|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
2.10.2010 15:19:57   
tweetek
Živjo

Jaz se drugače bolj malo javljam vas pa berem, kadar mi moja mulčka pustita... Mi lepo rastemo, Lovro je težak že 6130 kg, in uživa v igranju na podlogi.... Pa je D3 kapljica in ga nč ne šraufa....

Mam eno prošnjo za vas: če vam ni odveč glasujte za našo sobico - št. 17.... Je polno opremljena za ta večjega, Lovro pa še nima svoje posteljice in omare....

Glasujte za Alples sobico št. 17! Naš Lovro rabi posteljico ;)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
2.10.2010 18:42:49   
Zoja83
Živjo!
Je pravkar moja mami mal prevzela Aljaža, pa mam mal cajta za RR user posted image
Stanje pri nas je takšno: Aljažu mislim, da rastejo zobje in to je za znoret... joče mi že pet dni in to nekje 60-70% budnosti. Prej je čez dan spal med skoraj vsakim hranjenjem in bil dobrovoljček, zbudila sma se ob osmih zjutraj, nekje ob pol osmih je šel spat...Zdaj: spi največ pol ure čez dan (kar je redkost) med hranjenji, še to se moreš res fajn potrudit, da zaspi (prej sm mu mal zapela, pa je zaspal), potem čez dan manj je, ponoči pa na tri ure (mogoče ena štiriurna runda) in vse, kar mu pripravim (170ml)...ponoči pa še na vsako uro jamra in mu dudo not tišim...za kozlat! dans sm mu od pol pete do pol sedme dudo na 15minut not tiščala, pol sm pa sam ustala, ker se mi ni dalo več...
je pa res, da vseeno ne joče tako histerično, kot takrat ko je jemal še kapljice...vsaj nekaj user posted image
Jst se zavedam, da ni nujno, da so zobki, samo vročine nima, boli ga na dotik nič ne (vse pretipala-od ušes do nogic), tako da meni zmanjka idej-bi se pa skoz nosil po rokah in še to obrnjen naprej in bognedaj ga gledat...se začne kr jokat user posted image Mažem mu tudi s donogelom in calgelom, ki pomagata za par minut, pol pa spet jok...ma pa še svoje momente, da se začne smejat(tudi naglas), če se pogovarjaš z njim, sam pol ima kmal zadosti in spet: "mve, meme, mama..."v drugih okoliščinah bi bla še vesela takih "besed"
Dovolj romana za danes...

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
2.10.2010 18:45:15   
Zoja83
prav mogla sm mal pojamrat-se počutim 50kil lažja user posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
2.10.2010 20:00:09   
miki23
o Zoja83: se kar podpisem pod tvoje ker pri nas je prav istoooo. Za znoret user posted image

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
2.10.2010 21:47:51   
nikcaa
Oi..
mi smo zaninkali ene pou urce nazaj... tako da smo mal na casu..
uglaunem.. nase spanje se je mocno spremenilo...
prej je spal celo noc- od 21.00-6.00 zdej pa, kot bi priletel drug otrok...user posted image
se je zacel zbujat na dve tri ureuser posted image user posted image je edino fanj to, da za en obrok se vedno
porabimo par minutk in ze spi naprej... upam spet na spremembouser posted image

nic grem se mal pred TV, pol pa spat...

aja, pa še:
posvetovalnica: 66m, 6600g, 42cm

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
2.10.2010 22:25:59   
Bonnie_RR
Hej hej,

Tud pri nas je že nekaj časa blažena tišina...user posted image
Smo bili na enem rojstnem dnevu, kjer se je kar trlo takih mladih damic kot je Vita (3 dojenčice rojene v razmaku enega meseca). Pa same dobrovoljčiceuser posted image , je bilo prav fajn. user posted image

Se je pa danes začela tako slinit, da sem komaj folgala menjavat slinčke. user posted image user posted image Zobki? Kaj pa vem...

Dnevno spanje...
Sem ratala zategla in jo dajem sedaj 3x spat v posteljico, če nismo ravno takrat kje zunaj in moram rečit, da kar deluje. Včasih sicer zaspi v sekundi, včasih se hoče nekaj pritoževat, v vsakem primeru pa vseen zaspi za vsaj pol ure. Juhu!user posted image

Ponoči... Se mi zdi, da ponovno malo podaljšuje. No, upam, da me ne bo kmalu spet kaj presenetila.user posted image

menstruacija... Tud js je še nimam in ne pogrešam.

slike... Same se pomanjšajo na normalno velikost.

Lepo nedeljo vsem!

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
3.10.2010 8:24:03   
meymey
No ker je Tomi bil med prvimi junijčki, je moral pohitet in se prvi tudi prehladit user posted image . Vsi trije smo prehlajeni. Tamalemu čistimo nosek, spali smo lepo, začuda... sva ša dvignila vzglavje, vlažila prostor, pred dojenjem ponoči spet očistila nosek s fiziološko. No danes pa je začel še kašljat :(.

Grem zdaj kupit aspirator in inhalator... upam, da ne bo hujšega, ker je mali prav zadovoljen in dobre volje.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
3.10.2010 8:26:56   
Kiya
Joj prehladi user posted image mi imamo že tako muke s čisčenjem noska

Kakšen inhalator pa boš kupila?

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
3.10.2010 9:35:53   
ninkica
Jutro

Noč je bila superuser posted image smo že vstali in pozajtrkovali.

meymey in Kiya naj vam prehladi minejouser posted image user posted image

nikcaa tvoj Arne je pa res dolg v dolžino 66muser posted image user posted image si vrjetno pozabila dat še c spredi.

aspirator za nos jaz imam tizga ki se ga priklopi na sesalec(hišni)in moram rečt,da je super stvarca.Nismo bli še prehlajeni,ampak sem ga probala ko je mela muco not pa je šlo zlo dobr vn!

spanje čez dan še  vedno spi potem pa nardi po kosilu v kosu od 2-3 ure.
Nimam se kej prtožvat je zlo pridnaaaauser posted image in trkam,da tko tudi ostaneuser posted image

Tudi jaz vam želim lepo nedeljo

< Sporočilo je popravil ninkica -- 3.10.2010 9:36:29 >

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
3.10.2010 10:21:40   
Sonček in poletje
Evo mene user posted image .

Smo se potem v petek, ko smo imeli kontrolo zaradi dermatitisa tudi cepili user posted image , mali skoraj da ni opazil, da se je ker zgodilo. Se je začel bunit ker smo ga trdno prijeli, predenj ga je zbodla. Je reku moj, da pri vbodu pa ni trznil (jaz namreč nisem vidla kdaj ga je zbodla, ker sem malega zabavala) in tako sem dobila potrditev, da tudi jajca niso kriva za AD. Tko da sigurno nima AD ne od mleka ne od jajc user posted image . Če ga sploh ima.

Drugače pa tudi mi lepo napredujemo, nap je tudi totalni dobrovoljček smeje se, vreiska in zabava vse okoli sebe. Zelo rad ima glasbo, vse igrače z zvokom obožuje in če mu pojemo kar utihne in se čudi.

Mi smo imeli tudi fajno noč je spal od 19:30 do 2:00 pa do 5:00, pol se je pa ob sedmih zbudil in sem mu dala dve igrači v posteljico in se je do osmih sam igral, pol sem ga šla pa preverit, če še diha, ker ni niti muksnil, se je lepo sam zamotil in ugotovim, da je posran do vrata user posted image . Smo mogli vse preoblečt.

Lepe lepe slikce vaših zakladkov user posted image , Bonnie_RR pri ljubezni med tvojima dvema se mi je kar srček stopil. Se vidi kako bratec ponosno sestrico pestuje user posted image .

Mi pa danes pičimo na eno praznovanje, upam da bo priden. No sej sigurno bo, ker vedno ko kam gremo je priden user posted image .

Lepo nedeljo vsem.

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
3.10.2010 10:25:46   
Sonček in poletje
Aja...

meymey - upam, da se čim prej pozdravite. Naš je tudi nekaj smrkal, pa sem ga v treh dneh pozdravila. Sem mu lepo čistila nosek in je bilo. Lepo fiziološko v vsako nosnico in pol posrkam ven z aspiratorjem in to sem delala 2-3x na dan.

Drugače pa ko sem klicala P, mi je sestra rekla, da so ukrepi: čiščenje noska, dvignjeno vzglavje, primerna temperatura, zadostna vlažnost, da lahko pri kopanju naredim veliko pare v prostoru. Pa sem jo še nekaj spraševala, če lahko skuham kamilice in dam lonec v sobo pa je rekla, da lahko. Upam, da sem kaj pomagala.

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
3.10.2010 12:40:14   
Kiya
Mi še nismo prehlajeni *trkam na les* ampak samo informativno me je zanimalo glede inhalatorja. Naša zadnje dni nekaj bolj kiha, iz noska pa zaenkrat še nič ne teče.

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
3.10.2010 12:47:31   
meymey
Ok, nadaljevanje zgodbe...

Šla sem v lekarno, kupila Physiodose aspirator - 10 EUR. Je ustni in sem presenečena, da je spravil nekaj ven, tak da zgleda da dela. Ker Tomi nima zamašenega noska, sam nekaj malega pa ma not in ko se sluz nabere, se pol nekaj začne bunit. 

Kupil sem tudi balzamićni gel za namazat prsa in hrbet in eterično olje za dojenčke, ki sem ga kr dala v aparat za gretje vode (nimamo vlažilca prostora) in super deluje. Pokrov mam odprt in vlaga na veliko gre v prostor.

Tomi je zaenkrat še vedno dobre volje. Malo kiha in kašlja. Upam, da bo vedno bolje. Tole eterično olje pa je tudi zame super, ker mam čisto vneto grlo :(. Moj pa šmrka. 

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
3.10.2010 12:52:25   
Kiya
Tale aspirator na vdih imamo pa tudi mi in je super, samo mala ne mara ravno čiščenja noska. Pa fajn je ker ima 4 nastavke in ti ni treba vedno sproti čistiti, lahko malo počaka ;)

Sem zdele gledala malo inhalatorje in jih je malo morje, ne vem pa niti kateri bi bil primeren za otroka. Imamo pa doma vlažilnik zraka tako, da bomo najprej s tem probali če bo potrebno.

A v času dojenja se lahko jemlje kakšen lekadol C ali pa kakšne septolete ali moraš le čaj pit in čakat, da vse skupaj mine?

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
3.10.2010 17:39:54   
nikcaa
joj.. jst pa nism nc kaj vesela... ker..........

sem mojemu soncku mogla prvic dodat aptamil danes cez danuser posted image user posted image
sm mislila da bo slo dojenje kr brez problema... pa ne...
ne vem kaj mu je.. tako se je use spremenilo, ko smo presli v tretji mesec...
ne spimo vec kaj dosti.... in ni vec mlekca.. oz. ne vem..
ko si stisnem sprica na use strani ampak enostavno noce vlecuser posted image
bom ustrajala cim dlje... upam da se bo kej popravilo... pa zacela sm pit LACTOGAL..
pravijo kao da dobis full mleka... ceprou nimam tega obcutkauser posted image

nic.. sibamo z mojim na vecerjo.. Arnetkota pa sm kr pri moji mamici pustila... ker spi....

LP

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
3.10.2010 19:45:28   
balem
Upam, da čimprej pozdravite prehlade!user posted image

Aspirator: mi imamo babyvac. Smo zeeeeeeloooo zadovoljni.

Slinjenje, pri nas je tudi vedno več tega, čeprav sem nekje brala, da naj bi se jim začela pospešeno delat slina ker se telo  pripravlja na uvajnaje goste hrane (neki encimi, al neki takšnega).

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
3.10.2010 20:29:40   
tweetek
Oj kiya: komot vzameš Lekadol....Mislim d alahko na dan vzameš do 3....

Aspirator - jaz sem tudi kupila ustnega, je sicer deloval, ampak potem sem pa zgleda da enkrat premočno pogledala in je malemu tekla kri iz noska (sicer malenkost...).
Tko da zdaj mamo elektronskega. Deluje, ampak malo manj zvleče ven.

Našemu zobi še ne rastejo.... Se pa že slinimo izdatno. Tko da zaenkrat ponoči še spimo.

< Sporočilo je popravil tweetek -- 3.10.2010 20:30:03 >

Glasujte za Alples sobico št. 17! Naš Lovro rabi posteljico ;)

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
4.10.2010 7:05:16   
Sonček in poletje
Nikcaa - kakor se spomnim ja tvoj Arne tut korenjak in jaz pribljižno vem kako se počutiš. Ampak naj te potolažim, po mojem ti ne zmankuje mleka, ampak ga tvoj user posted image trenutno malo več rabi. Tud naš se je začel ˝čudno˝ obnašat, ko smo dopolnili tri mesece, ampak je zdej vse ok. Nismo nič dodajali, nekaj časa je pač večkrat bil na joški, se je začel zbujat 2-3x na noč (pa je prej že parkrat celo prespal) in sem tudi pomislila, da imam premalo melka, ko sem stisnila je pa lilo na vse konce. Zdej se pa počasi spet vračamo v stare tire. Ponoči vedno več spi, danes smo imeli prvo budnico ob 2:20 drugo pa ob 6:00 in smo kar pokonci, ker ni več zaspan user posted image .
Ti nič druge poslušat kaj ti govorijo, jaz večkrat slišim kako pripombo ala: ˝Najbrš boš počasi mogla začet dodajat... on je velik, on rabi več...˝ Zdej sploh več ne reagiram na take opazke. Jaz ves ta ˝proces˝ jemljem za nekaj naravnega in si vedno rečem, če sem ga donosila in rodila, ga lahko tudi nahranim. Vedno se spomnim na enega psihologa, ki je rekel, da v naravi se samice nikoli ne sprašujejo ali imajo dovolj mleka, ali ga bodo sploh imele in da bi ženske po tej plati morale biti bolj ˝divjaške˝ pa bi imele manj težav user posted image . In se probam tega držat user posted image . Tko da držim pesti zate in za Arneta.

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
4.10.2010 7:13:51   
misar
dobro jutrooooooo

saj noč ni bila švoh sam sem že v kroničnem pomanjkanju spanca, tako da mi je tud 2x po konkretne 3 ure čist premalouser posted image

zato ena hugggeee kavicauser posted image

vikend je bil super, smo se imeli naravnost čudovito. včeraj smo bili še na praznovanju rojstnega dne nečakinje in sem toliko športala kot prej v 3 letih skupajuser posted image user posted image user posted image imam musklfibr danes. ma je pasalooooooooooo (odbojka, badminton, lovljenje, gumitvistuser posted image user posted image user posted image user posted image - no tu naravnost blestim, skačem ko skokicauser posted image user posted image user posted image )

moram še priznat, da se borim s kilogrami, tamali me tako izčrpava ponoči, da komaj ohranjam težo nad 50 kg. se mi zdi, da dnevno izgubljam po pol kile. še 3 tedne nazaj sem imela okoli 57 kg, zdaj pa komajda 50 kguser posted image . in sem opazila, da se mi pozna tud na mleku. prav načrtno se bašem s hrano, čeprav mi nič ne pašeuser posted image sem že pomislila, da sem nosečauser posted image user posted image user posted image moram it po testuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Ok, nadaljevanje zgodbe...

Šla sem v lekarno, kupila Physiodose aspirator - 10 EUR. Je ustni in sem presenečena, da je spravil nekaj ven, tak da zgleda da dela. Ker Tomi nima zamašenega noska, sam nekaj malega pa ma not in ko se sluz nabere, se pol nekaj začne bunit. 

Kupil sem tudi balzamićni gel za namazat prsa in hrbet in eterično olje za dojenčke, ki sem ga kr dala v aparat za gretje vode (nimamo vlažilca prostora) in super deluje. Pokrov mam odprt in vlaga na veliko gre v prostor.

Tomi je zaenkrat še vedno dobre volje. Malo kiha in kašlja. Upam, da bo vedno bolje. Tole eterično olje pa je tudi zame super, ker mam čisto vneto grlo :(. Moj pa šmrka. 

smem vprašat kakšno eterično olja in kje si ga kupila????

imamo pa tud mi isti aspirator in je res superuser posted image user posted image user posted image

zdaj pa grem frčafelco zrihtat za varstvo...

lep dan

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
4.10.2010 8:03:46   
meymey

IZVIRNO SPOROČILO: misar

smem vprašat kakšno eterično olja in kje si ga kupila????

imamo pa tud mi isti aspirator in je res superuser posted image user posted image user posted image

zdaj pa grem frčafelco zrihtat za varstvo...

lep dan

Fitobalm Bimbi se imenuje in isto tudi mazilo.

Joooj, jaz mam čisto vneto grlo. Tomi pa se je začel izkašljevat user posted image . Čista beda. Spal je od 20h do 5.30??? user posted image  Potem sem ga kr jaz zbudila, sem se bala da mi bo dehidriral al pa kaj.... Drugače je Tomi še vedno super dobrovoljček, upam samo da ga kašelj ne ziritira.

A če sem jaz bolana, ga lahko spet okužim al kako??? Se ga moram izogibat?

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
4.10.2010 8:16:10   
gajka
misar - uf, ti jaz komot ene 10 kg odstopim, pa bova obe srečni! user posted image Meni se pa neprespane noči na kg-jih prav nič ne poznajo, pa ne vem, a naj bom zaradi tega srečna ali nesrečna. user posted image

nikcaa - lahko si probaš mleko spumpat in ga nekaj časa dajat po flaški, če ne drugega, boš vsaj proizvodnjo ohranila. Dodajat najbrž nima smisla, ker ga imaš očitno dovolj. Lahko pa Arnetu ne paše okus mleka (npr. več česna v tvoji prehrani, bližajoča menstruacija...) in to mine. user posted image Lahko pa povem, da sem tudi jaz pri ta večjem pri dobrih 4m prišla v tako obdobje, ko se je ta mali pri vsakem dojenju samo zvijal in odklanjal dojenje, čeprav sem imela mleko. Dojil se je b.p. kvečjem, če je napol spal zraven. user posted image Pa ni bila nobena bližajoča M kriva, pa nobena začinjena hrana! Je trajalo kak mesec. Sem vmes celo šla k P zaradi tega, smo dali teste skoz (kri, urin, blato), ni ničesar pokazalo, tudi jaz sem na dieti brez KM in jajc pristala... Vse brezuspešno! Potem sem imela pri dobrih 5m dovolj in sem nabavila riževo kašico (brez mleka), ki jo zmešaš s svojim mlekom (po spominu je nekakšna modra pakunga, kupljeno pa v Müllerju) in mu za 1 obrok začela to dajat. Na vsem lepem se je začel spet normalno dojit vse ostale obroke... user posted image

Prehladi - Zara ima zamašen nosek že odkar je ta večji z vrtcem štartal in domov prinesel prehlad... user posted image Pa gre na boljše, pa spet par dni na slabše, pa spet na boljše... Eh! HB ni kakšnega kašljanja zraven! Je pa sitno gledat, kako se matra z dojenjem in zabasanim noskom. user posted image Včasih pač z aspiratorjem in fiziološko enostavno ne morem čudeža naredit! user posted image Pač že 1 mesec precej redno prakticiramo fiziološko, aspirator in dvignjeno posteljico...

meymey - če si ti bolana, itak ne moreš preprečit, da še on ne pokasira (sploh, če še inkubacijsko dobo upoštevaš, je že tako najbrž okužen user posted image ). Pač si malo bolj pozorna na higieno rok, pa da ne kašljaš vanj itd.Tako ali tako pa z dojenjem tvoja protitelesa dobiva, kar je kvečjem korist. Glede dehidracije pa ti pri prehladu ni treba skrbet, ker ni takšnih izgub telesnih tekočin. Raje ga pusti spat, če je nosek čist in ne kašlja, se vsaj orng spočije. Druga stvar je bruhanje in driska...

< Sporočilo je popravil gajka -- 4.10.2010 8:22:34 >

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
4.10.2010 9:39:03   
meymey
Hvala Gajka.
Sem klicala zdravnico in sva za jutri naročena, če bi kaj blo izvenserijskega. Skrbi me, ker je zbolel takoj po cepljenju.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
4.10.2010 10:21:30   
Zoja83
Haj!
Sm včeraj celo roman napisala, pa me je vn vrglo user posted image
najprej inika dobila kapljice dans user posted image  hvala
Sm se pa totalno prehladila, je danes moj dopust vzel, da ma on malega...je celo noč on vstajal in je ta mali ob 12ponoč pojedel 300 ml mleka user posted image  pol pa ob petih spet 170 ml-se pozna, da je zdej mal manj jedel, ko je bil taka tečka...dans je pa HB že boljš user posted image  kaj še? ma dost za zdej, grem ležat, da se čimprej pocajtam..

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
4.10.2010 10:39:46   
nikcaa
joj, jst resnicno upam da se man to dojenje popravi....
ponoci se je zbudil ob 3h in je kr veselo papcal na joski...
in nazaj zaspal brez problema.. ob 7 se je spet zbudil..
sm mu dala moje in pol je pa hotu se in ni tel vleci...
pa sm mu flasko naredila...user posted image
razmisljala sem, da mogoce moje mleko ni tako hranljivo?
ne vem............
ustrajala bom... in ga probala imet cim vec na prsih... pol pa bo kr bo....user posted image

drugace pa smo se po nekaj casu kar lepo naspali.. in sicer smo usi 3 vedelo povlekli do 10.00user posted image
uf.. je prov pasaloooo......

Lep zacetek tedna.........

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
4.10.2010 11:09:23   
gajka
nikcaa - mleko JE vedno dovolj hranljivo. Take "klanfe" o premalo hranljivem mleku navadno kakšne pametne tete stresajo, me kdaj prime, da bi kar jaz njih stresla! user posted image Najbrž ima pač ta mali samo eno vmesno krizo, ki bo upam da čimperj minila. Če se pa napol speč lepo doji, ga pač poskusi futrat v takem stanju.Sem že prej opisala našo zgodbico pri ta prvem. Se je med krizo dogajalo tudi, da po 9 ur čez dan sploh ni naredil kaj več kot kak požirek! user posted image Samo našega takrat ni mogel živ bog prepričati, da bi iz flaške potegnil, zato sem pri ta mali uvedla občasno flaško že 1. mesec.
Nisem najbolj razumela, a pri tebi se noče dojit, AM pa popije? user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 4.10.2010 11:14:22 >

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.