|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
30.9.2010 16:03:10   
cukica
Na ta cukr test dajo v Ljubljani v Leonišču skoraj vsakega,mene so ker sem mela v urinu glukozo 2 ,v ponedeljek sem dala vodo pri mojmu zdravniku in je bla voda v redu nič glukoze,....
Jaz mam krvno skupino A +
Zdaj grem pa testo za pico zamesit,mi je tok zadišala,sicer bo iz polnozrnate moke ampak bomo preživel,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
30.9.2010 16:05:57   
Patrisha
hayabusa make skrivnosti velikih mojstrov :) spremljam jaz use ves :) hihi oko sokolovo ;)

ekola ze kuham brokolijevo zupo sa krompir :)

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
30.9.2010 16:06:32   
Patrisha
blah user posted image jaz! male *

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
30.9.2010 16:11:51   
cukica
patrisha jaz sem to mela za kosilo,...pa še mal korenčka,pa cvetače,...pa je blo super,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
30.9.2010 16:17:14   
Patrisha
groza nimam ne korencka ne nic! kaj nisi prej napisala, da bi se slav trgovino :))
aja prosim morem se malo pohavlit :D - 5 kg juhuhuhuuh skacem od veselja, danes bom pa pecikl moj razgnala od veselja :))

cukica :) ce bos imela kdaj cas, ce bi bla tak dobra pa se enkrat napisala jedilnik prosim prosim prosim :) ker mene bodo "auslezali" na cukru :)

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
30.9.2010 16:56:02   
tamy82
Glede krvne skupine sem najbrž v tisti najbolj razširjeni: 0+. Mamo pri nas doma vsi isto (mama, tata, brat). Za moža pa nisem čisto ziher katero ma, je pa gotovo rh+ user posted image Tako da sami pozitivci okrog mene user posted image

Patrisha jaz sem pa ravno korenčkovo župico skuhala user posted image sva hotla jest že prej za kosilo, potem sva pa bila ravno okrog 1h pri moji mami in itak sva mogla tudi jest tam user posted image sej samo malo ... potem ti pa naloži poln krožnik ... user posted image mame pač user posted image

Tretjedete hvala za malico! Sem kar lačna ratala ... že razmišljam, da bi si še kej poleg tiste župce privoščila user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
30.9.2010 16:57:23   
cukica
Ja lahko ti nahiter povem kaj jest sam ni treba tok mirkat:
-zajtrk:sadje(kivi,mandarine,pomaranče,jabolka,hruške) to samo en sadež to pomeni,če boš jedla jabolka lahko poješ eno veliko jabolko zraven pa kakšen kos kruha(ržen,polnozrnat,s semeni),lahko riževe vaflje,lahko namažeš s kakšno zelenjavno pašteto(mora imeti oznako BIO),salamo 2 koščka lahka piščančja ali puranja,namaz s paprike,...
Seveda po obroku pol ure lahko piješ vodo ali neosladkan čaj,...
-malica sadje npr.2 mandarini in kakšen jogurt(kefir,kislo mleko,probiotični jogurt)pa kakšen košček kruha
-kosilo meso(žrebiček,puranje,piščančje,goveje in riba) popečeno brez maščob samo v ponvi,ko spečeš do konca lahko dodaš mal masla(jaz uporabljam kokosovo) in pa zelenjava
*zelenjavna juha korenje,brokoli,grah,krompir,cvetača in še kaj namesto krompirja lahko zakuhaš riž ali testenine,...
*testenine samo z zelenjavo,doma narejena paradižnikova omaka,...
*rižot z malo mesa in zelenjavo,...
*ješpren z zelenjavo,...
*sladko zelje in zraven krompir,...
*pica s polnozrnato moko in čisto malo sira in salame,...
Pazit moraš,da ješ ali samo meso ali samo krompir,...
-Za malico imaš lahko nato ali meso ali krompir:se pravi,če sem jedla za kosilo meso bom za malico jedla krompir z zelenjavo ali kruh ali riž ali testenine,...
_večerja kakšen košček kruha ali riževe vaflje z namazom,zelenjavo ali kakšen jogurt,...

Čez dan pij veliko vode in nesladkan čaj,če že mora bit sladkor naj bo trsni,...

Jaz držim kg in se nisem še nič zredila,tako,da bom lahko s ponosom rekla da sem še vedno na +6

Se pa tud jaz pregrešim s kakšno čokolado in kupila sem si grancereale piškote,ki jih lahko ješ,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
30.9.2010 17:05:32   
Patrisha
cukica hvala 100 krat :) na sreco sem se cukru ODPOVEDALA do nadalnega! mi ne pase in konc! caji pa od nekdaj pri meni hasnejo grenki in kava tut ( vsaj nekaj dobrega ). Ekola si ze printam navodila in jih bom kr lepo obesla na haldilnik! Cestitke tudi tebi, samo drzi se in boma zmagale evo!

tamy82 zdaj ko sem sama sem tak lena da si kuham glih 2 x na tedn. Drugace pa hvala za idejo korenckova kuhica mmmmmmmmm  :) pa se to ob vikendih :P zdaj lahko jem lepo po malem in delam vse kar mi pase, ne da ne morem ko je moj doma, ampak vseeno sam bit je le malo drugace. Sicer sem se tega ze navelicala in komaj cakam 11 da pride domov!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
30.9.2010 17:23:07   
cukica
Pa še to večerjo jej do 19 zvečer,če slučajno prideš lačna pa pojej ene 3 piškote pa mal mleka,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
30.9.2010 17:30:19   
Patrisha
tnx, sicer sem zdaj malo poredna in jem samo 2 x na dan oz 3x. Kosilo ob 5ih je zadno kaj pojem, potem pijem caj zelo redko pa mleko. Zato pa je zatrk ornk! 2 zemli, sir, kumarce pa se navadni jogurt. Malca pa banana obicajno. Mislim, da se je moja teza zacela spreminjat ko sem zacela pred tednom vsak dan kolesarit po 30 min in telovadit.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
30.9.2010 17:36:30   
DIANE
Ekole pa sem od pregleda jupi je vesele vse je v najlepšem redu. V enem mesecu sem pridobila 1kg tako da sedaj sem na svoji začetni teži pred nosečnostjo. Če bi šlo s kg tak naprej bi blo res fino.
Kak vam dela zej UZ. Men še kr enako kot na začetku dones ga je gledala sam se je sam glavica vidla pa mal hrbtenice  in srček., ker je že prevelik da bi se cel videl. Mah sej bomo še 15 dni počakal in bomo celga prečekirali.
Sm neki me zanima zakaj si napisala -5 kg Patrisha a tok si shujšala?

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
30.9.2010 17:38:40   
hel32
Hojla, še ena rh-, ki dobi inekcijo v rit pri 28. tednihuser posted image

Aja, Hayabusa, tudi jaz vem za črno dudo s smrtno glavo, od kje, sama veš,.....user posted image user posted image user posted image
Patisha, če te zanima, jo imajo na MImosrste.com, poglej, mogoče se še da dobit, pa še neke druge finte s smrtno glavo.

Cukica, si me spomnila na lansko leto, ko sem imela NS in dieto, sem si vse tehtala, jedla kot zajec, solato, sadje, bee, pa sem se kljub temu zredila za 10kg, v tej user posted image pa do zdaj samo za 3kg!
Test imam verjetno čez 14 dni, ,.....upam da bo neg. samo, tisti, tapravi test, ko spiješ glukozo in po 1 uri spet daš kri,..to je tapravo, ko ti v krvi merijo sladkor, je kr neprijetno, če ga imaš, pa potem hodiš vsake 4 tedne na kontrolo,....

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
30.9.2010 17:42:05   
Patrisha
DIANE mhm :) sam okej jaz spadam med one over weight :)

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
   [Brisano sporočilo]
30.9.2010 17:50:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3614
30.9.2010 17:51:23   
Patrisha
hel32 tnx bom precekirala :) sej drugace se hayabusa sam dela... ampak se prav tak. Spostujem to :)

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
30.9.2010 17:56:33   
tamy82
Pridne punce, da pazite kaj jeste user posted image so tele debate verjetno bolj spodbudne kot tiste o čokoladi user posted image

Pa še malo mer naše pikice user posted image
GV/TT/BPD: 55
AC: 151
FL: 35
HC: tega mi ni napisala, čeprav se spomnim, da je tudi to merila user posted image
ostalo je vse ok, sami pluski user posted image , posteljica je pa spredaj user posted image teže ploda pa tudi ni povedala, jaz sem pa itak pozabila vprašat user posted image
Aja, sem pa danes 21tednov, 5 dni

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
30.9.2010 18:14:34   
cukica
tamy super mere,....
Jaz pa mojmu otročku pišem eno tako knjigico s najinimi spomini od dne,ko sva šla ponj do vseh pregledov in jo bom popisala kar do konca,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
30.9.2010 18:40:23   
tamy82
cukica pridna, da pišeš dnevnik za user posted image Jaz sem tudi imela tak namen, potem pa sem na začetku odlašala in potem je blo že malo pozno za to user posted image sploh pa sem bila na začetku kar dosti časa depresivna, ker je bila nosečnost nepričakovana in sem rabila kar nekaj časa, da sem sprejela to moje stanje user posted image ampak važno, da je zdaj vse ok user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
30.9.2010 18:55:26   
cukica
tamy82 boš pa pol kaj napisala,važen,da je z vama vse v redu,...
naš danes prov razgraja je videti,da je njegova ura prišla,...zdaj čakava bodočega očka,da se prmaja iz službe,da se mal pocartamo,ker gre jutri spet na pot,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
30.9.2010 19:00:27   
cukica
včeraj sem videla ste se pogovarjale o matičnih celicah,midva sva se pogovarjala,da bi dala v javno banko,če s tem lahko pomagam enemu človeku,pa bom srečna,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
30.9.2010 19:43:34   
d´ori

Bravo punce kako ste pridne in se nič ne redite. Jaz pa rastem kot gobe po dežju user posted image user posted image Po moje mi sledi blizu 30+, če bom tako nadaljevala. Na pregledih me sicer nič ne kregajo a vem, da pretiravam s hrano in seveda posledično s kilcami.

Midva sva se tudi odločila, da bova darovala v javno banko, ker za privat hrambo žal nimava denarja. Je pa vsekakor bolje darovati, kot da gre zadeva v nič. Če pa se zgodi, da bi kmalu po rojstvu rabila darovalca, bi lahko uporabila kri od bejbice.

Jaz bi tudi dnevnik pisala a me še vedno daje vraževerje zato je in bo ta varianta odpadla. Seveda pa hranim vse slikce od UZ in vse papirje od postopka v Brnu, ki nama je prinesel pikca. Tako bo imel vsaj nekaj iz obdobja pred rojstvom. Vse to nameravam zložiti v kak albumček, da bo pikec vedel od kje so njegove korenine.

Jaz na srečo tudi sodim med pozitivke (A+) tako, da mi vsaj zaradi tega ni treba skrbeti. Hči od taščine prijateljice je par dni nazaj rodila sinka v 35t, ki je imel samo 1400g, ker so nekaj zamutili in ji niso dali injekcije, ker je bila negativka. Sinek in ona sta bila oba slabokrvna zato sta dobila trensfuzijo a očitno je to sprožilo tudi porod.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
30.9.2010 19:54:00   
inia
Jaz vas redno berem. Sicer sem pri marčevkah, ampak mi je po nuhalni spremenila rok na februar. In sicer 27.2. Tako da če me sprejmete bi se še vam malo pridružila user posted image .

Najbolj mi je bilo pa zanimivo, ko sem brala tretjedete, ker je bilo kot da sem to jaz. user posted image  Imam namreč tudi dvojčka fantka, stara šest let(no skoraj čez mesec). Pričakujemo baje tudi punčko, če ji ne bo kaj zrastlo med nogami. Imam pa tudi AB- kri user posted image . Otroka pa +.

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
30.9.2010 19:59:11   
lil_
kok me jezite s temi merami...jih bom jst tut napisala...ceprov niso od morfologije, je blo pa tocno 19 tedn.
GV/TT/BPD: 42 43
HC: 150 145
AC: 135 130
FL: 27 28
ja postlca je pa pr men tut spredi.
no sm mogla napisat...da s ene boste sam ve hvalle z meramiuser posted image

aja sm pa tut jst v vecini 0 pozitivno.

(odgovor članu d´ori)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
30.9.2010 20:03:20   
lil_
inia seveda te sprejmemo...dobrodosla, pa se zarad dvojckov te bomo se bol vesele...je februar kr mesec dvojcko, pa nam bojo ksne izkusnje pomoje zlo prov prsle user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
30.9.2010 20:03:30   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: hel32
Aja, Hayabusa, tudi jaz vem za črno dudo s smrtno glavo, od kje, sama veš,.....user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha
sej drugace se hayabusa sam dela... ampak se prav tak. Spostujem to :)

ha ha hauser posted image   to glih ne, ampak potegne mi pa tud ne, ker je to čisto in popolnoma za nami in ne razmišljam da bi kdo povezal ;) no za hel sem vedla je napisala, ostalo pa mi potem ne potegne;) se pardoniram za pretiran idiotizemuser posted image sem že predoglo doma in mi deluje še cca. pol sive celice, sploh pa sedaj "smo" v fazi živali in cele dneve lajam, mjavkam, mukam ... tako da se mi pol oprostiuser posted image
                                   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.