Sicer pa ne posiljujejo s predlogi, razen ce vprasam zanje. Pa itak vejo, da mi dol visi njihovo mnenje o izbranem imenu, kakrsnokoli bi ze bilo in niti ne poskusajo drezat v osje gnezdo . Je ze zadosti tezko uskladiti izbiro s partnerjem . Patty cestitke za korenjaka ! Zdej grem pa tiramisu napast, me ta teden ful sladko in cokoladno trga.
|