|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
2.10.2010 21:54:25   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

izalina, kati - o kakšnem rižu pa vedve t govorita?

O Milupinih "rumenih" kašicah v katerih je že notri adaptirano mleko.
http://www.milupa.si/mzk_riz.htm

Mi pa ni jasno kako tu piše, da so brez dodanega sladkorja. Od kje je pa pol sladkor!?

Mi mamo tut to in mu je zeloooo všeč!! Prebava se mu je po njej precej izboljšala, zdej kaka 2x na dan, prej je pa enkrat ali nobenkrat, dobiva jo pa za kosilo samostojno (okus riž-banana), za večerjo pa zmešano z aptamilom, da ga bolj nasiti za čez noč (okus riž).
Aja, pa jst jo mešam z vodo, ker piše, da je adaptirano mleko že notuser posted image A_T mogoče si imela ti takrat drugačno??
Če piše brez DODANEGA sladkorja, po moje pomeni, da ga pač niso dodatno zravn dali, ampak kolkar ga je v rižu, ga jeuser posted image Ne vem no, tak nekak sm si jst to predstavljala....?

Joj, punce, naš sonček je kr malo "za vašimi", no v bistvu je že junijček, tak da je od nekaterih vaših celo en mesec mlajši... pa ko berem tele vaše poste glede nespanja in problemov z zobki, me kr mal strah ratuje kaj nas še čakauser posted image user posted image

Odpadanje las - je mene šele pred nekaj tedni doletelo, ampak je pa zdej tok hujše! Tok sem jezna, kamor se obrnem polno mojih las, odtok bane morm skos met pod nadzorom da se mi ne bi zamašilouser posted image Največji šmorn je pa, da hočm dat malemu dudo v usta in pol vidm, da je moj las goruser posted image sm bla tok jezna, da sm se dons celo ustrižt šlauser posted image Ma sej sem mela zadnje čase nemogoče lase... skos v čopu, pa zvozlane tak, da sem jih komi narazen dobila, ko sem prala glavouser posted image no, pa da odpadanja ne omenjam....... tak da dans me je razuser posted image in sem se znebila 10 cm odvečne prtljage!user posted image Sem pa kr malo žalostna, ker sem tok let rabila, da sem dosegla dokaj dolge laseuser posted image no, ne bom več težila, sm že itak cel roman o mojih laseh napisala..user posted image user posted image

kapa - no, mi jo nosimo kr dosti, ampak zelo tanka je. Sem kupila trak, ampak mu je ravn tolk prevelik, da ga ima v dveh minutah kot šaluser posted image user posted image Imam pa skor vse zgornje dele na kapuco, tako da ima kapuco itak na glavi, ker bi ga zadaj tiščala po mojemuser posted image in ne zato, ker bi blo -20 zuni...user posted image no, kapica je skos z nami, če ga dat v višji položaj, jo ima skoraj vedno, ker je bolj odprto, če pa je leže, pa je skor nikoli nima... imamo pa že vedno zraven dekico, včasih celo dve, če se malo zavleče in zvečer hitro rata kr ornk mrzlo...

žabice - že prakticiramo, predvsem odvisno od tega, kake hlače ima povrhu... če so plišaste oz. tople, potem jih nima, če pa ima kr kavbojke ali tanjše hlače, pa jih občasno že oblečemo, odvisno tud precej od vremena...

copatki - zanima me, KJE KUPIT COPATKE!?!? Najdem samo za novorojenčke, ali pa čeveljčke za večje... za našo starost ni pa nikjer nič primernegauser posted image Hilfe? user posted image

spanje - zbudi se 1x na noč zarad lakote, pa okol 6h (jst to ne vem, al štejem pod noč al danuser posted image ), če pa zvečer zmore pojest še lep obrok kašice, pa še vedno prespi vso nočuser posted image

AD3 -
tud mi ne dajemo, raje smo mal več na sončku, dokler nam še vreme nekako ustrezauser posted image Pediatrinji pa smo rekli, da jih dajemo. In ko je rekla, naj zdaj povečamo dozo, se mi je skor zaletelo. Toook sem jezna, ker mi je sveto zatrjevala, da kapljice NE povzročajo krčov, da to pač starši mislijo, ker ne najdejo drugega razloga itd. Take klanfe mi je prodajala! Pol mu dam pa jst sam ENOOO kapljico, pa ga dva dni matra po njej!!!?user posted image In če že NE povzročajo krčov, zakaj hudiča moramo postopoma uvajat, najprej eno, naslednjič dve itd... Grrr mi kr pritisk nabije, ko pomislim na to!user posted image

Nč, napisala sm en lep roman, zdej pa šibam u meževo,user posted image še prej pa mal tv prešaltat, da vidmo, kaj se kej po svetu dogajauser posted image LAHKO NOČ!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
2.10.2010 22:14:31   
sabri
no to pa je murfy, danes ko sem spet sama, pa cela štala, ta velika v spanju tuli že eno uro s presledki, pa ne zna povedat, kaj ji je, malo imam v naročju, ker se takoj zbudi, ko ona jokam drek no. vidim, da imate tudi ostale bolj pestro z majčki. enouser posted image za nas vse.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
2.10.2010 22:17:03   
nusi
copatki - štrikani - domači user posted image , H&M - so narejeni kot fajn debele nogavičke s podplatom imajo pa tut take k so kot tigrček, zajček..pač copatek, krznar - debele z ovčko (najbolš za pozimi)

sabri ne vem če smo sam majčki na udaru, moja nečakinja je stara 5 let in včeraj ponoči je ob 5-ih zjutraj vstala odkorakala do babi (moje mami) in ugotovila, da je tako lačna, da ne more spat, se fajn naglodala in zaspala nazaj user posted image user posted image ,

< Sporočilo je popravil nusi -- 2.10.2010 22:19:14 >

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
2.10.2010 22:17:31   
Aninchy
sabri - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da ti bojo tele pikalonice kej pomagale!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
2.10.2010 22:22:43   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: nusi

copatki - štrikani - domači user posted image , H&M - so narejeni kot fajn debele nogavičke s podplatom imajo pa tut take k so kot tigrček, zajček..pač copatek, krznar - debele z ovčko (najbolš za pozimi)

Hvala! user posted image Sicer domače štrikane imam, ampak k "frajerski" trenirki ali kavbojkam pa ne pašejo ravno najboljuser posted image V H&Mu sm bla ravn včeri, pa razn zoknčkov nism nč pametnga vidla... me pa jezi, da za punčke je tm pravi raj, za fantke pa komi kaj najdešuser posted image user posted image
Aja, pa naj povem še to, da sem KOMIIII našla nekaj bodijev za našga mulota! Najprej sm šla v KIK, pa so mel samo 2 bodija (!!!!!) z dolgimi rokavi za fantke, pol sm šla pa še v H&M in sm koomiiiiiii kej našla št. 68!!user posted image Me je kr minil do nakupovanja noooouser posted image Pa tok sm bla jezna, sm že poleti hotla kupit bodija I <3 mum in I <3 dad pa so jih mel sam z dolgim rokavim, pa sm rekla brezveze... včeri pa išeč in glej ga zlomka vse na kratke rokave!!!user posted image user posted image

No, morm it kr spat, me je kr glava začela boletuser posted image NOČ!

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
2.10.2010 22:50:52   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy
me pa jezi, da za punčke je tm pravi raj, za fantke pa komi kaj najdešuser posted image user posted image
Aja, pa naj povem še to, da sem KOMIIII našla nekaj bodijev za našga mulota!

to je pa res, za punčke je zmer ful več, pa za fantke so večinoma puloverji, ki jih je treba vlečt čez glavo al pa jope s kapuco, ampak men ta kapuca sploh ni tolk praktična.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
3.10.2010 8:30:05   
meymey
Tomi pa je prehlajen. Nosek se mu maši, kiha in danes je začel kašljat... ima katera izkušnje z inhalatorji ali aspiratorji?

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
   [Brisano sporočilo]
3.10.2010 8:40:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu meymey)
  Neposredna povezava do sporočila: 2233
   [Brisano sporočilo]
3.10.2010 8:51:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu meymey)
  Neposredna povezava do sporočila: 2234
3.10.2010 9:01:28   
nusi
zamašen nosek - redno zlivanje fiziološke v nos, mi smo z vatko čistli, enkrat na dan pa s aspiratorjem na dah - physiodose (mislm da se tko reče), pa ful dobra je tut fiziološka v razpršilcu je tut za dojenčke primerna - Nisita, pa še majhna je, da jo lahko sabo nosiš, pa zvečer vrele kamilce k postelji (na tleh pri glavi), da se sopara gor dviga, baje se dobi tut eterično olje kamilica, mogoče bi blo to še lažje kot skos čaj kuhat.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
3.10.2010 9:06:28   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: nusi
pa ful dobra je tut fiziološka v razpršilcu je tut za dojenčke primerna - Nisita, pa še majhna je, da jo lahko sabo nosiš

Mi mamo to! Pa mi ful odgovarja, tud tamalmu morm priznat, da mu je všeč!!user posted image user posted image Ker lepo narahlo špricne in ne preveč naenkrat, tak da mu dam po dvakrat v nosnico. Mamo pa mir zraven in ni dretja, tak da sem zadovoljna.user posted image Malemu je pa tk ušeč, da se mi zdi, da se drogira s tem user posted image
Aja pol pa počakam, da ven priteče in s palčko ven potegnem, ali pa sam mal okrog noska pobrišem, pa tk kr samo ven zleze.user posted image Je pa res, da hudega nahoda pa še ni imel.

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
3.10.2010 9:52:09   
sonček88
Dobro jutro najprej eno user posted image za vse:P

Matija je danes že boljši in smo prav veseli!! Tudi on je:P hehe
Zgleda, da so bili res zobki, ampak kaj ko je rekla zdravnica da ne, za zobke je še prehitro..!!buuu

Še nekaj...kaj ve katera ali morda ovseni kosmiči napenjajo??? Ker riž naj bi (kot jaz vem) bolj zapirat...naš mali že tko kaka vsakih 3 dni...

P.s. vidim da imate tudi ve take probleme, tko da sem malce bolj brezskrbi:P

Najlepše je v družbi ljubljenih oseb.
***MATIJA***

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
3.10.2010 10:25:37   
deveta
Dobro jutro!

Sonček88: vidim da že drugič sprašuješ po ovsenih kosmočih. Ne nem če napenjajo, bi mogla poskusit. To je tako odvisno od posamezega otroka. Nekaterim se je po rižu prebava celo uredila. Mislim da je Aninchy, rekla, da njen martin zdaj lažje kaka. Ta pa moram opozorit da je v ovsu gluten in zdaj s tem prav paničarijo. Čeprav nekatere mame ga dajo tudi že zdaj. Sama se boš mogla odločit.

Pa še nekaj vam povem. zjutra pometam sobo od tamale in najdem Škrpjonauser posted image . Saj vem, da živijo tle pri nas in smo ga že večkrat meli v hiši (mene je že piču enkrat, ker se je skril v vrtno rokavico in ko sem jo gor dala me nekaj zbode v prst, ne vprašajte ke paniko sem naredila, no na srečo ni blo nič iz tega). Samo ko sem ga v njeni sobici vidla, me je blo pa kar groza.

grem zdaj dat malo spat, ki že protestira
čav čav

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
3.10.2010 10:45:13   
sonček88
deveta  jojj hvala sem čisto pozabila, da je gluten notri...!!!

***MATIJA***

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
3.10.2010 11:15:16   
m_o_i
sladkor v kasicah in hrani nasploh : vse, kar vsebuje ogljikove hidrate, vsebuje sladkor. OH se namrec v telesu spremenijo v sladkorje, ampak ti sladkorji so (za razliko npr. od belega) bolj "nasitni", telesu dajejo energijo vec casa. beli sladkor pomeni en tak šususer posted image ; trenutno energijo, vecina se ga pa nalozi za rezervo-zato redi.
tako da...sladkor je vsepovsod, kjer so OHuser posted image
sem pa zadnjic prebrala nekje, da do otrokovega petega leta naj ne bi uporabljali low fat in ostale "u iber" zdrave hrane, ker otrosko telo pac rabi kalorije za razvoj...

usesa prav zanima me, ce je se ktera to opazla (mam žegn od P, da mu cistim useske, ker se mu nenormalno nabira maslo; sploh v desnem uhecu). vsak drug dan mu padajo ven kr konkretni kosi suhega maslauser posted image  

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
3.10.2010 11:38:27   
deveta
m_o_i: o hvala da si nekaj o sladkorju povedalauser posted image . Jas sem že cel ekran dolg post napisala o tem, pa sem pol zbrisala, ker že tako včasih preveč ukladam, pa da ne bo zgledala da se pametno delamuser posted image user posted image . Živila in prehranjevanje so moje področje pačuser posted image .
In tako je kot si povedala, za otročke je vse light in podobno čisto odveč, je pa odveč tudi dodan bel kuhinjski sladkor. Zato se ga izogibajte kolikor dolgo je možno.
Če pa želite slišat kaj na to temo pa z veseljem kaj napišemuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
3.10.2010 11:50:29   
m_o_i
jaz sem napisala bolj na hitro kr po kemijsko(to pa je moja stroka) user posted image

ti pa le napisi, kaj mislis, na kaj je moramo bit pozorne - bomo z veseljem prebraleuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
3.10.2010 12:08:33   
deveta
o m_o_i hvala za spodbudouser posted image user posted image , čim bom mela kaj več časa se razpišem.

Zdaj pa šibam blitvo čistit, dokler mala spi in pol k tašči oz. svakinji na kosilo. Je mela sestra od moža rojstni dan in bo pico naredila in gremo v spodnji štuk jest. ke lepo en dan brez kuhanjauser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
3.10.2010 12:45:00   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: deveta
o m_o_i hvala za spodbudouser posted image user posted image , čim bom mela kaj več časa se razpišem.

deveta, ti si kar privošči!! user posted image user posted image Bomo že prebrale, druzga dela itak nimamo... kaouser posted image

In pa dober tek!! Jst bi tud en konc še lohk...user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
3.10.2010 13:40:42   
sonček88
deveta  tudi jaz se strinjam z m_o_i in Aninchy;o)))
Kar napiši,,,rade volje bom prebrala!!user posted image

***MATIJA***

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
3.10.2010 17:03:18   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: sonček88

deveta  tudi jaz se strinjam z m_o_i in Aninchy;o)))
Kar napiši,,,rade volje bom prebrala!!user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu sonček88)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
3.10.2010 17:25:48   
barvar
Pozdravljene!
Jaz imam pa eno vprašanje user posted image . Kakšne vzmetnice ste kupile svojim tamalim. Midva sva namreč danes zamenjala zibelko s posteljico in dala not novo vzmetnico, ki bi naj bila ortopedska, pa se meni zdi strašno mehka user posted image . A se vaši otročki pogreznejo vanjo ali ležijo trdo na njej? Res nebi rada naredila kakšne napake, da ne bo imel potem s hrbtenico problemov.
Pa še glede hrane. Vsi pediatri odsvetujejo gluten do 6 meseca starosti, nekateri še dlje. Pol pa najdeš v kašicah, ki so od 4.meseca naprej gluten!!!Jaz mu dajem riž, ki ima dodano adaptirano mleko in pa proso (od Babylove), ki sta brez glutena. Drugače pa bova poskusila še cvetačo in blitvo, ostalo zelenjavo pa sva bolj ali manj že. Kaj pa belo meso, kdaj bi se naj začelo uvajat? Pa če katera mogoče ve kako je s testeninami, ki so brez glutena?
Sicer pa imava drug teden cepljenje in bom zatežila P user posted image user posted image user posted image .
Lepo nedeljo še naprej.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
3.10.2010 18:12:27   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: barvar

Pozdravljene!
Jaz imam pa eno vprašanje user posted image . Kakšne vzmetnice ste kupile svojim tamalim. Midva sva namreč danes zamenjala zibelko s posteljico in dala not novo vzmetnico, ki bi naj bila ortopedska, pa se meni zdi strašno mehka user posted image . A se vaši otročki pogreznejo vanjo ali ležijo trdo na njej? Res nebi rada naredila kakšne napake, da ne bo imel potem s hrbtenico problemov.

Midva sva dobila rabljeno, ampak čist novo, ker so jo imeli za drugo ležišče... je pa kr trda, še men bi pasal na njej ležat.user posted image Sicer pa je menda za dojenčke "vseeno" kako ležišče imajo.user posted image

Pa še glede hrane. Vsi pediatri odsvetujejo gluten do 6 meseca starosti, nekateri še dlje. Pol pa najdeš v kašicah, ki so od 4.meseca naprej gluten!!!Jaz mu dajem riž, ki ima dodano adaptirano mleko in pa proso (od Babylove), ki sta brez glutena. Drugače pa bova poskusila še cvetačo in blitvo, ostalo zelenjavo pa sva bolj ali manj že. Kaj pa belo meso, kdaj bi se naj začelo uvajat? Pa če katera mogoče ve kako je s testeninami, ki so brez glutena?
Sicer pa imava drug teden cepljenje in bom zatežila P user posted image user posted image user posted image .
Lepo nedeljo še naprej.

Ma jst sm čula, da po "najnovejših smernicah" se začenja gluten že pri 4huser posted image Sicer pa še nism nič kaj seznanjena s tem... Naj se pa pohvalim, da je dans naš mali v riževo kašico dobil vmešano jabolko! MMmmm kok mu je blo všeč!!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
3.10.2010 20:33:34   
K_a_t_i
Vzmetnica - še nisem slišala, da bi se dojenček vgreznil not. Tu nekaj ne bo ok... Sicer pa imamo dormeo. Za tavelikega pa nekaj od ikee. Pomojem je pomembno ravno to, da je ležišče trdo.

Gluten - po evropskih smernicah, ki jim od maja 2010 sledi tudi Slovenija se gluten uvaja med 4. in 7. mesecem. Kasneje ne zaradi povečane možnosti za celiakijo. Prej pa ne zaradi nezrelosti prebavil. Itak ne moreš uvajat vsega naenkrat, jaz bom do 6m počakala. Do takrat mamo dost zelenjave in sadja pa mesa za sprobat user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
3.10.2010 20:40:48   
deveta
Dober večer!

Gluten: pri tem ne moreš bit pameten in vse se bomo mogle odločat po svoji presoji. Eni odsvetujejo gluten vsaj do 6 meseca. Ene raziskave so pokazale, da bi bilo dobro da bi ga že po 4 mesecu začeli uvajati. V zloženki, ki sem jo dobila pri pediatru piše, da se ga da med 4 in 6 mesecem in, da uvajanje glutena po 6 mesecu celo spodbuja razvoj celiakije. Naše mame še vedle niso kaj je gluten in naše none še manj, in so otrokom že zelo kmalu začele dajat skorjico kruha v roke. Tako, da drage mame, tukaj ni nobenega pravila. Ali poslušajte svoj notranji glas ali pa pediatrov nasvet, naredite tisto, kar se vam zdi prav in tako bo najbolje.
Svetujem pa vam, da ne iščete živil, ki so namerno brez glutene (testenine in podobno), te so namenjene predvsem bolnikom s celiakijo. Ponudite otrokom, čim manj predelana živila in če se želite izogibati glutenu, uporabljajte tista žita, ki ga naravno ne vsebujejo.
Kaj pa je gluten?: gluten je vrsta beljakovine, ki je prisotna v nekaterih žitih (pšenica, pira, rž, ječmen,oves), ni ga pa v žitih, kot je riž, proso, koruza.

Vzmetnica: jaz ne vem, kakšna je naša, je pa nekje srednje trdote. Tako je rekla prodajalka. Vendar je prijetna, ko se naslonim nanjo. Nimam pa občutka, da bi se pogrezala vanjo

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Trebušnjaki.
пеперутка16

Ena moja znanka je bila noseča 3 mesece in je delala trebušnjake, pa je vedela, da je noseča. Ali ste delali trebušnjake, ko ste bili noseči, ali zdaj, ko ste noseči?

Da. (0%)

Da, dokler nisem vedela, da sem noseča. (0%)

Ne. (27%)

Ni mi prišlo na misel. (73%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!