|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
30.9.2010 20:20:05   
zasi
Pozdravljene!

Še ena nova februarka. Vaše pogovore spremljam že dolgo časa, vendar sem bila preveč lena da bi kaj napisala. Zdaj pa sem se odločila, da je že skrajni čas.

Najprej naj povem nekaj o podatkih za seznamček. To bo 1. otroček. Stara sem 27 let in prihajam iz Lovrenca na Dravskem polju. Otrok bi naj bil rojen 14.2. Spola ne vem, saj nimava namena vprašat. Naslednji pregled pa bo 15.10. in sicer morfologija. Čeprav sem eno že imela v 19. dednu. Ampak je rekel, že predem sem šla na UZ, da bo naredil naslednji mesec vse skupaj še enkrat. Moj ginekolog namreč dela UZ čisto na vsakem pregledu, tako da sem jih do sedaj imela že 5 + NS.

Našo detece se je s prvimi pravimi brcami oglasilo v ponedeljek, torej točno na dopolnjeni 20. teden - kot po učbenikih. Sicer pa sem od 17.9. doma na bolniški, ker imam precejšnje težave z križem, kar je posledica vkleščanja živca na predelu zadnjice, ki se širi po celi nogi ter navzgor v križ. V glavnem, dokaj neprijetna zadeva.
Sicer pa sem morala pričeti piti Magnezol, ker mi je maretnica pričela zelo otrdevati, hkrati pa sem mela še krče. Sem bla kar malo prestrašena, dokler nisem čutila prvih brc, ki so me pošteno pomirile.

Glede opreme. Midva nekaj stvari dobiva (previjalna, oblekice, in še kaka drobnarija). Voziček imava skoraj že izbran v LUX4KIDS v Mariboru. Moram reči, da sem zelo pozitivno presenečena nad njihovimi vozički. Zelo funkcionalni, lepi na pogled, pa še zelo, zelo poceni. 400 eur stane vse v kompletu (globoka košara, športni del, lupinica, ter prevleka za dež in mrčes).  Sobico (zaenkrat le omare) pa bova kupila v IKEI (tisti ful praktičen sestavljivi program. Zdaj, ko sva skapirala sistem, da lahko iz navadne omare narediš sto variant, mi je vedno bolj všeč. Aja v začetku pa bo najino detece v zibki, v kateri sem že jaz ležala. Je še zelo lepo ohranjena, s posteljnino vred.

V materinsko šolo pa začneva hoditi 14. 10. in sicer na Ptuj k babici Petri ter babici Angeli. Baje mata ful boljšo šolo za starše kot je tista v zdravstvenem domu. Je pa res, da je za plačat 50 eur, ker je privat. Ampak se baje splača, ker zveš veliko več.

Na srečanje v Ljubljano n bom uspela priti, bi pa bla za to, da se dobimo tudi na Štajerskem. Do Maribora pa bi že uspela skočit. Z veseljem. Samo za datum se moramo še zmenit.

To bi blo dovolj za prvič. Če sem kaj pozabila pa se še javim.

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
30.9.2010 20:42:15   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha
Nina33 a se ne spomnis matematike?? + + = - ;) kao ! :D zelo zelo nenavadno

Se spomnim, se user posted image . To je tko kot z modrimi (no, svetlimi) očmi: moja mama je bla zihr, de bom imela rjave, ker jih ima ona - no, pa jih nimam, je njen ati imel svetle in ji je ta gen dal, da ga je meni dala user posted image . Je pa bolj zanimivo (če se lepo izrazim user posted image ), če imata dva negativca in/ali dva svetlooka poj otročka pozitivca in/ali rjavookega. Je v tem primeru res treba mal poštarje prevert user posted image . No, sej v porodnišnici ti ga ne morejo zamenjat, ne user posted image
Eko, moj mišek se je naspal, zdej pa akcija user posted image

joj, vaju bom po prstih user posted image ++=+, +-=-, -+=-, --=+
za barvo oči sta pa recesivni (mordi in zeleni) in dominantni (rjavi in črni) gen. moja dva starša sta imela vsak po enega in zato rjave oči, jaz pa sem od njiju dobila ravno oba recesivna in imam modre. user posted image mož ima tudi modre, zato najini otroci ne morejo imeti drugačne kot modre. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
30.9.2010 20:47:19   
trsica
Glede krvne skupine: jaz sem A+, baje, da jo ful primanjkuje. A jaz se ful bojim injekcij, tko da je še daleč moja krvodajalska kariera. user posted image

Glede sladkega: ajoooj. Zdaj se mi je pa odprl tek. V zadnjem mesecu sem dobila 2 kg. Pa celo čokolado sem sposobna pojest. Še tamalmu vse pojem.user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
30.9.2010 21:50:26   
šebela
Groza, ko sem vas začela pred eno uro  brat je bla debata o cukru in sem šla seveda takoj po nutello ..... zdaj pa je skoraj do polovice prazen kozarec. Potem, pa debata o sladkorju in sem res dobila slobo vest. Slabo vplivate na mene user posted image vsaj danes!
Jaz grem pa na OGGT test kr v ZD-Šiška, kjer imam tud ginekologinjo in ga imam 4.11 (ja za dva meseca naprej so mi dali datum) in zraven sem dobila vsa navodila kako to poteka.
Krvno skupino imam tudi jaz 0+  povprečnica pač, vem pa itak že od prej ker sem krvodajalka. Pa res se ni za bat krvodajalskih, kolikor sem bila jaz ni še nobeden skupaj padu. Sicer pa mene zmeraj glih komaj spustijo dat kri, ker imam 52kg, spodnja meja pa je 50kg, pa se nisem še nikoli niti malo slabo počutila po tem. Tako da le pogumno, sam zdaj itak ne smemo in dokler dojiš otroka tudi ne.
Aja, da malo popravim povprečje, tudi mi bomo imeli 80% user posted image , tako so rekli na NS.Če se seveda ne uresniči tistih 20% in bom jaz kot nekatere tukaj kr malo šokirana. Ne da si kaj posebaj želim, ampak vseeno sem se nekako že navadla da je mala smrklja tista, ki me brca. Bomo vidli naslednji teden.

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
30.9.2010 21:55:47   
šebela
In res me zanima, kake oči bo imela najin otrok. Jaz imam namreč zelene, moj pa modre. Nekje sem sicer brala, da je zelena najbolj recesivna, ampak po strani moje mame ima ogromno ljudi zelene oči, od fotra pa vsi modre. In od mojega lubija tud vsi modre. Tako, da je modra verjetno bolj verjetna. Čeprav jaz navijam za zeleno user posted image . Pobiram stave!

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
30.9.2010 21:57:51   
šebela
Dobrodošla Zasi!!!! Lepo da si se opogumila! user posted image

(odgovor članu šebela)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
30.9.2010 21:58:54   
Teyla
tamy82 super za mere otročka user posted image

inia dobrodošla med februarkami-uradno seveda. Jaz tudi rada prebiram vašo temo in še katero drugo, sem pravi firbec. user posted image

zasi  dobrodošla tudi ti user posted image   Še ena februarka- fajn.

trsica si ti ziher, da je primanjkuje? A+ je druga najbolj pogosta skupina. Čakaj, bom prilepila tabelico, da bomo vse vedele, kera je najbolj "specialna".user posted image

Krvna skupina pogostost v svetu 0+ 38 % A+ 34 % B+ 9 % 0− 7 % A− 6 % AB+ 3 % B− 2 % AB− 1 %

Mene tudi firbec matra za spol. Ime za punčko že imava, za fantka pa nimava pojma. Moj se heca, da če bo fantek bo Vinetou, če bo pa punčka bo pa Jutranja rosa. Mislim, da je malce preveč bral o indijancih. user posted image

šebela jaz stavim na zelene. Stavim pa eno čokolado user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 30.9.2010 22:00:05 >

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
30.9.2010 22:09:19   
šebela

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 26.10.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image user posted image , P:14.10
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 13.10
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.10.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.10.

2.2.
user posted image bella, __, ______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 1.10.
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 20.10.

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image rebeka84, 26, ______, 2.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, Novo mesto, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image , P: 22.10.
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 27.10., 3D: 18.10.
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5.user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 5.10.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: 13.10.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 29.10.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.10. in 6.10.

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana,2.user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1.user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image user posted image , M: 4.10., P: 11.10.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P:21.10.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P:___
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image ,user posted image , P: 26.10.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1.user posted image , user posted imageuser posted image , P: 27.10.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: 2.11.
user posted image marjetka, 28, ________, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image berti2, 34, ________, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 14.10.
user posted image petrap, 26, ________, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.10

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image ina5505, 40, Šentjur, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , P: 27.10.
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted imageuser posted image , P: 25.10.
user posted image mija24, 24, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 32, Kranj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 5.10., M: 1.10.
user posted image Tretjedete, 35, ______, 2.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Zasi, 27, Lovrenc na dravskem polju, 1.user posted image ,user posted image ,P:15.10

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P: 6.10.
user posted image šebela, 27, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , M: 8.10.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , M: 5.10.

17.2.
user posted image
Barva,
33, Kamnik, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , user posted image , M: 7.10.
user posted image
Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 4.10.

19.2.
user posted image Registirana
, 31, Štajerska, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , P: 3.11.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , M: 15.10.
user posted image valek, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted imageuser posted image , M: 27.10.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 1.10.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , P in M: 14.10
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , M: 11.10.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , M: 6.10.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:18.10.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.10.

25.2.

user posted image pinwheel
, __, ___, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, __, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.10.
user posted image inia,__,__, 2.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P:___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3.user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image biljana l, 32, Novo mesto, 4.user posted image , user posted image user posted image , user posted image , user posted image , M: 14.10.

Skupaj nosečk: 72 user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image

user posted image : 11
user posted image : 15
user posted image : 46

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image user posted image
huda83 user posted image user posted image
abv1 user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

< Sporočilo je popravil šebela -- 30.9.2010 22:13:09 >

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
30.9.2010 22:11:24   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjedete
user posted image user posted image . Mami dala AB, ati pa tale -....

Joj, ne morem, de ne bi, čeprav je verjetn bl u hec napisano user posted image . In za krvno skupino in za Rh faktor ti data oba starša po en"gen": od enega si dobila A, od drugega B, za Rh pa od obeh - , ker bi drugače bla +. Sej nisem preveč "sitna", a? Ker men je to ena taka fajna zadeva user posted image . Mam že vse "poračunan" - če bo drugo dete 0+, bom vedela, kero kri ma moj dragi, ne da bi mu jo bi blo treba dat user posted image .

"... kupila sem si grancereale piškote,ki jih lahko ješ,..." Cukica, zdej se je pa men razjasnilo user posted image . Živeli Grancereale user posted image .
Hayabusa, če se mi prav zdi (a zaenkrat samo zdi user posted image ), je men šele zdejle potegnil o čem ve to user posted image . Sem pa v domači "službi", tko de je men tut oproščena dolga lajtnga user posted image
Zasi, dobrodošla user posted image . Pa super G maš, vsaj kar se UZ tiče user posted image , srečka.

IZVIRNO SPOROČILO: trsica
joj, vaju bom po prstih ++=+, +-=-, -+=-, --=+

user posted image , joj, ma sej pravim, sem v domači "službi". Jaz sem mela sam genetiko u glavi, mi ni nč na matematko potegnil user posted image , sam to sem vidla, de mata dva pozitivca lohk negativca user posted image Ker drgač tut tale ta prava matematka pr genetki glih ne zdrži user posted image . Glede modrih oziroma svetlih oči je pa pr nas isto - bomo cela familja svetlookih, ne gre drgač (pa še poštarja ne poznam user posted image ), zna pa bit, de bodo najini potomci kar blond (vsaj kakšen), ker očitno oba ene svetle gene za lase nekje skrito s sabo vlečeva user posted image .
Šebela, jaz imam oči zelene (sem šla pa čez čisto sinje modro fazo pri ene dveh, treh letih prek sivih par let kasneje do teh zdej user posted image , imamo fotodokumentacijo, leč pr nas takrat še ni blo user posted image ), moj ima sivo modre, odvisno od vremena user posted image , malemu zaenkrat vsi pravijo, kako ima modre, pa so men bol sive, no mogoče modro sive... Vem samo, de rjavih ne bo imel user posted image .
Ne morem verjet - prebrala IN pokomentirala sem vas user posted image . No, upam, de nisem kere prov grdo falila, sem noseča, vesteuser posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Tretjedete)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
30.9.2010 22:13:22   
Nina33
Ne pa nisem, ker nisem vmes nič osvežila user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
30.9.2010 22:15:53   
Nina33
O, kera lepa tabelca, mi smo vsi bl pr ta posebnih, še moj user posted image , čeprav ne vem za zihr kaj mu sploh po žilah teče user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
30.9.2010 22:22:09   
Nina33
Sej Indijanci so pa prov face user posted image . Sem pozabila pokomentirat prejle. Včas jim je blo "lažje" ko so kar imena staršev naprej vlekli, uni bl "izvirni" so samo spole obrnili user posted image - poj bi bla jaz Jožica, tko mam pa najpogostejše ime tistih let, no kakšno leto za mano se je začelo. Pa nisem bla jaz krivauser posted image .
Sem pa za punčko zarad tacga občutka že na pol zbrala eno ime, za pobča imam pa še od prej jih eno par na "zalogi", sam mojmu niso kej prida všeč. Pravi, de za moje/najine žvali bi bili prav izvirni, za sina pa... rajš ne bi. Čeprav kakšne ideje pa sam nima. Še user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
30.9.2010 23:08:15   
Nina33
Ncoj bom pa jaz prej z neta šla, de vidm, če nespečnost gor ostane user posted image
Lepe sanje vsem!

user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
1.10.2010 6:34:05   
cukica
user posted image

Evo eni spat eni pa pokonc,...Ja moj gre v službo pa sem se zbudila in sem čist k angora zajc,...
Neki,če me grlo bolet,upam,da se me ne loteva kaj,...
Zasi dobrodošla med nami,....
Nič vam še pišem čez dan kaj,bomo videli kaj se bo kaj dogajalo,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
1.10.2010 7:01:05   
Mišyka
Dobro jutro! Sem čist zmatrana, pa še čaka me pester dan v službi, pa verjetno še vikend v službi user posted image  Upam, da me kdo zbrca (v trebuhu mislim user posted image )

Mene je tud včerej grlo bolelo zjutrej, dons pa nč več. Upam da je tud pri tebi, cukica, samo prehodna zadeva.

A veste kero skupino ma otrok  (tisti ki mate že vsaj enega)? Ker jst ne vem, vem samo zase A+

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
1.10.2010 7:10:50   
IsabellaLana
Jutro! Mene pa zanima, ali je katera že kupila sobico? Midva sva včeraj izkoristila še zadnji dan Alplesove akcije in sva naročila njihovo sobo za dojenčke iz programa Planet. Je bila znižana iz 991 eur na 746 eur. Zanima me še, kdaj boste šle v nakup malenkosti? Pač, pajacki, kombinezončki, bodiji.... A to kupujete po kakšnem seznamu? Je toliko vsega, da kar ne vem kje se lotit... Rada bi imela nekje do sredine januarja vse pripravljeno, da lahko zadnji mesec mirno počivam...

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
1.10.2010 7:51:30   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

trsica si ti ziher, da je primanjkuje? A+ je druga najbolj pogosta skupina. Čakaj, bom prilepila tabelico, da bomo vse vedele, kera je najbolj "specialna".user posted image

Krvna skupina pogostost v svetu 0+ 38 % A+ 34 % B+ 9 % 0− 7 % A− 6 % AB+ 3 % B− 2 % AB− 1 %

In kot zgleda, se jo tudi največ porablja. user posted image Že ene parkrat je bil poziv za krvodajalce, da naj se zglasijo tisti, ki imajo A+. A jaz itak ne upam it. user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
1.10.2010 7:53:30   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

IZVIRNO SPOROČILO: trsica
joj, vaju bom po prstih ++=+, +-=-, -+=-, --=+

user posted image , joj, ma sej pravim, sem v domači "službi". Jaz sem mela sam genetiko u glavi, mi ni nč na matematko potegnil user posted image , sam to sem vidla, de mata dva pozitivca lohk negativca user posted image Ker drgač tut tale ta prava matematka pr genetki glih ne zdrži user posted image .

Res je res. Tu sem pa gledala samo iz matematičnega gledišča. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
1.10.2010 7:56:46   
Teyla
Joj kake lepe slikce za lahk noč in dobro jutro gor lepite. Je prav luštno videt. user posted image

Midva nimava še čisto nič za otročka, če ne šteješ ene par "sposojenih" bodijev od kolegice, copatkov s katerimi sem dragega presenetila, pa tistega zajčka. user posted image

Bo treba hitro v nabavo. Naslednji teden greva po pralni stroj, ker ta teden ne gre. Pol greva pa verjetno kar po voziček, ampak verjetno v avstrijo.user posted image

Kar se pa teh dekic/pajackov in ostalhi zadev tiče, pa imam občutek, da sorodnikov ne bom mogla ustavit in da bo zadev še več kot preveč. user posted image Predvsem njegovi starši so zelo neposlušni, jaz svoje hitro ustavim preden kaj kupita in si potem ne drzneta.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
1.10.2010 8:06:59   
Patrisha
Dobro jutro punce! user posted image  sicer ni kava, ampak caj! user posted image

trsica :) ahahahahahaha vsaj nekdo ki spremlja zadeve!

teyla  nisi edina! jaz imam 4 bodije z dolgimi rokavcki in 2 zabe in 2 steklenicki ki jih moj prnese iz UK k so special edition :) http://img691.imageshack.us/i/yommibottleheater.jpg/ sicer stane ena 20 € ampak je ok, ce hodis velik odzuni. Pa nekaj cunjc od mene ko so zelo lepo ohranjene ostale! in to je to :) grem pa v soboto malo pofirbcat od dolgega casa... bomo vidli... sicer me moj preganja naj se malo zmigam ker imam cas, ampak se mi nekak ne da :) imam lenitis na polni crti!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
1.10.2010 8:11:37   
Patrisha
ha ha ha to glih ne, ampak potegne mi pa tud ne, ker je to čisto in popolnoma za nami in ne razmišljam da bi kdo povezal ;) no za hel sem vedla je napisala, ostalo pa mi potem ne potegne;) se pardoniram za pretiran idiotizem sem že predoglo doma in mi deluje še cca. pol sive celice, sploh pa sedaj "smo" v fazi živali in cele dneve lajam, mjavkam, mukam ... tako da se mi pol oprosti

hayabusa ni panike :) ti kr lepo lajaj, mjavkaj in se kaj :)

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
1.10.2010 8:31:47   
ina5505
Jutro drage moje !
Včeraj pa ste se načvekale.. Sm komaj prebrala... Drugače je moja krvna grupa A+, oba imava rjave oči... pa da jemalo heca... baje bodo od najine user posted image od poštarja... Namreč dolgo sva načrtovala in le dočakala, zdaj se pa z užitkom hecava na ta račun.Moram reči, da mi hormoni še nič ne nagajajo..
Razen 2 bodijev in vreče za spanje - mimo katerih nisem mogla v trgovini - še nisva nič kupovala, a se me že loteva mrzlica... Bo pa treba najprej seznam narediti in upoštevati vaše nasvete na forumu, da res ne bo česa preveč.. no nekaj bova pa tudi dobila..

Vsem novim - DOBRODOŠLE user posted image . Ostalim pa prijeten dan in vzemite si čas za sprehod in pogovor s trebuščki user posted image , user posted image ..

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
1.10.2010 8:37:46   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

hayabusa ni panike :) ti kr lepo lajaj, mjavkaj in se kaj :)

sem bla na FB, mi je komaj zdaj potegnilo user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Krvna skupina pogostost v svetu 0+ 38 % A+ 34 % B+ 9 % 0− 7 % A− 6 % AB+ 3 % B− 2 % AB− 1 %

0+ , smo pred leti preverili ko je moja mama delala na transfuziji in smo ugotovili da imamo eno čudnih kombinacij. Starša (se ne spomnim več) A in AB? al nekako tako, tako da je še dohtarca s transfuzije šla v bukve gledat kako je to možno, jaz sem mami pač trdila, da imam končno dokaz da so me v porodnišnici zamenjali, pa potem s tega ni bilo ničuser posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
1.10.2010 8:41:47   
tamy82
Jutro user posted image !

Dobrodošle inia in zasi! user posted image Kako lepo, da nas je vedno več! Samo potem res porabim skoraj polovico dneva samo tle na forumu, če hočem bit vsaj malo ažurna user posted image user posted image user posted image

V debato glede teh genov in matematike pa se raje ne bom mešala, ker se mi zdi kot da sem ta poglavja v šoli malo prešpricala user posted image

šebela jaz tudi navijam za zeleno barvo! Ker mam tudi sama bolj zelene oči user posted image

Glede imen sva se pa midva zmenila, da če bo user posted image zberem ime jaz, če bo pa user posted image pa moj. Samo da sva se to dogovorila takrat, ko sem bila jaz na podlagi mojega občutka 100 %, da bo user posted image user posted image user posted image user posted image Tako da se mi ni najboljše izšlo zdajle, če bo res user posted image user posted image No, vsekakor se bova skupaj posvetovala o možnostih. Je pa pri nama predpogoj, da ima ime samo 3 črke ... user posted image

Aja nekje sem brala, da ma večina user posted image na začetku modre oči, šele potem se jim spremenijo v tisto barvo, ki jih bodo imeli do konca. Mogoče je res nekaj na tem Nina33 user posted image

Sicer pa razmišljam če bi šla malo na šoping danes ali jutri. Najprej sem mislila, da bo danes zelo slabo vreme, zdaj pa kar ok kaže zaenkrat. Tako da moram pogeldat še kaj pravijo za ju3 user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
1.10.2010 8:44:28   
ina5505
Je sicer še jutro, a prebiram kuharske debate... Pri nama je petek dan za ribe.. Včasih losos, no danes - če bo le sveže v ribarnici - orada na žaru, blitva in krompir v kosih. Sladice ne bo, ker potem popoldan ponavadi namenimo šmornu/carski praženec ali kakšni palačinki..
Pa deci terana za kri... ne vsak dan, a vidim,da pomaga,sm bla pohvaljena glede krvne grupe..., čeprav sem pri bolj "zajetnih", sem se do 21 T zredila le 2 kg.

(odgovor članu ina5505)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.