Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 12:55:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Mislite, da je možno, da je dobila Lia vročino (včeraj ponoči) zaradi cepljenja (v torek) Možno ja. Katero cepivo je to bilo? Menda da po 4. je lahko vročina še 14 dni kasneje. Za vneto ritko pa jaz prisegam na ribje mazilo. Ali mešanico bepanthena in praške paste. Za 18 mesecev, mislim da te-di-per Aha, ne vem, sej boš vidla. Če bo enodnevna vročina je to od cepljenja.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 12:55:47
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Ja, ja, kr hvali se , pa danes je Cetinski vKrižankah! Ko sem bila noseča z Lio, sem bila na kakih 15 koncertih, mogoče je malecka zato tak navdušena nad glasbo in plesom , zdaj pa sem bila na komaj kakih 4, mi malo časa zmanjkuje, pa logistika glede varstva tudi šepa, če pa je vse v LJ! Oooo si pa huda fenica! On je zakon ja, njegov glas je... ma super res. A danes je ? Sem misla, da jutri... No on je bil že včeraj tukaj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 12:56:05
|
|
|
|
Najaa
|
olala, prva!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 12:57:18
|
|
|
|
Tulipan12
|
Nič, šibam domov pogledat kak je Lia, pa se beremo kaj! Pa-pa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 13:04:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Nič, šibam domov pogledat kak je Lia, pa se beremo kaj! Pa-pa Papa. Pa , da je vse okej.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 13:05:13
|
|
|
|
Najaa
|
Tulipan, poročaj kako je Lia. KOKIĆ, you've got mail. In ti felix tudi, čeprav si na fb. Sam ko si tak lepo prosla...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 13:11:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tulipan, poročaj kako je Lia. KOKIĆ, you've got mail. In ti felix tudi, čeprav si na fb. Sam ko si tak lepo prosla... Thanks! Super si!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 13:18:14
|
|
|
|
Najaa
|
Obljuba dela dolg, pravijo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 13:34:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Obljuba dela dolg, pravijo. res je
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 14:04:59
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pa dobro jutro z Juretom sva spet doma. Po treh dneh vrtca Meni se že meša, v enem mesecu je tretjič doma. Pred tednom dni je nehal jemati AB in se mi je kar zdelo, da bo pokasiral prvi virus, ki bo prišel mimo. No, včeraj mu je pričelo teči iz noska, zjutraj je pa že hropel in piskal na polno. Tako da je že dobil ventolin (ga imamo na rezervi in v takih primerih nama sploh k zdravniku ni treba...) in divja po dnevni sobi sej drugače mu ni hudega, vročine nima (že trkam), malo mu z nosa teče in po ventolinu tudi piska bistveno manj. Upam, da bomo tole hitro preboleli. za Jureta! A vi imate tudi Ventolin? Kako ti uspe, da mu ga daš? Moj se spretno izmika. Kake doze mu daješ? hvala drugače je pa Jure čist naklonjen ventolinu že od takrat, ko ga je prvič prejel pri 10 mesecih. Takrat je bil tako bogi, da sva bila par dni v bolnici in ko su mu dajali masko na obrazek, je tulil, kot jesihar. Potem je pa dojel, da je vsakič potem boljše in se ni več upiral. Mam masko zraven previjalne in si jo včasih še sam na nos tlači drugače pa imava 3 vpihe na 6 ur.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 14:05:04
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Mislite, da je možno, da je dobila Lia vročino (včeraj ponoči) zaradi cepljenja (v torek) čisto možno...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 14:05:32
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Persida ej, svaka čast za vse! Pa še kak objemček, ker si res zaslužiš! Sicer ne vem, kje delaš, ampak glede na to, da te je groza, boš pa mogoče vso hektiko od doma vsaj malo odmislila! se kar podpišem kdaj pa greš v službo?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 14:09:01
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaaaaa! Super je blo, seveda! Vidla sva perpetume, Nino, Magnifica in Željka, pa še Lepa Brena je mimo mene šetkala in na koncu še zapela. Ful je blo hecno, ker sva stala ravno tam, kjer so hodili sem in tja iz vip lože in na enkrat moj reče "čaki, sem mislu, da je tamle Cetinski..." JA! Sej JE! V glavnem, fajn sma se mela... Zdej grem pa še za nazaj brat,. sem glih na koncu še mal ujela, par komadov od Željka, pa pol komada od Brene pol so jo pa itak prekinili zaradi ognjemeta. Sem upala, da bo zapela Udji slobodno Ko sem pa vidla, kakšne noge ima ženska pri svojih letih, sem pa takoj nehala čips glodat Danes pa Cetinski ja... ful bi šla, mi je včeraj brat celo rekel, da mi kupi karto, ker mi za RD ni nič kupil. RD sem mela pa januarja no, sam ne grem, nimam spremstva... aja, Naja, nisem te med publiko nikjer vidla, zihr si bla na VIP tribuni, a ne?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 14:09:56
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tulipan, poročaj kako je Lia. KOKIĆ, you've got mail. In ti felix tudi, čeprav si na fb. Sam ko si tak lepo prosla... hvala, hvala komentar sem ti pa itak že na mejl poslala, skratka, paše ti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 14:11:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaaaaa! Super je blo, seveda! Vidla sva perpetume, Nino, Magnifica in Željka, pa še Lepa Brena je mimo mene šetkala in na koncu še zapela. Ful je blo hecno, ker sva stala ravno tam, kjer so hodili sem in tja iz vip lože in na enkrat moj reče "čaki, sem mislu, da je tamle Cetinski..." JA! Sej JE! V glavnem, fajn sma se mela... Zdej grem pa še za nazaj brat,. sem glih na koncu še mal ujela, par komadov od Željka, pa pol komada od Brene pol so jo pa itak prekinili zaradi ognjemeta. Sem upala, da bo zapela Udji slobodno Ko sem pa vidla, kakšne noge ima ženska pri svojih letih, sem pa takoj nehala čips glodat Danes pa Cetinski ja... ful bi šla, mi je včeraj brat celo rekel, da mi kupi karto, ker mi za RD ni nič kupil. RD sem mela pa januarja no, sam ne grem, nimam spremstva... aja, Naja, nisem te med publiko nikjer vidla, zihr si bla na VIP tribuni, a ne? Zelo blizu baje!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 14:12:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pa dobro jutro z Juretom sva spet doma. Po treh dneh vrtca Meni se že meša, v enem mesecu je tretjič doma. Pred tednom dni je nehal jemati AB in se mi je kar zdelo, da bo pokasiral prvi virus, ki bo prišel mimo. No, včeraj mu je pričelo teči iz noska, zjutraj je pa že hropel in piskal na polno. Tako da je že dobil ventolin (ga imamo na rezervi in v takih primerih nama sploh k zdravniku ni treba...) in divja po dnevni sobi sej drugače mu ni hudega, vročine nima (že trkam), malo mu z nosa teče in po ventolinu tudi piska bistveno manj. Upam, da bomo tole hitro preboleli. za Jureta! A vi imate tudi Ventolin? Kako ti uspe, da mu ga daš? Moj se spretno izmika. Kake doze mu daješ? hvala drugače je pa Jure čist naklonjen ventolinu že od takrat, ko ga je prvič prejel pri 10 mesecih. Takrat je bil tako bogi, da sva bila par dni v bolnici in ko su mu dajali masko na obrazek, je tulil, kot jesihar. Potem je pa dojel, da je vsakič potem boljše in se ni več upiral. Mam masko zraven previjalne in si jo včasih še sam na nos tlači drugače pa imava 3 vpihe na 6 ur. Aha, a tako je to pri vas. No, pri nas pa ravno kontra. Mogoče rabi svoj čas...
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 30.9.2010 14:13:31 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 1.10.2010 8:34:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaaaaa! Super je blo, seveda! Vidla sva perpetume, Nino, Magnifica in Željka, pa še Lepa Brena je mimo mene šetkala in na koncu še zapela. Ful je blo hecno, ker sva stala ravno tam, kjer so hodili sem in tja iz vip lože in na enkrat moj reče "čaki, sem mislu, da je tamle Cetinski..." JA! Sej JE! V glavnem, fajn sma se mela... Zdej grem pa še za nazaj brat,. sem glih na koncu še mal ujela, par komadov od Željka, pa pol komada od Brene pol so jo pa itak prekinili zaradi ognjemeta. Sem upala, da bo zapela Udji slobodno Ko sem pa vidla, kakšne noge ima ženska pri svojih letih, sem pa takoj nehala čips glodat Danes pa Cetinski ja... ful bi šla, mi je včeraj brat celo rekel, da mi kupi karto, ker mi za RD ni nič kupil. RD sem mela pa januarja no, sam ne grem, nimam spremstva... aja, Naja, nisem te med publiko nikjer vidla, zihr si bla na VIP tribuni, a ne? Ah ne, blizu pa ja. Zakaj nisi prej rekla, da bi šla na Cetinskega? Jaz pa tudi nisem mela s kom it... Drugič se name spomni ob takih primerih.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 1.10.2010 9:59:43
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
Haloooo.. evo me..končno v službi..valda smo bli spet doma 3 dni baje smo fasali neko bakterijo ..čeprav ne vejo kje naj bi se nahaja, ker ima ušesa, grlo, nos, oči OK...tako, da ne vem kaj si mislit zdej so dali še urin na mikrobiološke preiskave pa bomo vidli v ponedeljek kaj bo iz tega. Mene pa tudi neki lovi...čisto sm zmatrana, mraz mi je..včeraj sm šla ob 21.30 spat, ker nism mogla nič..pa nič ne pomaga..niti kava ve ste ok?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 1.10.2010 10:00:05
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne, Najaa, pravilna ugotovitev! Nobene ni danes.... To v Oslariji je pa res bedarija. Pa kaj piše od katerega leta dalje je primerno? Pri nas v Kopru lahko grejo otroci od tretjega leta naprej...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 1.10.2010 10:00:50
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Evo me s kavico nazaj V ponedeljek sem imela pregled pri G., detece lepo raste, vse je ok! Včeraj sva imeli z Lio posvetovalnico in zadnje cepljenje Mere: 80cm, 10200kg. Jok 5 sekund pri cepljenju, je bilo mamici bolj hudo kot njej Je bila pa taka faca, ko sva čakali. So bili sami dojenčki v čakalnici, večina jih je jokala, pa je govorila: mami, jencek joka, pridi, boza - boza jencka! In potem si je ena mamica dala dudo v usta, da je lahko tam nekaj prestavljala, pa reče Lia: hahahah, teta ma dudo, velika teta! Pa cela čakalnica v smeh Sestra kar ni mogla verjet, da ima 17mesecev, ker je čvekala z njo kot velika in ko jo je tam nekaj spraševala kje ima pupa rokice in nogice, ji je potem opisala celo pupo in da jo verjetno zebe, ker je naga in jo bi bilo treba oblečt pa potem je doktorci rekla naj papa, ker ima žličko na mizi, pa take... No, sva šibali domov, spali 3 urce , nekih stranskih učinkov ni bilo in to je to. Zvečer sem bila s prijateljicami v kinu, prišla domov ob polnoči, danes sem rastlinica joooj kolko že govori...pridna leon ima samo po eno besedo, ne daja še 2h skupaj..
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 1.10.2010 10:04:13
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, imam neko bulico na vratu, pa jo bodo raje odstranili, dokler je še bp! Bom pa kar nekaj časa v UKC, slab teden, če ne bo zapletov. Ja, tudi upam, da je to to, kot ugotavljaš sama. uhhh...upam, da bo vse ok
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 1.10.2010 10:04:46
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj še te naj napišem, da bom končno prvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! hahahaha...zdej sm se pa nasmejala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 1.10.2010 10:05:10
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tulipan- Sudocrem se prav reče! Aja, to pa poznam, ta je iz DMa, ne? tudi v lekarni se dobi!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 1.10.2010 10:05:49
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pa dobro jutro z Juretom sva spet doma. Po treh dneh vrtca Meni se že meša, v enem mesecu je tretjič doma. Pred tednom dni je nehal jemati AB in se mi je kar zdelo, da bo pokasiral prvi virus, ki bo prišel mimo. No, včeraj mu je pričelo teči iz noska, zjutraj je pa že hropel in piskal na polno. Tako da je že dobil ventolin (ga imamo na rezervi in v takih primerih nama sploh k zdravniku ni treba...) in divja po dnevni sobi sej drugače mu ni hudega, vročine nima (že trkam), malo mu z nosa teče in po ventolinu tudi piska bistveno manj. Upam, da bomo tole hitro preboleli. ajoj...ti maš pa podobne zgodbe kot js..več doma kot v službi upam, da bo kmalu ok
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 1.10.2010 10:22:05
|
|
|
|
tasa_m
|
Dober daaaan Eno urop sem se zabavala, pa tipkovnico rihtala. Je jo Lija včeraj popravila tak da sploh ni delala. Pa se po 1.uri le spomnim, da ni dovolj, da samo na tipkovnici reset stisnem, da moram še na tistem zraven, kateri deva signale al kaj pač je tisto V glavnem, bravo jaz. Petek je in jaz sem fraj
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?