|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz savinjske okolice...
29.9.2010 20:43:05   
Anonimen
Punce, sedaj se bom še jaz pridružila. Sem že čist na začetku teme kej pisala. V tem času smo se glih selili in sem potem čist pozabila.. user posted image  No pa še enkrat.. Sem iz oklice Mozirja in mam 8 mesecev staro punčko Leo user posted image  A ste še vsi na porodniško? Kmalu bo treba iti nazaj v službo.. Joj, hitro mine čas... user posted image  Mi pa vrtca še nimamo potrjen za januarja, smo na čakalni listi.  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
29.9.2010 21:44:01   
Anonimen
Dober večer !
Kak ste kaj? Mi smo drugače uredu le Emo full zobeki matrajo.Naj bi bili zobeki .Noče mi jesti ,ne piti,spi  še ponoči ,podnevi zelo slabo .Komaj čakam ,da pride ta zobek ven...
Drugače se bolj malo javljate na to temo,ni verjetno časa ,pa nekater v službah že...
rožica lepo ,da si se javila.Kako si se navadila nazaj v službo ,je bilo težko začeti.Kaj je pa z tvojim očmi ,se ti to večkrat pojavlja..Zakaj pa ne moriš z uvajanjem začeti?
nikica85 dobrodošla nazaj med nami ,sem ti ZS poslala ,mi je tu nekaj blokiralo ,pa sem še enkrat šla pisati ,pa je sedaj zgleda vse uredu.Lepo ,da ste se selili...Za odločbo za vrtec še tudi mi čakamo ,ne vem kaj mučkaj ,pa naj bi bile do konec septembra..katastrofa.
Kje ste pa ostala modrasmotka,rommana,egleria in aninchy....
rommana še kaj hodita z Emo na sprehode ,pa na kavice...
Ja nič grem počasi spat,lahko noč...in lepo spite...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
29.9.2010 22:02:10   
Anonimen
levinjica tudi moja ima take faze.. so res dnevi ko skoraj nič ne je, pa vsakič mislim da so zobki..pa čakam in nič user posted image  sprednja dva zoba že ima in je šlo kr hitro, sam se pa ne spomnem da je takrat manj jedla.. bomo vidli, trenutno je kr v redu..

< Sporočilo je popravil nikica85 -- 29.9.2010 22:04:54 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
29.9.2010 22:48:39   
modrasmotka
jaz sem tukaj user posted image
sem učeraj na šihtu študirala na vas pa na kavico .........user posted image
rožico sem prejšni teden mogla 4 ure prenašat user posted image sma skupi delale.
no ta teden delam pop.zmente se,da se morda kaj vidimo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 279
30.9.2010 7:34:52   
rožica2

modrasmotka-a je blo tk hudo zraven mene delat?user posted image levinjica-ja to vnetje se mi zadne čase kr pogosto ponavljauser posted image v vrtec pa gremo jutri,ker če bi ta teden začela bi mogla plačat za tiste par ur ko bi bil v vrtcu za cel septemberuser posted image tolk me pa spet dnar ne tiši.tk da začnema jutri.joj še mal pa bomo prvo svečko upihnali.sploh ne morem verjet da bo user posted image že eno leto star.čist prehitr gre vse skup...
a že kej študirate če boste kam šli za novo leto?

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 280
30.9.2010 9:11:00   
ROmama
Evo mene, malo mi časa zmanjkuje za internet, samo preletim (ker je malo) je hitrouser posted image .
Zdravo Nikica 85.
Medve z Emico še zmeraj hodiva, dežnega plašča še nisem preizkusila, ni dežja, no hecam se, ponavadi popoldne najdemo kaj drugega, ne gremo ven. Ob ponedeljkih in sredah z Zibko hodiva na telovadbo, nas Brina kar precej namuči.
Včeraj popoldne smo šli nabirat gobe pa kostanj, smo našli kar nekaj marel, pa tudi za pol kilce kostanjev. Emico smo imeli v kengurujčku. Je bila čisto blažena, skozi tiho in pri miru. Je imela čisto leden noge. A jim že dajete žabice, pa nogavičke, oziroma kaj naj ji dam gor, da mi ne zmrzne....
Rožica, a še nisi začela uvajat, to soboto je z vrtcem pohod na goro Oljko, gre se tam čisto pri vrhu, a pridete?
Kavica če ste za, se lahko jutri dobimo.
Moram še to povedat, da se je naša Emica začela postavljat na noge, v posteljici, pa tudi včasih ob kavčuuser posted image

Kar se tiče službe, mene že počasi stiska, da bo treba kmalu iti in verjetno ne bo porodniške nikoli večuser posted image

Haaa za novo leto bom šla v službo. Ponavadi gremo k tašči, naredi ogromno za jest, potem se gremo kake družabne igre, pa za izubo igre pijemo, lušnuuuu.

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 281
30.9.2010 21:52:53   
Anonimen
Dober večer !
Kako ste kaj?
Mi smo kar uredu ,sam našo Emo matrajo povsej verjetnosti zobeki.Joka,pije malo ,je malo ..res katastrofa.Kako so pa vaši otroci  prenesli prve zobeke je tudi bilo tako hudo...Drugače smo bile zutraj  v Mozirju na kavi je bila kar pridna ,pšopoldan jo pa začenja matrati.Pa 1 uro smo bila na sprehodu ,je kar pasalo..
novo leto mi še nismo niš študirali na to...
oblačenje 
jaz ji dam vspodi zabice,nogavičke .Odvisno kaj ima oblečeno in kako je mrzlo vzunaj..
kavica očitno se ne moremo zmeniti....
vrteci
a ni uvajanje brezplačno,če ga imaš samo za par uric...
Ja nič lepo se imejte se pišemo jutri kaj..LAHKO NOČ...

(odgovor članu ROmama)
  Neposredna povezava do sporočila: 282
30.9.2010 22:37:16   
modrasmotka
rožica ja tojk hudo je bilo .....user posted image pajade smo se kar luštno mele
kofe a je spet dež napovedan?pol nisem za user posted image pa šment če nima še kera druga cajta
nov let  je še predaleč da bi študirala user posted image verjetn doma (mogoč) na svojem to je 1 procent od 150
grem žret pa spat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
1.10.2010 6:33:50   
ROmama
Hej modrasmotka, dve uri pred spanjem se ne sme jest:D
Kar se tiče kofija, sem jaz zmeraj za, pa še za kako drugo tumarijo:D
Uvajanje ni brezplačno, vsaj pri nas, vem, ko so mi pri Lukcu rekli, da ga lahko pripeljem že konec novembra, ampak bi morala cel mesec plačat, razen verejtno kosila, kar se pa skoraj nič ne pozna.
Moram se malo pohvalit, sem na minus 13,5, če bi se res držala tako kot je treba, bi bilo še več.

Neposredna povezava do sporočila: 284
1.10.2010 6:56:41   
rožica2

romama-čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image
modrasmotka-a si hiško zidate?ja uvajanje ni brezplačno,kar tud js nisem vedla.dans pa grema prvič v vrtec ga bom že pustila pol ure brez mene,upam da se bo hotr navadu,pa sej mislim da bo men bol hudo ko njemuuser posted image

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 285
1.10.2010 13:30:05   
ROmama
Rožica2, upam da ste uspešno prestali prvo uvajanje. Otroci so zelo prilagodljivi, res se zjokajo, ko jih same pustiš tam, ampak ta jok ponavadi traja zelo malo časa, kakšno minuto, potem pa ga vzgojiteljice že z igro in igračkami preusmerijo drugam.
Je pa sigurno to težak korak - njihova prva samostojna pot.

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 286
2.10.2010 12:04:55   
modrasmotka
rožica ne si ne zidamo hiške.mogoč se bo zapuščina končno rešila....
danes pa kar za rač.visim sploh nevem kaj naj grem delat.smo cela družina čisto potolčeni in objokani,ker je učeraj umrla babica ki je imela 91 let.čist brez vole sem.......saj vem da je bila bolana.pa jo je vse bolel,pa da se je končno rešila bolečin,sam vseen user posted image
mah bo že,bomo že prebolel

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 287
4.10.2010 16:24:48   
egleria
modrasmotka sožaljeuser posted image

naš mali je pa dobil "že" prvi zobekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 288
5.10.2010 8:41:21   
SKORPY
pozdravljene!
naj se vam še jaz pridružim sem iz šoštanja n imam 1leto in dva meseca starega sina.
Kako ste kaj ?
KAj počnete?
Jaz se pripravljam na jutrišni pregled za novo zaposlitev a bo še katera delala v mercatorju v velenju?

Lp

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 289
5.10.2010 8:51:26   
ROmama
Elegria - čestitke za prvi zobek.
Pri nas imamo že 6 zobkov, zdaj pa že sumljivo spet tlači vse v usta, saj pravijo, ko enkrat začnejo rasti, gredo kot gobe po dežju.

Skorpy - dobrodošla

Modrasmotka - še tu moje sožalje, je kar lepo starost doživela, verjetno je bila vesela svoje pravnukinje. Moje babice so kar hitro umrle, ena, ko sem bila stara 2 leti in druga 5 let, dedki pa še preden sem se rodila. Mi je zelo žal, ker ne ene ne druge nisem mogla spoznati.

Vreme je pa res smotano a ne, se bom vsseno potrudila in šla ven, pa z dežnikom in dežno prevleko,če bo treba, čim se Ema zbudi.Je treba izkoristit še zadnja dva meseca moje porodniške, potem bo konec s sprehodi,  vsaj v taki obliki.

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 290
5.10.2010 8:58:03   
SKORPY
roomama povej kako si izgubila toliko kg, kers sem nova nisem spremljala. Mi imamo 12 zobkov  čakamo ker že dva nova lezeta tako da nam ponoči ni dolgčas.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 291
5.10.2010 9:13:47   
ROmama
hujšam pod zdravniškim nadzorom preko napotnice, enkrat na teden hodim v Ljubljano, kejr imam otehtanje telovadbo, skupino, pa še kajuser posted image .

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 292
5.10.2010 9:19:09   
SKORPY
lepo čestitam, jaz se že spravljam eno leto pa nič ne gre nimam volje , mogoče pa bo sedaj bolje ko grem na šiht pa še osem ur bom delala.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 293
5.10.2010 9:45:32   
ROmama
Za mene bo tudi po eni strani lažje, ko bom v službi, če me ne bo stres potolkel, pa toliko avtomatov imamo za razno razne dobroteuser posted image user posted image . Pa časa za gibanje bo malo, bom morala kar zvečer hodit na sprehode, ko bosta mala dva šla spat. Pa saj je tudi čar hodit tako pozimi, sneg, vse belo.... se tolažim...

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 294
5.10.2010 10:00:33   
SKORPY
ma ja bom že zdrzale, sedaj pa se malo še tolažim ko sem doma še dober teden pa grem in bo naš malček v varstvu pri dediju in babici, mislim da jaz ne bom zdržala sem se tako navezala.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 295
5.10.2010 19:39:20   
rožica2

modrasmotka-moje sožalje.
skorpy-dobrodošla,piši mi na zs če si na fb,pa se lahk kdaj zmenmo za kavico ker sm kr večkrat v velenju.a mogoče veš ker frizerski salon bo v mercatorju?
drugač pa ja evo pravkar pršla iz šihta,user posted image pa že spi.jutr pa bol zares začnemo z vrtcemuser posted image če bo vse ok ga bom pustila že do 12h.

(odgovor članu SKORPY)
Neposredna povezava do sporočila: 296
5.10.2010 20:15:15   
egleria
rožica pokliči če boš v velenju kaj.. user posted image

joj mene pa danes tak glava boli user posted image

ROmama 6 zobkov že?? ojoj pol smo mi še kr na začetku s temi zobki. bo še pestro pri nas..

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 297
5.10.2010 22:21:54   
Anonimen
Dober večer!
Kako ste kaj ..Mi smo zaenkrat kar uredu.Čakamo na zobke ,pa jih še kar ni...Vreme imamo res čudno,še ven ne moreš.
modrosmotka mojo sožalje...
egleria čestitke za prvi zobek ,ga je zelo matralo.
skorpy  si med novim med nas dobrodošla.
romama že 6 zobkov super ,pri kateri mesecih je bil prvi zobek.
rožica2 si se navadila nazaj v službo,saj drugege ti ni preostalo.
kg no meni jih je še kar nekaj ostalo ,bo treba hujšati začeti.
Lepo se imejte se pišemo še kaj...
Lahko noč...

(odgovor članu egleria)
  Neposredna povezava do sporočila: 298
5.10.2010 23:04:30   
egleria
levinjica ja ga je kar matralo.. ma očitno trde dlesni ker pozno dobiva zobeke..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 299
5.10.2010 23:30:51   
Anonimen
uf, moja pa je bila prehlajena user posted image  v soboto je bla boga, prvič bolana in skoraj 40 vročine!
user posted image  za svečke!! so nam dobro pomagale.. sedaj pa je ona kolikor tolk zdrava in jaz sem zbolela.. no nimaš kej, sej so bili vsi pri meni bolani, tako da ni čudno..

egleria bomo pa vozičkanje na drug teden prestavili, če boš imela časa? trenutno pa tudi ne morem nikamor, ker se je mojemu avto pokvaril in mi je vzel ta drug avto.. upam da bo do naslednji teden zrihtan.. user posted image  aja, drugač pa čestitke za zobek!! user posted image  moja je prva dva naenkrat dobila pri 5 mesecih.. sedaj pa že čakamo na tretjega. že nekaj časa čutim kej, sam izgleda da bo še trajal da prileze ven.
SKORPY dobrodošla user posted image  tudi jaz sem se pred parimi dnevi pridružila temi.. kolk si pa stara?
a veš slučajno če še iščejo koga v mercatorju? sicer imam službo, ampak razmišljam o temu da bi zamenjala..

ROmama kako pa poteka hujšanje pod nadzorom zdravnika? jaz od poroda še vedno nisem hujšala.. nekak mi ne gre najbolje.. imam pa težave z ščitnico, bom morala še enkrat iti na kontrolo. pred 2 leti mi je zdravnica rekla, da še ni nujno jemati zdravila, mogoče se je pa kej spremenilo po porodu..

levinjica kolk pa je tebi ostalo kg? jaz pa imam vsaj ene 15 odveč user posted image  čas bi bilo da se jih znebim..

no sedaj pa grem spat.. moj je že zadremal na kavču zraven mene, ker me je čakal.. user posted image
nočko vsem..

< Sporočilo je popravil nikica85 -- 5.10.2010 23:32:50 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?