muca*maca
|
Čao, punce! Evo mene iz vrtca, sem danes oddala vlogo. Čisto izven reda, sej vem. Razpis (en in edini) je marca, grrrrr. Samo enkrat na leto, res ne vem, kaj naredijo tiste revice, ki se jim otroci rodijo 15. aprila. Maksa zaenkrat čuva babica, ampak septembra bi ga pa vseeno dala v vrtec Danes sva imela prvi uvajalni dan. Dve urici sva bila tam, igral se je, pojedel malico, si potegnil na glavo zvočnik in ima zdaj veliko buško, pa sva že šla domov. Jutri greva še skupaj, potem pa ga pustim samega za dve uri. Nato pa bomo počasi stopnjevali, da pridemo na 4 ure (od 8h do 12h) in še kasneje na 6 ur (od 8h do 14h). Uffff... Mene najbolj skrbi, kako bo šel spat, ker je navajen zaspati na joški, in seveda dojenje. Punce moje, njemu je dojenje še tako pomembno, da ... eh, bo že. Zaenkrat planiram, da se podoji takoj, ko ga bom vzdignila, torej najprej ob 12h, potem pa ob 14h. Če bo še aktualno, seveda. Kar pa se mi zdi, da booo! Ma, doji se tako veliko, ker je bil zdaj 14 dni bolan in bolj malo jedel, zato pa se je veliko cartal, se dojil, stiskal. Zdaj je zdrav, navada je pa ostala. Sicer počasi je bolje, tako da imam upanje Ohhh, so pa tako žalostni ti zadnji dnevi, vsaj zame. Mami je v sebi en velik , smrkajoči dojenček. Šmrk, šmrk. Trudim se, da ne prenašam tega na Maksa. Vreme mi ravno ni za vzpodbudo Groznooooo je, po celem letu stiskanja naj kar naenkrat pustimo svoje malo dete nekje drugje?!?!?!?! Kaj ve mislite?
|