|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
30.9.2010 15:00:14   
Patrisha
sej bolse da ne! ker so meni sli mravlinci gor! oja po tezi sem prva v vrsti za cuker :) juhej :S ampak jaz tut poznam eno cca 50 kg in cuker nosecniski! dol pades... sploh ne mores vrjet ce ne dozivis pa vidis  in slisis na lastne uske! bomo vidli in upali na najbolse :D

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
30.9.2010 15:00:28   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Jst nisem še nikol šla, tud pri prvem ne, tko da te verjetno dajo če kšni izvidi niso v mejah normale. Upam

No, jaz sem sestre vprašala, če je to standardna praksa, al kakšen izvid ni bil v redu, pa je rekla, da oni pač dajo vse nosečke na ta test. Mi je kul. Mam tud raj, da mi kri vzamejo kot pa da bi mogla dvakrat vodo devat. Mi ni nikol problem krvi dat, sem hotla it tud na krvodajalsko, pa me je blo zmer strah sam zarad teh zgodbic od kolegov/kolegic, pa še nizek pritisk mam.

Hej, čisto iz firbca; katero krvno skupino imate? Meni je to tak zanimiv podatek. Sama mam B+, spadam v 9% prebivalstva. It makes me feel special.user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
30.9.2010 15:01:03   
Nina33
Eko, še nekaj zanimivega za une z našga konca user posted image , ki pa ne hodijo redno na "ta šparovn" čvek user posted image .
Sem dons v lekarni njihov letak vzela, mi je zanimivo.
http://www.buscek-center.com/

Pa novembra baje začnejo s temle:
http://www.zdravo-gibanje.si/

Sej mogoče bo tut keri "ne-gorenki" prav prišla informacija user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
30.9.2010 15:02:32   
Patrisha
Teyla nula pozitiv :) tak da ce rabi kera deci, castim  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
30.9.2010 15:04:02   
Nina33
Ej, "be pozitive" user posted image , mam eno prjatlco, k je tut pozitivka user posted image . Jaz sem glih kontra: A- . Moj mali čmrlj je pa tut B kot ti, le da ni (tko) pozitiven user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
30.9.2010 15:04:58   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha
Teyla nula pozitiv :) tak da ce rabi kera deci, cas_tim  user posted image user posted image user posted image user posted image

Naa, zame bi mogla bit negativka, če bi hotla čist brez komplikacij (za bodoče otročke, no, jaz bi bla kul) skoz pridt user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 30.9.2010 15:05:26 >

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
30.9.2010 15:05:57   
Teyla
Uu negativci ste bolj redki. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
30.9.2010 15:06:53   
Nina33
Pa mene tut firbec daje za tele krvne skupine. No, bolj za vse negativke, saj je še kera, ne?

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
30.9.2010 15:07:20   
Patrisha
ah ja ;) sem slisala da negativci dobijo neke enekcije v rt, kok to drzi nevem.. vrjetno pa drzi. Ampak vsaj nekaj bom ocitno preskocla, ce ze vse drugega ne!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
30.9.2010 15:08:48   
Teyla
Aha, včasih je bilo ful nevarno, če je bla mati -, otrok pa Rh+. Potem so lakho komplikacije že pri tem otročku, vsekakor pa pri vsakem naslednjem. zdaj to rešijo že z injekcijo, prej so pa otročki umirali zaradi zapletov. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
30.9.2010 15:10:26   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Uu negativci ste bolj redki. user posted image

Sem mojga hotla naštimat, de bi šu kri dat, da bi skupino in Rh faktor zvedel, ker sem glih tak negativc, pa bi skor že šu, čeprav ga je krvi groza, ker sem mu povedala s kje kri malemu za krvno skupino vzamejo. Sam ga je poj ena sestra medicinska rešila, je rekla, de bi oni vseen preverili, ker so še neki drugi faktorji baje kt lohk komplicirajo, in poj mirne vesti ni šel. Je pa neg. Rh recesiven, moraš od obeh staršev dobiti gen za to, in nas je verjetno tut za to manj. Moja dva starša sta oba +, sta bila pra presenečena, de sem jima negativka ratala user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 30.9.2010 15:11:51 >

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
30.9.2010 15:11:24   
Tretjedete
Pozdravljene bejbe!

Evo me ni kakšen dan, pa se komaj prebijem skozi načvekanouser posted image . Ste pohvaljene! Evo malica za vse

user posted image

Vidim, da se pogovarjate o kar nekaj zanimivih temah... Se bom kar priključila, če dovolite. Pa brez zamere, verjetno bom kaj pozabila napisati, spomin mi namreč že pošteno nagajauser posted image .

Kot prvo, čestitke vsem za uspešno opravljene pregledeuser posted image  in za dobre novičke o dojenčkih...

Jaz sem sicer drugorodka, samo v prvo sem imela dvojčka - torej voziček za dvojčka, ki zdaj odpade in bo treba nabaviti novega. Lupinici sem že dala naprej, pa tudi 6 let bi bili stari, varnost pa je v tem času menda kaj napredovalauser posted image . Tako da bom tudi to kupila. Po vsej verjetnosti z isofixom.

Kakšne kaj vozičke imate nagledane - če že imate kaj?? JAz bom imela štirikolesnik, z velikimi napihljivimi kolesi, zdaj pa malo gledam ponudbo.

Angelcare: super zadeva, v prvo nisem vedela, da obstaja, zdaj pa jo definitivno kupim. Bom bolj mirno spala, prvi dvojčkih sem na začetku nonstop spremljala, če sta še živauser posted image . Zaznava pa dihanje oz. če se ne motim, če otrok ne vem koliko sekund ne vzdihne oz. diha preplitvo in naprava ne zazna tega, se aktivira. LAhko pa se uporablja tudi kot elektronska varuška...
Drugače naša pupika pridno brca, trebušček raste, tako da že s pridom uporabljam tisti podaljšek za hlače, ki sem ga omenjala (http://www.da-da.si/node/22), je res superuser posted image .

Ogledujem pa si tudi že malo morje drugih stvari... No, se ne pritožujem, z užitkom gledam opremo za dojenčkauser posted image .

Kaj pa ve? Ste že kaj poglobljene v nakup opreme? Oblačil?

Lep dan in se beremo...

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
30.9.2010 15:12:55   
Patrisha
Nina33 a se ne spomnis matematike?? + + = - ;) kao ! :D zelo zelo nenavadno

(odgovor članu Tretjedete)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
30.9.2010 15:13:17   
Teyla
Tretjedete s tako malico se lahko pridružiš kadarkoli, ne bo nobenih zamer. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3589
30.9.2010 15:13:30   
Tretjedete
Evo javlja se še ena negativkauser posted image . Samo da sem jaz AB negativna... Sem po prvem porodu dobila inekcijo, ker sta pa moja dva pozitivna...

Cuker test: mi ga v prvo niso delali, zdaj pa mi ga zaenkrat tudi nihče ni omenjal...

Neposredna povezava do sporočila: 3590
30.9.2010 15:14:03   
Nina33
ah ja ;) sem slisala da negativci dobijo neke enekcije v rt, kok to drzi nevem.. vrjetno pa drzi. Ampak vsaj nekaj bom ocitno preskocla, ce ze vse drugega ne!

user posted image Dobimo, dobimo, v 28. tednu user posted image Pa po porodu smo tut še mal krvodajalci, de nas preverijo user posted image . Jah, no, včasih je res bolš + bit user posted image (ne pa čist zmeri, za sifilis mi je čist kul, de ga nimam user posted image , čeprav toxo bi pa mela)

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
30.9.2010 15:14:42   
Tretjedete
Teyla, hvala... Obljubim bom večkrat prispevala kakšno malicouser posted image ... No, predvsem bom bolj aktivno čvekala....

Neposredna povezava do sporočila: 3592
30.9.2010 15:15:55   
Tretjedete
Ja, pa tudi inekcija v 28. tednu....

Neposredna povezava do sporočila: 3593
   [Brisano sporočilo]
30.9.2010 15:16:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3594
30.9.2010 15:18:00   
Teyla
Uu madonca AB- ti ste pa redki.  1% prebivalstva. Suddenly I don't feel so special anymore. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3595
30.9.2010 15:21:54   
Patrisha
Nic punce uzivajte! grem damu... se se javim kaj, itaq kak nebi, ce se dolgocasim doma :)) hihi

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
30.9.2010 15:23:30   
Nina33
Kakšne kaj vozičke imate nagledane - če že imate kaj?? Jaz bom imela štirikolesnik, z velikimi napihljivimi kolesi, zdaj pa malo gledam ponudbo.

Vso srečo pri iskanju user posted image . Jaz ga sicer imam, starega dve leti, zelo zadovoljna, samo je trgovina šla rakom žvižgat user posted image . Imam pa Inglesininega Magnuma.

Nina33 a se ne spomnis matematike?? + + = - ;) kao ! :D zelo zelo nenavadno

Se spomnim, se user posted image . To je tko kot z modrimi (no, svetlimi) očmi: moja mama je bla zihr, de bom imela rjave, ker jih ima ona - no, pa jih nimam, je njen ati imel svetle in ji je ta gen dal, da ga je meni dala user posted image . Je pa bolj zanimivo (če se lepo izrazim user posted image ), če imata dva negativca in/ali dva svetlooka poj otročka pozitivca in/ali rjavookega. Je v tem primeru res treba mal poštarje prevert user posted image . No, sej v porodnišnici ti ga ne morejo zamenjat, ne user posted image
Eko, moj mišek se je naspal, zdej pa akcija user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
30.9.2010 15:24:29   
Nina33
Uu madonca AB- ti ste pa redki.  1% prebivalstva. Suddenly I don't feel so special anymore. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
30.9.2010 15:31:00   
Tretjedete

user posted image user posted image . Mami dala AB, ati pa tale -....

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
30.9.2010 15:34:20   
hayabusa

hayabusa :) povej mi kje ste nabavli crno dudo z smrtno glavo, uuuuu je carska :)) na polno!

dobili smo jo iz avstrije, tako da bo tisti link od teyle verjetno zadetek v polno;) kje si pa vidla da jo mamo?

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?