Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 11:53:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
Pa to ni res nooooo!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 11:54:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
Okej, sedaj pa sem potolažena! Sem vam nametela malo smeti, za tiste, ki nas bolj po redko berejo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 11:59:20
|
|
|
|
Tulipan12
|
Haaaaaaahahahahahhaaaaaahhhhhhhhhaaaaaaa, te pa sem jaz mislila, da sem jaz nora! Eh, jaz sem imela telefonski maraton s taščo, je malo panike naredila, da je dobila Lia neke lise po obrazu, pa da ima čisto vneto ritko in non-stop joče in govori: buba buba. Zdaj pa ne vem al jo res kaj boli al samo ono pesmico Huba buba od Čukov hoče, ker je navadno tak! Kaj bi pa tiste lise pomenile, pa ne vem! Sem zdaj dragega poslal domov pogledat, če je res panika, jaz pa bom čez kako urco pobegnila! Glede vnete ritke - ali veste, če obstaja kaj boljšega od Lamprehtove, Baby val ali Bepanten kremice?? Kokica uživaj v čveku!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 12:01:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Haaaaaaahahahahahhaaaaaahhhhhhhhhaaaaaaa, te pa sem jaz mislila, da sem jaz nora! Eh, jaz sem imela telefonski maraton s taščo, je malo panike naredila, da je dobila Lia neke lise po obrazu, pa da ima čisto vneto ritko in non-stop joče in govori: buba buba. Zdaj pa ne vem al jo res kaj boli al samo ono pesmico Huba buba od Čukov hoče, ker je navadno tak! Kaj bi pa tiste lise pomenile, pa ne vem! Sem zdaj dragega poslal domov pogledat, če je res panika, jaz pa bom čez kako urco pobegnila! Glede vnete ritke - ali veste, če obstaja kaj boljšega od Lamprehtove, Baby val ali Bepanten kremice?? Kokica uživaj v čveku! ritka- od Sodexo al kak se že reče....nam ful pomaga, ko ima te težave, kar je pa na srečo zelo redko. Lise pa ne vem kaj bi lahko bile, mogoče kaka alergija na kako hrano.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 12:07:10
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj te Najaa še kuj spi? Sigurno se je zakomirala včeraj s kuhanim vinom! Najaa vzami Lekadol, pomaga!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 12:10:23
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Haaaaaaahahahahahhaaaaaahhhhhhhhhaaaaaaa, te pa sem jaz mislila, da sem jaz nora! Eh, jaz sem imela telefonski maraton s taščo, je malo panike naredila, da je dobila Lia neke lise po obrazu, pa da ima čisto vneto ritko in non-stop joče in govori: buba buba. Zdaj pa ne vem al jo res kaj boli al samo ono pesmico Huba buba od Čukov hoče, ker je navadno tak! Kaj bi pa tiste lise pomenile, pa ne vem! Sem zdaj dragega poslal domov pogledat, če je res panika, jaz pa bom čez kako urco pobegnila! Glede vnete ritke - ali veste, če obstaja kaj boljšega od Lamprehtove, Baby val ali Bepanten kremice?? Kokica uživaj v čveku! ritka- od Sodexo al kak se že reče....nam ful pomaga, ko ima te težave, kar je pa na srečo zelo redko. Lise pa ne vem kaj bi lahko bile, mogoče kaka alergija na kako hrano. O, te kreme pa ne poznam, bom za to zagnjavila danes. Ker vse ostalo ji pri vnetju ne pomaga! Ma ne vem glede lis, nič ni jedla novega, lahko pa da se je kaj z vročino povezalo al pa je kaj zaradi joka. Itak moram to sama videt, babice so ponavadi kr bolj panične od nas!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 12:17:06
|
|
|
|
Tulipan12
|
Okrila sem Najo!!! Baje pride zdaj sem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 12:30:33
|
|
|
|
Najaa
|
Jaaaaa! Super je blo, seveda! Vidla sva perpetume, Nino, Magnifica in Željka, pa še Lepa Brena je mimo mene šetkala in na koncu še zapela. Ful je blo hecno, ker sva stala ravno tam, kjer so hodili sem in tja iz vip lože in na enkrat moj reče "čaki, sem mislu, da je tamle Cetinski..." JA! Sej JE! V glavnem, fajn sma se mela... Zdej grem pa še za nazaj brat,.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 12:32:34
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaaaaa! Super je blo, seveda! Vidla sva perpetume, Nino, Magnifica in Željka, pa še Lepa Brena je mimo mene šetkala in na koncu še zapela. Ful je blo hecno, ker sva stala ravno tam, kjer so hodili sem in tja iz vip lože in na enkrat moj reče "čaki, sem mislu, da je tamle Cetinski..." JA! Sej JE! V glavnem, fajn sma se mela... Zdej grem pa še za nazaj brat,. Frajera, super, da sta uživala! Eh, ni kaj za brat, s Kokico sva se podili katera bo prva - no, bolj je vedno ena sama s samo tekmovala, sva bili kolegialni, da je vedno ena zmagala!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 12:38:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaaaaa! Super je blo, seveda! Vidla sva perpetume, Nino, Magnifica in Željka, pa še Lepa Brena je mimo mene šetkala in na koncu še zapela. Ful je blo hecno, ker sva stala ravno tam, kjer so hodili sem in tja iz vip lože in na enkrat moj reče "čaki, sem mislu, da je tamle Cetinski..." JA! Sej JE! V glavnem, fajn sma se mela... Zdej grem pa še za nazaj brat,. Frajera, super, da sta uživala! Eh, ni kaj za brat, s Kokico sva se podili katera bo prva - no, bolj je vedno ena sama s samo tekmovala, sva bili kolegialni, da je vedno ena zmagala!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 12:38:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Okrila sem Najo!!! Baje pride zdaj sem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 12:40:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Najaa- kako je bilo? Si uživala? Če je bilo tak fajn v resnici kot je po TV zgledalo, verjamem, da si še zakomirana! Poročaj! Sej tak dolgo ni trajalo, pa tud pila nisem. Mela sem obveznosti danes zjutraj. Beri se grebla za čevlje v Lidlu. Hecam se, so pa res ostali sam še trije pari ob 8.20 zjutraj in na srečo en med njimi št. 28 tak da sem jih kupla Tiji. So mi pa fuuuul všeč, ker so notri toplo podloženi. Tak da ona je odkvitana za zimo, Nika pa... jah, bo treba še za njo neki ja. felix, na tv-ju je pa ravno zdejle. Ma ziher bo tud popoldan, ker tale Pink tv začne jutri uradno "obratovat" in danes bodo ziher šopali tole od včeraj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 12:40:27
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Mislite, da je možno, da je dobila Lia vročino (včeraj ponoči) zaradi cepljenja (v torek) Možno ja. Katero cepivo je to bilo? Menda da po 4. je lahko vročina še 14 dni kasneje. Za vneto ritko pa jaz prisegam na ribje mazilo. Ali mešanico bepanthena in praške paste.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 12:40:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pa dobro jutro z Juretom sva spet doma. Po treh dneh vrtca Meni se že meša, v enem mesecu je tretjič doma. Pred tednom dni je nehal jemati AB in se mi je kar zdelo, da bo pokasiral prvi virus, ki bo prišel mimo. No, včeraj mu je pričelo teči iz noska, zjutraj je pa že hropel in piskal na polno. Tako da je že dobil ventolin (ga imamo na rezervi in v takih primerih nama sploh k zdravniku ni treba...) in divja po dnevni sobi sej drugače mu ni hudega, vročine nima (že trkam), malo mu z nosa teče in po ventolinu tudi piska bistveno manj. Upam, da bomo tole hitro preboleli. za Jurčka.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 12:41:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tulipan samo zate! Poglej v albumu, Ne znam sem kopirat slike. http://static.ringaraja.net/1108365852/big/fd5faac924118cefc38176d021b4365b.jpg?tempid=91 Hvala Ah, si mi povečala srčni utrip Pa, daj, kak sem lahko to zamudila, grrrr Saj še boooooo. Jaz sem tud bila 4 leta skoraj v "mirovanju" Zdej se mi pa spet mal dogaja. Jutri grem na Crveno jabuko.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 12:42:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tulipan- Sudocrem se prav reče!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 30.9.2010 12:43:07 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 12:44:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tulipan- Sudocrem se prav reče! Ja, tole je tud fajn. Sem pozabla prej oment. BTW KAKO je prilepi sliko sem?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 12:45:21
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tulipan- Sudocrem se prav reče! Aja, to pa poznam, ta je iz DMa, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 12:47:44
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tulipan samo zate! Poglej v albumu, Ne znam sem kopirat slike. http://static.ringaraja.net/1108365852/big/fd5faac924118cefc38176d021b4365b.jpg?tempid=91 Hvala Ah, si mi povečala srčni utrip Pa, daj, kak sem lahko to zamudila, grrrr Saj še boooooo. Jaz sem tud bila 4 leta skoraj v "mirovanju" Zdej se mi pa spet mal dogaja. Jutri grem na Crveno jabuko. Ja, ja, kr hvali se , pa danes je Cetinski vKrižankah! Ko sem bila noseča z Lio, sem bila na kakih 15 koncertih, mogoče je malecka zato tak navdušena nad glasbo in plesom , zdaj pa sem bila na komaj kakih 4, mi malo časa zmanjkuje, pa logistika glede varstva tudi šepa, če pa je vse v LJ!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 12:48:23
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Mislite, da je možno, da je dobila Lia vročino (včeraj ponoči) zaradi cepljenja (v torek) Možno ja. Katero cepivo je to bilo? Menda da po 4. je lahko vročina še 14 dni kasneje. Za vneto ritko pa jaz prisegam na ribje mazilo. Ali mešanico bepanthena in praške paste. Za 18 mesecev, mislim da te-di-per
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 12:48:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tulipan- Sudocrem se prav reče! Aja, to pa poznam, ta je iz DMa, ne? ne bi vedla, ker jaz jo imam še od tistega paketa, ki sem ga dobila v porodnišnici, ker kot sem že rekla, mi krem za ritko sploh ne uporabljamo, ker ima le malokrat vneto. Takrat pa smo uporabila to kremico.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 12:50:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tulipan- Sudocrem se prav reče! Ja, tole je tud fajn. Sem pozabla prej oment. BTW KAKO je prilepi sliko sem? Na shrani.si greš in mu pokažeš pot, kjer jo imaš shranjeno na PC-ju in potem vzameš tisto sliko, kjer piše za forum s predogledom, skopirapš link v polje od RR in voila! Jasno?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 30.9.2010 12:55:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tulipan- Sudocrem se prav reče! Ja, tole je tud fajn. Sem pozabla prej oment. BTW KAKO je prilepi sliko sem? Na shrani.si greš in mu pokažeš pot, kjer jo imaš shranjeno na PC-ju in potem vzameš tisto sliko, kjer piše za forum s predogledom, skopirapš link v polje od RR in voila! Jasno? ajaaaa sej res. Eh jaz sem pa na rr naredila album... ok sej nima veze, bom vedla za drugič. Hvala.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?