|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09, 2.del
3.10.2010 9:03:58   
Anonimen
Luca Mateo in Brina ... vse najboljše user posted image

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
3.10.2010 9:45:42   
lenika83
Luca mateo in Brina VSE NAJBOLJŠE!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 377
3.10.2010 9:54:13   
majakla
Jupiii... user posted image  danes spet 2 slavljenca:
Luca Mateo: Alles gute zum Geburtstag user posted image ,
Brina: Vse najboljše za tvoj dan user posted image ,

in pa seveda Žiga, sem včeraj čist pozabla
(sem bla preveč važna): vse naj, naj user posted image .

Nik pa ima danes (včeraj so bile komaj vidne)
po trebuščku in prsih in mičkeno po obrazu
rdeče pikice - &. bolezen user posted image  ? Nimam pojma!

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 378
3.10.2010 11:01:26   
tassika
Luca Mateo in Brina vse naj najuser posted image
user posted image

Majakla imaste 6.bolezen. Boš videla, kmalu bodo pikice bolj vidne. Za tolažbo, otrok zdaj ni več kužen in lahko tudi kam greste.

Joj midve bova pa zadnji praznovali. Bova slovesno zaključili Oktoberuser posted image  Nam pa fino spušča nosek, ampak samo to in naj tudi pri tem ostane. Še to je preveč.

Roj dan. Od mene dobi kak lep obesek, tako kot od MAjcim, od mojega pa baje gram zlata. Ostalim sem naročila, da ne rabimo nič za oblečt, igrač še manj, tako da so zaželjeni ali dinarčki, če se jim zdi to neosebno pa bone za BC ali Cicibana. Čevlje bomo kmalu rabili in niso ravno poceni. Drugo leto pa mogoče kakšen poganjalec ali kaj drugega. Letos itak še ne ve kaj je to darilo, važno ji je le to, da lahko papir dol strgauser posted image

Za vse bolančke, vključno z našo user posted image user posted image user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 379
3.10.2010 12:25:20   
ninasiki
tassika jst sm tud rekla da naj ne kupujejo nobenih oblek ali igrač ker je vsega dost je hotla tašča kupt bundo user posted image  please no ker tko okus 200 let za modo in sm rekla tastu da ma tok za oblečt k sva se neki pogovarjala da sploh nevem kam naj dam in da upam da dobi kej dinčkou ker mu bom z tistim sobiso ( no vsaj del nje) kupla in mi je reku da bo pa raj denar dau če mamo vsega dost a men tko kamen od srca user posted image  mu je tašča enkrat kupla kratke hlače tko za 2 leti a takrat je biu str 6-7m in ona na vsak način da so mu poru ma mi je vn vrgl in sm dokazala no pol je pa odstopla KONČNO pa še groza so ble user posted image  tko da upam tud da ostali (kolegice vztrajajo pri oblekah) dajo denar ker res ne rabm nč od cot

BOLANČKI user posted image user posted image user posted image  ČIMPREJ SE POCAJTIMO KER JE PA LE TO NAŠ MESEC IN NE SMEMO BIT BOLANČKI user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 3.10.2010 12:26:54 >

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 380
3.10.2010 16:22:21   
nina68
Dragi OKTOBRČKI 2009!
VSEM VSE NAJBOLJŠE, KO BOSTE ALI STE ŽE
PIHALI PRVO SVEČKOuser posted image .
Naj vam otroška leta minevajo čimlepše in bodite v veselje svojim staršem.
Ja mamice, s svetlobno hitrostjo se je začel tale naš mesec, čeprav sva s Tjašem neplanirano pristala med vami. Zelo je lepo v vaši družbi in tudi v družbi vaših malčkov, upam, da ostanemo še naprej med sabo povezane tako ali drugače.
Drugače pa se s spomini vračam v čas pred enim letom, ko se mi še sanjalo ni, da bom tako hitro dobila v naročje najlepše darilo. Ampak naš fantič se je odloču, da ne bo rojen v novembru ampak v oktobru in tako smo ga dobili 17.10.2009.
Naš sonček veselo koraka že skoraj en mesec, danes se mu je celo posrečilo samostojno vstati iz počepauser posted image . Z 02.11. gre v vrtec, pa bomo videli tudi kako bo to pregural, verjetno Tjaš boljše kot mami, ki si kr ne zna predstavljati kako bo. Mami gre z 08.11. v službo, drug teden me še čaka razgovor z področno vodjo, pa da vidimo kaj mi sledi.
Naše noči so včasi grrrrrr, včasih pa ful dobre, čez dan še spimo dvakrat. Sedaj se probava navajati na opoldanski spanec nekje med 11.30 in 12h, zaradi vrtca, popoldan je pa odvisno kdaj spi opoldan. Zvečer pa je ob 21.h že prava tečka, tako,da je to njegova ura za spanje (je mami med nosečnostjo tud šla spat s kurami hahaha).
Pri nas bo rojstni dan v ožjem družinskem krogu, glede daril pa se bomo pustili presenetiti, ker še nobeden nč ni vprašu kaj rabi????
Naročena je že tortica Medvedka PUja, ostalo pa še razmišljamo kako..
Glede najinega darila pa še nimam nobene ideje, sem pa razmišljala v smeri fotoalbuma, al bomo še vidli kako...
Rižkoo ti pa sedaj uživaj in se pusti razvajati, lepo da si se javlja, ti pa verjamem, da se je težko sestaviti po takih dogodkih. Ampak bodi močna in se ne daj..Za dežjem vedno posije sonček, eden ti že sije, drugi pa bo kmalu....

Aja, pa vsem bolančkom velikouser posted image user posted image user posted image , da boste čimprej zdravi in lepo praznovali.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 381
3.10.2010 16:55:45   
rakica 2
NIK,ŽIGA,LUCA MATEO IN BRINA-VES NAJ NAJ NAJ OB 1.UPIHNJENI SVEČKIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 382
3.10.2010 17:06:28   
rakica 2
UH LANI TAČAS?user posted image IN ZDAJ ŽE PRAZNUJEJO,JOJ KAM ČAS BEŽIuser posted image
pri nas je konec nočnega pitja,1.noč jok in stok,2.noč ni za verjet-prespala brez pisnt,3.tudi spala,če pa se zbudi me sam objame okrog vratu in spi dalje in posladično smo občutno manj polulaniuser posted image NOHTKI-tu pa nimamo težav,na previjalni mizi sedi s hrbtom proti meni in gleda nohtke kako grejo pa-pa...tako je tud z noskom,ampak ji moram vedno pokazat kašn kak je na palčki prav od blizu in pogleda skor križemuser posted image ,zdaj je začela še nastavk za wc sama gor dajat in tud tam je šu kak z vodo pa-pa...sam splakovanje las je mal težje,ker vstaja pokonc in je treba kar nekaj časa splakovat,ma že ful dolge lase,saj dere se ne,ji pa rado spodrsne..grem mal počivat dokler je mir..

< Sporočilo je popravil rakica 2 -- 3.10.2010 17:07:45 >

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 383
3.10.2010 18:39:12   
tea85
še iz moje strani vsem SLAVLJENCEM- SLAVLJENKAM  VSEEE NAJBOLJŠE IN ZDRAVJA !!

jah res je, to leto je minlo kot keks, še lani v takem času smop vse se pogovarjale kera ma kakšen popadek heheheehe user posted image user posted image zdaj pa že pihamo 1 svečko, midve sma sicer med zadnimi ampak nič ne de, še prehitro bo mesec okoli...

taja pa že 2 dni neka driskasta, ne vem..pa nič takiga ni jedlauser posted image
ne vem...

lepo se mejte

< Sporočilo je popravil tea85 -- 3.10.2010 18:42:43 >

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 384
3.10.2010 20:23:59   
sonček85

Luca Mateo ... vse najboljše user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 385
3.10.2010 20:25:14   
sonček85
Hkrati ,pa se vsem ki ste prisPevale za našo rižkoo HVALA ,dENARČEK bo predan drug teden, tako da če bi še katera želeela ali še lahko nakaže čakam

še 1x HVALA

jE ŽE PRAV LEP ZNESEK ;))))

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 386
3.10.2010 21:28:45   
Februarka08
Luca Mateo in Brina VSE NAJBOLJŠE!!!
user posted image

Mi smo danes uživali na polno v ZOO-ju,user posted image potem smo šli na kosilo, tam ni šlo glih vse po planih, ampak ne bom šla v detajle... pa mal po trgovinah, pol smo šli pa še v Komendo na sejem mal pogledat, Blaž temu primerno že pošteno zoprn, tako da kmal domov. Zdaj spita kot ubitauser posted image Jaz pa vse pripravit za jutri in gasaaaaaaaaaaaaa na šiht user posted image user posted image user posted image me kar mrazi... itak to vse čaka in nekatere že pridno delate, ma me vseeno kar stiska... saj bo, po 1 tednu že ne bom vedla da sem bla doma user posted image  
No, dost o tem, še mal tv pogledam, pol pa spat! Navsezgodaj pa kavica z možkom in gasa user posted image

Lep večer in lep dopoldan jutri, pol vas pa že pridem pozdravit user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 387
3.10.2010 23:04:23   
kalypso
tea85 če je taja že bila kakšen dan v vrtcu potem imaš odgovor na dlani ;)

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 388
3.10.2010 23:11:28   
rozilu
ENOLETNIKI tisti ki že ste in tisti ki boste prav kmalu:user posted image user posted image user posted image vse najnaj, bodite zdravi, lepo praznujte in imejte se radi z mamico in tatijem (in sestrico/bratcem user posted image ) user posted image

Malo vas berem za par dni nazaj...

Rižkoo - ja ti se kar pusti razvajat pri mami, to je lepo, pa čim več user posted image user posted image user posted image ti želim za naprej.

Pitje - pri nas je tudi bolj švoh, kak deci na dan, če je čaj (bebe, nesladkan) ali voda, če je kompot (jabolčni, tudi nesladkan) pa 2-3 deci. Soka pa bi itak tudi toliko spila, samo ji ga ful redko dajem, še to razredčenega 3x. Tako da to bi bla moja rešitev za takrat ko mora nujno pit!

IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki
eejjj moj pikec je pa zdele prvič nos pihu user posted image user posted image  sm mu rekla naj piha pa eno nosnico zaprla in je pihnu kok je biu dobr user posted image  končno ker un aspirator mava midva take probleme ga morm okupirat z vseh konceu daa mu lahko spucam nosa

ooo, pihanje mi vadimo, včasih ji celo rata, ma ni šans da tolko kot jst z aspiratorjem. Sem pogruntala nov prijem, sam ne se smejat al pa zgražat user posted image : jo dam na posteljo in splezam nad njo, tako da ji zagozdim rokice med moje noge in njen trup. Zgleda kot da se usedem nanjo, sam da se jo skor ne dotikam. Dere se itak, sam je lepo na miru in tko mi vsaj cevke ne uspe spulit ven... user posted image Sicer ne vem če bi to šlo z babyvac-om, zdaj smo na ustnem aspiratorju, ker nam je sesalec poplavlo user posted image .

Darilo za RD - jaz sem ji par igrač kupla, sem ful časa gledala, da bi blo kaj posebnega, pa sem naročila na Mytoys tole (http://www.mytoys.de/Haba-Stoffspielzeug-Burg-Drachenstein-Bewohner/Stoffspielzeug/Babyspielzeug/KID/de-mt.to.ca02.03.22/1511681), pa pol še ene par malenkosti (tako kot je majakla predlagala eno zadevo za vlečt za sabo). Nisem mela pojma kaj bi ji, velike stvari ima že itak "podedovane", pa počasi že itak zmanjkuje placa za to. Aja, zadnjič sem pa vidla tole in mi je blo ful všeč, mogoče dobi nasl. leto, al pa za novo leto user posted image : http://www.chebeltza.com/poganjalci/zuzelke_in_zivalice/pikapolonica_-_mala.html.

Žurko bomo meli mi samo za naše, čeprav me je pičlo, da bi nardila en vikend kasneje še za prijatelje, kaj pa vem. Ej, jst bom torto delala sama, me pa zanima kje se v Lj dobi une plošče za čez, ko je kaj narisano gor, al pa kaka fotografija. Veste kaj mislim?

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 389
3.10.2010 23:45:44   
frrrr
hvala vsem za čestitke!
bil lep dan v družinskem krogu. svečko pihala, brat pomagal upihnit user posted image darilo - wow avtobus in še en rozast wow s konjički, a ga bc nima v spletni trgovini
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168422
mi smo full zadovoljni s temi igračami. sem jih danes štela in jih imamo že 9 user posted image zanimivi so pa tako Brini kot Jaši.
drug vikend praznuje še skupaj z Jašo (on 4.rd), bodo še babice+dedki, teti in stric prisotni.

lep teden vsem... tistim v službi, doma in v vrtcu...

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 390
4.10.2010 10:40:23   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu

Ej, jst bom torto delala sama, me pa zanima kje se v Lj dobi une plošče za čez, ko je kaj narisano gor, al pa kaka fotografija. Veste kaj mislim?

Na kulinarika.net sem zasledila, da take stvari kupujejo v prodajalni Pekarne Vrhnika nekje na Brnčičevi ulici v Črnučah. Probaj malo pobrskati kaj o tem.

Jaz bom tudi sama delala torto, ampak jo bom obložila s ticino maso, upam da bo ratalo.

Jaz sem tudi ravno danes razmišljala o podobnem prijemu za čiščenje noska, ker sem ugotovila, da bi potrebovala vsaj 3 roke user posted image

Aja, naša viroza se je izkazala za 6. bolezen user posted image  Danes zjutraj se je zbudila vsa pikasta po trebuhu in hrbtu, vročina je pa tudi trajala 3 dni, kot piše v knjigah.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 391
4.10.2010 11:54:11   
LEVASI
Lep pozdrav, se oglašam po dolgem času. Sem opazila da ste me zbrisale s seznama. Zakaj pa ne vem. Saj vem da ne pišem pogosto ampak včasih pa se vseeno oglasim.

Pri nas smo tudi bolani, mlajša samo smrka, ta starejša pa je prejšnji teden fasala vnetje ušeska in smo na antibiotiku. Ja to so radosti jeseni in vrtca. Je začela hoditi šele septembra v vrtec s 3. leti, tako pa bo tudi mlajša saj bo do 3. leta v varstvu pri babici. Se mi zdi da je tako najboljše za njo, ker imamo to možnost.

Drugače pa še ne hodimo. Imamo 2 zobka - spodnja in zdaj bosta v teh dneh še zgornji enkici prebili dlesen. Ma je bila tako tečna, noči nikoli še ni prespala, pa ne vem zakaj. Ko se je dojila sem mislila da se zbuja zarad lakote in mi je bilo to normalno, ampak zdaj pa res ni več potrebe po tem. In potem ji dam požirek vode in zaspi nazaj user posted image . To bo veselo ko bo treba na šiht ko bom komaj zjutri ustajala. Drugače sem ji pa kupila ogrlico iz Jantarja pa se mi zdi da je en mejčkeno pa vseeno boljše s spanjem, čeprav še čakam na mir ponoči :).

Rozilu - hostijo za na torto dobiš v pekarni Vrhnika v Črnučah - v tisti rdeči stavbi v ind. coni. Lahko jim pošlješ tudi po mailu slikico in ti oni to sprintajo in prideš potem samo iskat (prej jih pokliči in povej da boš poslala), lahko pa odneseš sprintano tja in ti oni to potem stiskajo na hostijo. Imajo pa tudi že pripravljene slikice za kupit. Mi jim vedno pošljemo po mailu in nam natisnejo - mi napišemo kar na računalniku na sliko gor ime pa kok let ima in potem to lepo pride da ne pacamo še s čokolado napisov gor.

Vsem bolanim želim da se čim prej pozdravite, mamice ki pa začenjate delati pa čim manj stresa na delovnem mestu.

Naša prva princeska se je rodila 9.9.2007.
Druga princeska pa nas je osrečila 6.11.2009.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 392
4.10.2010 12:11:59   
malaMravljica
Brina, oprosti, da vceraj nisem mogla prit do racunalnika. Saj si lepo praznovala berem, za naprej ti zelim, da ostanes taka prisrcna deklica kot se te spomnim. Pa upam, da se se kaj vidimo.

Pa vsem hvala za cestitke za mojega malega fantka. Ja, ni vec dojencek, sedaj je mali fantek. Praznovali smo v zelo malem krogu, vecji del smo se pa potepali zunaj. Pol so se pa se nepricakovani oglasil eni kolegi z enim 13 letnim fantom, ki ima mojega malega tako rad, moj mali pa, ko ga je videl so se mu kar ocke zasvetile. Torto sem spekle sama, ni bila najlepsa in niti najboljsa, je bila pa vseeno lepa, fina in delana z najvecjo ljubeznijo, pa se dojenckom prijazna, nic prevec sladkorja, pa vse bio. Sem kar na glas rekla, da ni najlepsa, je pa narejena z vso ljubeznijo do mojega fantka in je se tasca mogla rect da je fina user posted image user posted image  

Karmen, nate smo pa cist pozable, sam letos so malcki v ospredju, se bomo mogle kar navadit user posted image   tebi tudi vse najboljse za pretekli rojstni dan, uzivaj v vlogi mamice!

Se to povem, da se ne zgodi se kateri. Mal bodite previdne pri grozdju, moj je dobil tako uneto ritko po njem.

Pa-pa

(odgovor članu LEVASI)
Neposredna povezava do sporočila: 393
4.10.2010 13:03:12   
rozilu
Hvala za info kje dobit tisto zadevo za na torto! Sicer še en vem kaj bi dala, ma bom že pogruntala, še 2 tedna user posted image Aja, tudi napis ti nardijo? Hm... zanimivo.

Aaaa grozdje!!!! Jaz se pa ubadam že kak teden dni zakaj ma skoz vneto rito... ni mi kapnilo, da mogoče zaradi grozdja user posted image user posted image user posted image Hvala mM

Evo punce, jaz kao delam (doma), Maruša pa se uvaja pri moji mami user posted image . Grem brat naprej ene zadeve... poročam zvečer kako je šlo

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 394
4.10.2010 15:05:40   
ninasiki
punce grozdje poganja in je blato verjetno malo bol tekoče in ne tako trdo zato jim pa pol ritke trpijo no jst mu sploh ne mislm še dat gozdja je definitivno še prehitro

lenika83 no iz tega bom jst tud mela tortico sam smo jo naročil ker jst nism glih za torte user posted image  raj tko kej sama spečm torte so zahtevne user posted image

vreme je katastrofa user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 395
4.10.2010 16:39:07   
frrrr
mM - hvala za čestitke! tudi Luci Mateu vse najboljše! ker je ravno na isti dan kot Brina, dobi posebej čestitko user posted image sicer sem za vse isto napisala, ker je/bo divji oktober

vam prilepim kakšno fotko moje lepotičke... je že dolgo nisem pokazala 

user posted image

user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 396
4.10.2010 16:39:48   
tassika
Ninasiki, k ti jaz povem recept za biskvit, boš samo še torte pekla, tko je simpl, iz otroške kuharske knjige user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 397
4.10.2010 16:41:19   
frrrr
evo, tehnični podatki pri enem letu...
tehta 8kg in ima 2 zobka. kolk je pa velika, pa ne vem... zdi se mi, da mau čez 70cm.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 398
4.10.2010 16:44:34   
tassika
Frrr kako lepo je, kako ste jo pa naučili, naša zna samo z rokam packat, ne pa tako lepo z žlico jestuser posted image

Ful je lepa, pa krasen slinček imauser posted image

evo tole je pa naša dečva za tiste ki nimate FBuser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 4.10.2010 16:50:00 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 399
4.10.2010 17:07:35   
karmen b
Vse najboljše vsem enoletnikom user posted image user posted image user posted image

Me dolgo ni blo a ne? Nimam cajta brat, pol p'a nimam isnpiracije pisat. Sej sem smotana, vem user posted image ...ne morem pomagat, ampak tud mailov se mi ne da sproti pucat, tko da me lahk tepete pa ne bo pomagal user posted image

Špela je tudi že velika punca. Zadnje dni je mal sitna, zgleda da dobiva še novih zobkov. Konec avgusta si je zlomila nogico, ker mi je padla s pralnega stroja, a smo po 14 dneh lahko dali longeto dol. Bili smo na morju in prvih 5 dni je mela še longeto, kar je bilo precej pestro in sem si prav oddahnila, ko smo jo sneli, da je lahko šibala. Nogica je zdaj uredu, se mi pa zdi, da je malo manj stabilna, kakor pred poškodbo. Bo že, sej ma časa dosti.
Jaz sem danes začela s službo, Špeli pa se pazi pri sosedi, kjer je prav zadovoljna. Še malo, pa bo tudi naša miška upihnila 1. svečko...ne morem verjet, da je leto tako hitro naokoli.

Oktoberčki vsi lepo praznujte!!!

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?