cukica
|
Ja lahko ti nahiter povem kaj jest sam ni treba tok mirkat: -zajtrk:sadje(kivi,mandarine,pomaranče,jabolka,hruške) to samo en sadež to pomeni,če boš jedla jabolka lahko poješ eno veliko jabolko zraven pa kakšen kos kruha(ržen,polnozrnat,s semeni),lahko riževe vaflje,lahko namažeš s kakšno zelenjavno pašteto(mora imeti oznako BIO),salamo 2 koščka lahka piščančja ali puranja,namaz s paprike,... Seveda po obroku pol ure lahko piješ vodo ali neosladkan čaj,... -malica sadje npr.2 mandarini in kakšen jogurt(kefir,kislo mleko,probiotični jogurt)pa kakšen košček kruha -kosilo meso(žrebiček,puranje,piščančje,goveje in riba) popečeno brez maščob samo v ponvi,ko spečeš do konca lahko dodaš mal masla(jaz uporabljam kokosovo) in pa zelenjava *zelenjavna juha korenje,brokoli,grah,krompir,cvetača in še kaj namesto krompirja lahko zakuhaš riž ali testenine,... *testenine samo z zelenjavo,doma narejena paradižnikova omaka,... *rižot z malo mesa in zelenjavo,... *ješpren z zelenjavo,... *sladko zelje in zraven krompir,... *pica s polnozrnato moko in čisto malo sira in salame,... Pazit moraš,da ješ ali samo meso ali samo krompir,... -Za malico imaš lahko nato ali meso ali krompir:se pravi,če sem jedla za kosilo meso bom za malico jedla krompir z zelenjavo ali kruh ali riž ali testenine,... _večerja kakšen košček kruha ali riževe vaflje z namazom,zelenjavo ali kakšen jogurt,... Čez dan pij veliko vode in nesladkan čaj,če že mora bit sladkor naj bo trsni,... Jaz držim kg in se nisem še nič zredila,tako,da bom lahko s ponosom rekla da sem še vedno na +6 Se pa tud jaz pregrešim s kakšno čokolado in kupila sem si grancereale piškote,ki jih lahko ješ,...