sabri
|
Oj oj, najprej, da ne pozabim deveta, bi te prosila, če vprašaš kolegico za kašelj ali pa če pozna kakega dobrega homeopata da jo peljem pogledat. Ker je baje ful bleferjev, tisti ta pravi pa so baje dobri in pomaga no. Hvala za odgovor. kati: ja vidim, da sva midva narobe dajala to fiziološko, ker sta vedno na hrbtu in v bistvu vse poplakne in potem pojesta vse skupaj ja. Sem poskusila tako, kot si opisala in zaenkrat ni bruhala več. Je pa ta velika bolje, mala pa tko tko. kapa: skoraj nikoli, samo kapuca od kake flis jope, ker mi je tudi dr svetovala, da ne rabim ušes pokrivat, ker je slabše za vnetja baje, samo ko je res bolj mraz, potem pa ja. Aja vidim, da sem bolj pri toplih, ker žabic ji še nisem dala do zdaj, za ven malo bolj tople hlače, štumfke in čeveljčke, da ji je v nogice bolj toplo, potem pa kar pokrijem ali pa zdaj dam v vrečo že. gh: je začel a dopoldan malo bolj jesti sadje in zelenjavo, zvečer pa te mlečne kašice ni šans. Kaj ji lahk namest teh kašic še dam zvečer, tudi kar zelenjavo pa malo vsujem notri al kaj? Sem malo že pozabila, a je katero sadje zdaj še prezgodaj? Kak kivi najbrž še ne, a maline že lahk? živepo: sem te tudi jaz pogrešila tukaj, na štajerskem smo pa bolj malo zdaj in nič ne pokličem, bom pa v kratkem. Bomo imeli krst na štajerskem kmalu. spanje. zdaj spet bolj tko, včasih se dvakrat zbudi in je, včasih večkrat, zdaj pa že zaradi kašljanja. Grem pod tuš izkoristit tišino, ker smo spet same ponoči in jutri cel dan , pa bo že. Moram pa mal pojambrat, da mi manjka družabno življenje, se mi zdi, da sem čist ven iz vsega. Ne me narobe razumet, ful uživam s pikicama, ampak se z otroki življenje res tako spremeni, prej sem imela službo dinamično, študirala na faksu, žurala, še delala dosti, zdaj pa pleničke, dojenje, pleničke, dojenje pa igranje s taveliko. Pa še šiht moram zamenjat, ker z otroki ne morem imet te službe, pa sploh ne vem kaj bi. Ah, dosti jambranja, mirno nočko vsem.
|