|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
29.9.2010 15:17:08   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ooo, Nejči a boš lepa ? No, saj zdaj si tudi, samo pol boš še lepša user posted image

Sem žeeee! user posted image user posted image user posted image  Ustrižena z veliko blond prameni. user posted image

user posted image user posted image user posted image Kaj pa kaka slikica? Zame, ko me ni na FB?

user posted image  Pošljem na mail. Če ne danes pa jutri. Mal se mi obeta en koncert danes zvečer... user posted image

se priporočam user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 376
29.9.2010 15:17:17   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Joksimovič & Badrič??

JAAAAAAAAA!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam še varstvo morva zrihtat... ma mislim, da bo šlo. user posted image

uau, to bo pa moralo bit ful dobro user posted image user posted image user posted image  uživajta!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 377
29.9.2010 15:17:20   
felix7

Spps ko pač prideš mimo, večraj sem bila s tvojo sorodnico (mislim, da je sorodnica od tvojega dragega) in njeno mamo v kinuuser posted image  No, bilo nas je 8 žensk, oni2 sta bili dve izmed.

Kaj pa ste gledale? Predvidevam, da ne ZF ali trilerja?user posted image user posted image user posted image

Jej, moli, ljubi!
Sem prebrala knjigo, ki mi je bila fantastična, film me ni tak fejst navdušil, ampak mi je bil ok - dolg pa kot ponedeljekuser posted image

To pa je čista klasika!

to pa moram pogledat, ko vsi okoli mene tok govorijo o tem filmu user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 378
29.9.2010 15:22:38   
felix7
jaz pa čakam in čakam in čakam, da bo ura 16, da grem lahko domov. Tako se mi vleče teh 9 ur v službi... Imamo namreč vmes eno uro prosto za kosilo in to mi ful NE odgovarja. Po zakonu naj bi pripadalo 30 minut odmora v 8 urah dela. Pri nas se pa dela polnih 8 ur, tista ura za pavzo se pa ne plača. In še dobro, da mož skrbi za to, da gre Jure zjutraj v vrtec in ga gre potem tudi iskat, ker drugače ne vem, kako bi se organizirali user posted image  Ogromno je vredno, da ima mož službo le nekaj minut od doma in vrtca.
Pa še dela ni nobenega pametnega in pol se mi dan še toliko bolj vleče.
Najrajši bi šla ven na sončka sedet user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 379
29.9.2010 15:30:23   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Ja, imam neko bulico na vratu, pa jo bodo raje odstranili, dokler je še bp!user posted image Bom pa kar nekaj časa v UKC, slab teden, če ne bo zapletov.user posted image

Ja, tudi upam, da je to to, kot ugotavljaš sama.user posted image

cel teden te bodo notri držali? ojoj, boš zdržala brez Valentinčka? user posted image

Ne spominjaj me...user posted image Baje so lahko obiski dolgi in ne gledajo na uro...tak, da upam, da bom. Drugače pa ne vem kako bo on to preživel, ker me non stop kliče. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 380
29.9.2010 15:31:53   
KOKICA32

jaz pa čakam in čakam in čakam, da bo ura 16, da grem lahko domov. Tako se mi vleče teh 9 ur v službi... Imamo namreč vmes eno uro prosto za kosilo in to mi ful NE odgovarja. Po zakonu naj bi pripadalo 30 minut odmora v 8 urah dela. Pri nas se pa dela polnih 8 ur, tista ura za pavzo se pa ne plača. In še dobro, da mož skrbi za to, da gre Jure zjutraj v vrtec in ga gre potem tudi iskat, ker drugače ne vem, kako bi se organizirali user posted image  Ogromno je vredno, da ima mož službo le nekaj minut od doma in vrtca.

Smotan delovnik, še bolj od mojega, ki je od 8-16h, z vmesnim 30 minutnim odmorom. user posted image

Saj, še malo pa grema domov.user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 381
29.9.2010 20:13:59   
trezika
buuuuuuuuuuuuuuuuuu...da malo pokukam, kaj se tu dogaja.... 

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 382
29.9.2010 20:39:29   
trezika
očitno nič user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 383
30.9.2010 7:34:11   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Ja, Trezika, kje pa ti hodiš? Ni več časa za RR?user posted image

Jaz pa sem včeraj še 1x peljala Valentina k zdravniku, ker mu je iz desne uhice tekla rumena sluz in seveda gre za vnetje, ki je posledica polnega noska. Tak, da smo sedaj na Sumamedu.user posted image

Drugače pa sem še samo danes v službi, ker imam jutri gratis, ker grem na krvodajalsko.user posted image  

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 384
30.9.2010 8:02:20   
KOKICA32
Najaa- kako je bilo? Si uživala?user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 385
30.9.2010 8:21:12   
Tulipan12
Dobro jutro! Mali petekkkkkuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 386
30.9.2010 8:22:48   
Tulipan12

Jaz pa sem včeraj še 1x peljala Valentina k zdravniku, ker mu je iz desne uhice tekla rumena sluz in seveda gre za vnetje, ki je posledica polnega noska. Tak, da smo sedaj na Sumamedu.user posted image

Drugače pa sem še samo danes v službi, ker imam jutri gratis, ker grem na krvodajalsko.user posted image  

Ojoj user posted image user posted image user posted image za Valentina! Je pri babici al je ati z njim?

Čuj, ti pa imaš danes že veliki petek!user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 387
30.9.2010 8:28:16   
Tulipan12
Jaz sem kot megla, Lia je ponoči zakuhala, mi jo je prinesel ati ob 3h in potem me je do 6h božala po trebuščku, jaz pa njo po glavi, malo sem vmes dremala, delala kakav, sok, merila vročino... eh!
Sem pa že včeraj rekla dragemu, da bo zbolela, ker je tak tečne in nasršene še nisem videla. Vse je bilo ne ne ne, sploh ni drugega govorila, samo neki joki za vse, pa tak...zjutraj je imela 37,6, dobre volje, pa da vidimo kaj prinese dan!

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 388
30.9.2010 8:38:22   
Tulipan12

Če je bilo tak fajn v resnici kot je po TV zgledalo, verjamem, da si še zakomirana!user posted image user posted image
Poročaj!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 389
30.9.2010 8:39:51   
Tulipan12

Evo me s kavico nazajuser posted image
V ponedeljek sem imela pregled pri G., detece lepo raste, vse je ok!user posted image
Včeraj sva imeli z Lio posvetovalnico in zadnje cepljenjeuser posted image  Mere: 80cm, 10200kg. Jok 5 sekund pri cepljenju, je bilo mamici bolj hudo kot njejuser posted image
Je bila pa taka faca, ko sva čakali. So bili sami dojenčki v čakalnici, večina jih je jokala, pa je govorila: mami, jencek joka, pridi, boza - boza jencka!user posted image user posted image user posted image  In potem si je ena mamica dala dudo v usta, da je lahko tam nekaj prestavljala, pa reče Lia: hahahah, teta ma dudo, velika teta! Pa cela čakalnica v smehuser posted image
Sestra kar ni mogla verjet, da ima 17mesecev, ker je čvekala z njo kot velika in ko jo je tam nekaj spraševala kje ima pupa rokice in nogice, ji je potem opisala celo pupo in da jo verjetno zebe, ker je naga in jo bi bilo treba oblečtuser posted image user posted image  pa potem je doktorci rekla naj papa, ker ima žličko na mizi, pa take... No, sva šibali domov, spali 3 urceuser posted image , nekih stranskih učinkov ni bilo in to je to.
Zvečer sem bila s prijateljicami v kinu, prišla domov ob polnoči, danes sem rastlinicauser posted image

user posted image user posted image user posted image  neverjetno, kako že čveka user posted image  s čim jo pa hranite? user posted image

Hahaha, z vsem, večinoma junkfood jemouser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 390
30.9.2010 8:44:33   
Tulipan12

No, jaz sem tu res ena srečnica, delat začnem ob 8h, neham pa ob 15h, ker imam pač tako delo, da po 15h ni več nič in bi lahko tu sedela in si nohte pilila, pa imam na srečo takega direktorja, da imava dogovor, da lahko grem ob 15h, če pa je slučajno kaj (kar nikoli ni), pa ostanem. Večinoma pa ne hodim ven na malico, mogče 2-3x na teden, odvisno kak se mi da.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 391
30.9.2010 9:01:52   
felix7

Če je bilo tak fajn v resnici kot je po TV zgledalo, verjamem, da si še zakomirana!user posted image user posted image

a je bil prenos po TVju? Bodo kej ponavljal?

Neposredna povezava do sporočila: 392
30.9.2010 9:04:52   
KOKICA32

Ojoj user posted image user posted image user posted image za Valentina! Je pri babici al je ati z njim?

Čuj, ti pa imaš danes že veliki petek!user posted image user posted image

Ata je z njim.

Ja, čisto pravi petek je!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 393
30.9.2010 9:05:27   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 394
30.9.2010 9:05:59   
KOKICA32
Za Lio user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 395
30.9.2010 9:07:59   
felix7
pa dobro jutro user posted image
z Juretom sva spet doma. Po treh dneh vrtca user posted image  Meni se že meša, v enem mesecu je tretjič doma. Pred tednom dni je nehal jemati AB in se mi je kar zdelo, da bo pokasiral prvi virus, ki bo prišel mimo. No, včeraj mu je pričelo teči iz noska, zjutraj je pa že hropel in piskal na polno. Tako da je že dobil ventolin (ga imamo na rezervi in v takih primerih nama sploh k zdravniku ni treba...) in divja po dnevni sobi user posted image  sej drugače mu ni hudega, vročine nima (že trkam), malo mu z nosa teče in po ventolinu tudi piska bistveno manj. Upam, da bomo tole hitro preboleli.

Neposredna povezava do sporočila: 396
30.9.2010 9:19:14   
KOKICA32

z Juretom sva spet doma. Po treh dneh vrtca user posted image  Meni se že meša, v enem mesecu je tretjič doma. Pred tednom dni je nehal jemati AB in se mi je kar zdelo, da bo pokasiral prvi virus, ki bo prišel mimo. No, včeraj mu je pričelo teči iz noska, zjutraj je pa že hropel in piskal na polno. Tako da je že dobil ventolin (ga imamo na rezervi in v takih primerih nama sploh k zdravniku ni treba...) in divja po dnevni sobi user posted image  sej drugače mu ni hudega, vročine nima (že trkam), malo mu z nosa teče in po ventolinu tudi piska bistveno manj. Upam, da bomo tole hitro preboleli.

user posted image user posted image user posted image za Jureta! A vi imate tudi Ventolin? Kako ti uspe, da mu ga daš? Moj se spretno izmika. Kake doze mu daješ?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 397
30.9.2010 9:38:19   
PERSIDA
Alo bejbe.
Sploh ne vem kje naj začnem ,ker sem toliko v zaostanku.
Dobro ,pa recimo ,da od zadi naprejuser posted image .Včeraj bil en ubijalski dan za mano.user posted image  ima že nekaj časa povišan pritisk (beri saj ni čudno ,če ima meneuser posted image ), in ga zdravnica daje na razne preglede.Tak,da sva včeraj hodla okrog treh zdravnikov tak,na terenu od 9-18 men se je že bledlo od vsega.Da stvar ne bi potekala brez težav ,pa še moj poskrbi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Če kaj čujete te veste ,da je bil to moj.Mam preveč pisanja ,če vam vse povemuser posted image .Povem samo eno ,pridema k prvemu zdravniku in nima  karticeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .In naj mi nekdo pove kaj je to za en mošk svet ko samo na sebe študiraš,pa še to pozabiš.V glavnem ludnica od ludnice al,pa jaz nimam več živcev eno je .

V torek sem ,pa bavca vozla k zobozdravniku ta pravemu sta ga imela prvič.Sta kar dobro sodelovala ,sedela na stolu in doktorca jima je prekontrorirala zobke.Baje lepi kar tako naprej.Tomaž jih ima na vaservago user posted image ,Anže ,pa ima malo placa vmes posledice dude ampak dokler ne zrastejo vsi zobki nobene panike.Je rekla ,da na silo mu ne jemat tolažilke,ker pač zaradi njegovih začetkov še ima malo foreuser posted image .Malo sva se pogovorili o prehrani in pijači in res fajn zobozdravnica.Malo mi je razložla posledice dude in res kaj človek vse ne ve.Če ima preveč razmaka med zobki začne tiščat jeziček noter in posledično pol ne zna lepo izgovarjat šumnikov,svašta.Imam ,pa občutek,da bo imel zobe čist po meni ,ker ima prednje ravnotak nastavljene kot jazuser posted image -vsaj nekajuser posted image .Imam srečo ,da zaenkrat imata res vse zdravnike prva liga.
V ponedeljek sem boljšo polovico vozla v Radence na pregled.Zaenkrat vsi pregledi ok.V glavnem sem kot modri dirkač.Otroka ,pa seveda v varstu ta čas kaj jaz vozakam.

Prejšnji petek smo bili v trgatvi pri mojih maladva aktivna cel dan sta dediju preverjala sode ,če so že polni user posted image .Tako ,da smo ostali še v soboto.V nedeljo se ,pa ne spomnim kaj je blouser posted image .

Drugač ko je slabo vreme mi načenjata občasno moje živce ,ker jima je vse brezveze.V ostalih primerih sta pa 1Auser posted image .
Govorita še zdaleč ne tako kot Lija in Lia.Mi smo komaj pri kratkih besedah to,toto,čaki,na ,daj,tam...Pa že mislimo ,da odkrivamo amerikouser posted image .  

Kaj bomo dane počeli še ne vem,ker mi za nič ni kosilo bo enolončnica ,ker je najprej gotovouser posted image .Malo se bomo šli zraka naužit ,verjetno ,ker ves čas se jima ne bo za igrat  noter.Pa malo bomo do sosedov šli pogledat.

Aja pred par dnevi se nam je zgodila prva taka močna .Jih je ati pazo pol ure ,pa sta mu žlico vkradla ,pa po steklu na vratih zažgala tak močno ,da sta ga zlomla.No napokalo je ampak ,ga je treba menjat.Tak je to ,če mati v kleti posodo pomiva ,pa ne moreta do nje.Mislim ni ,da ni.Kaj šele bouser posted image .

Tako malo poročila oddala ,da ne bo ravno dolgčas.

Izmozgana v nulo kar si moram priznat ,ampak se ne dam.Moj čas še pride ko bom mela 5minut cajta za sebe.Moram ,pa povedat ,da me je počasi že groza ko se spomnim,da počasi grem v službo.Res rada bi šla v službo samo kam drugam ,ker med te zoprne ludi se mi ne da.Upam vsaj,da me dajo na drugo linijo kjer bom med drugimi ženskami.Žalostno je samo to ,da imam taki poklic ,da se lahko samo v rit brcam kot,pa boljšo službo dobim.
Če imajo vaše boljše polovice kako delovno mesto fraj za bilo kaj me priporočajteuser posted image .Dela vse nudim vseuser posted image  tudi težka fizična delauser posted image .

Kaj čmo pridne bit ,pa malo na mene mislituser posted image .
Pa otrokecov ne pozabit delat- novihuser posted image ,da bomo meli še več razlogov kam hodituser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 398
30.9.2010 9:44:27   
PERSIDA
Da ne pozabim roj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaše bubančke.
Saj pri nas tudi smrkamo samo ni še neke večje krize razen slabih noči.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 399
30.9.2010 9:49:23   
Tulipan12

user posted image user posted image user posted image za Jureta!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?