|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 3.10.2010 23:11:28
|
|
|
|
rozilu
|
ENOLETNIKI tisti ki že ste in tisti ki boste prav kmalu: vse najnaj, bodite zdravi, lepo praznujte in imejte se radi z mamico in tatijem (in sestrico/bratcem ) Malo vas berem za par dni nazaj... Rižkoo - ja ti se kar pusti razvajat pri mami, to je lepo, pa čim več ti želim za naprej. Pitje - pri nas je tudi bolj švoh, kak deci na dan, če je čaj (bebe, nesladkan) ali voda, če je kompot (jabolčni, tudi nesladkan) pa 2-3 deci. Soka pa bi itak tudi toliko spila, samo ji ga ful redko dajem, še to razredčenega 3x. Tako da to bi bla moja rešitev za takrat ko mora nujno pit! IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki eejjj moj pikec je pa zdele prvič nos pihu sm mu rekla naj piha pa eno nosnico zaprla in je pihnu kok je biu dobr končno ker un aspirator mava midva take probleme ga morm okupirat z vseh konceu daa mu lahko spucam nosa ooo, pihanje mi vadimo, včasih ji celo rata, ma ni šans da tolko kot jst z aspiratorjem. Sem pogruntala nov prijem, sam ne se smejat al pa zgražat : jo dam na posteljo in splezam nad njo, tako da ji zagozdim rokice med moje noge in njen trup. Zgleda kot da se usedem nanjo, sam da se jo skor ne dotikam. Dere se itak, sam je lepo na miru in tko mi vsaj cevke ne uspe spulit ven... Sicer ne vem če bi to šlo z babyvac-om, zdaj smo na ustnem aspiratorju, ker nam je sesalec poplavlo . Darilo za RD - jaz sem ji par igrač kupla, sem ful časa gledala, da bi blo kaj posebnega, pa sem naročila na Mytoys tole (http://www.mytoys.de/Haba-Stoffspielzeug-Burg-Drachenstein-Bewohner/Stoffspielzeug/Babyspielzeug/KID/de-mt.to.ca02.03.22/1511681), pa pol še ene par malenkosti (tako kot je majakla predlagala eno zadevo za vlečt za sabo). Nisem mela pojma kaj bi ji, velike stvari ima že itak "podedovane", pa počasi že itak zmanjkuje placa za to. Aja, zadnjič sem pa vidla tole in mi je blo ful všeč, mogoče dobi nasl. leto, al pa za novo leto : http://www.chebeltza.com/poganjalci/zuzelke_in_zivalice/pikapolonica_-_mala.html. Žurko bomo meli mi samo za naše, čeprav me je pičlo, da bi nardila en vikend kasneje še za prijatelje, kaj pa vem. Ej, jst bom torto delala sama, me pa zanima kje se v Lj dobi une plošče za čez, ko je kaj narisano gor, al pa kaka fotografija. Veste kaj mislim?
|
|
|