|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09, 2.del
4.10.2010 17:53:09   
Perlica76
Tassika,jaz bi prosila recept za to simpl torto!
Hvala!

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 401
4.10.2010 18:00:15   
tassika
Evo recept:

4 jajca
1 skodelica sladkorja
1 vanili sladkor
1 žlička pecilnega praška
1 skodelica moke

Jajca, sladkor in vanili zmešamo, da masa naraste, potem damo pecilni v moko in počasi vmešamo v maso. Pečemo 20min/180°C.

Jaz potem namočim biskvit z mlekom in rumom, dodam smetano in sadje, ter okrasim. Potem je fino, da je vsaj 1h v hladilniku, da se smetana strdi. Rajši delam z rastlinsko smetano, ker se lešpe oblikuje in prime, ni pa nič narobe, če z navadno, samo malo več dela je. To je tasimpl torta. Meni je super in dobra, pa lahka za naredit. Sicer delam še kakšno, samo tam je pa že priprav večuser posted image

Ta recept za biskvit pa lahko uporabiš za marsikajuser posted image  

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 402
4.10.2010 18:39:04   
malaMravljica
ojoj Karmenb in Spela, me je kar spreletelo, ko sem prebrala. Ma ubozica, tko mala pa ze zlom. Tudi ce je ze ok ji morem poslat enga poljubcka na nogico, da ne bo vec bolelo.

Frrr... ma se vedno je taka lepoticka tvoja Brina, res, bos vidla kaksna lepoticka bo to ko zraste, ce ste v hisi bo tvoj se zelezno ograjo gradil, da ne bo prehitro prevec snubcev.
Pa kako je z zlico. No, sej kaksen posnetek bi dobila tudi jaz, da nese zlico proti ustom, sam kaj ko gre sam prvi del do ust, pol pa na tla vrst in gledat kam je padlo. Pa da bi sam kruhec al bilokaj jedel so sam pobozne zelje pri meni, ni sans, v usta se ne daja nic, ene parkrat in to res mogoce 5x do sedaj je dal kaksen koscek kruhca v usta.

Tassika, tvoja tudi lepa, sam a ma se vedno tko mal laskov, hihihi.... cukrcek je a ne.

Aha, pa potrditev imam da je grozdje krivo za rdeco ritko. Ninasiki, pri mojem ni grozdje nic bolj redkega blata ali kaj podobnega, prav mu ne apse in dobi uneto ritko, kot recimo pri paradizniku ali ce jaz jem rakce.

Jaz sem mojega tudi stehtala danes, ma sam tako na priblizno, ima tam nekaj pod 9 kg, velik pa more bit okoli 75 cm oz mogoce kaj vec.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 403
4.10.2010 19:04:17   
Perlica76
Hvala Tassika!!Bom morda že ta teden uporabla tvoj recept za kako pecivo!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 404
4.10.2010 19:12:38   
ninasiki
no tassika tole je pa res lahko k dobim svojo kuhno bom prvič spekla tortico user posted image  sej bo trajal sam bom jo pa

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 405
4.10.2010 20:41:38   
frrrr
da ne bo pomote... brina ne je tolk lepo z žlico. to je samo okušala tortico. sicer jo še hranimo. imamo posnetek sina, ko je pri enem letu jedel tortico in sploh ni vedel kako se ej lotit, se je kr z usti nagnil nad njo. verjetno je brina hitrejša zaradi tega, ker bratca opazuje. tut nos si lepo pridno sama briše user posted image si postreže robčke in piiiiha user posted image če ji pa mi rečemo pihni, se pa tut tolk lepo namrši in piiihne. no, sej skoz usta, a vseeno pihne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 406
4.10.2010 21:54:49   
Anonimen
za user posted image bomo user posted image kar naročil pri kolegici, je njen oči slaščičar in mi bo naredu 4kg torto za 35€, ker sm pač to jst user posted image
za doma za user posted image , zame in za babi jo bom pa kar jst spekla ... mi pravmo torti kr popaj torta user posted image , biskvita ne znam na pamet, mam plonk listk, k zdele ne vem kje je, za nadev mamo pa 2 pudinga (čokoladna), notr zmešaš čokolado v prahu in rum in namažeš.
Sm pa probala tut z vanilijevim pudingom in belo čokolado, sam sm pol zajebala tist k čes poliješuser posted image so jo vsi pohvalil, sam babi ne user posted image

no k že vsi dajete slikce, bom pa še jst eno prpopala

(odgovor članu frrrr)

Slike iz albuma
  Neposredna povezava do sporočila: 407
4.10.2010 22:14:52   
majakla
Dober večer

To pa je Nik vsem vam v zahvalo narisal user posted image
user posted image

Lep večer    PA  PA
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 408
5.10.2010 10:09:51   
rozilu
Jooooj kam smo padle na drgo stran user posted image treba takoj popravit.

Aja, včeraj je bla Maruša fuuuul zlata pri moji mami, danes pa je hotla nekaj jokat ko sem odhajala (eno nadstropje nižje user posted image ampak ona itak ne ve user posted image ).

No moram it pisat naprej... lep dan!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 409
5.10.2010 10:21:53   
malaMravljica
punce, ste tako dobre in mi nekaj pomagate. Rabim podatek katera velika natupovalna sredisca so v Sloveniji. Pa recimo ne BTC ampak tam mislim, da mi pride v postev tisti city park ali kaj je ze. Kaj takega je se v Slo, ne zanimajo me stacunce ampak velik pretok ljudi.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 410
5.10.2010 10:22:52   
malaMravljica
majakla, vidis, nic vec nimas dojencka, pravi mali fantek je ze user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 411
5.10.2010 10:51:13   
tassika
MM najprej na starih borkah imaš poročilouser posted image

Drugače pa imaš:
V KR Qulandija in Supernova
V LJ BTC, Citiypark na Rudniku Qulandija in ostalo (ne vem točno kaj hočeš)
V MB Europark če se ne motim
V KP pa tudi nkejan ovega, ne vem pa točno kaj ali Qulandija ali SUpernova
V NG Qulandija

Hmmm za več mi pa že zmanjka, punce malo pomoči, pa popravite me če sem se kje zmotila.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 412
5.10.2010 11:13:03   
Anonimen
Vse najboljše vsem, ki ste že praznovali, pa tudi tistim, ki še boste res veliko zdravja in lepih trenutkov z mamico in očijem :):)user posted image user posted image

Mi smo sedaj 2 dan v vrtcu in upam, da bomo zdržali cel teden, da ne bo spet kakšen virusek na pohodu. Nosek jo še vedno '' baše '' tako, da slabo spi ponoči in je zjutraj prava mala zaspanka ( jo komaj zbudim za njeno '' službo '' ).

No jaz pa službo še iščem in slabo kaže...veste vse kako je depresivno..eh ja..je pa vse pospravljeno ni kaj :) Upam, da se bo kaj našlo vsaj do novega leta :(:(

Za roj. dan bova midva kupila torto, bo dobila veliko stvari od babi in dedija. :) Tako, da ne bomo pretiravali :D

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 413
5.10.2010 11:23:05   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

V MB Europark če se ne motim

Pa še Qlandija, pa Planet Tuš.

Na Ptuju pa Qlandija, Qcenter, Supermesto, Mercator center.

Jaz sem pa bejbo danes pustila malo več kot pol ure samo v vrtcu. Pa ji ni bilo preveč všeč user posted image  Zaradi tedna otroka so imeli danes odprta vsa vrata in so otroci iz vseh skupin lahko hodili po celem vrtcu in se mi zdi da se je prestrašila velikih in glasnih otrok. Pa še niso se tako zelo ukvarjali z njimi kot običajno in ji ni bilo ok. Jutri ponoviva vajo in upam na najboljše.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 414
5.10.2010 11:24:39   
Anonimen
Aja pa še nekaj nevmesnega :) Če katera punca pozna oz. ve za parček ki kupuje voziček, mi prodajamo BREVI OVO ( oranžno, črne barve ) : lupinica, košara, šp. del. za 250,00€. Ga res ne potrebujemo več, mala je večinoma v mareli ali pa sama ob opori caplja, naraščaja še dolgooo ali pa sploh ne bomo več imeli tako, da ...:):) Lahko me kontaktira na ZS.

< Sporočilo je popravil pravoda -- 5.10.2010 11:25:30 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 415
5.10.2010 12:44:19   
muca*maca
Čao, punce!

Evo mene iz vrtca, sem danes oddala vlogo. Čisto izven reda, sej vem. Razpis (en in edini) je marca, grrrrr. Samo enkrat na leto, res ne vem, kaj naredijo tiste revice, ki se jim otroci rodijo 15. aprila. user posted image user posted image user posted image

Maksa zaenkrat čuva babica, ampak septembra bi ga pa vseeno dala v vrtecuser posted image

Danes sva imela prvi uvajalni dan. Dve urici sva bila tam, igral se je, pojedel malico, si potegnil na glavo zvočnik   in ima zdaj veliko buško, pa sva že šla domov. Jutri greva še skupaj, potem pa ga pustim samega za dve uri. Nato pa bomo počasi stopnjevali, da pridemo na 4 ure (od 8h do 12h) in še kasneje na 6 ur (od 8h do 14h). Uffff...

Mene najbolj skrbi, kako bo šel spat, ker je navajen zaspati na joški, in seveda dojenje. Punce moje, njemu je dojenje še tako pomembno, da ... eh, bo že. Zaenkrat planiram, da se podoji takoj, ko ga bom vzdignila, torej najprej ob 12h, potem pa ob 14h. Če bo še aktualno, seveda. Kar pa se mi zdi, da booo!

Ma, doji se tako veliko, ker je bil zdaj 14 dni bolan in bolj malo jedel, zato pa se je veliko cartal, se dojil, stiskal. Zdaj je zdrav, navada je pa ostala. Sicer počasi je bolje, tako da imam upanjeuser posted image user posted image

Ohhh, so pa tako žalostni ti zadnji dnevi, vsaj zame. Mami je v sebi en velik user posted image user posted image user posted image , smrkajoči dojenček. Šmrk, šmrk. Trudim se, da ne prenašam tega na Maksa.
Vreme mi ravno ni za vzpodbudo user posted image user posted image

Groznooooo je, po celem letu stiskanja naj kar naenkrat pustimo svoje malo dete nekje drugje?!?!?!?!

Kaj ve mislite?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 416
5.10.2010 12:48:30   
Anonimen
muca*maca vem kako se počutiš. Mi smo začeli 15.9. z vrtcem, meni je bilo 3 dni tako hudo, da jojuser posted image  Tudi mala se ni najbolje vpeljala na začetku. Spanje me je skrbelo...ma vse...no pa je že naslednji teden spala 1,5h ( zaspi sama, prej doma ni nikoli, sedaj standard med vikendom zagrnemo okoli 12h, položimo v posteljico, pokrijemo, uspavanko zavrtimo in spi 1h-2h ). Tudi je vse lepo v vrtcu in to sama z žlico ( prve 3 dni ni veliko jedla ). Je pa bila sedaj 1t doma, zaradi virozice in je tale teden ob odhodu jokecuser posted image  ampak se v minutki umiri. Preveč ne bom hvalila, ker se ponavadi hitro obrne. Upam, da boš kaj boljše volje, predvsem pa veliko optimizma. Vem vreme je pa obupno glede tegauser posted image

(odgovor članu muca*maca)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
5.10.2010 13:17:57   
Februarka08
Hej hojuser posted image
Služba za danes mimo, uživam s princeso na kavču, še mal, pa grem še kosilo delat.
Vrtec... jaz imam to srečo, da mi tega ni treba prenašat, ker bi pomoje več jokala kot vsi otroci tamuser posted image pač, sem preveč občutljiva, sploh ko gre za moje otroke. Nasl. leto bo pa tud Larisa že toliko velika, da ne bo problema (pri obehuser posted image ) Blaž bo pa itak še domauser posted image

Nič, grem počasi v kuhinjo, čeprav se mi čisto nič ne da...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 418
5.10.2010 15:26:46   
sine bine
Pozdravljene,

mene tud par dni ni blo gor pa ste toook napisale. Sam sem pa vse lepo prebrala.
Vsem, ki so že praznovali in vsem ki še bojo VSE NAJBOLJŠE user posted image IN ČIM VEČ IGRIVIH OTROŠKIH TRENUTKOV, SKRATKA VSE NAJ NAJ, ...user posted image
varstvo- tud tadej je biu včeri prvič pri varuški, oz. sva bla skupaj tam 2 urci, dons pa sm bla 1 uro z njim pol sm pa zginla in je bil tam do 13.30. Menda ni nič jokaluser posted image ( hvala bogu ), pojedel vse za kosilo, skratka blo ok. sam se pa bojim, da ko bo pogruntal da ga vsak dan tm pustim bo mogoče kšn dan tud jok. Tam sta še dva fanta ( 14 mesecev in 5 let ), eden pa še pride tko, da ma družbo.user posted image
služba-v službo grem 2.11.2010, zdej cel mesec koristim dopust, ker pr nas mormo ponucat ves dopust v tekočem letu, ker kao dopust ni ozimnica ( mnenje direktorja ), pa še novembra in decembra pr nas ni dopustov.user posted image . Mi je pa ravno učeri mož povedu ( dela v isti firmi), da če ne bojo zadovolniuser posted image user posted image z mano ( ne vem na kaj naj bi to letel, ker delam to delo že 10 let, mogoče bolniške ) me bojo dal na blagajno. user posted image Tko, da veselo iščem službo, ker mi gre na bruhanje, ko pomislim kaj se grejo.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 419
5.10.2010 17:35:00   
malaMravljica
Tassika in Lenika, hvala vama. Sta mi zelo pomagali in hkrati naredili veliko dela user posted image  ze delam, mali pa pod mizo raziskuje. In stanovanje se nama sveti, ker sem danes vse zglancala. No lazem, mali ni vec pod mizo, sedaj hodi s tistim lesenim lokom, ki ga je imel kot dojencek.

Pa s enekaj, kaj vasi otrocicki so tudi tok firbcni. Moj more povsod vtaknit prst, roko, nogo al pa sam v kaksno luknjo zlezt in pol vedno kje obtici in joce. Danes ze spet, upam, da pride z neposkodovanimi prsti vn iz otrostva.

(odgovor članu sine bine)
Neposredna povezava do sporočila: 420
5.10.2010 20:09:27   
googica
hehe mM ne govor :))) naš je tolk firbčen.. pa še sraka je ratu, skriva nama stvari.. daljinca za tv sva po dveh dneh iskanja našla za tv-jem, pol nama ga je pa skril v koš za smeti, tko da zdej morva nu8jno vse pregledat, preden se kej nese ven :)))...pa seveda posoda mu je ful všeč. in ma izbrane dve plastične zadeve, eno cedilo in eno plastično k mam za paličnega.. in to raznos vsak dan po stanovanju.. pol pa nazaj sam pospravi, skupi sem najdla v omari tud njegove igrače :)). zgleda si je izbral to omaro za svojo :)). kar se tiče preoblačenja, mi ful pomaga, roke sam da v rokav, mu ga ni treba nabrat... isto hlače.. zelo se že trudi olajšat delo :)
morm pa povedat da je včeri oči skor znoru, ko ga je mel sam čez.. bil je namreč posran do sredi hrbta.. in seveda je z rokam se uspel prjet tam spodi.. ga mož drži, z eno roko noge in eno roko, z drugo ga briše.. tamali itak joook in se je z drugo roko po obrazu nasral... tko da menda ga je mogu trikrat po obrazu obrisat in roke, preden je sploh uspel rit spucat.. hehe.. ud smo mu nehal ponoč dajat čaja, zdej ni več prelulan... dovolj je že duda, nič ne teži :)..
bom tud kar vsem naenkrat voščla, ker niti nism vsak dan tuki gor.. VSE NAJBOLJŠE VSEM MALČKOM!! ČIMVEČ SMEHA, ČIMMANJ JOKA, VELIKO FIRBCA IN NOVIH ODKRITIJ, PRIDNE MAMICE IN OČKE, DA VAS  BOJO UBOGAL IN SE VELIIIK ŠPILAL Z VAMI ;)... PA OGROOOOMNO ZDRAVJA, DA NE BOTE DLAL SKRBI SVOJIM TA STARIM ;)

no, na šihtu je ful dobr, par urc na dan, niti ne vsak dan, mal med ljudmi.. juša ma če oči, tko da nobene skrbi :). še dinarčki bojo, kar je super, anede ;). sm tud prehlajena, kiham in smrkam, sm fasala na šihtu, k letam ven stežt... pa se mi ne da vsakič oblečt :).. no, zdej se bom.. ker tole me nervira, da me skos žgačka nos :///. vreme je grozno, težko je bit cel dan noter s tamalim, ma preveč energije, cel dan sva letala naokol :)))

Neposredna povezava do sporočila: 421
5.10.2010 20:49:04   
muca*maca
Evo, punce, da se še tuki mal pohvalimo:

Maks je danes shodil, dokončno!
Mislim, da je naredil ene 50 krogov po stanovanju, obrne se na eni nogi kot plesalec in že šiba v drugo smer. Vstane iz počepa, zraven pa tako godrnja kot en starček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sploh se noče prijet za roko in vadi, vadi, vadi!
Pred dvemi dnevi je bil star 11 mesecev.

Cel dan sva preživela noter zarad tega usranega vremena, ma, konec je bil pa res presenečenje!user posted image user posted image

Vesela sem in tako ponoooosnaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 422
5.10.2010 21:01:56   
Februarka08
Bravo Maks!!!user posted image user posted image user posted image Mamica, kar bodi ponosnauser posted image

Gledam že z 1 učem, ampak morm nekak sestaviti vabilo za RD... pa ni idejuser posted image mal sem pozna, ja... samo kaj ko je še zmer vse v zrakuuser posted image user posted image eh, grem si možgančke kravžlatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 423
5.10.2010 21:03:45   
tassika
Čestitke maksuser posted image

Mi smo še vedno na parih korakcih, če je dobre volje, naredi 2-3 korake proti meni, ni pa še čisto sigurna, jo je ful strah se spustit in je niti ne silim, napredek je da si upa hodit samo z eno rokico. Drugače pa kao midve še nisva stari 11m, po korigirani bo to šele 23.10. Jaz mislim, da bo do 1roj.dne ali pa kakšen dan čez sigurno hodila. SEm si pa želela, da bi to naredila pri meni doma, ne pri varuški. Mogoče pa uspe, ima še čas, točno do 18-gauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 424
5.10.2010 21:27:00   
rozilu
Bravo Maksi še tukaj!!!! user posted image user posted image user posted image Sej pa je vadu 100/h, ni čudnega da pa zdej kr suvereno sprehaja po stanovanju user posted image .

Tassika - to sem tudi jaz razmišljala o varstvu. V bistvu ga ima varuška več budnega časa kot ti... torej zelo možno da tam nardi prve korake. Samo upam, da ti zamolčijo, če jih tam nardi par, pa ko jih popoldan ponovi, misliš da je prvič user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?