|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2010
1.10.2010 12:48:28   
mladika

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.10. petrussa
user posted image x.10. Isabellabina
user posted image x.10. twetka
user posted image x.10. wich
user posted image 3.10. sarar
user posted image 2.10. jeanitte
user posted image 4.10. Teni RR
user posted image 4.10. waiting
user posted image 5.10. anonimna user posted image
user posted image 6.10. smeška83
user posted image 6.10. pikicaa25
user posted image 6.10. thanchyka
user posted image 9.10. tejchy*
user posted image 10.10. anonimna user posted image
user posted image 10.10. Camino79
user posted image 13.10. TEDIGO
user posted image 12.10. športnica
user posted image 13.10. mladika
user posted image 13.10. Nutry
user posted image 15.10. pomar*ANČA*
user posted image 16.10. anonimna user posted image
user posted image 16.10. anonimna user posted image
user posted image 17.10. SRCE
user posted image 19.10. naty29 
user posted image 20.10. Arual
user posted image 21.10. Monestera
user posted image 21.10. cori
user posted image 22.10. Žirafica*
user posted image 23.10. Mini2
user posted image 25.10. aTri
user posted image 27.10. mojamura
user posted image 31.10. bevcika

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 31

NOSEČK: _______

user posted image   user posted image

NAVIJAČICE:

witch, lananai, tejchy*,mojamura
srečica17,lidik,Nitkica11,twetka,jacki,
ribica88,klaraklara30,wich

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 151
1.10.2010 14:22:45   
bevcika
witch...js tud upam, da se bo nehalo to štetje krogov... :S
A danes si že kaj boljše?

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 152
1.10.2010 15:50:26   
sarar
ojla punce! kako ste?
no, najprej naj tistim, ki so pisale v zvezi z ovul. testki nekaj napišem. moja izkušnja je bila taka, da je bila tudi dva dni švoh črtica, potem nič, tretji ali četrti dan pa ful močna. tak da švoh črtica ne  more pomeniti da je ovulacija, mora biti vsaj toliko močna kot testna. lahko, da še pride, kar pridno jih delajte še naprej  user posted image
witch, kako si? joj, upam da se čimprej pozdraviš in greš naprej v boje... in da ta plusek čimprej pride, ne daj se! user posted image user posted image
mojamura- a veš, ko sem bila 1. in 2. user posted image  sem se tudi spi***la za brezveze, no ko sem pa čez par dni delala tst, je bil pa poitiven. upam, da je ta tvoja volja tudi taka zaradi hormončkov, ki delajo 100/urouser posted image

jeanitte, a je že kaj znakcov? si prva na vrsti... user posted image

ostale, kako ste?
mene se pa zgleda gripa loteva user posted image  včeraj me je sam grlo bolelo za znort, danes pa me že vse kosti dajejo... in to dva dni pred user posted image . no, sej če bo res ta novica nič hudega. četudi bom potem ležala cev teden skupuser posted image
pridne bodite-čawčaw

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 153
1.10.2010 17:06:08   
Anonimen
Sarar: točno tako je bilo zdaj pri meni pri O. testu - dva dni rahla, včeraj je ni blo danes pa je močna. Jeeee user posted image Upam, da bo tako zgledalo tudi čez 14 dni user posted image (drugače pa vsaj toliko da vem, da imam O).  Sem pa tudi jaz cela prehlajena,...

LP,
user posted image

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 154
1.10.2010 17:08:06   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: dspela

cori, jaz sem tudi  delala O teste, že trikrat. Prvi( v pon 27.9) je bil negativen, drugi (29.9) rahla druga črtica, tretji( včeraj 30.9) tudi rahla druga črtica.

Zdaj pa ne vem kaj to pomeni. Ali je že bila, ali  je ali še bo? user posted image

oh ja, sem se sama isto spraševala. Včeraj močnejša kot danesuser posted image ...če se orientiram po sluzi, je O pred vrati....zdaj enostavno nič več ne vem, teste bom delala naprej, da vsaj vidim, če mi bodo kaj/kdaj pokazali. Enako sem s testi že doživljala, zato sem bila/sem zelo kritična do njih...no pa sem jih spet kupila, zdaj si pa spet razbijam glavo še s tem user posted image ..
Sem kar malo jezna nase, ampak kaj ko je želja velika, meseci bežijo...

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 155
1.10.2010 17:13:11   
witch
Hej hoj user posted image
Moj mehur je boljši user posted image še boli ampak velikoooo manj kot večeraj. Tak da so verjetno že antibiotiki začeli delati user posted image Pri meni ni nič novega.... Pridno čajčkam, jem maco, ampak kaj ko nič ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mh še tiste dni preden fant odide ne moreva, ker sam jaz cela vneta user posted image user posted image
Bo pa zato november veliko bolj pester user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 156
1.10.2010 20:04:59   
tejchy*
Kako ste punce? spet smo odprle nov mesec user posted image , ki upam da bo bolj srečen za vse nas ki še kar čakamo in za vse nove s katerimi bomo čakale user posted image . Kako grozno je, ko si brez računalnika, skoraj 2 tedna user posted image obup, no, glavno da sem nazaj.. Obrača se nov mesec, sicer če sem čisto odkrita, sploh nočem misliti kaj preveč na user posted image ker se potem ne morem znebiti misli, in dobesedno par zadnjih mesecev je bilo to, za kar sem živela in dihala in mogoče kar malo pozabila, da naj bi bil user posted image nekaj srečnega, ne pa da vsak mesec z grozo čakam da se pojavi user posted image . Ja no, besede so besede, upam da bom še udejanjila lahko to user posted image da me ni samo gobc hehe.
Vidim da vas je kar nekaj ta vikend, ki čakate na user posted image user posted image , držim pesti ker zadnji mesec smo bile tko ˝švoh˝pri user posted image da bo resnično treba popravt povprečje user posted image !!!!
user posted image user posted image   user posted image za čimveč poguma ta mesec user posted image in noro veliko nalulanih user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 157
1.10.2010 20:06:39   
tejchy*
witch, imaš vnet samo mehur? drugače pri vnetju in okužbah pomaga star recept ko tampon namočiš v jogurt (navaden!) in pozdravi okužbo ali vnetje. user posted image preverjeno! user posted image

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 158
1.10.2010 20:10:04   
thanchyka
Halo halo

še par dni nas loči od pluseka!  user posted image

Tudi mene se nekaj loteva, grlo, temperatura, slabo počutje - na meji gripe. Letos pa se je hitro začelo! user posted image

Vsem nam želim veliko zdravja!

Pozdravček,

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 159
1.10.2010 20:12:47   
tejchy*
no pa še tole sem našla na nekem drugem forumu, pa sem rekla da nalepim če bo kaj pomagalo
vnetje mehurja sem slišala,da naj bi pomagale brusnice(brusnični čaj) (WITCH)
user posted image kaj je s telimi prehladi ?!? mene se  drži tak čuden prehlad že tudi kakšen teden, malo kašljanja, malo me trese od mraza, gorim od vročine user posted image preklet prehlad user posted image na, pa se je začel spet tale mraz, jooj ga ne maram ..

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 160
1.10.2010 20:13:58   
tejchy*
[link=../uporabnik/thanchyka]thanchyka[/link] - držimo pesti user posted image za čimboljši in jasen + user posted image

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 161
1.10.2010 20:22:28   
thanchyka
IZVIRNO SPOROČILO: tejchy*

no pa še tole sem našla na nekem drugem forumu, pa sem rekla da nalepim če bo kaj pomagalo
vnetje mehurja sem slišala,da naj bi pomagale brusnice(brusnični čaj) (WITCH)
user posted image kaj je s telimi prehladi ?!? mene se  drži tak čuden prehlad že tudi kakšen teden, malo kašljanja, malo me trese od mraza, gorim od vročine user posted image preklet prehlad user posted image na, pa se je začel spet tale mraz, jooj ga ne maram ..

Ja, za vnet mehur pomagaj brusnice - najboljši je brusnični sok, ali pa posušene brusnice, sicer pa tudi čaj je OK. Jaz ga v bistvu pijem kr redno po jutrih, je zelo dober user posted image

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 162
1.10.2010 20:27:43   
thanchyka
IZVIRNO SPOROČILO: tejchy*

[link=../uporabnik/thanchyka]thanchyka[/link] - držimo pesti user posted image za čimboljši in jasen + user posted image

teychy* - saj malo za mano si pa ti user posted image            Eno veliko user posted image za tvoj plusek (no, naj bo kar se da veliko in jasen PLUS)!!!

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 163
1.10.2010 22:40:35   
tejchy*
Hvala, bomo vidli kaj nam je namenjeno ta mesec user posted image .. no valda, upejmo na čim boljše user posted image že ne štejem več krogov, pa iskreno upam da mi jih ne bo več treba šteti !! user posted image nobeni!!
mislim na vas punce, pa čimveč user posted image poguma za vse tiste, ki morajo še malo dalj čakat na rezultat, ampak mate zdej vsaj sezono user posted image ... vse je za nekej dobr user posted image

(odgovor članu thanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 164
2.10.2010 7:27:51   
witch
Naša zvesta navijačica lidik je včeraj zvečer sporočila:

Saj vem, da je komaj 1.10., samo je tako lep datum, da sem ga izbral za rojstni dan. Sem Jan, težek pri svojih 6 in pol mesecih ze 1500g in pocivam v toplem inkubatorju v Porodnišnici v Ljubljani. Dve uri star Jan.

Sem v šoku in vesela hkrati. Dajmo punce poslat dobre misli vse do Ljubljana, da bo mali Jan čim prej doma v varnem naročju svoje mamice. Da se bo mali korenjak lepo razvijal in dobil na teži.
lidik moja mislim na vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 165
2.10.2010 8:38:05   
SRCE
Ojla...

lidik in Januser posted image user posted image user posted image  vso srečo in čimprejšnjo vrnitev domov........

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 166
2.10.2010 9:18:07   
mladika
Ja jst sem tut še u šoku...ampak nič ne de,važno da se mali Jan čimprej vrne domov.Evo lidik to je za vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu SRCE)
Neposredna povezava do sporočila: 167
2.10.2010 9:50:34   
sarar
joj, lidik, kaj jaz to berem! sm čisto v šoku in kar solzna- od veselja seveda, da je  z vama vse ok. prepričana sem, da bodo pozitivne misli od vseh nas tu na forumu pomagale tebi in malemu Janu da se čimprej vrneta zdrava domov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 168
2.10.2010 10:37:58   
anity_1
Oo, lepo, da je Jan prikukal na vset, vse dobro ob rojstvu!! user posted image
Naj pa se vam še tukaj na tej temi pridružim, saj oktobra pričakujem, da bom zagledala user posted image , in sicer okoli 20.10.. Tako da me lahko dodate na seznam user posted image Seveda želim VSEM, da zdaj tukaj oktobra zagledamo user posted image !!! user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 169
2.10.2010 13:02:09   
bevcika
ooo....čestitke malemu janu in mamici....želim jima, da bi čimprej ukrevala in šla domov..

in kako ste kaj danes?

pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čimbol ploden mesec... :)

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 170
2.10.2010 16:15:55   
jeanitte
Pozdravljena sarar in vse ostale
Žal sm že včeraj "spakirala" in se preselila iz oktobrskega seznama, saj sem 1 dan prehitro dobila user posted image ... user posted image
Tak da zdej se bom par dni mal cartala pol pa grem v nove boje.
Vam vsem pa želim kar največ user posted image in/ali user posted image v tem mesecu. user posted image user posted image user posted image Dajmo, punce. user posted image user posted image user posted image Naj bo oktober za vas najlepši mesec. user posted image

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 171
2.10.2010 16:26:14   
miklarom
lidik - še tukaj čestitke mamici in atiju za malega Jan-a , da bo hitro rasel in da ga dobita čimprej v naročje RVI in mislim na vse triuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 172
2.10.2010 16:35:13   
tejchy*
čestitke lidik user posted image da bosta čimprej doma, oba zdrava user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 173
2.10.2010 17:21:53   
aqua77
Draga lidk,

češtitke za malega Jana, predvsem pa vam vsem trem, z atijem vred, želim zdravja in čim prejšni prihod v topel dom. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 174
2.10.2010 18:31:39   
sarar
jeanitte veliko user posted image user posted image user posted image  zate, mi je žal zate da ni ratalo v tem krogu, hkrati pa ti pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image za naslednji mesec.
veš kaj, saj imam tudi jaz filing, da me bo jutri user posted image  obiskala. sicer popolnoma nobenih znakov, imam pa že drug dan vnetje- spetuser posted image .
tak da najbrž se ti pridružim za drug mesec.

kako ste pa ostale?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?