innes4
|
čer eno hitro javljanje...berem vas redno, sam kej napisat je pa že večji projekt, k se mi ga ponavad ne da izvajat ja, lenoba lena, sej vem a je katera vidla in probala "nove" pampers sleep and play? No u baby centru so paket 3ka,58kom za samo 6.99eur. No jest sm u petk kupla kr dva paketa...no dons sm tazaprt paket nesla nazaj in sm rajš zamenjala za ene žabice, ker te plenice so men OBUP!!! Sploh nimajo ob strani razteglivo. Pa dišijo no men smrdijo, prov ogabno res...drugač mamo dm-ove, sm ful zadovolna, res nč ne prepustijo, sam se mi pa zdijo tko mal trde...in poj k se bo začel plazt, bi to znal bit mal problem...al ne?? enoprostorc...sva bla z mojim na testni za citroen c4 grand picasso...obup, ford s-max....super, lep avto, prostoren,...ampak nov je predrag, star je zmerna cena, ampak pa baje dost kur in še pravjo, da se radi kvarijo, popravila pa niso glih poceni...no dons pa sva šla še na testno novga wolksvagna touran....prej nama po slikah ni biu všeč, zdej k sva ga pa sprobala, pa je super...morva še dobit ponudbo cene novga, drugač pa nama ga bo en zrihtal iz nemčije....ojoj, ko da bi pisala na avtomobilskem forumu, ne pa na ringaraja čeprov z otrokom pride tut potreba po večjem avtu,an a ima še katera zelo, ampak res zelo resnega ? Ker moj Tim je prava resnoba....lahko skačeš tut po trepalnicah pred njemu, pa če ima res dober trenutek, se ti bo malo nasmehnil...tujcem, če ga kej animirajo in ogovarjajo ne nakloni niti malga nasmeha...prov debelo gleda, usta napol odprta in to je to. Naglas se je zasmejal v celem svojem življenju (čez par dni bo 4mesece star) trikrat...uau no edino nekaj skoraj vedno pali...če mu ful, res ful hitr štejem do dvajset takrat se nasmehne....jah ni kej, nimamo vsi dobrovoljčkov doma...najhuje pa je, ker me to kar fajn tepe, ker sem ko sem bla noseča, za hčerko od ene znake govorila, da kako je resna, da se sploh ne nasmeje, tut če "frise pokaš" pred njo....no pa mam....sej si kr zaslužm, priznam no bo dost za dons....moj že mal grdo gleda, ker tipkam po računalniku, namest da bi pršla k njemu...rajš grem čim manjkrat zbujeno nočko vam želim