muca*maca
|
Ojla, punce! Evo, smo se končno spet vrnili z morja, sem vas vestno brala, pisat pa prek mobija ne morem, zato se pa zdajle malo javljam. Maks je očitno v času prebolevanja raznoraznih virusov in bakterij, najprej je fasal en hud prehlad, potem pa je uspešno prebolel še 6. bolezen. Posledica 14 dnevnega bolehanja je, a noče več sam spat, da bi se skoz crkljal in non stop hoče viset na joški, jojjojjoj Moj dragi pravi, da je otroček samo dojel, da mami ni Maksi in Maksi ni mami, skratka, ima eksistencionalno krizo baaaaaaaaahh............... Ob roki ne samo hodi, ampak teče, brez roke ali opore pa noče, odkar je zbolel. Zadnjič je sicer tvegal in je naredil dva koraka med steno in mano, to je pa tudi vse. Ma, bo že, že tko al tko moram skoz za njim laufat, nimam na kofetu niti minutke miru, a ne, žabarke?! Hja, veliko vas že dela, ali pa vas začenja, jaz pa začnem čez dva tedna, po eni strani je že čas, po drugi me pa skrbi, kako se bosta razumela babi in Maksi. Kaj čmo, se bosta že mogla znajti, ne?! Vreme je za bruhat. Jaz bi, da bi poletje trajalo kakih 9 mesecev, 3 mesece bi pa razdelila med ta pravo zimo (to je sneg in sonce) in pomlad (rožice in sonce). Groza me je, ko pomislim na LJ meglo, k se vleče kt smrkelj. Za zjokat. Še pol leta, pa bo. Ajde, mamice!
|