PERSIDA
|
Alo bejbe. Sploh ne vem kje naj začnem ,ker sem toliko v zaostanku. Dobro ,pa recimo ,da od zadi naprej .Včeraj bil en ubijalski dan za mano. ima že nekaj časa povišan pritisk (beri saj ni čudno ,če ima mene ), in ga zdravnica daje na razne preglede.Tak,da sva včeraj hodla okrog treh zdravnikov tak,na terenu od 9-18 men se je že bledlo od vsega.Da stvar ne bi potekala brez težav ,pa še moj poskrbi .Če kaj čujete te veste ,da je bil to moj.Mam preveč pisanja ,če vam vse povem .Povem samo eno ,pridema k prvemu zdravniku in nima kartice .In naj mi nekdo pove kaj je to za en mošk svet ko samo na sebe študiraš,pa še to pozabiš.V glavnem ludnica od ludnice al,pa jaz nimam več živcev eno je . V torek sem ,pa bavca vozla k zobozdravniku ta pravemu sta ga imela prvič.Sta kar dobro sodelovala ,sedela na stolu in doktorca jima je prekontrorirala zobke.Baje lepi kar tako naprej.Tomaž jih ima na vaservago ,Anže ,pa ima malo placa vmes posledice dude ampak dokler ne zrastejo vsi zobki nobene panike.Je rekla ,da na silo mu ne jemat tolažilke,ker pač zaradi njegovih začetkov še ima malo fore .Malo sva se pogovorili o prehrani in pijači in res fajn zobozdravnica.Malo mi je razložla posledice dude in res kaj človek vse ne ve.Če ima preveč razmaka med zobki začne tiščat jeziček noter in posledično pol ne zna lepo izgovarjat šumnikov,svašta.Imam ,pa občutek,da bo imel zobe čist po meni ,ker ima prednje ravnotak nastavljene kot jaz -vsaj nekaj .Imam srečo ,da zaenkrat imata res vse zdravnike prva liga. V ponedeljek sem boljšo polovico vozla v Radence na pregled.Zaenkrat vsi pregledi ok.V glavnem sem kot modri dirkač.Otroka ,pa seveda v varstu ta čas kaj jaz vozakam. Prejšnji petek smo bili v trgatvi pri mojih maladva aktivna cel dan sta dediju preverjala sode ,če so že polni .Tako ,da smo ostali še v soboto.V nedeljo se ,pa ne spomnim kaj je blo . Drugač ko je slabo vreme mi načenjata občasno moje živce ,ker jima je vse brezveze.V ostalih primerih sta pa 1A . Govorita še zdaleč ne tako kot Lija in Lia.Mi smo komaj pri kratkih besedah to,toto,čaki,na ,daj,tam...Pa že mislimo ,da odkrivamo ameriko . Kaj bomo dane počeli še ne vem,ker mi za nič ni kosilo bo enolončnica ,ker je najprej gotovo .Malo se bomo šli zraka naužit ,verjetno ,ker ves čas se jima ne bo za igrat noter.Pa malo bomo do sosedov šli pogledat. Aja pred par dnevi se nam je zgodila prva taka močna .Jih je ati pazo pol ure ,pa sta mu žlico vkradla ,pa po steklu na vratih zažgala tak močno ,da sta ga zlomla.No napokalo je ampak ,ga je treba menjat.Tak je to ,če mati v kleti posodo pomiva ,pa ne moreta do nje.Mislim ni ,da ni.Kaj šele bo . Tako malo poročila oddala ,da ne bo ravno dolgčas. Izmozgana v nulo kar si moram priznat ,ampak se ne dam.Moj čas še pride ko bom mela 5minut cajta za sebe.Moram ,pa povedat ,da me je počasi že groza ko se spomnim,da počasi grem v službo.Res rada bi šla v službo samo kam drugam ,ker med te zoprne ludi se mi ne da.Upam vsaj,da me dajo na drugo linijo kjer bom med drugimi ženskami.Žalostno je samo to ,da imam taki poklic ,da se lahko samo v rit brcam kot,pa boljšo službo dobim. Če imajo vaše boljše polovice kako delovno mesto fraj za bilo kaj me priporočajte .Dela vse nudim vse tudi težka fizična dela . Kaj čmo pridne bit ,pa malo na mene mislit . Pa otrokecov ne pozabit delat- novih ,da bomo meli še več razlogov kam hodit .
|