|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz savinjske okolice...
9.9.2010 9:45:54   
ROmama
Zibka - hvala za tiste besede, se trudim. Malo je ljudi, ki tako razmišljajo kot ti. Za telovadbo je pa tako, važno da se miga, če mi kaka vaja ne bi šla, bom pa počivala vmesuser posted image . Na telovadbo bom šla pa zaradi sebe, a ne, pa da se družimo, jaz bi drugače ob sredah hodila, ker bom oktobra začela ob ponedeljkih v ZD migat.
Aninchy - meni bi se zmešalo, da bi se mi voziček zmočil, saj potem nikamor ne moreš. Jaz sem šla včeraj tudi pol urice ven z dežnikom in d. prevleko. Zdaj se bova pa tudi počasi odpravile ven. Sem pa tudi mojemu že rekla, da si moram kupit en tak dežni plašč, potem pa spoh ne bo problema, ker če ne grem ven, me kar zvija, tamali pa tudi ni hudega.
Hej levinjica določimo datum za kavo, jaz sem vedno zauser posted image , zadnjič smo se dobile v TUŠ žALEC, kjer imajo pokrito parkirišče, tako da dež sploh ni problem. Drug teden bo tudi modrasmotka dopoldne fraj, pa Zibka in ostale vabljene a ne.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 226
9.9.2010 18:15:35   
Zibka
ROmama in še katera: kateri termin gremo probat telovadbo z dojenčki: ponedeljk ob 10h?
Za kavico sem tudi jaz: kar se Žalca tiče, je pri Tušu preverjeno fajna lokacija, ali pa pri hotelu (če ima katera zraven še kakega večjega otročka, da se že lahko igra na igralih), ali pa pri Šparu je tudi dovolj prostora za vozičkarice :)

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 227
10.9.2010 8:51:38   
ROmama
Če se boste vse odločile za ponedeljek za poizkusit, bom tudi jaz prišla, drugače pa bi raje hodila ob sredah.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 228
10.9.2010 9:02:11   
Zibka
ROmama,
js si tolk želim na aerobiko, da imam namen it že v ponedeljek, pa v torek na uno ta drugo vrsto, pa spet v sredo če mi bo všeč v ponedeljek, (mal tudi zato, ker je zastonjuser posted image - savinjčanka, ni kaj! user posted image ).

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 229
10.9.2010 9:34:53   
ROmama
Se ti bom tudi jaz v ponedeljek pridružila, pa v sredo če bo fajnuser posted image , samo kasneje bi pa samo v sredo hodila. Popoldne pa ne bom šla, bi moj čisto pop......, ker me že ob četrtkih ni, pa konec septembra začnem preko Cindy telovadbo v ZD.
Pri teh cenah, sem tudi jaz čisto prava Savinjčanka, štajerska Gorenjkauser posted image . Sem glih razmišljala, da sem včasih, ko je bil SIT za eno vrečko hrane dala 2.500,00, zdaj dam pa 20 €. Ne vem, kam bo to šlo vse skupaj, potem pa še taka zmrzal, da se sploh ne bom imela volje trudit v službi, ker bo vedno ista plača. Moja direktorica je govorila, da si take, ki so pridni, nekam zapišeš, pa ko bo možnost, bomo kao nagrajeni, ja ja ob svetem nikoli. Evo, pa sem še malo moj šiht popljuvala, ga bom mogla kar tukaj, ker imam na  FBju šefico za prijateljicouser posted image .

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 230
10.9.2010 12:09:11   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: ROmama
Evo, pa sem še malo moj šiht popljuvala, ga bom mogla kar tukaj, ker imam na  FBju šefico za prijateljicouser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hudo je to, ja... user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 231
10.9.2010 13:24:42   
ROmama
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

IZVIRNO SPOROČILO: ROmama
Evo, pa sem še malo moj šiht popljuvala, ga bom mogla kar tukaj, ker imam na  FBju šefico za prijateljicouser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hudo je to, ja... user posted image

Ma ja, kliknila me je, ker je hotela od tamale slikice videt, sem sama kriva, ker je nisem tako dolgo prinesla pokazat...

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 232
10.9.2010 14:58:40   
Anonimen
Zdravo!
Jaz bi se z veseljem predružila na to telovadbo , sam mi zutraj ne odgovarja.Žal imam obveznosti.Saj je popoldan tudi.
Drugač smo uredu ,vreme imamo tudi kar uredu ,samo malo piha.Pri naši princeski so zobeki na pohodu ,je zelo sitna včasih,ponoč se mi je prebujala na vsake 2 ure ,jokala pa ni .Komaj čakam ,da prebode zobek ven.
Sedaj mi končno spi ,mi je bedela od 10 ure...
Kje se pa kaj potepa modrosmotka se nič ne javi...
Nekater že greste v službo,vam je hitro minalo..boste delale na 4 ali 8 ur..
Jaz še ne študeram na to ,bom drugo leto..
Ja nič lepo se imejte grem se z sladoledom basati...
lp..

(odgovor članu ROmama)
  Neposredna povezava do sporočila: 233
11.9.2010 8:49:20   
egleria
joj jaz mam pa izpite ta teden in mi je tak žal da ne bom mogla prit v olimpusa user posted image ma sej ni take krize sam bi se pasalo malo razgibat pa pogledat kako to zgleda user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 234
11.9.2010 11:23:07   
modrasmotka
evo me,nisem na vas pozabla,ampak ne utegnem !!
romama lepo da si mislila name.ja ta teden delam pop.tako da zjutraj je kamot lahko kofe.
so me že pisal da moram še ta teden delat zjutraj pa sem se zbunila.itak imamo v pon.pregled za uheke v bolnici in bi potem rabila menjavo.
ja zakaj se nisem javila nič.v torek sem bila do 3 v službi.v sredo do 5 spet neko predavanje user posted image v čet. sem podalšala za urco pa pol,ker so drugi meli predavanje no učeri je bila pa sonce pa sva z kajo uzuni se potepale.sem pridna ne,kar naprej na šihtu neki podalšujem user posted image sam plačajo ne user posted image
ta teden je bila kaja bolana oz.prhlajena,so bile noči kar luknjaste,sem potem tudi v službi bila bolj zaspana...danes neki kao pospravlam user posted image
rožica si bila pri nas v firmi?
 no punce določite datum za kavo,če pa tukaj ne odpišem,mi pa romama prosim napiši sms za kdaj ste se zmenile.lokacija pa vseen sam da smo pod streho,če bo dež sam nesme bit!

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 235
11.9.2010 15:03:40   
ROmama
Modrasmotka - ti bom poslala, če se bomo zmenile.

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 236
11.9.2010 20:59:40   
Zibka
Punce, imam eno resno vprašanje:
koliko se vaši partnerji neposredno ukvarjajo z dojenčki. Pa to naj ne vključuje brisanje stolčka, obešanje perila, sesanje, pospravljanje igrač, ..., ampak samo neposrednega stika dojenčka+očeta. Me res zanima, ker me je ena "prijateljica"danes čisto napsihirala.

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 237
11.9.2010 21:32:28   
rožica2

modrasmotka-sm bla v firmi,v četrtek začnem zjutri.
zibka-js moram mojga kr pohvaltuser posted image ,ko pride iz službe,če nima kakega dela ,to je ponavadi okrog 6h,je tamali kr njegovuser posted image tak da se igra z njim,čeprav je našuser posted image .bol cartek,tak da se bol cartatauser posted image pa zvečer ga skoraj vedno da on spat-to pomeni da se še pol kako urco cartata pa igrata po postli.za vikend je pa tud bol njegov da lahk js še kej posesam,popucam... po bajti.ponoč pa tud večkrat on vstana,da se js mal naspimuser posted image kak  pa druge kej?

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 238
11.9.2010 21:57:54   
modrasmotka
rožica kje pa boš delala?jaz sem pa pop. na smeni
zibka hmmm ko mu jo porinem v roke jo čez 5 minut porine v stajico.to je ko sem jaz doma.ko sem pa na šihtu pa nevem.ne vidim,zlaže-izmisli se pa lahko na hiter da jo je on pazil. danes sem mu jo ravno porinala naj jo pazi,ker moram posesati pa je po 10 minutah reku da ga križ boli.ok saj ga res ker ga nonstop matra.pa nebi sedel-ležal na posli in jo lovil.se je pa po dolgeeeeem času izkazu.mi je zajter naredu in jo nahranu mene pa pusto pol ure dle spati,s tem da preoblekla sem jo jaz prej,preden jo je prevzel
joj sem se razpisala
aninchy vozičej je že suh?user posted image

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 239
12.9.2010 8:25:07   
egleria
moj se s Patrikom kr ukvarja pač ko ma čas.. ko je v službi sem pa tak jaz večino dneva sama s tamalim.. zdej se je mogu mal potrudit ko sem se mogla učit.

Neposredna povezava do sporočila: 240
12.9.2010 8:46:23   
Anonimen
Dobro jutro !
Mi smo že 2 ure pokonci,Ema je pa že nazaj zaspala.
Zibika si začela z zanimivo temo.
Pri nas je tako.Moj je glede čuvanja in ukvarjanja z Emo zelo priden,ga moram kar pohvaliti,upam,da se ne bo poslabšal.Ko pride iz službe jo prevzame.Se igrata,ji poje,grsta na sprehod,sprevija ,jo hrani,skopa..res super dragega in atija imamo.
Jaz ima še eno  vprašanje ,tiste ko imate malo starejše otroke,do katerega meseca ste imele lučko prižgano ponoči...
Drugače ,pa mi je malo žal ,ko se vam ne bom mogla predružiti ta teden  k telovadbi ,če bost hodile..Uživajte ,tiste ko boste hodile.
Rožica2 ti pa že v službo ,je hitro minilo...A uvajanje za vrtec ste že imeli...
Aninchy a so se ti na vozičko kakšni fleki poznali,ko se je posušil..
Ja nič lepo se imejte ,uživajte današnjo lepo nedeljo ..se še kaj javim...lp..

(odgovor članu egleria)
  Neposredna povezava do sporočila: 241
12.9.2010 13:43:11   
Aninchy
Hej hoj, čvekulje! user posted image

ati - hmm, ma če mene vprašaš, bi se še lohk mal več z njim ukvarju, če pa njega, se pa že itak velik user posted image Fora je v tem, ker on skos popoldne dela, dopoldne pa kaj svojmu atu pomaga, dela kaj zunaj, ali pa še drema... Ampak kadar pa ima čas, ga vedno mal pocrklja, všeč mi je tudi, ker pomaga pri previjanju in preoblačenju, ampak ne takrat kadar je pokakan!user posted image V bistvu glede na to, kolk časa ima, je kr veliko z njim... Noče pa hodit z nama na sprehode... no, sam že gre kdaj pa kdaj, ampak da bi pa vsi trije šli se mu pa nekam smešn zdiuser posted image user posted image No, da ne bom več dolgovezila.... starejši kot je tamal, več je z njim. Ker od začetka si ni tolk upal pa glavco pazit in to, zdej ko pa jo že sam lepo drži in ga lahko tud mal "razmetavaš" okrog, je pa bolje user posted image

voziček - se je potem čez noč posušil, tak da smo zjutri lohk naprej vozičkal nemoteno...user posted image Še dobr da je blo to ravn tist dan, ko smo noter zakurli user posted image Aja, pa nič flekov ni blo, čeprav je živo zelene barve! user posted image user posted image

luč ponoči - no, res da je naš šele 3 mesece star, ampak spi skos v temi... Tud v porodnišnici mi je šlo na živce, ker so skos žnarali, da ena luč more goret, kao, da vidiš, če se z otrokom kaj čudnega dogaja... Sem pa dva dni v P bla sama brez cimre in sm ponoč pač ugasnila luč... sej pri zaprtih vratih ni noben vedu, da mam ugasnjeno, če pa že, sm prižgala luč nad glavo pri sosednji posteljiuser posted image No in mulo se zaenkrat ne buni, to je res verjetno kasneje, ko jh že rata malo "strah" al kajuser posted image

telovadba - ma, dobesedno se mi ne da!user posted image Jst kr maratonske vožnje z vozičkom delam, da me vsak večer noge bolijo user posted image Da bi pa še telovadila?? Uhh, ne vem, če bi še lahk hodla poluser posted image user posted image

No, pa sm en ornk post prpopala user posted image Šibam zdej vn počaskiuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 242
12.9.2010 21:02:33   
modrasmotka
lučka ponoči  ja v bolnici smo jo imeli,doma pa ne.imam pa na postelji namontirano to lunico ki sveti blago modro.ko se je zbudila sem vedno tisto prižgala sva se najedle pa nazaj šle spat.in tudi sedaj jo ima še gor.samo da zjutraj ali ponoči ko se zbudi jo že sama prižge,pa dol odmontira,in jo vrže na mojo posteljo ali na tla user posted image
danes em pa tako utrujena.smo se potepali po radencih....
grem ninat kaja že pančka.
aja jutri imamo pa pregled za uheke na orl.držte pesti da bodo rezultati bolši

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 243
13.9.2010 16:07:04   
rožica2

lučka ponoči-mi je nimamo ker se mu je zdela ful zanimiva in splih ni hotu zaspat.mamo pa eno za vtičnico proti komarjem tak da mal sveti da js vidim ponoč ko mu dudo dam.drugač pa še tri dni pol pa na šihtuser posted image sm si pa dans pol nohta odbila z nožem za krompir lupit,tak da mr boli kouser posted image
aja pa dans sm dobila odločbo za vrtec tak da mam zdej vse črno na belemuser posted image edino za plačilo še nč nevem.upam da ne bo velik ker polna cena je420€-katastrofa
uživajte pa kej pište

Neposredna povezava do sporočila: 244
13.9.2010 21:23:53   
Anonimen
Dober večer!
Kako kaj mamice?
Ste bile danes na telovadbi ,kako je bilo ,tiste ko ste šle.
Hvala za odgovore za lučke ponoči.Jaz imam tudi tisto ,ko je za vtičnico proti komarjem,jo bom počasi pospravila.
Rožica2 super za odločbo,jaz še kar čakam ,baje bodo v septembru.
Drugače imamo ta teden atija cel teden doma.Super to.Ema je bila proti večeru kar sitna ,preden je zaspal.Smo misli iti malona sprehod ,pa se je ulilo ko iz škafa..
Rožica ti pa uživaj še ta 2 dni potem pa v službo.A  dopusta si kaj izkorisla..
Ja nič grem počasi spat ,lepo noč...se še kaj jutri pišemo..

(odgovor članu rožica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 245
14.9.2010 9:18:06   
ROmama
Meni je bilo na telovadbi super, najprej smo malo pomasirali otročke, potem pa smo začeli z vajami za rit, trebuh in noge, vaje so v redu, kljub mojim kg sem kar sledila ostalim puncam. Danes čutim stegna, kaj hujšega pa ni. Jaz že tako hodim na eno telovabo enkrat na teden in se mi pozna.

Jaz lučke ponoči ne prižigam, že zaradi Luka ne, če mi že pade duda na tla, jo pa prižgem.

Moram povedat, da je bila pri nas danes noč katastrofa, tamala se je zbujala na na uro in pol. Dojit se ni hotela, samo malo sem jo pocartala, pa dudo sem ji dala. Zgoraj ji rine ena dvojkica, se mi zdi, ker mi ne pusti preveč gledat.

Rožica, super za odločbo, boš povedala, koliko vas je v vrtcu. Veš tudi nam čas hitro beži, bo hitro december, ko bo konec moje porodniške.
Nam se pa zdaj vrtec zmanjša za 40 €, ker je šel Luka v 2. starostno skupino, super.
Zibka - se nisva ni pogovarjali o dedih in njihovi pomoči doma - sem zadnjič na skupini pohvalila mojega, pa je bila zdraven ena punca, ki je rekla, da imata z njenim razpored, kdaj kateri čisti kopalnico. Sem kar utihnila. Notri, razen da zloži posodo v pomivalca, ne naredi ničesar.

Imam telefon.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 246
14.9.2010 10:35:06   
rožica2

romama-evo dans sm šla v vrtec se vse zmenit.v skupini jih bo deset,oz. so že samo gal pa še ena punčka bota šele zdaj začela,drugač pa sta se dva izpisala tak da je zdaj še frej.mi je rekla da lahko že grema drug tedn kak dan za kako urco se mal igrat,da bo pol lažje uvajanje.še pa nisem dobila za plačilo,me je kr mal strah kolk bo za plačat.user posted image drugač pa morma še drug tedn it ene čevlčke kupit,pa nevem kam nej grem kej pogledatuser posted image a mate kako idejo kam ,najrajš bi kr v velenje šla?

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 247
14.9.2010 10:48:00   
egleria
rožica v Velenju ni neke posebne izbire. že za cotke sem mogla js it v Celje gledat ker so tok spufane tuki trgovine. zdej odvisno kakšne čeveljčke bi rada.. mislim da nekih znanih znamk ne boš veliko našla. maš pa kakšne teniske v sport2000 (copatke tudi), la scarpa mislim da ima pami-jeve, pa verjetno maš v massu tudi kaj

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 248
14.9.2010 11:00:00   
rožica2

sej za cotke tk vem da ni kake izbire v velenju,sej v kiku sem včasih še kej najdla zdej se mi pa zdi da majo vse roza.verjetn bom šla v masa pogledat,kake cicibanove sm se pa zdej odločla da ne bom kupla.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 249
14.9.2010 11:15:46   
rožica2

egleria-ti boš bol vedla ko si iz velenja-a se ta teden začne pikin festival?pa a mogoče veš al pa katera druga a majo kaj da bi blo mogoče mojmu galu kej zanimivga,al majo bol za večje otroke?

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?