ROmama
|
Evo mene, malo mi časa zmanjkuje za internet, samo preletim (ker je malo) je hitro . Zdravo Nikica 85. Medve z Emico še zmeraj hodiva, dežnega plašča še nisem preizkusila, ni dežja, no hecam se, ponavadi popoldne najdemo kaj drugega, ne gremo ven. Ob ponedeljkih in sredah z Zibko hodiva na telovadbo, nas Brina kar precej namuči. Včeraj popoldne smo šli nabirat gobe pa kostanj, smo našli kar nekaj marel, pa tudi za pol kilce kostanjev. Emico smo imeli v kengurujčku. Je bila čisto blažena, skozi tiho in pri miru. Je imela čisto leden noge. A jim že dajete žabice, pa nogavičke, oziroma kaj naj ji dam gor, da mi ne zmrzne.... Rožica, a še nisi začela uvajat, to soboto je z vrtcem pohod na goro Oljko, gre se tam čisto pri vrhu, a pridete? Kavica če ste za, se lahko jutri dobimo. Moram še to povedat, da se je naša Emica začela postavljat na noge, v posteljici, pa tudi včasih ob kavču Kar se tiče službe, mene že počasi stiska, da bo treba kmalu iti in verjetno ne bo porodniške nikoli več Haaa za novo leto bom šla v službo. Ponavadi gremo k tašči, naredi ogromno za jest, potem se gremo kake družabne igre, pa za izubo igre pijemo, lušnuuuu.
|