Aninchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian izalina, kati - o kakšnem rižu pa vedve t govorita? O Milupinih "rumenih" kašicah v katerih je že notri adaptirano mleko. http://www.milupa.si/mzk_riz.htm Mi pa ni jasno kako tu piše, da so brez dodanega sladkorja. Od kje je pa pol sladkor!? Mi mamo tut to in mu je zeloooo všeč!! Prebava se mu je po njej precej izboljšala, zdej kaka 2x na dan, prej je pa enkrat ali nobenkrat, dobiva jo pa za kosilo samostojno (okus riž-banana), za večerjo pa zmešano z aptamilom, da ga bolj nasiti za čez noč (okus riž). Aja, pa jst jo mešam z vodo, ker piše, da je adaptirano mleko že not A_T mogoče si imela ti takrat drugačno?? Če piše brez DODANEGA sladkorja, po moje pomeni, da ga pač niso dodatno zravn dali, ampak kolkar ga je v rižu, ga je Ne vem no, tak nekak sm si jst to predstavljala....? Joj, punce, naš sonček je kr malo "za vašimi", no v bistvu je že junijček, tak da je od nekaterih vaših celo en mesec mlajši... pa ko berem tele vaše poste glede nespanja in problemov z zobki, me kr mal strah ratuje kaj nas še čaka Odpadanje las - je mene šele pred nekaj tedni doletelo, ampak je pa zdej tok hujše! Tok sem jezna, kamor se obrnem polno mojih las, odtok bane morm skos met pod nadzorom da se mi ne bi zamašilo Največji šmorn je pa, da hočm dat malemu dudo v usta in pol vidm, da je moj las gor sm bla tok jezna, da sm se dons celo ustrižt šla Ma sej sem mela zadnje čase nemogoče lase... skos v čopu, pa zvozlane tak, da sem jih komi narazen dobila, ko sem prala glavo no, pa da odpadanja ne omenjam....... tak da dans me je raz in sem se znebila 10 cm odvečne prtljage! Sem pa kr malo žalostna, ker sem tok let rabila, da sem dosegla dokaj dolge lase no, ne bom več težila, sm že itak cel roman o mojih laseh napisala.. kapa - no, mi jo nosimo kr dosti, ampak zelo tanka je. Sem kupila trak, ampak mu je ravn tolk prevelik, da ga ima v dveh minutah kot šal Imam pa skor vse zgornje dele na kapuco, tako da ima kapuco itak na glavi, ker bi ga zadaj tiščala po mojem in ne zato, ker bi blo -20 zuni... no, kapica je skos z nami, če ga dat v višji položaj, jo ima skoraj vedno, ker je bolj odprto, če pa je leže, pa je skor nikoli nima... imamo pa že vedno zraven dekico, včasih celo dve, če se malo zavleče in zvečer hitro rata kr ornk mrzlo... žabice - že prakticiramo, predvsem odvisno od tega, kake hlače ima povrhu... če so plišaste oz. tople, potem jih nima, če pa ima kr kavbojke ali tanjše hlače, pa jih občasno že oblečemo, odvisno tud precej od vremena... copatki - zanima me, KJE KUPIT COPATKE!?!? Najdem samo za novorojenčke, ali pa čeveljčke za večje... za našo starost ni pa nikjer nič primernega Hilfe? spanje - zbudi se 1x na noč zarad lakote, pa okol 6h (jst to ne vem, al štejem pod noč al dan ), če pa zvečer zmore pojest še lep obrok kašice, pa še vedno prespi vso noč AD3 - tud mi ne dajemo, raje smo mal več na sončku, dokler nam še vreme nekako ustreza Pediatrinji pa smo rekli, da jih dajemo. In ko je rekla, naj zdaj povečamo dozo, se mi je skor zaletelo. Toook sem jezna, ker mi je sveto zatrjevala, da kapljice NE povzročajo krčov, da to pač starši mislijo, ker ne najdejo drugega razloga itd. Take klanfe mi je prodajala! Pol mu dam pa jst sam ENOOO kapljico, pa ga dva dni matra po njej!!!? In če že NE povzročajo krčov, zakaj hudiča moramo postopoma uvajat, najprej eno, naslednjič dve itd... Grrr mi kr pritisk nabije, ko pomislim na to! Nč, napisala sm en lep roman, zdej pa šibam u meževo, še prej pa mal tv prešaltat, da vidmo, kaj se kej po svetu dogaja LAHKO NOČ!