Aninchy
|
Hej hoj, čvekulje! ati - hmm, ma če mene vprašaš, bi se še lohk mal več z njim ukvarju, če pa njega, se pa že itak velik Fora je v tem, ker on skos popoldne dela, dopoldne pa kaj svojmu atu pomaga, dela kaj zunaj, ali pa še drema... Ampak kadar pa ima čas, ga vedno mal pocrklja, všeč mi je tudi, ker pomaga pri previjanju in preoblačenju, ampak ne takrat kadar je pokakan! V bistvu glede na to, kolk časa ima, je kr veliko z njim... Noče pa hodit z nama na sprehode... no, sam že gre kdaj pa kdaj, ampak da bi pa vsi trije šli se mu pa nekam smešn zdi No, da ne bom več dolgovezila.... starejši kot je tamal, več je z njim. Ker od začetka si ni tolk upal pa glavco pazit in to, zdej ko pa jo že sam lepo drži in ga lahko tud mal "razmetavaš" okrog, je pa bolje voziček - se je potem čez noč posušil, tak da smo zjutri lohk naprej vozičkal nemoteno... Še dobr da je blo to ravn tist dan, ko smo noter zakurli Aja, pa nič flekov ni blo, čeprav je živo zelene barve! luč ponoči - no, res da je naš šele 3 mesece star, ampak spi skos v temi... Tud v porodnišnici mi je šlo na živce, ker so skos žnarali, da ena luč more goret, kao, da vidiš, če se z otrokom kaj čudnega dogaja... Sem pa dva dni v P bla sama brez cimre in sm ponoč pač ugasnila luč... sej pri zaprtih vratih ni noben vedu, da mam ugasnjeno, če pa že, sm prižgala luč nad glavo pri sosednji postelji No in mulo se zaenkrat ne buni, to je res verjetno kasneje, ko jh že rata malo "strah" al kaj telovadba - ma, dobesedno se mi ne da! Jst kr maratonske vožnje z vozičkom delam, da me vsak večer noge bolijo Da bi pa še telovadila?? Uhh, ne vem, če bi še lahk hodla pol No, pa sm en ornk post prpopala Šibam zdej vn počaski