annie
|
Hvala za pohvale , ja ma res veliko laskov. V P, ko se je rodila se je niso mogli nagledati Zaenkrat ji lasje še ne odpadajo, bi bilo kar škoda, da ji bi, ker bo lahko hitro nosila čopke in kitke IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6 se mi tamala zadnje čase dere na joški... no, sej nekaj se je zredila, tako da očitno vsaj ponoči nekaj poje... a res nobena nima takih problemov??? Dvojčica6, jaz sem imela tale problem v njenem 2.mesecu, da se mi je drla na joški in sem jo mogla napol v spanju pristaviti, da je kaj pojedla. Ampak potem sem ugotovila, da sem ji joško prepogosto ponujala- na 2 h in še ni bila lačna, tako da se sedaj dojive na 3-4 h, včasih pa še takrat ne bi zizala Upam, da se vajin problem čimprej reši..včasih pa imajo dojenčki kakšne prebliske in se nekaj časa slabše dojijo, potem pa bi naenkrat spet samo na joški viseli Zoja83, tele AD3 kapljice so meni že pri Niku delale preglavice, da se mi je tudi drl po cele dneve , tak, da smo potem hitro na D3 prešaltali in je bilo potem ok. Sedaj pri Klari pa sem kar P rekla, da mi je D3 predpisala, ker z AD3 imam res slabe izkušnje. Probaj rečti P, da ti D3 predpiše, ker je škoda, da bi morali naši bebiji trpeti, če so jim D3 kapljice enakovredne. Avstrijske pa se mi zdi, da se jim reče Aniflat, samo nisem čisto ziher. Innes4, iiii kak je simpatičen tvoj Tim , ima tudi kar veliko laskov, bi bila s Klaro lepi par Drugače pa ti glede hranjenja ne vem kaj svetovati, ker naša se doji na 3-4h in se mi zdi, da še takrat ful malo poje...mogoče pa mu na en obrok probaj več dati, ker od moje kolegice mali je par dni starejši od Klare in na en obrok poje tudi do 240ml mleka ...
< Sporočilo je popravil annie -- 30.9.2010 20:52:33 >
|