Roberta69
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiamo Hehe...jaz sem pa bolj zato, da se čim manj teh kao dobrih stvari uvaja v dojenčkovo telo. Kako je bilo pa včasih, pa ni bilo AD kapljic, pa smo vse zdrave in popolne ...Jaz bom raje izkoristila zimske sončne žarke, kot pa da mučim otroka s kapljicami. Jaz pa "poznam" enega "reveža, ki je rahitičen... še iz tistih časov, ko niso toliko "pazili" na to... tako da takšni stavki "saj smo mi tudi dali skozi to in to, pa je vse v redu z nami, lahko kakšnemu posamezniku (ki jih je HB malo) prinesejo veliko slabega. Pa ne mislit, da kaj tebe konkretno "napadam" - meni je načeloma čisto vseeno, kaj, kako, kdaj in zakaj ljudje počnejo... predvsem v meni, ker ponavadi to ostane zgolj v meni, pa me velikokrat zmoti marsi katero ravnanje staršev, ki ga opravičijo s tem, da so oni tudi tako gor zrasli (na kakšnih slabih, neprimernih, itd. navadah ali čem podobnem). Moj sin sicer krčev ni imel, tako da si tega ne predstavljam in v takšnem primeru bi najbrž razmislila tudi o dajanju ali ne dajanju kapljic (še enkrat pa povem, da kolikor sem jaz slišala, tele avstrijske nikomur ne povzročajo krčev )... sem se pa, in tokrat se bom zopet, en mesec zeloooo mučila z odrekanjem surovemu sadju (ki ga obožujem) in zelenjavi in mi je bilo skoraj za umret, pa vleklo se mi je, kot da bi trajalo vsaj eno leto , ampak bom tokrat zopet šla skozi to, ker nekako verjamem, da je veliko na prehrani... Drugače se pa tudi jaz strinjam, da je treba dojenčka čim manj maltretirat z raznimi "dodatki", ampak tako se je treba vsaki stvari ful posvetit, jo preštudirat, da se res prepričaš, da delaš prav.
|